roumeliotis

Carwiz

Θλίψη... Ουί-Τζο με Αμπουμπακάρ και σύγκριση

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός είχε δυο σέντερ φορ με γκολ και ασίστ όπως οι Τικίνιο Σοάρες και Αχμέντ Χασάν και για κάποιο άγνωστο λόγο αποφάσισε να τους αντικαταστήσει με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Αποτέλεσμα; Ο Νοτιοκορεάτης μέχρι τώρα μοιάζει προσθήκη που θα μνημονεύεται επί χρόνια για το πόσο άστοχη και τραγική ήταν ενώ και ο Μαυριτανός είναι για... κλάματα, όποτε δεν είναι τραυματίας και παίζει.

Ο Ουί-Τζο έχει μηδέν γκολ και 1 ασίστ σε 11 αγώνες, ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά για τον οποίο ξοδεύτηκαν... τρελά λεφτά ως μεταγραφή, έχει επίσης μηδέν γκολ και μηδέν ασίστ σε 6 ματς.

Την ίδια ώρα, ο Τικίνιο Σοάρες και ο Αχμέντ Χασάν που πήγαν σε νέες ομάδες χωρίς να ξέρουν ούτε συστήματα, ούτε τίποτα και έπαιξαν κατευθείαν, έχουν ο Βραζιλιάνος 4 γκολ και 1 ασίστ σε 11 ματς με τη Μποταφόγκο και ο Αιγύπτιος 3 γκολ και 1 ασίστ σε 7 παιχνίδια με την Αλάνιασπορ.

Κάνοντας μοιραία τις συγκρίσεις, διαπιστώνει κανείς ότι ο Ολυμπιακός είχε μια χαρά γραμμή κρούσης αλλά για κάποιο λόγο αποφάσισαν οι ερυθρόλευκοι να τη διαλύσουν φέρνοντας αντικαταστάτες που δεν έχουν δώσει ούτε το 10% αυτών που προσέφεραν Τικίνιο-Χασάν.

Ευτυχώς που ήρθε έστω και την τελευταία μέρα των ελεύθερων του Σεπτέμβρη ο Σιντρίκ Μπακαμπού που έχει μια καλή επαφή με τα δίχτυα ως τώρα, διαφορετικά οι ερυθρόλευκοι απέναντι σε λίγο σοβαρούς αντιπάλους δεν θα έβαζαν γκολ ούτε με... αίτηση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

43 σχόλια

  • Στέφανος
    Στέφανος Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκαι13κλπ το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς συμφωνώ αλλά να αφήσει η διοίκηση τα 30 και μύρια του Τσάμπιονς λιγκ δεν υπάρχει καμμία περίπτωση όπως έχει δείξει όλα τα χρόνια η διοίκηση Μαρινάκη όπως και η διοίκηση Κόκκαλη όπως και αν θα αναπληρώσει αυτά τα λεφτά από πωλήσεις και περικοπές πράγμα αδύνατον βάσει και των προϋπολογισμών που έδινε στη δημοσιότητα παλαιότερα που ήταν σχεδόν ίσα εσοδα-εξοδα προσωπικά πιστεύω ότι είναι αδύνατον να χαρίσουμε πρωτάθλημα σε κανένα απλώς τα ποδόσφαιρικα εγκλήματα της διοίκησης μας έφεραν σε αυτό το χάλι 10 βαθμούς πίσω και ίσως μεγαλύτερη διαφορά ως την διακοπή

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Λέω και εγώ,δε θα πεταχτεί και ο κόκκινος σβέρκος να πει τη κοτσάνα του.Αλλά τι περιμένεις από τέτοια εμμονικά ανθρωπάκια που με την αλήτικη συμπεριφορά τους προκαλούν όλο το κοσμο.Ανθρωπος που το μονο που ξέρει ειναι να βριζει κσι να ειρωνευεται.Τουπεκί ψιλοκομένο δε κάνω σε κανενα όλοι παιρνουν την απάντησή τιυς.Απλά ειδικά με σένα το απολαμβάνω.Φαααπ πάντα κόκκινος ο σβερκος σου.

  • Κανονικότητα 23
    Κανονικότητα 23 Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην το ψάχνεις Red Πητ : απλώς οι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΔΣΦΑΙΡΟ.
    Για άλλον λόγο απέκτησαν το σύλλογο, και τον μετέτρεψαν σε Α.Ε.

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Στέφανος
    Μια διοικηση που εχει 10 στα 12 πρωταθλήματα πιστεύεις ότι θα έκανε αυτά τα αδιανόητα πράγματα απο απειρία και χαζομάρα?Λες για τα 30 μυρια του cl.Ηδη εχει βγάλει πάνω σπό 5 μυρια στο el και παράλληλα με τις αποδεσμευσεις και τα δανεια που πσίρνει σπο τους πσικτες συν οτι λογω μουντιάλ θα πουλησει παικτες που συμμετεχουν όπως ο Κουντέ και Σισσέ,όπου λογω της διοργάνωσης δημιουργουνται υπεραξιες.Βαλε και το πιο δυνατο συμβόλαιο με cosmote που είχε ποτε τοτε καταλαβαίνεις ότι δεν επαθε και τιποτα,δεδομενου ότι το 30% το ξοδευεις σε μετεγγραφες.Για το μέλλον μη λες πολλά γιατι κανείς μας δε γνωρίζει τι θα γίνει διότι εμεις τα μαθσινουμε ή τα καταλαβσίνουμε αργοτερα.Εκτός από τα παραπάνω υπαρχουν και εξωποδοσφαιρικοι λογοι.Ασε λοιπον τα περι παραμύθια και βάλε το μυαλουδακι σου να δουλέψει.

