roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ρελαντί... ντόρτια 4-1 τη Λαμία

underarmor
redwell

Με... αφηνιασμένο Ντάνιελ Ποντένσε που βρήκε δίχτυα και μοίρασε και ασίστ, ο Θρύλος παρά το εκτενές ροτέισον νίκησε με το εμφατικό 4-1 την αξιόμαχη Λαμία και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στην Άστον Βίλα.

Τέσσερις μέρες πριν από τον ιστορικό πρώτο ημιτελικό του Conference League με τους Άγγλους οι ερυθρόλευκοι καθάρισαν μέσα σε ένα δίλεπτο την ομάδα της Φθιώτιδας στο πρώτο μέρος χάρη σε τέρματα των Τσικίνιο και Ναβάρο και βρήκαν άλλα δυο στην επανάληψη με Ποντένσε και Αλεξανδρόπουλο ενώ είχε μειώσει σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους ο Τάτσης.

Από νωρίς ο Ολυμπιακός άρχισε να απειλεί τη Λαμία, καθώς μετά το πρώτο 10λεπτο ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο. Στο 12′ ο Τσικίνιο «γέμισε» από εκτέλεση κόρνερ, ο Βέζο πήρε την κεφαλιά και μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μασούρα στο 21′ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Τέσσερα λεπτά μετά, στο 24′, ήρθε το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Ατομική προσπάθεια του Ποντένσε, γύρισε την μπάλα στο πέναλτι και ο Τσικίνιο με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 27′ έγινε και το 2-0, με τον Έσε να κλέβει την μπάλα και να βγάζει απευθείας την κάθετη πάσα για τον Ναβάρο ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι επιθετικός και στο 38′ ο Ποντένσε μετά από ωραία ατομική ενέργεια βρήκε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πήγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με την ίδια όρεξη και στο 49′ ο Όρτα εκτέλεσε φάουλ, ο Ναβάρο πήρε την κεφαλιά και έδιωξε σε κόρνερ ο Κοσέλεφ. Λίγο αργότερα, στο 52′, ο Βέζο «γέμισε» έβγαλε την μπαλιά για την αντεπίθεση, ο Σιμόν προσπάθησε να διώξει όμως η μπάλα «στρώθηκε» στον Ποντένσε ο οποίος με πλασέ «κρέμασε» τον τερματοφύλακα και σημείωσε το 3-0. Στο 55′ ο Μασούρας βγήκε τετ α τετ από τα δεξιά και πλάσαρε, όμως η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Λαμία στην πρώτη της ουσιαστικά καλή ευκαιρία, στο 64′, μπόρεσε να μειώσει σε 3-1, όταν ο Τόσιτς βρήκε μέσα στην περιοχή και σκόραρε με πλασέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια είχαν καλές στιγμές, όπως στο 74′ το σουτ του Έσε το οποίο μπλόκαρε ο Κοσέλεφ, ενώ ο τερματοφύλακας της Λαμίας είχε σωστή αντίδραση και στο 79′ όταν ο Κίνι γύρισε την μπάλα από τα δεξιά και ο Ελ Κααμπί πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι.

Το σκορ «άνοιξε» ακόμη περισσότερο στις καθυστερήσεις και πήγε στο 4-1 και συγκεκριμένα στο 90+4′, όταν ο Ελ Αραμπί έκανε την κάθετη μπαλιά στον Ελ Κααμπί, εκείνος πέρασε τον τερματοφύλακα και έστρωσε στον Αλεξανδρόπουλο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι έγινε το 4-1 για τον Ολυμπιακό και πλέον το μυαλό όλων είναι στα ημιτελικά του UEFA Conference League με την Άστον Βίλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ρίτσαρντς, Βέζο, Ρέτσος (58′ Άμπι), Κίνι, Όρτα (84′ Ελ Αραμπί), Έσε, Ποντένσε, Τσικίνιο (58′ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (73′ Μαρτίνς), Ναβάρο (73′ Ελ Κααμπί).

