roumeliotis

Carwiz

«Τους πιο φανατικούς οπαδούς στον κόσμο»

casino loutrakiou
redwell

Ευχές για καλή παρουσία στον Θρύλο εστειλε στον Μαρσέλο ο Ριβάλντο, με τον προ εικοσαετίας σχεδόν μπαλαδόρο των Πειραιωτών να του μεταφέρει πως έκανε την καλύτερη επιλογή και πως ο Ολυμπιακός έχει τους πιο φανατικούς οπαδούς στον κόσμο:

«Καλή επιτυχία. Έκανες την καλύτερη επιλογή. Πας σε έναν σύλλογο που έχει τους πιο φανατικούς οπαδούς στον κόσμο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  •  James 7
    James 7 Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον εξτρεμ φίλε αntarti 8 τον χρειάζεται οπωσδήποτε η ομάδα και ας μην παίζει Ευρώπη μέχρι τα Χριστούγεννα! Τον θέλουμε για να διασπα τις κλειστές ελληνικές άμυνες και να παίξει και Ευρώπη στην επόμενη φάση! Μη ξεχνάμε ότι έχει Μουντιάλ και θα υπάρχει χρόνος για δεύτερη προετοιμασία! Ο ραγγελοβιτς αν εσένα σου κάνει δεκτό! Εμένα ο παίκτης δε μου κάνει! Επίσης ο ντελαφουεντε δεν είναι νομίζω στην Ευρωπαϊκή λίστα, οπότε δεν τον πιστεύει ούτε ο προπονητής του! Η ομάδα χρόνια τώρα θέλει εξτρεμ όχι φέτος μόνο! Επίσης εννοείται ότι θέλει αμυντικό χαφ αφού έμεινες μόνο με τον μεγάλο πια σε ηλικία Μβιλα και τον κουντε που δεν είναι αμυντικό χαφ και δεν είναι και σταθερός παίχτης αφού παίζει ένα καλό παιχνίδι κάθε τόσο!

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 10:49 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν θέμε εξτρέμ για την Ελλάδα αφου δεν μπορούμε να τους δηλώσουμε στην Ευρώπη στην Ελλάδα με Ντελα Φουέντε -Ραντζέλοβιτς μια χαρα θα ήμαστε συν τους άλλους εννωείτε . Ούτε στο κέντρο για μένα θέμε παίχτη έκτος κι αν είναι κανεις παιχταράς .
    Για μένα πρέπει να γίνει προσθηκη δεξιου μπάκ για να μην πάθουμε ότι πάθαμε πέρυσι με τον αριστερο μπάκ . Στο τέλος θα μείνουμε μονο με τον Αββιλα που είναι μέτριος πρός κακος . ο Ανδρούττσος θα αναίβει στο κέντρο σαν 3ή λύση .
    Redgoal βλέπεις να γίνετε κίνηση σε αυτη τη θέση ή μήπως υπολογίζουν τον Ρετσο για εκει ? Γενικα τι πληροφορίες έχεις για κινήσεις που θα γίνουν και ποια είναι η δική σου η άποψη ?
    Εγω νομίζω πάντως πώς τελικα θα κάνουμε κίνηση για Ομάρ πάλι αν μείνει ελευθερος και καλα θα κάνουμε

    REDGOAL: Φίλε για 6άρι και εξτρέμ ξέρουμε εμείς...

  •  James 7
    James 7 Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπάρχουν παίχτες από premier που ακούγονται για Τουρκία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στα εξτρεμ που δεν έχουμε πάρει παίχτη επίπεδου! Ο ρεντμοντ της Σαουθαμπτπν και ο Ταουσεντ της Εβερτον πχ θα ήταν πολύ καλές περιπτώσεις! Redgoal μπορούμε να αγοράσουμε παίχτες η μόνο ελεύθερος μπορούμε να αποκτήσουμε?

    REDGOAL: Μέχρι 15 Σεπτέμβρη μπορούμε. Μετά μέχρι 30 του μήνα μόνο ελεύθερους

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 02:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορει να αφησε τον εγωισμο του και τη πικρα του να νικησουν, χαλασε καθε καλη εντυπωση που ειχαμε για αυτον, ομως δεν αναιρει τπτ πως ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΡΙΒΑΛΝΤΟ αυτος ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ μαγος του παγκοσμιου ποδοσφαίρου φορεσε και τιμησε την ερυθρόλευκη με το παραπάνω οσο αγωνιστηκε στον Ολυμπιακό.
    Το γεγονός οτι οπου βρεθει και σταθεί λεει καλά λογια για τον Ολυμπιακο και τον αποθεώνει, δείχνει τη πραγματική εντύπωση που εχει για τον Ολυμπιακό. Εχει αφησει στην ακρη τα παλιά και ενώ θα μπορούσε να πει κακα λογια η απλα να δειξει αδιαφορία, εκείνος προς τιμην του λεει τα καλυτερα για τον κοσμο και τον συλλογο.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος Ριβαλντο, αυτος που μας εδειχνε 4; Ο φραγκοφονιας που τον εβαζε η γυναικα του να παιζει ως τα 43; Μεγαλος παικτης εννοειται, αλλα α παρατα μας ρε φαφουτη

  • GEO
    GEO Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΙΜΠΟ ΡΙΜΠΟ ΡΙΜΠΟ ΡΙΜΠΟ ΡΙΜΠΟ

  • Βολος
    Βολος Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Τεράστια μεταγραφή. Όσο και να θέλει κάποιος μα την μειώσει δεν μπορεί. Προφανώς δεν τον πήραμε για να παίζει με τον Λεβαδειακό. Η φυσική του κατάσταση είναι πολύ καλή αφού μιλάνε για παίχτη ενεργό μέχρι το καλοκαίρι και όχι κάποιον που πηρανε από Ασία . Θα κάνει πλάκα στην Ελλάδα και θα δώσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη. Τεράστια και ιστορική μεταγραφή. Μακάρι και ένα δυνατό 6αρι και του χρόνου μπαίνουμε ομίλους Τσάμπιονς λιγκ .

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μεταγραφικη κινηση Μαρτσελο ειναι ακρως εμπορικη και τεραστια διαφημιση του συλλογου.Αγωνιστικα ,σιγουρα θα εχει παντα την ντριμπλα στο τσεπακι του,μονο που δεν παιζει δεκαρι ,αλλα στις πτερυγες που θελουν και αντοχες.
    Το θεμα ειναι να εκμεταλευομασταν το μομεντουμ και να χτυπαγαμε ειτε καποιο ακομη παιχταρα απο Ευρωπη,ειτε καποιο μεγαλο βραζιλιανικο ταλεντο.
    Αλλα το ετσι και αλλιως μικρο μεταγραφικο μπατζετ ολα δειχνουν πως εχει ηδη φαγωθει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...