roumeliotis

Carwiz

«Σήμερα ήμασταν σε κατάσταση να κερδίσουμε»

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς γκολ έληξε το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για τη 13η αγωνιστική της Super League, με τον Μίτσελ να τονίζει μετά το τέλος του ντέρμπι τα εξής...

Για τη γεύση που του αφήνει το ντέρμπι: «Ήταν ένα παιχνίδι με ανεβασμένο βαθμό δυσκολίας. Η ΑΕΚ είναι ομάδα με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Στο πρώτο ημίχρονο μας δυσκόλεψε, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Βάλαμε κι ένα γκολ που ακυρώθηκε. Ήταν πολύ καλός αντίπαλος, στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί».

Για τη διακοπή μετά το γκολ που δεν μέτρησε: «Μας επηρέασε η διακοπή, γιατί είχαμε ρυθμό. Το γκολ δεν μπήκε τυχαία, αλλά επειδή ήμασταν κυρίαρχοι και πιέζαμε. Η διακοπή έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να ανασυγκροτηθεί και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Σήμερα ήμασταν σε κατάσταση να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να ζητήσεις παραπάνω από τους παίκτες, έκαναν μεγάλη προσπάθεια και έδειξαν προσωπικότητα. Τα έδωσαν όλα και είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Έχουμε πέντε εβδομάδες μπροστά μας, αρκετό καιρό για να δουλέψουμε. Είχαμε πολλά παιχνίδια ως τώρα, θέλουμε να δείξουμε προσωπικότητα, είναι κάτι μπορεί να βελτιωθεί. Μέσα στο διάστημα αυτό έχουμε παίξει με ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία, έχουμε τις δυνατότητες».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

42 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 04:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7
    Τουλάχιστον χαίρομαι που εμείς οι δυο βρήκαμε κοινά σημεία αναφοράς και ρίχνουμε τους τόνους.
    Τώρα για τους αστείους παίκτες που λες ότι έχουμε σε διάφορες θέσεις.... πιστεύεις ότι ο βάζελος στις ίδιες θέσεις έχει παικταράδες; Νοικοκυρεμένο μαγαζί έχει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, όχι παικταράδες.
    Και όσον αφορά το Χάμες, η καριέρα του μου θυμίζει εμένα Καστίγιο. Παίκτης με πολύ ταλέντο που απλά δεν άντεξε είτε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είτε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, είτε και τα δύο. Είχε σε ένα Μουντιάλ μία εξαιρετική παρουσία με την εθνική του, την εξαργύρωσε με μία μεταγραφή σε τοπ επίπεδο και εκτοτε είναι σε μία διαρκή αγωνιστική κατιούσα. Σε αυτόν τον άθλιο Ολυμπιακό σαφώς και έχει θέση, δεν το συζητάω καν, αλλά αν ονειρευόμαστε μία ομάδα η οποία θα ξαναπάει στο Champions League και θα στέκεται αξιοπρεπώς στην Ευρώπη, εκεί δεν έχει θέση... τουλάχιστον όχι ως βασικός. Αν θέλουμε να ξαναπάμε Ευρώπη με αξιώσεις, θα πρέπει να εναρμονιστούμε με τους κανόνες που διέπουν τις σοβαρές ευρωπαϊκές ομάδες... που σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει πρώτα πρώτα να είναι αθληταραδες και μετά οτιδήποτε άλλο.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγαυρε στο ειπα κι εγω οτι το πιθανοτερο ειναι να γνωριζαν οτι ο Μαρσελο δεν θα ξαναπαιξει μπαλα και τον εφεραν για φιεστες και πανηγυρια για αντιπερισπασμο δηλαδη προκειμενου να ξεχασει ο κοσμος τα ποδοσφαιρικα εγκληματα της Διοικησης.Συμφωνουμε σε αυτο.Κατι σαν καθρεφτακι στους ιθαγενεις στο επικοινωνιακο κομματι.Συν βεβαια και την μαρκετινιστικη πλευρα της υποθεσης βλεπε ντορος στα ξενα μμε εμπορικη εκμεταλλευση (πωληση φανελας κλπ) Απο κει και περα δεν θα θελα να συγκρινω τις γνωστες αλλα και ανεκδοτες ιστοριες του Αναργυρου με την μεταγραφη Μαρσελο απο σεβασμο και μονο στον νυν προεδρο που τελοσπαντων μπορει να εχει κανει σωρεια λαθων αγωνιστικων και εξωαγωνιστικων..... αλλα δεν μπορει να συγκριθει με ενα λαμογιο που δεν προσφερε απολυτως τιποτα στην ομαδα μας.

