roumeliotis

Carwiz

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Γνωστές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Θρύλου έγιναν οι αποφάσεις που έλαβε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την έκτακτη συνεδρίασή του την Τρίτη (08/10) και είναι οι κάτωθι...

"Το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά την σημερινή (8/11) έκτακτη συνεδρίασή του έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αναφορικά με την πρόταση του κ. Ι. Βρέντζου για την αποχώρηση της ΠΑΕ από το Πρωτάθλημα της Superleague 1, το Δ. Σ. Συμβούλιο με ψήφους 8-2 τάχθηκε υπέρ της παραμονής της ομάδας στη διοργάνωση. Σεβόμενο την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου και την παγκόσμια αξία των αθλητών και προπονητών μας, το Δ. Σ. αποφάσισε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια της κατάκτησης του 48ου πρωταθλήματος και του 29ου Κυπέλλου, εκφράζοντας την εδραία πεποίθηση όλης της Ολυμπιακής οικογένειας ότι είναι μικρή κάθε βαθμολογική διαφορά μπροστά στον γίγαντα Ολυμπιακό.

2. Ως προς τις επόμενες, άμεσες ενέργειες, το ΔΣ αποφάσισε ομοφώνως να προβεί στην υποβολή μήνυσης κατά συγκεκριμένων προσώπων που συγκρότησαν και λειτουργούν εντός του ελληνικού ποδοσφαίρου εγκληματική οργάνωση, η οποία με συστηματικούς εκβιασμούς και δωροδοκίες έχει εκλέξει την πλειονότητα των Προέδρων των Ενώσεων – Μελών της ΕΠΟ, με μοναδικό και αποκλειστικό σκοπό να ελέγξει όλο τον οργανισμό της Ομοσπονδίας και ιδίως την Εκτελεστική Επιτροπή, την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και τους Έλληνες Διαιτητές, αλλά και την επιλογή χαμηλού επιπέδου ξένων διαιτητών.

3. Ομοφώνως αποφασίστηκε ότι ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα επιμείνει στην διερεύνηση της πορείας της ποινικής δικογραφίας αναφορικά με εκβιάσεις και δωροδοκίες μελών των ΕΠΣ ανά την Ελλάδα, η οποία διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αλλά παραμένει στο συρτάρι του για περισσότερο από ένα χρόνο, χωρίς να έχει κληθεί κανένας μάρτυρας να δώσει την παραμικρή κατάθεση. Το Δ.Σ. ασχολήθηκε επίσης με την ομολογουμένως παράξενη σύμπτωση ότι ο συγκεκριμένος εισαγγελέας, όλως περιέργως, λίγο καιρό αφότου του διαβιβάστηκε η συγκεκριμένη δικογραφία, τοποθετήθηκε από την ΕΠΟ ως Υπεύθυνος Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

4. Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητήσουμε άμεσα συνάντηση με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος του Εφετείου Αθηνών, ώστε να ενημερωθεί η ΠΑΕ σχετικά με την πορεία της μηνυτήριας αναφοράς της ΠΑΕ κατά μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την τέλεση του αδικήματος της απιστίας επί διοικήσεως Ε. Γραμμένου, και αναφορικά με την σκανδαλώδη συμφωνία αποζημίωσης του Ι. Παπαδόπουλου, την κατασπατάληση πόρων της ΕΠΟ κλπ..

5. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προβεί σε Καταγγελία στον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβουλίου του ΔΣΑ κατά του διορισμένου Προέδρου της ΕΠΟ κ. Π. Μπαλτάκου διότι ως Πρόεδρος Σωματείου και παρά την δικηγορική του ιδιότητα, αρνείται να εφαρμόσει τους νόμους του Ελληνικού κράτους σε ό,τι αφορά στο Μητρώο Σωματείων και την Επαγγελματική Διαιτησία, και παράλληλα καλεί τις Ενώσεις – Μέλη του Σωματείου να πράξουν το ίδιο και επιδιώκει συστηματικά να αποκομίσει αμοιβή για τον εαυτό του υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου της ΕΠΟ φέρνοντας το θέμα κατ’ επανάληψη προς συζήτηση στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΠΟ.

