roumeliotis

Carwiz

«Κομβική στιγμή και μας επηρέασε το πέναλτι...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Φενέρ με 3-2 στο Καραϊσκάκη στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την φάση των "8" του Conference League και απόκτησε ένα μικρό πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στην Πόλη, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τονίζει μετά το τέλος του ματς:

«Η αλήθεια είναι πως κερδίσαμε ένα δύσκολο ματς. Καλό αποτέλεσμα, πήραμε νίκη σε ένα ματς που δεν είχαμε την σίγουρη. Ήμασταν με 3-0 μπροστά και πιστέψαμε πως είχαμε προκριθεί, τώρα πρέπει να παλέψουμε για την πρόκριση στο 2ο ματς.

Νομίζω πως το πέναλτι μας επηρέασε. Ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε τον έλεγχο. Δημιουργούσαμε μόνο κίνδυνο χωρίς να απειλούμαστε. Από το πέναλτι και μετά άρχισε να απειλεί ο αντίπαλος. Κομβική η στιγμή του πέναλτι.

Τις ίδιες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση, ίσως ένα μικρό πλεονέκτημα. Παίζουμε εκτός και αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Θα παίξουμε όπως με τη Φερεντσβάρος και τη Μακάμπι».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

41 σχόλια

  • Κώστας
    Κώστας Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μεντιλιμπαρ είναι εξαιρετικός προπονητής! Με ρετσο βασικό γτ δυστυχώς δεν δηλώσαμε άλλους και έχει φτάσει μέχρι 8 του κονφερενς! Ότι μπορεί κάνει ο άνθρωπος! Αναμορφωσε την ομάδα σε 2 μήνες! Εάν είχε σοβαρούς παίκτες στην αμυνα ( πλην κάρμο) 10 θα ετρωγε η φενερ και η καθε φενερ!!!!!!! Απλώς ρε παιδιά μα τον Θεό και την Παναγία όχι άλλο ρετσο! Βάλε τον κουτσίδη σπο την β' ομάδα που τον έχεις δηλώσει, όχι ξανά αυτόν! Είναι εγκληματικά τα λάθη του! Διακοπή συμβολαίου ή στείλτε τον στην β' ομάδα! Ειχε το θρασος και πανηγύριζε στο τέλος!!!! Από πιο πλανήτη ήρθε!!!!! Εγκληματικά προκλητικός!!!!!! Κόντρα στη ροή του ματςςς!!! Μα ούτε επίτηδες να το κανε!!!

  • ARIS
    ARIS Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΕΤΕΊ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΊΑ.
    Ο ΜΕΝΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΆ ΓΚΟΛ
    ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ 3-0 ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 4 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
    ΔΕΝ ΓΥΡΊΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ?
    ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΣΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΝΑ ΔΊΝΟΥΝ ΚΑΤΙ?

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα θύμισε μια από τα παλιά και εποχές champions league με την απόδοση της.
    Πραγματικά χάρμα οφθαλμών μέχρι το 60 με αδιάκοπο πρέσινγκ και μετά φυσιολογική κούραση.
    Αν και το παιχνίδι όπως πήγαινε πιο πολύ βάδιζε για το 4-0 παρά για να φάμε το γκολ.
    Ο Ρέτσος είναι αυτός που είναι τον ξέρουμε,δεν κάνει για τον Ολυμπιακό μας και το παιδί το πρόβλημα του δεν είναι σωματικό αλλά στο μυαλό του.
    Εκεί ήθελε ο Μεντιλίμπαρ να βάλει τα 3 χαφ στο κέντρο να κρατήσει μπάλα και να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και με αντεπιθέσεις να παίξει αλλά δυστυχώς ήθελε και παραπάνω.
    Μου αρέσει σαν νοοτροπία και μας ταιριάζει όπως σε όλες τις μεγάλες ομάδες αλλά να μπορείς και να το υποστηρίξεις.
    Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε.
    Το χθεσινό ήταν αποτέλεσμα των τελευταίων 3 χρόνων όλων των κακών που έχουν συντελεστεί στην ομάδα μας αλλά και οδηγός για το πως πρέπει να πορευτούμε από εδώ και εμπρός.

