roumeliotis

Carwiz

Μνηστήρες... για ελεύθερο Μασούρα

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας από τους παίκτες του Θρύλου που μένουν ελεύθεροι τον Ιούνη και δεν έχουν ανανεώσει, με αποτέλεσμα το όνομά του να ακούγεται ολοένα και περισσότερο ως υποψήφιος στόχος ομάδων του εξωτερικού.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Τουρκία, η Τραμπζονσπόρ η οποία τον προσέγγισε αρκετές φορές την τελευταία διετία, τον θέλει διακαώς και έχει ρίξει στο... τραπέζι του ένα δυνατό συμβόλαιο για να τον υπογράψει άμεσα.

Σύμφωνα με τη «Fanatik» η ομάδα της Τραπεζούντας θα προσπαθήσει ξανά να αποκτήσει τον 30χρονο διεθνή εξτρέμ που κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με την Εθνική Ελλάδος καθώς βρίσκεται ψηλά στη λίστα του προπονητή της ομάδας, Αμπντουλάχ Αβτσί.

Παράλληλα, υπάρχει το δηλωμένο ενδιαφέρον της Μπόχουμ και όσο περνάει ο καιρός εμφανίζονται και νέοι "μνηστήρες", με ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν από τα χαμηλότερα στρώματα της βαθμολογίας να τον έχουν επίσης στο... μάτι.

Μην ξεχνάμε ότι ο παίκτης ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τις 30 Ιουνίου του τρέχοντος, όμως έχει δικαίωμα υπογραφής σε ομάδα της αρεσκείας του από 1η Γενάρη χωρίς να έχει "λόγο" σε αυτό ο Θρύλος.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

16 σχόλια

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 10:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς ο Μασούρας είναι παίκτης ή του ύψους ή του βάθους . Έβλεπα τις φάσεις του 3-0 με Φενέρ και έλεγα τι παικταράς ήταν τότε . Έκτοτε έχουμε δει και τον κακό Μασούρα ,που χάνει τα γκόλ και δεν μπορεί να κάνει κοντρόλ και τρίπλα . Πάντως με την Μακαμπί η ενέργειά του και η πάσα στον Αραμπί για το 6ο γκόλ ήταν απίθανη . Αυτον τον Μασούρα τον θέλουμε να μείνη ..

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια ομάδα για να πάει καλά θέλει τους καλύτερους Έλληνες στο ροστερ της,μην αρχίσω τα παραδείγματα ! Ο Μασουρας καλώς ή κακώς είναι από τους καλύτερους Έλληνες! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φύγει? Για 200 300χιλ το θεωρώ αστείο! Αν είχε πρόταση από μια ομάδα της προκοπής το καταλαβαίνω, αλλά να πάει σε τραμπζονσπορ και μποχουμ δεν νομίζω να είναι το όνειρο του! Σίγουρα η κάθε πλευρά θα κοιτάξει το συμφέρον της, αλλά θα είναι λάθος να φύγει, αφού αυτός και ο φορτουνης είναι οι αρχηγοί και τα αποδυτήρια θέλουν Έλληνες! Επίσης δεν είναι παίχτης βασικός με τη φανέλα σπίτι του, ούτε ποτέ ήταν! Είχε περιόδους κάί παιχνίδια που ήταν βασικός και αλλά όχι! Οπότε γιατί ντε και καλά να απαιτησει τώρα φανέλα στο σπίτι του!

  • Στάθης7
    Στάθης7 Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 08:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν χρειάζεται να μείνει ο Μασούρας άλλωστε και για τον ίδιο είναι καλύτερα να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα με ένα καλύτερο συμβόλαιο. Εδώ βασικός δεν κάνει επομένως και για τις δύο πλευρές είναι καλή λύση ο χωρισμός. Και να ανέβουν οποιαδήποτε κάποια από τα ταλέντα της κ19 στις θέσεις αυτές ώστε να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο και να καθιερωθούν. Όχι να πάρουν απλά ευκαιρίες να καθιερωθούν και να δείξουμε υπομονή όπως υπομένουμε τόσα χρόνια όλα τα παλτά τελευταίας διαλογής.