6. Αποφασίστηκε ομοφώνως ότι με δεδομένη την αδιαφορία της Ελληνικής Κυβέρνησης απέναντι στα προβλήματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, το ΔΣ θα απευθυνθεί απευθείας στις υπερεθνικές Συνομοσπονδίες FIFA και UEFA εκθέτοντας προς αυτές όλες τις πράξεις και παραλείψεις με τις οποίες η ΕΠΟ και ο Προέδρός της κ. Μπαλτάκος έχουν επί της ουσίας καταργήσει την Ολιστική Μελέτη, ακυρώνοντάς την εν τοις πράγμασι με τον τρόπο με τον οποίο έχουν ενσωματώσει και εφαρμόζουν της προβλέψεις της, έχουν καταργήσει την αυτονομία της ΚΕΔ αντικαθιστώντας (ενάντια στις επιθυμίες του επαγγελματικού Ποδοσφαίρου) τον μέχρι πέρυσι Αρχιδιαιτητή κ. Μ. Clattenburg από τον κ. S. Benet, o οποίος ουσιαστικά στερείται οποιασδήποτε εξουσίας. Όπως έχει αποδειχθεί ο κ. Μπένετ αυτού απλά εκτελεί τις εντολές ενός διευθυντηρίου, το οποίο του υπαγορεύει την αντικατάσταση διαιτητών, τον ορισμό συγκεκριμένων διαιτητών σε συγκεκριμένους αγώνες, την τιμωρία μη-αρεστών διαιτητών προς «παραδειγματισμό» των υπολοίπων, διοργανώνει συναντήσεις με τους Διεθνείς Διαιτητές χωρίς την παρουσία του κλπ..

7. Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποφάσισε να αποστείλει στις υπερεθνικές Συνομοσπονδίες, στον Γενικό Διευθυντή Ποδοσφαίρου της UEFA κ. Zvonimir Boban αλλά και στην Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA το βίντεο του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με τις αποφάσεις του Διαιτητή κ. Jakob Kehlet, και άλλα βίντεο απο την σεζόν που διανύουμε, και τις κακές διαιτησίες χαμηλού επιπέδου διαιτητών που είναι οι ίδιοι -και οι συνοδοί αυτών- αρεστοί στο σύστημα της ΕΠΟ.

Τις τελευταίες δύο ημέρες η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έγινε αποδέκτης χιλιάδων μηνυμάτων με το ίδιο περιεχόμενο: η ομάδα μας απέδειξε μέσα στο γήπεδο ότι είναι η πιο δυνατή, οι παίκτες μας απέδειξαν ότι είναι οι καλύτεροι. Το Δ.Σ. ακούγοντας την επιθυμία των φιλάθλων της ομάδας θα πράξει προς πάσα κατεύθυνση οτιδήποτε είναι αναγκαίο και αντάξιο του μεγαλείου του Συλλόγου. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να την προστατεύσουν από προκλήσεις και παγίδες που είναι βέβαιο πως θα συνεχίσουν να στήνονται σε κάθε γήπεδο, όπου και να αγωνιζόμαστε. H πίστη μας στον τελικό σκοπό της κατάκτησης του 48ου πρωταθλήματος και του 29ου Κυπέλλου είναι ακλόνητη. Και σε αυτή τη μάχη είμαστε όλοι μαζί και στο τέλος θα βγούμε πάλι νικητές".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