    Δεν θεωρώ επ ουδενί πως είμαστε χαμένοι από χέρι αν και πολύ δύσκολο το ματς,αλλά θα κατέβουμε πιστεύω με τακτική,ενισχυμένο κέντρο και κοντρολαρισμένο παιχνίδι.
    Μην ξεχνάμε πως θα έχουμε τον Ποτένσε που είναι απίστευτος μπροστά,θα λείπει ο Ρέτσος και αυτοί μόλις πιεστούν έχουν πολλά κενά και αδυναμίες.

    ΥΓ:Α ρε Θρύλε όσο μας πληγώνεις τόσο μας πορώνεις,έφτασα τα 50 και εχτές με ξανασήκωσες πάλι ψηλά από το παρελθόν.

  • Tomgoatz
    Tomgoatz Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ θα πω την ταπεινή μου άποψη: Άργησε λέτε να κάνει αλλαγές... Και ποιον να βάλει; Αφού πάγκο ουσιαστικά δεν έχουμε. Ιμπόρα, ότι πιο αργό, αδιάφορο και ανούσιο ως παίκτης. Κίνι; Καλύτερα να παίξει ένα Κίνο, παρά να παίζει η παλτουδιά. Και μην ξεχνάτε το βασικό όπλο ο Ποντενσε-ενας από τους καλύτερους παίκτες μας δεν έπαιζε καν!
    Ο Μεντιλιμπαρ σε 2 μήνες κατάφερε σχεδόν το ακατόρθωτο: Μια ομάδα που δεν έχει παρά 4-5 καλούς παίκτες, να την κάνει να παίζει ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Δε θυμάστε τα χάλια μας παντού πριν μερικούς μήνες; Στην άμυνα πάσχουμε ακόμα οικτρά, οκ. Πέρα από Καρμο (που θα κάνει και τα άσχημα του παιχνίδια αλλά είναι ο μόνος αξιόπιστος αμυντικός που υπάρχει) αμυντικούς σοβαρούς, ουσιαστικά δεν έχουμε. Ποιος Ρετσος; Για καμία Παναχαϊκή και πολύ θα του ήταν να παίζει εκεί, όλο λάθη και πέναλτυ κάνει, ενώ αγχώνεται και όταν έχει τη μπάλα και δεν ξέρει που να τη δώσει...Για Ολυμπιακό σίγουρα δεν κάνει. Αλλά σκεφτείτε ότι πριν από το Μεντιλιμπαρ, δεν θα προχωρούσαμε καν και πουθενά στην Ευρώπη με αυτή την ομάδα φέτος. Νικήσαμε τη Φενέρ που έχει υπερπολλαπλασιο μπάτζετ και βάθος πάγκου και μοιρολατρειτε και βάλετε κατά ενός προπονητή που μας έκανε ομάδα και πάλι. Λες και χάσαμε κάνετε.Να θυμίσω πάλι το 1-4 που έγινε 1-6 με Μακάμπι και δεν το περίμενε κανείς και είναι από τις μεγαλύτερες ανατροπές στα ποδοσφαιρικά χρονικά; Δηλαδή τι θα προτιμούσατε; τον Καρναβαλιάλ ή τον προηγούμενο ανεκδιήγητο που με αυτούς όχι απλά Ευρώπη δε θα παίζαμε, αλλά θα τρώγαμε και 5αρες παντού και χωρίς να βάζουμε ούτε ένα γκολ...Έλεος δηλαδή.... Ο Μεντιλιμπαρ είναι ικανός. Ναι κάνει τα λάθη του, αλλά είναι σοβαρός προπονητής και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, το οποίο είναι μέτριο στην καλύτερη. Το καλοκαίρι να φύγουν όλα τα παλτά,να διαλέξει ο ίδιος τους παίκτες που θέλει και μετά τον κρίνουμε για τις αλλαγές που κάνει και για το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα. Για μένα είναι επιτυχία που με τόσα παλτά μαζεμένα και μισή ομάδα ουσιαστικά έχει φτάσει ως εδώ και νίκησε και τη Φενέρ που δεν είναι και καμία ομαδούλα της πλάκας με βάση το μπάτζετ της. Ότι και να συμβεί στην Κωνσταντινούπολη (αν και πιστεύω ότι αν παίξουμε με πίεση πάλι θα σκοράρουμε και ενδέχεται να το πάρουμε το ματς, γιατί η άμυνα της Φενέρ είναι τρύπια και αγχώδης στην πίεση...) και στους αγώνες των play off, πάλι σαν προπονητής έχει πετύχει να φτιάξει μια ομάδα από το απόλυτο χάος και το τίποτα με τους χειρότερους δυνατούς παίκτες. Παίκτες σοβαρούς θέλουμε απλά (ιδίως στα μετόπισθεν) για μεταγραφές και θα δούμε Μπαλάρα του χρόνου. Και ακόμα δεν έχει τελειώσει και τίποτα με Ευρώπη, γιατί να μην κερδίσουμε ή να φέρουμε ένα Χ στην Πόλη και πάμε ακόμα παραπέρα... Με το Μεντιλιμπαρ όλα γίνονται... ποδόσφαιρο είναι... Γνώμη μου...

