roumeliotis

Carwiz

Με 1.80 Ίντερ, G/G και δύο συνδυαστικά

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/11) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από τους ομίλους 1-4 για το Champions League. Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, η Ίντερ υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντονέτσκ. Στις 22:00 διεξάγονται τα παιχνίδια: Σέριφ Τίρασπολ-Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ-Πόρτο και Ατλέτικο Mαδρίτης-Μίλαν.

Ίντερ – Σαχτάρ Ντονέτσκ (19:45)

Η Ίντερ νίκησε δύο φορές τη Σέριφ Τίρασπολ με συνολικό σκορ 6-2. Αποτελέσματα που την έβαλαν γερά στη μάχη της πρόκρισης. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στον 4ο όμιλο έχει μαζέψει επτά βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Η Σαχτάρ Ντονέτσκ είναι μία από τις πιο απογοητευτικές ομάδες στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμένει χωρίς νίκη μετά από τέσσερις υποχρεώσεις, σε αυτό το διάστημα συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό. Φυσιολογικό επακόλουθο να καταλαμβάνει την τελευταία θέση στο γκρουπ.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Ίντερ με νίκη θα κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα νοκ άουτ. Δύσκολα θα αντισταθεί η νωχελική Σαχτάρ Ντονέτσκ, πάμε με το combo 1+Over 2.5 Goals.

Σέριφ Τίρασπολ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Η Σέριφ Τίρασπολ απέτυχε να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα διπλά παιχνίδια με την Ίντερ, υπέστη ισάριθμες ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-1). Σε τέσσερις αγωνιστικές έχει έξι βαθμούς και θεωρητικά κυνηγάει την πρόκριση στη φάση των «16».

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 2/2 με αντίπαλο τη Σαχτάρ Ντονέτσκ. Στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 5-0, στη συνέχεια νίκησε με το οριακό 2-1 στην Ισπανία. Με εννέα βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου, με νίκη στο αποψινό ματς εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση.

Προγνωστικό: Η Σέριφ Τίρασπολ παλεύει στα ίσια όλα τα παιχνίδια, έχοντας σκοράρει και στις τέσσερις αγωνιστικές. Ανώτερη ποιοτικά η Ρεάλ Μαδρίτης, με δεδομένο πως θα σκοράρει καταλήγουμε στο Goal/Goal.

Λίβερπουλ – Πόρτο (22:00)

Η Λίβερπουλ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μετράει ισάριθμες νίκες. Βρίσκεται στην κορυφή και έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, αλλά και την πρόκριση για τους «16».

Η Πόρτο προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Μίλαν. Έφθασε τους πέντε βαθμούς στο γκρουπ, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι, σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση.

Προγνωστικό: Η Λίβερπουλ παίζει χωρίς άγχος και αγωνιστικό κίνητρο. Η Πόρτο «καίγεται» για βαθμούς, σε αναμέτρηση που οι Άγγλοι έχουν τον πρώτο λόγο. Μειώνουμε το ρίσκο με το συνδυαστικό 1Χ+Over 1.5 Goal.

Ατλέτικο Mαδρίτης – Μίλαν (22:00)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε δύο σερί φορές από τη Λίβερπουλ, με 3-2 και 2-0 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Με τέσσερις βαθμούς υποχώρησε στην τρίτη θέση του 2ου ομίλου. Ιδιαίτερα κρίσιμο το αποψινό ματς με την ιταλική ομάδα στο «Μετροπολιτάνο».

Η Μίλαν πραγματοποιεί απογοητευτική πορεία στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Χρειάστηκε να περιμένει την τέταρτη αγωνιστική για να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο γκρουπ. Σταθερά στην τελευταία θέση, μαθηματικά διεκδικεί την 3η θέση για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Προγνωστικό: Μεγάλο το βαθμολογικό κίνητρο για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μίλαν δύσκολα θα κάνει την έκπληξη, σε παιχνίδι που περιμένουμε από την ισπανική ομάδα να μην ηττηθεί. Επιλογή το combo 1Χ+Over 1.5 Goal.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

«Στόχος μσς είναι να πάμε στο F4»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει του δεύτερου ματς με τη...