roumeliotis

Carwiz

Μαρτύριο...τέλος με νέα ήττα 0-2 από Ναντ

casino loutrakiou
redwell

Τέλος το... μαρτύριο για τον Θρύλο στο Europa League με την τρίτη διαδοχική εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά με 0-2 από τη Ναντ, και τελευταία θέση στον όμιλο με κάκιστη παρουσία συνολικά.

Η τρίτη σερί ήττα στο Καραϊσκάκη για τους Πειραιώτες και μάλιστα χωρίς να σκοράρουν, ήρθε χάρη σε δυο τέρματα των Γάλλων στο δεύτερο ημίχρονο από τους Μοχάμεντ 79' και Μπλαζ στο 90'.

Ο Μίτσελ επέλεξε σχηματισμό 4-4-2, με αμιγώς ελληνική άμυνα, Μπουχαλάκη και Κούντε στους μέσους και Αμπουμπακάρ Καμαρά, Μπόουλερ στα άκρα, ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν οι Ελ Αραμπί και Ουί Τζο. Ένα σχήμα που λογικά δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά στην ολότητά του, αλλά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θέλει «φρέσκα πόδια» και οι «βασικοί» έπρεπε να ξεκουραστούν. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν «μουδιασμένα», αλλά προϊόντος του χρόνου βρήκε ηρεμία στο παιχνίδι του και μετά από κάποιες «μικροεπισκέψεις» στην περιοχή του Λαφόν, έφτασε κοντά στο γκολ στο 19΄, με τον Ελ Αραμπί να πιάνει την κεφαλιά στη σέντρα του Ανδρούτσου και τον τερματοφύλακα των «Καναρινιών» να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο επόμενο λεπτό ο Μπόουλερ, που μαζί με τον Ανδρούτσο έκαναν καλή δουλειά στη δεξιά πλευρά, έκανε το κλέψιμο στην περιοχή της Ναντ και σούταρε διαγώνια αλλά δεν νίκησε τον Λαφόν.

Στο 29΄ και σε σουτ του Αμπουμπακάρ Καμαρά ο Γάλλος γκολκίπερ απέκρουσε ασταθώς, ο Ουί Τζο πήγε να μπει στη φάση αλλά βρέθηκε στο έδαφος, με τον ίδιο να διαμαρτύρεται, αλλά τον Ουκρανό διαιτητή να δείχνει «παίζετε».

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» και στο β΄ ημίχρονο, αλλά η Ναντ δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Τζολάκη, σε αντίθεση με τον Λαφόν που χρειάστηκε να επέμβει εντυπωσιακά σε μακρινό σουτ του Κούντε στο 63΄.

Μετά το 70ό λεπτό και τις αλλαγές που είχαν γίνει ο Ολυμπιακός έπαψε να είναι απειλητικός και η Ναντ το εκμεταλλεύτηκε, αρχικά για να απειλήσει με ένα άστοχο εκτός περιοχής σουτ του Μπαμπά στο 77΄ και στη συνέχεια για ν΄ ανοίξει το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Μοχάμεντ από γύρισμα του Μπλας, στο 79΄.

Ο δημιουργός του πρώτου γκολ ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Ναντ, με τον Μπλας να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη για το 0-2 στο 90΄, από ασίστ του Μοχάμεντ που είχε ανοίξει το σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος (61΄ Σισέ), Ρέτσος, Βρουσάι (46΄ Βρσάλικο), Μπουχαλάκης, Κούντε, Μπόουλερ (85΄ Άβιλα), Αμπ. Καμαρά (69΄ Μαρσέλο), Ουί-Τζο, Ελ Αραμπί (46΄ Σαπουντζής). 