    Αναφορικα τωρα με τον Χαμες δεν γινεται να βρουμε σημειο συννεονησης οταν μου λες γιατι δεν πηρε μονος του τον παο η την αεκ. Μονο ο Ντιεγκο οδηγησε μονος του την Ναπολι σε νικες και επιτυχιες οταν το ποδοσφαιρο βεβαια ηταν αλλιως.

    Ο Ολυμπιακος ειναι εδω και καιρο μια ομαδα βαρια αρρωστη που θελει πολλη δουλεια για να ιαθει.(Προπονητη ξεσκαρταρισμα σαβουρας απο το ροστερ αγωνιστικο σχεδιασμο-πλανο και βεβαια ποιοτικες προσθηκες)
    Σε αυτην την αρρωστη ομαδα αγωνιζεται ο Χαμες αυτην την στιγμη.Μια ομαδα που εχει αστεια πλαγια μπακ (ειδικα αριστερα) τα οποια δεν βοηθουν καθολου στην αναπτυξη της και μια ομαδα χωρις ποιοτικα εξτρεμ να δινουν πλατος στην επιθεση της.
    Παρολα αυτα σε αυτο το συνολο που δυσλειτουργει και με τρομερο ελλειμα ποιοτητας στις παραπανω καιριες θεσεις ο Ροντριγκεζ σε 8 παιχνιδια που εχει αγωνιστει εχει δειξει την ποιοτητα του.
    Εχει παιξει μεχρι στιγμης σε τρια ντερμπι.Με τον Παοκ σκοραρε το 1-1 και ειχε αλλες δυο πασες παρε βαλε.Στην Λεωφορο που στην ουσια η νικη εκλαπη ηταν μαζι με τον Χουανγκ οι καλυτεροι μας παικτες και χρειαστηκε να ξεπατωθει ο Μπρινιολι για να γλυτωσει ο βαζελος το τριμπαλο (ειδικα το σουτ με τα αναποδα φαλτσα ηταν ασυλληπτο) και χτες μπορει να μην ηταν τοσο καλος γιατι η Κουλα που εχει καταπιει αλογισια ετρεχε σαν δαιμονισμενη πιεσε πολυ τους χαφ μας αλλα και παλι το γκολ που πεταξε και που δεν μετρησε για εκατοστα οφσαιντ του Μασουρα ειναι δειγμα κλασης αν δεις που στελνει την μπαλα.
    Γενικα καθε επαφη του με το τοπι ειδικα με το αριστερο ποδι ειναι αλλο πραγμα.Και το κυριοτερο φιλε ειναι οτι με το βιογραφικο που κουβαλαει θα μπορουσε ανετα να ειναι μια κακομαθημενη πριμαντονα να βαδιζει ραθυμα (σαν τον Φορτουνη) ή να κανει τον τροχονομο σαν τον Μπουχελωνακη που ειχε και το θρασος να κανει υποδειξεις στους συμπαικτες του κουνωντας τα χερια επειδη ο ιδιος ειναι πιο αργος και απο ριπλει.Αυτος ομως οχι μονο δεν βεντετιζει αλλα παλευει οσο του επιτρεπουν οι τωρινες δυναμεις του.Ειπαμε ειναι αγυμναστος και χρειαζεται κανονικη προετοιμασια.Γιαυτο και πρεπει να βρεθει λυση να παραμεινει τουλαχιστον και την επομενη σεζον στην ομαδα.
    Γραφεις μετα οτι θα φυγει για Καταρ να κανει τελευταια αρπαχτη.Μα απο εκει ηρθε! Ποιος ο λογος να φυγει να ερθει εδω αν εχει σκοπο να επιστρεψει εκει κατω? Προφανως και ηρθε να αναστησει την καριερα του οπως την ανεστησε ο Αραμπι που κι αυτος απο εκει κατω μας ειχε ερθει και ολοι ειδαμε μετα τι εγινε.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7
    Κι εγώ της ίδιας εποχής είμαι, αλλά οι πιο πανηγυρτζήδες είναι στη γενιά που με έκαναν γάβρο και φυσικά δε ζούνε πια. Νοοτροπία 'ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει και στα φιλικά', 'ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πρέπει να πιάνει και τα άουτ' και πάει λέγοντας. Κάτι σαν τον giorgos τον αρχιγραφικό του σάιτ. Δε μου λέει απολύτως τπτ η γενιά ενός οπαδού.
    1) Οι άτεχνοι και άμπαλοι αλλά αθληταράδες χαφ, σα μέσος όρος στέκονται καλύτερα απ τους τεχνήτες περιπατητές. Στην Ευρώπη τουλάχιστον δεν τους κάνουν άλογα τυχάρπαστοι Ισραηλινοί με κοτσιδάκια που τρώνε 6άρες και 7άρες σε όμιλο ΤΣΛ. Ούτε κάνουν ήρωες, ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν αν η ομάδα τους ανήκει στο πρωτάθλημα της Αρμενίας ή του Αζερμπαϊτζάν.
