roumeliotis

Carwiz

Πλάνα Μεντιλίμπαρ για Φενέρ με απουσίες...

casino loutrakiou
redwell

Μετά το εμφατικό διπλό στη Λαμία με το 1-5 που ήρθε ξεκούραστα και με αρκετά "δώρα" από την ομάδα της Φθιώτιδας, ο Ολυμπιακός που δεν ξόδεψε δυνάμεις σε αυτό το ματς, έχει μπροστά του το ευρωπαϊκό ραντεβού με την Φενέρ στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη (11/04) και φυσικά θέλει να πάει πανέτοιμος για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να καταστρώνει τα πλάνα του με αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντανιέλ Ποντένσε που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών, ενώ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση σκέφτεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Στέφαν Γιόβετιτς ο οποίος είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Κόντρα στους Τούρκους δεν υπολογίζονται από τον Βάσκο προπονητή των ερυθρολεύκων επίσης οι Ναβάρο, Βέζο, Καμπράλ, Άμπι, Μπιανκόν και Ζέλσον Μαρτίνς, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στη σχετική λίστα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Και το καλοκαίρι πάλι θα αργήσουμε να κάνουμε μεταγραφές γιατί τα μεγάλα ονόματα δεν έχουν πρώτη επιλογή την Ελλάδα

    Αν δεν σας αρέσει πηγαίνετε δίπλα στο μπάσκετ που οι μεταγραφές κλείνουν στο αψε σβήσε

  • Nic
    Nic Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 10:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδη τον κοντο θα τον αναπληρωσει ο μασουρας?Γραψτε το ρε παιδια να ησυχασω.Υ.Γ.Προχθες εγραφα οτι ειναι ποδοσφαιρικο παραδοξο να παιζει βασικος ο μασουρας και ο γιοβετιτς και αραμπι παγκο.Με μεγαλη μου ικανοποιηση βλεποντας την εκπομπη των οργανομενων ακριβως την ιδια αποψη ακριβως για τους προαναφερομενους παικτες εξεφρασαν και νομιζω οτι αυτη την γνωμη εχουν οι περισσοτεροι οπαδοι μας.Υ.Γ Καπου πηρε το ματι μου σημερα οτι Φορτου in ,Μασουρινιο out.Μακαρι.Πολυ καλημερα με υγεια για ολους.

  • Θανος
    Θανος Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 08:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Για αυτό κρατάς το βασικό σου κορμό για να είναι στη προετοιμασία από την αρχή και κάνεις 4-5 μεταγραφές δυνατές από το πάνω ράφι και όχι μετριότητες και έχεις μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα!!!

  • Alemao
    Alemao Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως τα λες φίλε. Η ομάδα άργησε να κάνει σοβαρές μεταγραφές και πολλοί παίκτες ήρθαν χωρίς προετοιμασία και Ρυθμό. Πρέπει να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Στην καλοκαιρινή προετοιμασία πρέπει να βρίσκεται σχεδόν όλη η ομάδα.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς πολλοί καλοί παίχτες άργησαν να έρθουν και δεν δηλώθηκαν στην Ευρώπη οπότε παίζουμε με πολλούς καλούς παίχτες μείον.Η ομάδα πιστεύω του χρόνου με τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν και κυρίως τον Μεντιλιμπαρ στον πάγκο θα είναι πολύ καλύτερη.Αλλωστε υπάρχει ένας βασικός κορμός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...