ΝΑΝΤ (Αντουάν Κομπουαρέ): Λαφόν, Κορσιά, Καστελέτο, Παλουάζ, Φάμπιο (5΄ Άπια), Σισοκό, Μουτουσαμί (73΄ Τσιριβέγια), Σιμόν (46΄ Μπλας), Γκεσάν (80΄ Κοκό), Γκαναγκό (73΄ Μπαμπά), Μοχάμεντ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

50 σχόλια

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 14:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα Που λάβαμε όλοι φίλοι του ολυμπιακού μετά το τελευταίο παιχνίδι στο Europa league .
    Που ηταν βέβαια και συνάρτηση του αναμενόμενου αποτελέσματος της οικονομικής πολιτικής της διοικήσεως του ολυμπιακού Τα τελευταία χρόνια Στην ιστορική και δοξασμένη ομάδα ποδοσφαιρική του ολυμπιακού .
    Τότε η διοίκηση του ολυμπιακού ονόμασε τους παίκτες Ο πρόεδρος μας της ομαδας πριν Πενταετία με τις άθλιες εμφάνιςεις τους , τους είχε ονομάσει χαρτιά υγείας σήμερα πως μπορεί να τους ονόμασει αυτούς τους ποδοσφαιριστές που παίξανε το τελευταίο τρίμηνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του ολυμπιακού .
    Τρεις αγώνες Τελευταία στο ευροπαλιγκ στην έδρα μας και τρεις οδυνηρές και προσβλητικές ήττες για το σύλλογο μας που αγαπάμε.
    Αλλά για την διοίκηση και τους παράγοντες δεν τρεχει τιποτε οπως Φαίνεται, σαν να τους εχει γίνει αυτό συνήθεια . από Τις τόσες Ήττες στην έδρα μας από εβραϊκές ομάδες κι άλλες Υποδύεστερες ομάδες είτε με σκορ ταπεινωτικό 0-4, 0-3, 0-2 και τα λοιπά χωρίς όμως να δείξουν καμιά αντιπαράθεση καμιά καλή διάθεση προς αλλαγή για το καλό της ομαδας μας αυτης επαναλαμβανω της δοξασμένης του ολυμπιακού.
    Αντί γι’ αυτό διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό επιθέσεις κατά τους παράγοντες της επο που ψάχνουν να βρουν αιτίες για το διασυρμό της ομάδας μας και όχι την πραγματική αιτία, που είναι η μη ποιοτικήοι παίκτες που διαθέτει η ομάδα μας σε αυτό το συνοθύλευμα πάνω από 45 παικτών. Και την αλλαγή των τριών προπονητών των τελευταίων μηνών που είχε σαν αποτέλεσμα να δούμε αυτές τις θλιβερές και οδυνηρές ήττες στην έδρα μας και το χειρότερο η ομάδα να δείχνει ότι μετά από ένα δεύτερο ημίχρονο δεν έχει δυνάμεις να προχωρήσει και να δέχεται πάντα τις χαριστικές βολές στο ενενήντα η στις καθυστερεισεις του αγωνα. Και να χάνει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο.
    Και όμως στην διοίκηση όλα αυτά δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα να αλλάξουν κάτι στην ομάδα μας.
    Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο ολυμπισκου κύριοι διοικούντες, αυτό δεν είναι θέαμα της ομάδας του ολυμπιακού που ζήσαμε και γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.