16 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέτος γίνανε λάθη πολλά από πλευράς διοίκησης !! Έστω και αργά το κατάλαβαν και ξεκίνησαν την ανοικοδόμηση της ομάδας !!! Έγινε η αρχή στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού !! Μέχρι το Δεκέμβριο στηρίζουμε εμείς οι ολυμπιακοί και κάνουμε καλόβουλη κριτική για βελτιωτικές κινήσεις το Δεκέμβριο !! Τώρα ορισμένοι έχουν ξεφύγει τελείως σε λίγο θα κράζουν και το χορτάρι !!! Έφυγε ο Μαρτίνης που του έφταιγαν όλα και έμειναν οι οπαδοί που τους φταίνε όλα !! Το άλλο που γράφει ένας φίλος ότι πρώτα φτειαχνει ομάδα και μετά μιλάς για διαιτησία είναι τελείως άτοπο !!! Τι σχέση έχει το δυναμικό μιας ομάδας από τη σωστή διαιτησία ! Και γιατί να κερδίσω και τη διαιτησία δε το κατάλαβα ? Έχουμε πάρει καραμέλα κάτι φράσεις και βολεύονται και οι αντιολυμπιακοι με αυτό !!! Εδώ έγιναν πολέμιοι οι μπασκετικοί ολυμπιακοί της ποδοσφαιρικής ομάδας !!! Αν είναι δυνατόν !!! Το επαναλαμβάνω ούτε με νοιάζει ποιος είναι πρόεδρος αλλά θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι όλοι μα όλοι όσοι δεν είναι ολυμπιακοί είναι όχι μόνο αντιολυμπιακοι αλλά πολέμιοι της ομάδας !!! Αυτό είναι αποτέλεσμα των συνεχών φαπων εδώ και μια 20 ετια !!! Για σκεφτείτε τους 30αριδες 35 αριδες τι έχουν ζήσει !!! Εφιάλτες !!! Ποιος Πεναλτιακος ποιος Μπουγατσας και ποια " ερχόμαστε με φορά "" ένα τίποτα είναι !!!! Σάπιοι , βρώμικοι , και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς !!! Αν τους ρωτήσεις για τα τελευταία 50 χρόνια Μια Κούλα του Μπαγιεβιτσ θα θυμούνται και οι Πεναλτιακοι την ομάδα του Γμοχ !! Κάθε δεκα χρονια βγάζουν το κεφάλι για ανασες από τον ποδοσφαιρικό αποπατο !!! Ηρέμηστε λιγο !!! Εντάξει οποίος δε γουστάρει ποδόσφαιρο ας βλέπει μπάσκετ !!! Με το νο Κολ χάσαμε το πρωτάθλημα ενώ με το Δανολαμογιο δεν πρέπει να μιλάμε γιατί ο Πεναλτιακος είναι μίξη Μπάρτσα Ρεάλ !!! Έχετε μπερδευτεί ορισμένοι !!! Και πολύ μάλιστα !!! Μην μπερδεύεται τα ενδοψυχα σας με την ομάδα !!! Είστε η χαρά των εχθρών !!!

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    2πλο ο βαζελος οπως εγραψα το πρωι .Ανακοινωση γρηγορα.

  • Κρις
    Κρις Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ θα μιλήσω και θα πώ κάποια πράγματα.
    1) Δεν δικαιουσαι να μιλάς φέτος διότι ειμασταν η χαρα των αντιπάλων στην Ευρώπη. Ουτε νίκη δεν σταυρώσαμε.
    2) Δεν μπορείς να βάλεις πάνω απο δυο γκόλ (εκτος απο το ματς με τον Ιωνικό)
    3) Η αμυνά σου είναι σουρωτήρι και μετά το 76 εχεις ποσοστό 70% να φάς γκόλ
    4) Εχεις αλλάξει 3 πορπονητες γιατι δεν πάει καλά στην ομάδα σου.

    Οταν έχεις δορθώσει αυτά ναι μιλάς για διαιτησία και έχεις δίκιο.

    Επίσης η οργάνωση της ομάδας ειναι μηδεν. Καμιά σχέση με το μπάσκετ.

    Πάμε την διαφορά σου με τους αντιπάλους.
    - Η μεγάλη αλαζονεία. Πήραμε το πρωτάθλημα με 30 βαθμούς μας εκανε να λέμε και παικτες να φερνουμε οι αλλόι ειναι πουθενάδες.
    Δεν ειναι έτσι φέτος η ΑΕΚ πήρε 5 καλούς παίκτες και καλο προπονητη και ναι έχει πάρει σφυρίγματα. Αλλά το ήξερες διότι εμπαινε σε καινουριο γήπεδο.
    Δεν εβλεπες τον ΠΑΟ? Πέρυσι ήταν η καλυτερη ομάδα στα πλείοφ. Εχει 13-14 καλούς παίκτες τους έχει ΄δεσει καλά ο Προπονητης και μπαίνουν να νικήσουν.