    2) Ο Χάμες στο άθλιο πρωτάθλημα μας ΘΑ έκανε τη διαφορά; Και γιατί δεν την κάνει φέτος; Γιατί δεν πήρε μόνος του το βάζελο και το αεκάκι; Πότε ΘΑ την κάνει τη διαφορά; Όταν φύγει για κάνα Κατάρ να κάνει καμιά τελευταία αρπαχτή πριν κρεμάσει κι αυτός τα παπούτσια;
    3) Ο Μαρσέλο θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις μεγαλύτερες κοροϊδίες που έπαιξε ποτέ πρόεδρος στον κόσμο του Ολυμπιακού. Την ιστορία με το Σαλιαρέλη και τον Χλονγκουάνε την ξέρεις; Που ήταν κανόνι σέντερ φορ στη χώρα του, μας τον έφερε, δεν έπαιξε ποτέ και τελικά μαθεύτηκε ότι έφερε έναν Πίου γιατί ο Χλονγκουάνε δε μεταγράφηκε ποτέ σε ομάδα έξω της χώρας του; Ε λοιπόν μου είναι πλέον αναποφάσιστο ποια απ τις δύο περιπτώσεις ήταν μεγαλύτερη κοροϊδία.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλιας Θεοδωρακης Και κατι ακομη.Οταν ηρθε ο Μαρσελο αλλα και ο Χαμες οχι μονο δεν πανηγυριζα (καλα να παω σε αεροδρομια και παρουσιασεις-φιεστες στην ηλικια μου ουτε συζητηση) αλλα ειχα εκφρασει αμφιβολιες για την ετοιμοτητα τους και ειχα γραψει οτι ο χρονος θα δειξει κατα ποσο ειναι πια κανονικοι ποδοσφαιριστες και οχι παλαιμαχοι.
    Μαλιστα ειχε εκφρασει την σκεψη οτι η Διοικηση ενδεχομενως να τους εφερε για να χρυσωσει το χαπι του διασυρμου στα προκριματικα και του αθλιου ξεκινηματος στην σεζον γνωριζοντας οτι δεν μπορουν να βοηθησουν την ομαδα.Για λογους καθαρα μαρκετινγκ δηλαδη.Ακομα υπαρχουν αυτα τα σχολια (ευτυχως scripta manet)
    Για τον Μαρσελο βλεπουμε τωρα τις εξελιξεις. Ακομα πωλουνται φανελες του αλλα αυτος πλεον ειναι με το ενα ποδι στην εξοδο....ο Χαμες ομως απεδειξε οτι εχει ακομα αρκετη μπαλα μπροστα του και ειναι πολυτελεια να εχεις αυτον τον παικταρα στην ομαδα.
    Ξαναλεω αγυμναστος απο τα Εμιρατα και εχει ηδη γραψει στην Σουπερ Λιγδα σε 8 συμμετοχες 2 γκολ και μια ασιστ που θα ηταν τρια γκολ αν απλα ο Μασουρας ειχε κανει ενα βηματακι πισω πριν ξεπεταχτει στην πλατη της αμυνας της Κουλας προχτες.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλιας Θεοδωρακης Ασε τους χαρακτηρισμους ρε μαστορα στην ακρη.Πανηγυριτζης που βλεπει ποδοσφαιρο και Ολυμπιακο 40 χρονια και εχει περασει την πετρινη 9ετια στα τσιμεντα του παλιου Καραισκακη δεν υφιστανται. Σε αυτην την κατηγορια ειμαι λοιπον.Οπως και παρα πολλοι αλλοι που εχουν τις ιδιες αποψεις.Δεν μιλας με νεογαυρο.
    Τωρα τα μαθηματα ποδοσφαιρου αστα για κανεναν αλλον.Σαφως και το συγχρονο ποδοσφαιρο εχει παει στην ταχυδυναμη (γιαυτο και παει η ντοπα συννεφο) και σαφως χρειαζεσαι ταχυδυναμικους ποδοσφαιριστες ΑΛΛΑ:
    1) Δεν εχει νοημα να εχεις αθληταραδες π.χ στα χαφ σου και να ειναι ατεχνοι και αμπαλοι.Και το μολδαβο κατσικι πριν το ξεζουμισει ο προφεσορ (χικ χικ) ετρεχε 90λεπτα σαν τον Βεγγο πανω κατω την πλευρα του και ανασταλτικα δεν εχανε μονομαχια αλλα τι να το κανεις? Μολις περναγε το κεντρο νομιζε και νομιζει ακομη οτι παταει σε ναρκοπεδιο.Οι δε σεντρες του ειναι συνηθως στον γαμο του Καραγκιοζη.
    2) Στο αθλιο ποδοσφαιρο της σουπερ λιγδας ναι ακομα και κι αν περπαταγε ο Χαμες θα εκανε την διαφορα.Αυτο εγραψα εξαλλου για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Η Ευρωπη ειναι αλλη ιστορια αλλα μην ξεχνας οτι ο Χαμες εχει ερθει αγυμναστος απο Εμιρατα και αυτος ο αγυμναστος Χαμες που αντεχει μολις 65-70 λεπτα ειναι ενα επιπεδο πανω σε τρεξιματα και μαχητικοτητα απο τον Φορτουνη εχοντας την ιδια και μεγαλυτερη τεχνικη.Με προετοιμασια θα ειναι τουρμπο γιατι δεν κλεβει και δεν τεμπελιαζει στο τερρεν παρολο που ειναι βεντετα.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