    Η ομάδα μας που γνωρίσαμε δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή ομάδα.
    Πριν μερικές εβδομάδες είχα δει το θρίαμβο 0-1της επετείου Επί της Κάλιαρι στην Ιταλία .Νικησαμε μια απο
    από τις καλύτερες ομάδας της Ιταλίας, την ομάδα του φημισμένο Ρίβα στην σύνθεση της, κερδίσαμε με μεγαλειώδη θρίαμβο 0-1 με την γκολαρα του Νίκου Γιούτσου Με μεγαλειώδη εμφάνιση. Μια ομάδα χάρμα ιδέστε που έπαιζε φανταστικό ποδόσφαιρο
    Και ζωγράφιζε μέσα στο γήπεδο , Μια ομάδα μεγαλειώδη από τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Κελεσίδη μέχρι τον τον Σέντερφόρ Υβ τριαντάφυλλο. Που χάρισε μεγάλη χαρά , και υπερηφάνια στους Εκατομμύρια φίλαθλους του ολυμπιακού Σε ολο τον κόσμο .
    Επίσης την ομαδάρα του Κόκκαλη Με τους τόσους παιχταράδες που ήθελα πραγματικά να έχει στην ομάδα, Ο πρόεδρος τότε Σωκράτης Κόκκαλης, έφερε Την ομάδα στο τσάμπιονς league μια ανάσα που δικαιούτανε Πραγματικά την είσοδο στην τετράδα του Champions League κατά της Γιουβέντους στο οακα.
    θα το θυμόμαστε σίγουρα όλοι για πάντα Την ατυχία και την αδικία βέβαια
    Τότε που Είχε πατήσει την Γιουβέντους και δικαιούτανε κανονικά την πρόκριση και ένα σκορ 3-0 Υπέρ του ολυμπιακού ήταν δικαιότατο και ανταποκρίνονταν δικαιως την αληθινή έκβαση του παιχνιδιού. αλλά αντί γι’ αυτό έγινε το άδικο και ατυχες1-1 που μας στέρησε την Την πρόκριση στους τέσσερις του τσάμπιονς league που δικαιούμασταν 1000 στις 1000. Και μονο από την συγκυρία του ανέμου ,η μπάλα είχε βγει έξω Από την σεντρα των ιταλών και μπήκε πάλι μέσα πρώτον Εδώ ήταν η πρώτη παράβαση και δεύτερον καταφανέστατο επιθετικό φάουλ του Κοντε Αφού το replay έδειξε Καθαρά ότι είχε πατήσει με το Πόδι του τον τερματοφύλακα Ελευθερόπουλο Και το γκοολ δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ.
    Αλλά για μένα είχε προκριθεί στους Τέσσερις του Champions League και θα έπαιζε με την Μάντσεστερ γυρνάει τετ Γιουνάιτεντ αυτό θα ήταν σωστό και το δίκιο για να τα λέμε όλα.
    Αλλά το συμπέρασμα το σημερινό είναι ένα τι σχέση έχουνε Η ομαδάρες μας Του ολυμπιακού μας που είχαμε τότε στο παρελθόν και τι σχέση έχει η σημερινή ομάδα της τωρινής διοίκησης διοίκησης.
    καμία σχέση κύριοι όπως η μέρα με τη νύχτα. Παίκτες χωρίς ποιότητα χωρίς προσανατολισμό χωρίς αρχή και τέλος. Χωρίς προπονητή που να ξέρει να κάνει κι αλλαγές Μέσα στο παιχνίδι και να ωθεί την ομάδα Για το καλύτερο ,
    χωρίς τεχνικό διευθυντή Που να μπορεί Να κάνει σωστό σσκάουτινγκ στην Διεθνή ποδοσφαιρική αγορά και να αποκτάει ποιοτικούς παίκτες που να ξέρουν μπάλα που να παίζουν μέσα μπάλα Στο γήπεδο πραγματικά
    και να χαρίζουν χαρά στους φιλάθλους Του ολυμπιακού όλο τον κόσμο .
