roumeliotis

Carwiz

Over στο 1.75 και δύο φαβορί

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (06/01) περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις από τη Serie A Ιταλίας. Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι, η Μίλαν υποδέχεται τη Ρόμα. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ίντερ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπολόνια. Η Σασουόλο φιλοξενεί την Τζένοα, ενώ η Σπέστια αντιμετωπίζει τη Βερόνα.

Μπολόνια – Ίντερ (13:30)

Η Μπολόνια επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στη Σασουόλο. Αποτέλεσμα που διέκοψε το αρνητικό σερί με τις τρεις ήττες στη Σέριε Α Ιταλίας, μετά από 19 αγωνιστικές βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. 

Η Ίντερ συνέχισε την ανοδική πορεία και νίκησε εντός έδρας 1-0 την Τορίνο. Έβδομο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα και παραμένει αήττητη για 11 διαδοχικές υποχρεώσεις. Διατηρείται σταθερά στην κορυφή και στο +4 από τη δεύτερη θέση.

Προγνωστικό: Η Ίντερ παίζει με ψυχολογία και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Περιμένουμε να ξεκινήσει με το δεξί το 2022, επιλογή το διπλό (2).

Σπέτσια – Βερόνα (15:30)

Η Σπέτσια έκανε την έκπληξη και νίκησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 τη Νάπολι. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από έξι (2 ισοπαλίες, 4 ήττες) αγωνιστικές και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής. Βρίσκεται στο +5 από τη 18η θέση.

Η Βερόνα έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Φιορεντίνα. Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, με απολογισμό: μία ισοπαλία και δύο ήττες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Ισορροπημένη αναμέτρηση με όλα τα αποτελέσματα να μοιάζουν πιθανά. Αμφότερες με προβληματικές άμυνες, πάμε με το Goal/Goal.

Σασουόλο – Τζένοα (17:30)

Η Σασουόλο δεν έκλεισε θετικά το 2021, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-0 από την Μπολόνια. Για ακόμα μία φορά έβγαλε αρκετά προβλήματα στην άμυνα και συνεχίζει να παραμένει ασταθής σε όλα τα επίπεδα. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για 13 σερί αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας.

Η Τζένοα απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Αταλάντα. Τουλάχιστον διέκοψε το σερί των τεσσάρων ηττών, ενώ παρέμεινε χωρίς τρίποντο για 16η διαδοχική αναμέτρηση στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Ανώτερη ποιοτικά η Σασουόλο και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να λυγίσει την αντίσταση της Τζένοα. Προβάδισμα στον άσο (1).

Μίλαν – Ρόμα (19:30)

Η Μίλαν νίκησε εκτός έδρας με σκορ 4-2 την Έμπολι. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές, διατηρήθηκε στο -4 από την κορυφή και την Ίντερ στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Η Ρόμα έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Σαμπντόρια, δεχόμενη την ισοφάριση στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης. Δόθηκε τέλος στο μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών, βρίσκεται οριακά μέσα στην εξάδα.

Προγνωστικό: Αμφότερες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, ταυτόχρονα και με αρκετές αδυναμίες στα μετόπισθεν. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...