ΛΑΜΙΑ (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν (59′ Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντλεϊ, Νούνιεζ (46′ Τερεζίου), Τζανδάρης, Κοντονίκος (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Μαρτίνεζ (75′ Τσούκαλος), Λέικ (84′ Τσιλιανίδης), Τσιλούλης.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

15 σχόλια

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 10:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να μαθαινουν τα παιδακια του φορουμ

    Ο Βοκολος ειναι αυτος που αφησε τον ολιζαντεμπε να σκοραρει με τον παοκ για να παρει πρωταθλημα η αλογοτροφη το 2004

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 01:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραίο μαλλί ο τσιλουλης.
    Τσιλουλη!!!! Ακόμη κ ο Σικμα το άλλαξε.
    Βρε Ουστ.
    Αμ ο άλλος ο Βόκολος;;;;;;
    Τι είπε;;;;
    Ότι δικαιούτο λέει κ άλλο Γκολ.
    Ότι έπρεπε να φάς βοκολε άλλα τρία το λιγότερο το ξέρεις;;; Ή να στο πούμε;;;;;;;;;
    Γιώργος Ολυμπιακός

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ύστερα από τα σημερινά αποτελέσματα, με 3/3 κατακτούμε το πρωτάθλημα. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ισόπαλο αποτέλεσμα δίνει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, δηλαδή τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον ΠΑΟΚ υπάρχει μόνο η νίκη. Στο χέρι μας είναι να φτάσουμε σε μια ανεπανάληπτη ανατροπή και κατάκτηση. Προς το παρόν όμως, προέχουν οι πολύ σημαντικοί αγώνες με την Άστον Βίλλα, όπου πρέπει να παίξουμε αυτό που μπορούμε, ώστε να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηττα η Κουλα, Ηττα ο Ποα (ή καλυτερα νεο ονομα ΑΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ)...

    Θες να κανεις μια χρονια εκτρωμα ονειρικη;;;

    Προκριση στην Ευρωπη και 3 νικες στα πλειοφ!!!

    Αν και προσωπικα δεν μου λειπουν τα Πρωταθληματα...Τις κουπες με τα μεγαλα αυτια θελω σε μπασκετ κ μπαλα!!!

  • Alemao
    Alemao Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρωτάθλημα για μένα δεν υπάρχει καν στο μυαλό μου μιας και προέχει η Ευρώπη και η πρόκριση ,αλλά βλέποντας τα καφενεία που βρίσκονται μπροστά μας τίποτα δεν έχει τελειώσει και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
    Πάμε γερά Θρύλε!!! Ελλάς Ευρώπη Ολυμπιακός!!!

  • RED WINNER
    RED WINNER Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν: το αυτό.... Αν είσαι μάγκας κάνεις το 3/3 το σηκώνεις και τελειώνει η συζήτηση.Μπορουμε;Κατ'εμέ όχι.Οχι διότι οι άλλοι έχουν τίποτα σοβαρές ομάδες, αλλά διότι πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα κρεμάσει τους υπόλοιπους.Βαρεθηκα να βλέπω Ρετσο,Ντοι, Ορτέγκα και λοιπούς να κάνουν παιδικά λάθη σε κάθε ματς, βαρέθηκα να μην υπάρχει παιχνίδι που δεν τρώμε γκολ,τι πίστη να έχουμε.... Μακάρι να μας διαψεύσουν και να πάρουμε έναν τίτλο που φαίνεται ανέφικτος....

  • Vangelis2010
    Vangelis2010 Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα ενισχυθεί σημαντικά το καλοκαίρι ρεντ ;

    REDGOAL: Ναι φίλε, με ό,τι περισσέψει στον Μέντες που αν δεν βγούμε καν Ευρώπη θα είναι δ" διαλογής

  • ARAFAT
    ARAFAT Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στον (ήδη υποβιβασμένο) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, που πήρε μαζί του στη σούπερ-λιγκ 2 το ποδοσφαιρικό έκτρωμα που ακούει στο όνομα Κηφισιά.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 20:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο που σκέφτομαι ότι θα παίξει ο Ρετσος την Πέμπτη με πιάνει ψυχοπλάκωμα. Στον επαναληπτικό με την Βίλα να παίξει όπωσδηποτε ο Ντόι. Χίλιες φορές καλύτερος.

  • Fuego
    Fuego Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal κάτι που δεν είναι της παρουσης αλλά επειδη ειδα τη συνθεση του Ολυμπιακου Β, θυμήθηκα τον ΠΙΝΑΚΑ..Έχει γινει κάτι και φεν τον εχουμε δει ποτέ στην 1η ομαδα?Ο Συλαϊδοπουλος εδειξε τον δρομο..ΕΛΛΗΝΕΣ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...