    Διότι Σήμερα Μαζεύτηκαν πάρα πολύ παίκτες Χωρίς ποιότητα, πάνω από 47 παίκτες και γι’ αυτό είχαμε πρόβλημα να βρούμε ένα κανονικό προπονητή . Αυτοί δυστυχώς όπως απέδειξαν δεν αξίζουν να φοράνε την φανέλα του ολυμπιακού που φορούσανε επάξια οι παιχταράδες του παρελθόν τως , αυτή ειναι η αλήθεια και η πραγματικότητα. Απο αυτους τους παίκτες μπορουμε να βρούμε να ψάξουμε με τα δάχτυλα μας 4-5 ποιοτικούς παίκτες αλλά μέχρι εκεί.
    Και όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες που έχουνε όραμα και ελπίδα για επιτυχία Και διάκριση Στην Ευρώπη και πραγματικά επιτυχία έχουνε παίκτες που είναι βασικοι μέσα στην εντεκάδα , σπο 16 χρόνων παρακαλώ στη Γερμανία δεκαεπτάχρονοι παρακαλώ 18 χρόνο είναι η βασική συνήθεια ούτε 36 χρόνο ούτε 37 Ούτε 38 χρονών και πάνω. Έχουνε νεαρούς παίκτες μπαλαδόρους που ξέρουν μπάλα και παίζουνε μπάλα και χαρίζουν χαρά στους φιλάθλους.
    Πριν μερικές ημέρες ήρθαν Συνάδελφοι μου μου στη δουλειά που δουλεύω εδώ στη Γερμανία και Και Είδανε το παιχνίδι στην τηλεόραση το παιχνίδι με την Φράιμπουργκ, και ήρθαν και μου είπαν· Παναγιώτη δυστυχώς δεν ήξερα ότι η ομάδα σου Του ολυμπιακού που παλιά την ακούγαμε ότι έπαιζε στο τσάμπιονς league δεν έχει καθόλου ποιότητα Σήμερα δεν έχει καμιά σχέση με την ομάδα του παρελθόντος . Διοτι δεν έχει καθόλου ποιοτικούς παίκτες Στη σύνθεσης Με φυσική κατάσταση με τεχνική και ποιότητα Και Με αντοχές .
    αυτό το συμπέρασμα το ίδιο έγγραφε και γερμανικός τύπος πέρσι που μας κέρδισε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τότε μικρομεσαία ομάδα μόνο με 3-1 που θα μπορούσε το δκορ να είναι 5-1 η 6-1 .
    αλλά για τους διοικούντες και τους παράγοντες της ομαδας μας δεν λάβανε τίποτε υπόψιν με αυτούς τους ευροπαικους αποκλεισμούς Που ακολούθησαν και με αυτές τις οδυνηρές ηττες και άσχημες εμφανίσεις Τις ομάδες μας.
    Δεν λάβουν τίποτε υπόψιν και γι αυτό φωνάζουμε Εμείς πολύ δυνατά και θέλουμε να βγάλουμε μια κραυγή , και να φωναξουν πολυ δυνατα και οι φιλαθλοι στο γηπεδο, αλλάξτε την Κατασταση αμεσως , αλλαγή εδώ και τώρα διοίκηση και παράγοντες για το καλό αυτής της δοξασμένης και ιστορικης ομάδας του ολυμπιακου.
    Αν δεν θέλετε άλλο και δεν μπορείτε τοτε δώςτε παρακαλουμε πολυ τα κλειδιά σε μια νέα διοίκηση αν δεν υπάρχει άλλη λύση .
    Και σας ευχαριστούμε θερμά για την μέχρι σήμερα υποστήριξή σας στην ομάδα και την υποστήριξή σας στον ερασιτέχνη του ολυμπιακού .
    Η ομάδα μας πρέπει να πάει μπροστά και να ξαναβρεί πάλι την παλιά της αίγλη και την δύναμη της και να διακριθεί ξανά στην Ευρώπη όπως της αξίζει Πραγματικά.