    @Πρωταθλητής7 & ΜΚ7
    Να έρθει κάποιος που να έχει πνευμόνια να τρέχει κι όχι να περπατάει. Αλλά ανάθεμα κι αν εσείς οι πανηγυρτζήδες7 ξέρατε απ το πως παίζεται το ποδόσφαιρο σήμερα και το πως λειτουργεί μια σοβαρή ομάδα (ειδικά αυτό).

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 02:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Πρωταθλητης7 Μην αχολεισαι φιλε.Υπαρχει γενικως αμπαλιαση στις ταξεις των οπαδων. Ο Χαμες χαρη μας κανει που βρισκεται εδω και παιζει στην Σουπερ Λιγδα της κακομοιριας του Ελλαδισταν και του Μπαλτακισταν.Και να περπαταει μονο μεσα στο γηπεδο-που μονο αυτο δεν κανει τουναντιον ειναι μαχητικοτατος οσο του επιτρεπουν οι δυναμεις του (τ'ακους Κωστακη Φορτουνη?)-φτανει.Καθε αγγιγμα του στην μπαλα ειναι μαγεια.Μακαρι να μην ξενερωσει και να μεινει στην ομαδα κι αυτος και ο Χουανγκ.
    Αλλα τι ψαχνεις εδω υπηρχαν ατομα που εκραζαν τον Πασχαλακη και εβαζαν αναχωματα στην μεταγραφη του επικαλουμενοι κατι αρλουμπες σχετικα με την θητεια του στον παοκ κλπ σχολιαζαν τα μαλλια του την σχεση του και δεν ξερω γω τι αλλο και δεν εβλεπαν οτι ειχαμε ευκαιρια να παρουμε τον κορυφαιο-μετα τον Βλαχοδημο-ελληνα τερματοφυλακα.
    Προτιμουσαν Βατσλικ που δεν εβγαινε απο την εστια του ποτε και παιζανε βολλευ οι αντιπαλοι μεσα στην περιοχη μας ή που οταν αποφασιζε μια στο τοσο να βγει εκανε εξοδους του μεσολογγιου.
    Χτες για παραδειγμα στην κακη πασα προς τα πισω του Εμβιλα αν ηταν ο Βατσλικ μεχρι να αποφασισει να βγει θα ειχε μπει ο Λιβαι με την μπαλα στα διχτυα οπως μπηκε ο Μαντσινι στο ματς με τον Αρη.

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Άλλος λέει ότι ο Χαμες δεν του γεμίζει το μάτι και πρέπει να μείνει για δεύτερη λύση! Οπότε για πρώτη πρέπει να περιμένουμε Μοντριτς!

  •   GEO
    GEO Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης ο Μίτσελ δεν έφερε ούτε έναν δικό του ποδοσφαιριστη απλώς διαχειρίζεται ενα ροστερ που έχει φτιαχτεί από άλλους Φυσικά και εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με την ως τώρα δουλειά του αλλά μπας και έχουν σκοπό να μας φέρουν τον Αντσελοτι η τον Κλοπ και δεν το ξέρω!!!

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Kasavetis είσαι μια από τις φωνές της λογικής εδώ μέσα αλλά το ουσιαστικότερο την δεδομένη στιγμή είναι τι θέλει να κάνει από εδώ και πέρα ο Μαρινακης με το Ολυμπιακό. Δηλαδή θα πλαισιώσει με σοβαρούς ανθρώπους την διοίκηση και το ποδόσφαιρικο τμήμα ή θα συνεχίσει με τα ίδια πρόσωπα που έχουν φέρει σε τέλμα το ποδόσφαιρικο τμήμα;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...