    Πώς αντέδρασες σε αυτά? Στοπερ δεν πήρες. Αριστερό μπάκ πήρες με κιλά που πρέπει να αδυνατήσει για να παίξει.
    Οι καλές σου μεταγραφές Μπακαμπου και Χάμες και Πιελ έγιναν στο τέλος. Τι περιμένεις? Να σου χαριστούν?

    Η Ελλάδα χωρίζεται σε Ολυμπιακους και Αντι Ολυμπιακούς. Μπάινεις στο γήπεδο και οι αλλοι σκυλιάζουν να σε νικήσουν.

    Αυτά να τα δει η διοικηση κια δεν μιλώ για τις αποτυχημένες μεταγραφές 3 χρόνων απο την εποχή που εφυγε ο Τσιμίκας και Ομαρ.

    Πάμε και στο τελευταίο. Ωραία ο Βαγγέλας βάζει τα λεφτά του και σου λεεί εγω γουστάρω να φύγω. Ποιος ειναι ο κύριος Βρεντζος που λεει προτείνω να φύγουμε απο το πρωτάθλημα? Ρώτησες τον κόσμο που πήρε διαρκείας? Ρώτησες τον κόσμο που περιμένει την κυριακη να δεί την ομάδα του να χαρεί?

    Το λοιπον η ομαδα πρέπει να ενωθεί και να δουλέψει. Ο Κόσμος να βάλει πλάτη στη ομάδα για το αγωνιστικό και να μην αφήσει κανεναν να κανει κακό σε αυτην την ιστορική ομάδα αλλά μόνο με φωνή και όχι βια!!

  • Αργύρης
    Αργύρης Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, αν κάνουμε 15 σερί νίκες, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να διατηρηθούμε στο -10 από την κορυφή. Στο πρωτάθλημα δεν παίζεις μόνος σου. Όλα είναι συνάρτηση και των αντιπάλλων σου. Οι απέναντι, δεν κάνανε το 10/10, για να αρχίσουν ξαφνικά να πετάνε βαθμούς δεξιά και αριστερά. Έτσι θα πάει το έργο, μέχρι το τέλος. Δεν θα το σηκώσει ο Χάμες, αλλά ο Ιωαννίδης. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Το έχουμε ξαναδει το έργο. Δεν πήρε πρωτάθλημα ο Τζιοβάννι και το πήρε ο Κυριάκος. Δεν έπερνε πρωτάθλημα ο Ντέταρι και το έπαιρνει ο Καπουράνης

  • Kevin7
    Kevin7 Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Διχασμός μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού, πέναλτι για τον παναθηναικο

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Πανόπουλος Γεώργιος
    Συμφωνώ μαζί σου σχεδόν σε όλα,με μόνη διαφορά ότι θεωρώ και επιμένω ότι για φετος συναίνεσε και ο Μαρινάκης να κάνει πίσω,γι συτό και διέλυσε το καλοκαίρι την ομάδα.Τωρα για λογους που δεν αφορούν το ποδόσφαιρο συναίνεση δεν υπαρχει πλέον οπότε ας ετοιμαστούμε για πόλεμο.Εγω προσωπικα σαν παλιος αντέχω να μη παρω πρωτάθλημα για κάποια χρόνια,το έχω βιωσει και στα πέτρινα χρονια.Αλλωστε δε χρειάζονται πια μονοκρατοριες με 7 σερι πρωταθληματα.Ας δωσει βαρος ο προεδρος να παει καλά στην Ευρώπη φτιάχνοντας καλή ομαδα και ας παιρνει πρωταθλημα η ζελα με Ιωαννιδη και η Κουλα με Ροτα.Μονο γελια θα μας προκαλει.Αλλίμονο μονο στους νεόγαβρους που εχουν μάθει αλλιώς