    καλημέρα μου στο φίλο μου τον GEO που με θυμήθηκε τον ευχαριστώ την καλημέρα μου στα παιδιά κ Red Arrow 7, κόκκινο Pitt στο Γιώργο Τον παλιό πριν πενταετίας, Μιχάλη. Α και σε όλα τα παιδιά.
    Καλημέρα σας με υγεία.

  •   GEO
    GEO Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόκκινος πητ με τόσες εφημερίδες, σαιντ, κανάλια, ραδ. σταθμό σαν να το βλέπω μπροστά μου να ρχεται (Marinakis films production ) και πρώτες ταινίες Η Οδυσσέια ενός Ταβερνιαρη , το ραβε ξήλωνε, και το παλιό μου παλτό Στίχοι και μουσική δικιη του

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναγιώτης Τιάκας Φιλέ την καλησπέρα μου σε σένα και γενικά σε ολους τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal γιατί δε δημοσιεύσεις ακόμα το σχολιο μου. Δεν το βρίσκω πουθενά.
    Κάνουμε τόσο αγώνα, Για να καταλαβαίνετε τα συναισθήματά μας για την ομάδα μας, Κλέβουμε χρόνο απ’ τη δουλειά μας και αφιερώνουμε τόση ώρα για να γράψουμε ένα σωστό σχολιο, Να το διορθώσουμε από όλες τις πλευρές πριν το στείλουμε διότι ζούμε στο εξωτερικό και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το σύστημα γραφης. δε ζούμε στην Ελλάδα να γράφου με Όπως όλα τα παιδιά εύκολα Που ζούνε στην Ελλάδα και γράφουνε ελληνικά και Στέλνουν συνεχώς την ημέρα Και 10 και Περισσότερα μηνύματα σε σας .
    εμείς γράφουμε ένα και χρειαζόμαστε μια μέρα Μέχρι να το στείλουμε.
    Διότι αλλά θέλουμε να γράψουμε κι άλλα γράφει το σύστημα και αναγκαζόμαστε να το διορθώσουμε ευπρεπέστατά και μετά να σου στείλουμε μετά από τόση αγώνα και τόση ώρα.
    Σου το έστειλα πριν 3 h και ακόμα να δημοσιευθεί.

    Πονάμε την ομάδα μας που την αγαπάμε από μικρά παιδιά και βλέπουμε την άθλια αυτή η κατάσταση που δεν συμμαζεύεται με τίποτα και δεν έχει κανένας παράγοντας την καλή πρόθεση και διάθεση να αλλάξει κάτι στην ομάδα μας και πάει απ’ το κακό στο χειρότερο και γι’ αυτό νοιαζόμαστε και καθόμαστε και χάνουμε τοσο χρόνο για να γράψουμε Το καημό μας για το καλύτερο της Και την αλλαγή που περιμένουμε για την ομάδας μας.

    Παρακαλώ να δημοσιεύσετε αμέσως το μήνυμα μου Που γράφω πάντα Πολυτελέστατα
    σαν πολιτισμένος και Κοινωνικός άνθρωπος πολυτελέστατα με ήθος όπως διδαχτήκαμε από τους γονείς μας με σεβασμό για το συνάνθρωπο μας.
    διαφορετικά να το δηλώσετε δημοσίως ότι δεν θέλετε να γράφουμε αλλο μυνήματα και αυτό δημοκρατικά να ισχύει για όλους και να κόψετε Την δυνατότητα αυτή για όλους μαζι με αυτή την γραφη που λέει σχολιάστε πρώτος για να ησυχάσουμε κι εμείς.

    Καλησπέρα σας και συγνώμη για την παρενόχληση .
    Αναμένω την δημοσίευση του σχολιο μου.

    REDGOAL: Φίλε σεβόμαστε τον κόπο όλων αλλά χρησιμοποίησες λέξεις και φράσεις που δεν γίνεται να ανέβουν. Κόψε και ράψε και φτιάχτο ξανά. Συγγνώμη αλλά δεν γίνεται με τέτοιους χαρακτηρισμούς μέσα κλπ να ανέβει

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 13:55 Σύνδεσμος σχολίου

    μιλησε κ ο kompleksakis που πεταγεται σαν την αντε μη πω.κομπλεξικε μην ασχολεισαι με τους αλλους,μια ζωη τα ιδια.
    η τζενη κλαψα ή μαρθα βουρτση του red goal πρωταγωνιστει στην μελο ταινια αμαρτυσα για τον προεδρο μου σε παραγωγη μαρινακης films....