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 19:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Λεει για την απαντηση του redgoal ενω πριν λιγες μερες του ειχε απαντησει στα ορια της ειρωνιας το redgoal για το σεναριο του μυαλου του. Για τετοιο μυαλο μιλαμε. Απο κει κ περα του απαντησανε κ αλλοι και φυσικα τουμπεκι ψιλοκομμενο. Αλλα τι περιμενει κανεις απο ατομο π υπερασπιζοταν βαλτο τρολ δημοσιογράφο σε διατεταγμενη υπηρεσια κατα του σαητ.εδω τεκμηρίωνεται μεγας κλινυ ιστγουντ ως ντερτι χαρι. Οι γνωμες ειναι σαν τις κ....... ς, καθενας εχει και απο μια.

  • Στέφανος
    Στέφανος Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκαι13κλπ αυτά τα παραμύθια ότι δεν θέλει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και το δίνει στον παο ούτε ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν δεν τα πιστεύει, δηλαδή παραιτείται και από την διεκδίκηση των 30 και εκατομμυρίων από το Τσάμπιονς λιγκ που αυτό δεν φαίνεται να έχει καμία απολύτως λογική και αν στραβωσει και μπει ομίλους Τσάμπιονς λιγκ άλλη ελληνική ομάδα τότε τι γίνεται θα είναι εύκολο να τους ξαναεκτοπισουμε; και μην λες δεν μπορεί να μπει ομίλους πάρε παράδειγμα Μακάμπι Χάιφα

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    εντάξει μας δίνει βήμα το redgoal να λέμε ότι θέμε άλλα να σκεφτόμαστε κιόλας λίγο . Ας πούμε ότι έχουν συμφωνήσει με τον Μαρινάκη να δώσει το πρωτάθλημα στο βάζελο . Ας το δεχτούμε ! Θα άφηνε την ομάδα εκτός τσάμπιονς λίγκ για να χάσει πάνω από 30 εκατομμύρια ? Γιατί να τσακώνετε με τον Μπαλτάκο ? Γιατί να έχει 45 παιχτες 3πλασιάζοντας το μισθολογικό κόστος ? Γιατί πλήρωσε αποζημίωση ( αν πλήρωσε ) σε 2 απολύσεις προπονητών ? Γιατί να διακινδυνεύσει ακόμα και την 2ή θέση ? Πώς ήξερε ότι ο βάζελος θα ήταν τόσο ανταγωνιστικός τι στιγμή που ο βασικός μας αντίπαλός όταν ξενικόυσε το πρωτάθλημα ήταν ή αεκ κι ο πάοκ ?
    Ολα αυτα έγιναν , και στοίχισάν στην ομάδα σε πρεστίζ και πολλα εκατομύρια και θα μας δυσκολέψει πολυ στο επόμενα χρόνια που θα μπαίνουμε στις κληρώσεις σαν αδύναμοι , γιατι οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα απο ποδόσφαιορ . Αν είχε ένα ατου παραπάνω ο Κοκκαλης απο τον Μαρινάκη , είναι πώς ο Κοκκάλης είχε έναν Λουβάρη που ήταν γάτα ποδοσφαιρικα . Ο Μαρινάκης μετα που πέθανε ο Θεοδωρίδης , ολοι που τον περιτριγυρίζουνε είναι πιάσε τον έναν και χτύπα τον αλλόν .
    Εν κατακλείδι , αν ήταν να συναινούσε ο Βαγγέλας να δώσει το πρωτάθλημε θα το έδινε στο τέλος , στα πλέυ ωχ....

  • Gipas 81
    Gipas 81 Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 09:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλό είναι ο Μαρινάκης να αρχίσει πρώτα να διώχνει
    άτομα απο την διοίκηση γιατί συμβαίνουν περιεργα πράγματα...Λες και το κάνουν επίτηδες όλο το φετινό σχεδιασμό.....Αν έχουν σκοπό να το κάνουν δώρο στα βαζέλια ας μας το λέγανε να μην σκάμε αδικά!!

  • Nic
    Nic Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 09:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα .Οσο και να προσπαθεις να φερεις οτι χειροτερο υπαρχει στην ποδοσφαιρικη αγορα (δες αυτην την 4αδα των οτι πιο αχρηστο περασε ποτε σε ομαδα),πρεπει να εισαι και πολυ......πατατας να το καταφερεις .Κι ομως στον Ολυμπιακο υπαρχουν πολλοι πατατες .

  • GEO
    GEO Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 00:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέτρος δυστυχως φιλέ υπάρχουν και μέσα και εξω και γύρω από την ομαδα .Κάποιοι θέλουν τον ολυμπιακο συνοικιακό μίνι μαρκέτ γιαπί αν μεγαλώσει σαν μέγεθος σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες πολύ απλα δεν θα μπορούν να έχουν θέση ούτε και τον έλενχο της ομάδας στα νεα δεδομένα που θα δημιουργηθούν

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...