roumeliotis

Carwiz

Παρελθόν από τον Θρύλο ο Βρσάλικο

casino loutrakiou
redwell

Παρελθόν αποτελεί από τον Θρύλο ο Σίμε Βρσάλικο καθώς ο Κροάτης ο οποίος ήρθε με το μισό... ιατρικό φάκελο ποδοσφαιριστών στον Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι, όπως ήταν φυσικό έπαιξε ελάχιστα και αποχωρεί με... φιλικό διακανονισμό καθώς είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ και ο Ολυμπιακός έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει, με τον Κροάτη να μετρά μόλις 9 συμμετοχές και συγκεκριμένα, 665' αγωνιστικά λεπτά, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του RedGoal καθώς εδώ διαβάσατε πρώτοι την 1η Νοέμβρη με το άρθρο "αδειάζει η κλεψύδρα για Βρσάλικο" ότι ο Κροάτης είχε τελειώσει από τον Ολυμπιακό.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

23 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο τον αγώνα του Καναδα και Τζόνστον ξεχωρίσατε εσεις ? Δεν είδατε τον Μπιουκάναν ? Παίχτης της Μπρίζ , που αν είχανε ψαχτει οι δικοι μας τον πέρνανε με 7-8 μύρια και είχες εξτρέμ κορυφαίου επιπεδου !! Τωρα παίταξε το πουλάκι !

  • Γιάννης
    Γιάννης Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά του σαίτ πώς σας φάνηκε ο Τζόνστον του Καναδά?Ο τύπος είναι βιονικός,τρέξιμο,αντοχές,δυνατός ξέρει και λίγη μπάλα,δεν έπαιρνε χαμπάρι από τίποτα ,πόσα χιλιόμετρα έκανε με το Βέλγιο?Δεν μιλάμε για τα χαφ του Καναδά που ήταν απίστευτα,έπαθα πλάκα χτες,ποιο Βέλγιο ρε παιδιά?Ο προπονητής του Καναδά μια χαρά έστησε την ομάδα του ,ωραίος να δούμε την συνέχεια.

    REDGOAL: Όντως φίλε, παίξανε πολύ καλή μπάλα. Άξιζαν τουλάχιστον την ισοπαλία

  • BD7
    BD7 Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 20:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε ελεύθερος και είναι του Μέντεζ. Τώρα που έφυγαν οι Βρισαλκο και Μαρτσέλο, χωράει στην ομάδα (να το ρίξουμε λίγο στην πλάκα)

  • Gavros aigio
    Gavros aigio Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυριος ηρθε κυριος έφυγε.. Και δεν κορόιδεψε ποτε. Απλά δεν μπορουσε.. Καλη συνέχεια σε ότι και αν κανεις σιμε Βρεσαλικο

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Kωστα

    Αμαν.....με Δαμιανιδη,Προκοβα ,Κανελο και Μαριωλη μας θυμισες την αμυνα του Ολυμπιακου που εφαγε 6 μπαλακια απο την Αεκ στο κυπελο το 1978.
    Με τους Δανους Σπενς και Σορενσεν τοτε μπροστα ο θρυλος.
    Βεβαια εκεινη η εξαρα της Αεκ εγινε το μοιραιο λαθος της ιστοριας της .Απο τοτε της εχουμε κοψει συνολικα καμμια 15αρια.... 4αρες,5αρες και 6αρες στα μεταξυ μας ματς.

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που εγεινε φέτος το καλοκαίρι έχει δύο εξηγήσεις ! Πρώτη ,κακοστημενο σενάριο γιατί ΠΡΈΠΕΙ και δεύτερη ασχετοσυνη των υπευθύνων !!! Κολλήσαμε με το Καρεμπουου και γελάει όλη πλάση με τα Όνειρα που βλέπει !! Αν τον θες για μόστρα βρες έναν που να ξέρει μπαλλα και βάλε στ θέση του !!! Ούτε στην ομάδα του χωριού μου δεν υπήρχε τόσο άσχετος με μεταγραφές όσο ο Καρεμπουου !! Μόνο δημόσιες σχέσεις και μακριά από τον αγωνιστικό χώρο !!! Ο άλλος ο Αρίγκο η πώς λέγεται πάει απτην ακαδημία στην πρώτη ομάδα !! Ο Αβραμης καλός και άγιος αλλά δεν τοχει για τη θέση αυτή !! Αλλάζεις όλους τους παίχτες Μαρινάκη εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν αλλάζεις αυτούς που τους ψωνίζουν !! Δεν τοχουν δε το βλέπεις ? Δεν είναι δυνατόν ναρχονται στην ομάδα αυτά τα ΠΡΆΓΜΑΤΑ και να περιμένεις να δεις ποδόσφαιρο !!! Το ξαναγράφω α κλάση παιχτών αυτή τη στιγμή είναι μόνο ΔΥΟ 2 ΧΑΜΕΣ ,ΧΟΥΑΝ !!! Όλοι οι άλλοι είναι κάτω του μετρίου !! Αν οι ΔΥΟ δεν γίνουν 6-7-8 μην κάνεις όνειρα !!! ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ !!! Δεν ισωπεδωνω ούτε κακόβουλα τα γράφω ,έχω δει Προκοβα , Καννελο , Μαριωλη ,Δαμιανίδη , Ψεύτη , Εντβαλντο και πολλούς άλλους δύσκολα θα ξεγελαστω με τους τουρίστες που πάνε και έρχονται τα τελευταία χρόνια !!! Επειγόντως 5 παίχτες το Γενάρη !!! Αλλά παίχτες με όλη τη σημασία της λέξεως !!! Δύο ακραία μπακ ένα σέντερ μπακ και δύο εξτρέμ !! Δεν υπάρχουν στα δικά μου μάτια Αρβύλες , Μολδαβοί , Γκαριδες , Βρουσαιδες Μπαδες !!! Και να παίζει ανάλογα ένας μόνο από Μασούρα ,Μπίελ !! Εσωτερικοί χαφ είναι και οι δύο δεν έχει πλάτος το παιχνίδι μας !!! Αυτά αν θυμάμαι ταγραφα και προπερσυ το καλοκαίρι !! Ελπίζω να μην τα γράφω και του χρόνου !!!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 11:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκαουτινγκ ανυπαρκτο, επικοινωνιακα παιχνιδια,χαμηλα μπατζετ,πονταρισμα σε στοιχηματα παλαιμαχων η πολυτραυματιων,ποδοσφαιροπαραγοντες της πλακας ανικανοι εστω μεσα απο μανατζερικες προτασεις να διαλεξουν παικτες που να στεκονται αξιοπρεπως.
    Και φαεινες ιδεες για ''ποδοσφαιρικα προτζεκτ''.
    Τον προτζεκτ Γιαννωτης μας στοιχισε το πρωταθλημα που πηρε ο Παοκ,το προτζεκτ Αβιλα μεσα στην Λεωφορο δινει πρωταθλημα στον βαζελο.
    Αλλη μια μεταγραφικη περιοδος για γελια και για κλαματα.

  • Αργύρης
    Αργύρης Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 11:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Νέλσον Σεμέδο είναι πορτογάλος, μένει ελεύθερος και ανήκει στον Μέντεζ.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα.Καλα απο δεξια ψιλοκαθαρισαμε ,απο αριστερα γιατι δεν ακουγεται τιποτα?

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμα φύγει κι ο Αββιλα , σωθήκαμε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...