  • Elberoth7
    Elberoth7 Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Σίγουρα θα θέλει να κάνει το καλό συμβόλαιο της ζωής αφού έφτασε 30. Επίσης θα ήθελε και ρόλο βασικού, λογικό είναι. Αν υποθέσουμε πως ο Ζέλσον θα είναι υγιής μαζί με Ποντένσε βασικοί δεν θα με χάλαγε να είναι πίσω τους Φορτούνης-Μασούρας και πέμπτος θα μπορούσε να είναι ο Παπακανέλλος. Να ανέβουν από το καλοκαίρι οι ταλαντούχοι μικροί κι ο Μουζακίτης κι ο Κωστούλας κι ας είναι 17χρονοι. Ας κάνει σε Φορτούνη-Μασούρα προτάσεις με 800χιλ. το χρόνο και θα μπορούσε να τους φτάσει στο 1εκ. Βέβαια δεν τα πληρώνουμε εμείς αλλά και το ελληνικό στοιχείο χρειάζεται. Να ξέρουν όμως πως θα είναι στο rotation αλλά τα ματς θα είναι πολλά κι όλοι χωράνε.

  • Μάνος Χανια
    Μάνος Χανια Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Σας παρακαλώ σταματήστε να ανεβάζετε τα καραγκιοζοσχολια της ντροπής των Χανίων

  • Alemao
    Alemao Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόεδρε κάνε αυτό που πρέπει και υπέγραψε σε ένα λεπτό με Γιώργο Μασούρα ,Κώστα Φορτούνη και Κωνσταντίνο Τζολάκη.

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 18:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μασουρας πρεπει να μεινει μπραβο προεδρε ειμαστε μαζι σου και οσοι δεν σας αρεσει στον σικμκα απεναντι

  • Πασαλιμανιωτης
    Πασαλιμανιωτης Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορεί να μην είναι φαντεζι παίκτης αλλά είναι πολύ ουσιαστικός. Τρέχει , μαρκάρει, είναι ομαδικός και βγάζει πολύ καλές σέντρες. Μπορεί να μην έχει πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα στις φάσεις , αλλά τα γκολακια τα βάζει.
    Όλα αυτά τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει πολλοί προπονητές από τον Ολυμπιακό. Με όλους τους προπονητές , ο Μασούρας ήταν βασικός.
    Δεν βγάζει τραυματισμούς και είναι από τους πιο αξιόπιστους παίκτες που πάντα δίνει το 100% .
    Είναι επίσης Έλληνας και στην Εθνική είναι βασικότατος. Θα είναι μεγάλο λάθος να τον αφήσουμε να φύγει.

  • Ιωάννης Χατζόπουλος  φίλαθλος του Ολυμπιακού!!
    Ιωάννης Χατζόπουλος φίλαθλος του Ολυμπιακού!! Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γιώργος Μασούρας είναι ενας πειθαρχιμένος ομαδικός παίκτης βασικό στέλεχος της Εθνικής! Επιθετικός που βάζει γκολ, που μαρκάρει, κάνει κλεψίματα, που γίνονται γκολ, κάνει assist, που γίνονται γκολ, με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ο Ολυμπιακός θεωρώ ότι τον αδικεί που σε πολλά παιγνίδια τον έχει στον πάγκο. Πρέπει να τον κρατήσει στο ρόστερ.

    Μασοούρα είσαι παικαταράς!!!! Μην τον αφήσετε να φυγει

  • Nic
    Nic Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 15:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν λέω ότι είναι κακός παίκτης αλλά,επ ουδενί βασικός.Μια καλή αλλαγή είναι και δεν νομίζω ότι πρέπει να ζητάει 1μυριο από ότι γράφεται για παίκτη αλλαγή.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...