  • Νάσος
    Νάσος Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

    O κοουτς χθες άργησε τις αλλαγές ....μόλις γίνεται το 3-0 έπρεπε αμέσως να βγάλει γιοβετιτς φορτουνη και να βάλει ορτσα Κίνι περνώντας τον ροντινει μπροστά με πίσω του τον Κίνι και επιτελικό τον τσικινιο με πίσω του ορτσ εσε ...... Έτσι και αμυντικά θα είχε καλύτερους παίκτες και περισσότερα τρεξίματα με βοήθειες και φρέσκα πόδια και το πέναλτι να γινόταν θα έληγε 3-1 το παιχνίδι για να μην πω ότι αν έβαζε και τον Ελ αραμπι κάνα 15 λεπτό στο τέλος θα το πσστελωνε . Τέλος πάντων στην πόλη ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει συγκεντρωμένα και έξυπνα αυτοί είναι υπερόπτες φάνηκε από τις δηλώσεις τους να τους χτυπήσει πάλι με πίεση στην άμυνα τους και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και γρήγοροι στο τρανζισιον της Φενέρ με ααλληλοκσλυψεις αμυντικά και γρήγορες αντιδράσεις στα κλεψίματα της μπάλας που θα γίνουν καθώς παίζει ο Ντάνιελ στην πόλη που μπορεί να τους χορέψει ...... Έχω ένα καλό προαίσθημα για την Πέμπτη .

  • ανδρεας 23
    ανδρεας 23 Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 16:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ορτα αλλαγη στο 62 μετα την κεφαλια των τουρκων στο 3-0 εξψ δευτερος επιθετικος (τρομερος μεν χθες)γιοβετιτς!μετα το πεναλτυ αλλαγη μασουρα με αλεξανδροπουλο στο 3-1 κ ισως ριτσαρντς αντι ορτεγκα(μικρο μεγεθος δεν βοηθαει στα στημενα)!!3 ωραιοτατες αλλαγες που τις ελεγα εκεινη τη στιγμη!!!εννοειται οτι ο μεντιλιμπαρ εκανε τον ολυμπιακο απο συνοθηλευμα ομαδα-ρα κ τον ευχαριστουμε κ τον θελουμε πολλα χρονια!!!σκεψεις φιλαθλων που αγαπουν απλα την ομαδα!!υγ οι αλλες αλλαγες (κινι,ιμπορα,ελ αραμπι κλπ δεν ειναι για πριν το 85 πολυ αργοι παιχτες)!!ισως το 3-1 βοηθησει την ομαδα να παιξει ποδοσφαιρο κ να πεοκριθει με επικο ματς!!το 3-0 μην νομιζει κανεις οτι ολα ειχαν τελειωσει!!ενδεχομενο χαλαροτηρας θα εκανε την ομαδα να αποκλειστει κ θα γταν πολυ βαρυ!!vamos Thrile!!!

