roumeliotis

Carwiz

Επιλογές με 1.65, 1.90, 2.05 και 2.35

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (19/01) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Στο Κύπελλο Ελλάδος διεξάγονται τα ζευγάρια ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Παναιτωλικός-Ολυμπιακός. Στο Κύπελλο Ιταλίας, η Σασουόλο υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπρέντφορντ. Για περισσότερες αναλύσεις, επιλογές και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (15:00)

Ο Παναιτωλικός έκανε την έκπληξη, επικρατώντας με ανατροπή και σκορ 2-1 στην έδρα της ΑΕΚ. Πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής, ενώ το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα του δώσει έξτρα ώθηση. 

O Ολυμπιακός κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι αιωνίων. Δεύτερη σερί ισοπαλία στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, παραμένει σταθερά στην κορυφή και στο +9 από τους διώκτες του.

Προγνωστικό: Με την ψυχολογία στα ύψη ο Παναιτωλικός. Δεδομένη η ποιότητα του Ολυμπιακού και αξίζει να ρισκάρουμε στο εκατέρωθεν σκοράρισμα. Επιλογή το Goal/Goal με 2.05 απόδοση.

Σασουόλο – Κάλιαρι (18:30)

Η Σασουόλο ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 4-2 από τη Βερόνα. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η Κάλιαρι προέρχεται από ήττα 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρόμα. Αποτέλεσμα που την βρίσκει σε θέση υποβιβασμού, αναμένεται να δώσει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Αναμένεται αντίδραση από τη Σασουόλο, που θα επιδιώξει να επαναφέρει την ηρεμία στο εσωτερικό της. Σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο για την Κάλιαρι. Πάμε με τον άσο (1).

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19:00)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στον ΟΦΗ. Συνέχισε την ανοδική πορεία, προέρχεται από πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και απέχει στο -9 από την κορυφή. 

H ΑΕΚ έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε (2-1) με ανατροπή από τον Παναιτωλικό. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τρεις από τις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ ο ΠΑΟΚ, τη στιγμή που η ΑΕΚ προβληματίζει με την εικόνα της. Προβάδισμα στον άσο (1).

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Η Μπρέντφορντ ηττήθηκε εκτός έδρας 3-0 από τη Λίβερπουλ, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, σε αυτό το διάστημα υπέστη τέσσερις ήττες. Έχει διαφορά ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού, συγκεκριμένα βρίσκεται στο +10 από τη 18η θέση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Άστον Βίλα, σε αναμέτρηση που προηγήθηκε με δύο τέρματα. Απώλεσε την ευκαιρία να πλησιάσει στην 4η θέση, απέχει στο -5, αλλά έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Προγνωστικό: Προβληματική η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αμυντικά. Η Μπρέντφορντ παίζει χωρίς άγχος και μπορεί να εκμεταλλευθεί καταστάσεις. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals σε τιμή 1.90.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...