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω αυτο που κράτησα είναι ότι ο Ανδρούτσος αν και μέτριος είναι ο καλύτερος μας δεξιος μπάκ και αξίζει να μείνει στο ρόστερ σαν δεύτερος αν ποτε πάρουν κανενα κανονικο μπάκ . Ο Βρουσάϊ παίζοντας με ανάποδο πόδι έπαιξει και πιο επιθετικη άμυνα , έβγαλε 2 σέντρες απο αριστερα και σούταρα άλλα 2 φορες μέσα παο την περιοχη . Προσέφερε πολλα περισσότερα απο τον Ολεγκ . Οσο για την αδυναμία μου , είμια πολυ χαρούμενος . Ενας κανονικος στόπερ !! Είναι αμαρτία να παίζει ο Μπά κι ο Σισσε κι ο Παπασταθόπουλος και να μην παίξει 10 παιχνιδια στη σεζόν ο Καλογερόπουλος ! Στοθερός , καλο διάβασμα τον φάσεων , καλές μεταβιβάσεις και το πιο σπουδαίο . Δεν παίρνει ρίσκα στην άμυνα με ντρίπλες και επικύνδινες πάσσες . Οσο για τον Μπόουλερ η αποψη μου είναι πως αν παίξει αριστερο εξτρέμ θα εκπλαγούμε με το πόσο καλός θα είναι επιθετικα . Στην άμυνα κάνει επιπολεότητες βέβαια αλλα αυτο φτιάχνει.
    Κατα τα άλλα το μάτς ήταν δοσμένο . Φάνηκε . Επίσης όσο πιο γρήγορα φύγουν απο την ομάδα ο Μαρσέλο και ο Βρσάλικο τοσο καλύτερα για την ομάδα . Κακοί παίχτες με μεγάλο τουπε . Ειδικά ο Κροάτης είναι για φάπες
    Οι μεταγραφές του χειμώνα πρέπει να αρχίσουν και να τελειώσουν με 2 βασικα μπάκ , ένα για κάθε πλευρα και ξεσκαρτάρισμα .

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛ ΕΛ
    ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
    ΧΑΛΑΡΑ Η ΓΑΛΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

    REDARROW
    ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΞΑΝΑ...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 12:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζένη αν εσύ
    - έχεις χρόνο που μπορείς να τον πετάς στα σκουπίδια
    - γουστάρεις να πιστεύεις αυτά που λένε Καραπαπάς, Καρεμπέ και οι άλλοι που βγαίνουν κατά καιρούς και
    - σε εκφράζουν ηθικοοπαδικά σαν Ολυμπιακό όλα αυτά τα άτομα
    με γεια σου με χαρά σου. Εμάς δεν μας εκφράζουν, όπως δεν εκπροσωπουν και την ιδέα που παραδοσιακά έχει ο Ολυμπιακός σα σωματείο.

  • ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
    ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΟΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΤΙΓΧΑΜ Β' ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ

  • Σπύρος οσφπ
    Σπύρος οσφπ Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    arrow,σε σχέση με τούς υπόλοιπους εξτρέμ που έχουμε,ναι , ο μποουλερ είναι καλός.διδυμο με τον Γκάρι στα εξτρέμ δεν είναι άσχημο! επαναλαμβάνω με αυτούς που έχουμε ΤΩΡΑ! τι να κάνουμε, Τζόρτζεβιτς -γκαλετι δεν έχουμε αυτή τη στιγμή! και μην ξεχνάς ότι τις περισσότερες φορές,η γενική μετριότητα της ομάδας συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους "καλούς" παίχτες.με ελάχιστες εξαιρέσεις (Χαμες που είναι παίχτης κλάσης!)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...