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Με αυτούς μια χαρά ομάδα έχει φτιάξει αυτούς έχει με αυτούς παίζει μια χαρά ο κοουτς άργησε με τις αλλαγές λέει.Ειχε καλύτερους να βάλει.Αν δεν είχε κάνει το πέναλτι δεν θα μας βάζανε γκολ όλο το βράδυ να παίζαμε .Όταν κάνουν αλλαγή αυτοί και βάζουν τον Φρεντ!!!!!! Καταλαβαίνετε γιατί βάθος μιλάμε εμείς φέτος στην Ευρώπη Δαν έχουμε πάγκο στην Ελλάδα έχουμε πολλούς που δεν είναι δηλωμένοι στην Ευρώπη γιατί δεν ήρθαν όταν έπρεπε.

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Με την Κούλα βγήκε και είπε ότι πάει πάντα για τη νίκη !! Δες φίλε Μεντι Λίμπα ρ πως θαταν η βαθμολογία με το Χ ! Χτες κερδαγες ρε μεγάλε και μάλιστα Με 3_0 !!! Δηλαδή πόσο να αντέξουν με σπασμένα τα φρένα αφού ξέρεις ότι πίσω έχεις δύο γκαφατζήδες !!! Όλος ο κόσμος σε κάθε αγώνα που βλέπουμε περιμένει πότε θα κάνουν την πατατια ο Ρετσος και ο Ορτέγκα !! Τι να το κάνω που βγαίνεις μετά και με ότι άργησες να κάνεις τις αλλαγές ! Αυτό το δικαίωμα το έχουμε μόνο εμείς οι προπονητές της εξέδρας !! Εσύ είσαι γρανάζι και άμα κολλήσεις πάει η μηχανή !! Τον Μαρτίνος τον έλεγα αργοστροφο γιατί επαιξεργαζοταν πράγματα μετά από κάνα εξάμηνο όπως είχε δηλώσει εσύ τουλάχιστον τα βλέπεις μετά κάνα μισάωρο άντε συνχονισου λίγο ναναι όλα στην ώρα τους !! Έχεις καταφέρει αρκετά πράγματα εκεί που χρειάζεται μέσα στον αγώνα κάνε ένα κλικ παραπάνω !!!

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω κερδίσει σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και νιώθω σαν να έχω χάσει! Η ομάδα είναι των άκρων! Απίστευτο pressing για 60 λεπτά και μετά ψόφια! Αν βέβαια στον πάγκο δεν έχεις ιμπορα αλλά δο τρία χαφ επίπεδου και μπορούσε να παίξει και ο ζελσον και φυσικά ένας σέντερ μπακ της προκοπής, τότε μπορεί να συνεχιστεί η καλή εμφάνιση! Επίσης δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη ο καρμο ,ειδικά για τα λεφτά του! Ο Καλός Σεμεδο είναι ανώτερος πχ !

  • Πάτροκλος 7
    Πάτροκλος 7 Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Το αστείο είναι να τα βάζουμε με τον προπονητή μας. Γίναν κάποιες καλές μεταγραφές τον Γενάρη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα της επάρκειας του έμψυχου υλικού της ομάδας μας
    λύθηκε. Ειδικά στην άμυνα στις θέσεις 2,3,6 ήτανε εμφανές. Το ότι χρειάζεται κάτι καλύτερο στην θέση 6 είναι αδιαμφισβήτητο. Για να δούμε τι υλικό θα έχουμε τον Αύγουστο για να πορευτούμε του χρόνου. Για φέτος παραδόξως κάνουμε πολλά τώρα. Ας πιστέψουμε - ευχηθούμε να κερδίσουμε ή να πάρουμε ισοπαλία στη ρεβάνς. Προτείνω να μην μεμψημερούμε κ να αποφεύγουν , οι νεώτεροι, οποιονδήποτε υποτιμητικό χαρακτηρισμό για τους παίχτες ή προπονητή της ομάδας μας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...