  • John68
    John68 Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητοί, όλες αυτές οι κινήσεις και οι αντιδράσεις, δεν συνάδουν με το πνεύμα του ΟΣΦΠ. Ταιριάζουν σε κάτι κούλες, κάτι στερημένους από την συμπρωτεύουσα, κάτι ανύπαρκτους λαγούς, που ο λόγος ύπαρξης τους, είναι το στραβοπάτημα του ΟΣΦΠ, για να γίνουν ευτυχισμένοι. Μακριά από εμάς τέτοιες συμπεριφορές, κ. Βρέτζο, Βαγγέλα και λοιποί κύριοι. Ολυμπιακός είμαστε και οφείλουμε να κερδίζουμε πάντα κι όχι να είμαστε στη μίρλα !!!!!!!!!!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 07:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι αληθεια οτι αν φτιαξεις ομαδαρα δεν εχεις να φοβασαι ουτε συμμαχιες ,ουτε εξυγιαντες ,ουτε διαιτητες.Μονο που επειδη για διαφορους λογους ομαδαρα 1 επιπεδο πανω απο τους αλλους δεν μπορεις να εχεις παντα,το κυριο ζητουμενο ειναι να μπορεις να διεκδικεις στα ισια τους τιτλους ακομα και οταν εισαι ισαξιος τους.
    Και κρατηστε το αυτο γιατι ηδη φευγουμε απο την εποχη της παντοκρατοριας μας που στηθηκε πανω στην ανυπαρξια διοικησεων και επενδυσεων των κυριων αντιπαλων μας και επιστρεφουμε στο στατους των δεκαετιων του 60,του 70,και του 80,που ολοι οι μεγαλοι εβραζαν στο ιδιο καζανι.
    Οι τρεις εξυγιαντες καταλαβαν οτι μονος του ο καθενας δεν μπορουσαν να σταυθουν απεναντι μας και ενωθηκαν σε συμμαχια,ωστε αρχικα να μαζεψουν την αποσταση αναμεσα μας εξωαγωνιστικα.Σε δευτερο σταδιο το ιδιο το το κρατος τους προικιζει ετοιμαζοντας τους καινουργια γηπεδα αρα εκτοξευοντας ετσι την εμπορευσιμοτητα και το πρεστιζ των συλλογων τους αλλα και κανοντας τους πιο προσφορους σε επενδυσεις η προσελκυση επενδυτων υπο την μορφη καινουργιων διοικησεων μελλοντικα.
    Αυτη ειναι η μεγαλη εικονα ,η εικονα των επομενων χρονων.
    Και δυστηχως αλλα ο Μαρινακης (η ο οποιος διαδοχος του στην μετα Μαρινακη εποχη ) δεν ειναι και δεν προκειται να ειναι ουτε ο Ροτσιλντ,ουτε ο Ροκφελερ,ουτε ο Ελον Μασκ ,ουτε ο διαδοχος του θρονου στην Σαουδικη Αραβια για να καταπιει αμασητους τους τρεις ελληνες εξυγιαντες.
    Οι χρυσες εποχες τελειωσαν για εμας και καλα θα κανουμε να εχρισουμε να συμβιβαζομαστε με αυτο,ιδιως οι νεοτερες γενιες Ολυμπιακων που ειχαν μαθει σε μονοκρατοριες.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 01:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ με χέρια και με πόδια Redgoal. Δε μας φταίει κανείς... το κεφαλάκι μας φταίει.
    Αν εμείς ήμασταν όπως πρέπει, ακόμα και με 10/10 να ξεκίναγε ο βάζελος, σύντομα θα ήμασταν πρωτοπόροι εμείς... χώρια ότι στη λεωφόρο θα τρώγανε 3μπαλο.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 01:00 Σύνδεσμος σχολίου

    βαλανε τον βρεντζο να διαβαζει sms,μετα ο μαρινακης μας ειπε για ομαδαρα και παιχταραδες και για να χτυπησει το συναισθημα πεταξε το τυρακι της αποχωρησης,μετα πεταξαν και το κυπριακο πρωταθλημα,καποιοι μυρικασαν το σανο σαν αμνοεριφια απο τον τσοπανη και φυσικα τουμπα πριν ο αλεκτορ λαλησει τρεις φορες μεσα παλι....πλεον ουτε να γελασεις με δαυτους...οσο μενουν θα βλεπουμε και χειροτερα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...