roumeliotis

Carwiz

«Όχι σε πρόταση ΟΣΦΠ ο Αμαλά» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος έπαιξε την περσινή σεζόν χωρίς δημιουργικό χαφ, μια παγκόσμια πρωτοτυπία, και φυσικά το μετάνιωσε αφού κακοποίησε το ποδόσφαιρο και το πλήρωσε με αποκλεισμούς από υποδεέστερες ομάδες, κάτι που συνεχίζεται και την τρέχουσα σεζόν αφού το περίφημο "δεκάρι" ακόμα αναζητείται.

Οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βέλγιο κατέθεσαν πρόταση στη Σταντάρ Λιέγης ύψους 2.5-3.000.000 ευρώ για τον 25χρονο Μαροκινό Σελίμ Αμαλά, αλλά πριν προχωρήσει το οτιδήποτε, εκείνος αρνήθηκε να παίξει στην Ελλάδα.

Το συμβόλαιο του Σελίμ Αμαλά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και ο προπονητής της ομάδας της Λιέγης, Ρόνι Ντέλια, έχει ζητήσει από την διοίκηση είτε να πουληθεί είτε να του γίνει πρόταση επέκτασης της συνεργασίας του.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει φέτος 3 γκολ σε 4 συμμετοχές με τον βελγικό σύλλογο, στον οποίο παίζει από το 2019 έχοντας καταγράψει έκτοτε 30 τέρματα και 10 ασίστ σε 92 αγώνες.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

33 σχόλια

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναγιωτη τιακα και τιμωρε εγω και αλλα παιδια οπως ο φιλος arrow φωναζαμε χρονια για το τι ερχεται αλλα επειδη αντιληψη εχουν ελαχιστοι ειμασταν η μειοψηφια. Πλεον η πλειοψηφια ειδε αφου εγινε το κακο ηρθε.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι ακριβώς Τιμωρε, Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση. Αυτό το έγραψα εγώ πρώτος εδώ και μήνες, και βλέπω Το επαληθεύουν εδώ μέσα και πολλοί άλλοι φίλαθλοι μας.

    Οι διοικούντες του ολυμπιακού, απέδειξαν τουλάχιστο εδω τα τελευταία δύο χρόνια, μετά τον ξεφτιλισμένο αποκλεισμό από τα χωριά της Βουλγαρίας Λούτονγκορετς και φέτος από την εβραϊκή Μακαμπη χαιφα με 0-4 στην έδρα μας στο Καραϊσκάκη, απέδειξαν επαναλαμβάνω ότι δεν έχουν κανένα όραμα καμία όρεξη καμία διάθεση κανένα πλάνο, Κανένα πλέον ενδιαφέρον και την ομάδα μας για να φτιάξουν κάτι καλό για την ομάδα του ολυμπιακού , να την ενισχύσουν
    Όπως πρέπει ενώ ξέρουνε και οι ίδιοι το βλέπουν όλοι και οι τυφλοί ότι είναι γυμνή σε όλες τις γραμμές,
    και να προοδεύει στην Ευρώπη.
    Μόνο η
    Η εκνευριστική τελείως προς όλους τους φιλάθλους του ολυμπιακού αδιάφορη πλέον στάση τους αυτή, Η πλήρη αδιαφορία τους και αποχή από το καλό της ομάδας του ολυμπιακού , σημαίνει κοροϊδία προς το σύλλογο μας το δοξασμένο του ολυμπιακό.
    μαυτό κοροϊδεύει την ομάδα μας Επαναλαμβάνω τον ολυμπιακό μας και μαζι με αυτόν βέβαια κοροϊδεύει κατάμουτρα και όλους τους φιλάθλους του ολυμπιακου.

    Οι διοικούντες του ολυμπιακού δεν έχουν άλλο Να προσφέρουν στην ομάδα τίποτα άλλο Και έπρεπε ήδη εδώ και δύο χρόνια να έχουνε παραιτηθεί από όλα τα πόστα τους .
    Τουλάχιστον τώρα σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να ψάξουν να βρουν νέο επενδυτή , νέο αγοραστή για την ομάδα για το καλό της ομάδας του ολυμπιακού.
    Για να ξαναβρεί επαναλαμβάνει η ομάδα την Παλιά της δύναμη και έλξη και να χαρούν και οι φίλαθλοι της.
    ας και ο Πρόεδρος Μαρινάκης δεν είναι ντροπή αυτό είναι αλήθεια το βλέπω όλος ο κόσμος ότι Έχει εγκαταλείψει πλήρως την ομάδα αυτό είναι φανερό και είναι γεγονός πλέον που το ξέρει και ο κάθε ένας φίλαθλος του ολυμπιακού. Ας ασχοληθεί πληρως με την ομάδα του την αγγλική την Νότιγχαμ αφού θέλει να πηγαίνει τα σαββατοκύριακα να Παρακολουθεί και να προσέχει Και να υποστηρίζει πολύ και να επενδύει πολύ χρηματικά την Αγγλική ομάδα του. Δικαίωμα του.
    Αλλά ας κάνει Και στον ολυμπιακό ένα καλό να βρει ένα καλό Νέο επενδυτή και αγοραστή της ομάδας μας και να χαρούμε όλοι μας Για μια νέα αρχή.

    Εύχομαι σήμερα καλή επιτυχία στην ομάδα μας και νικη στην Κύπρο. Αλλά κακά τα ψέματα αλήθεια είναι μία ο κοσμος βλεπει Μόνο άτομα ξένους παίκτες που δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα του ολυμπιακού με το πνεύμα του ολυμπιακού φοράνε μόνο την ερυθρόλευκη φανέλα χωρίς να ξέρουν καν τι φοράνε είναι άγνωστοι τελείως δεν ξέρουν το αντικείμενο δεν ξέρουν μπάλα και παίζουν ότι τους έχουν προσφέρει.

    Ο κόσμος επαναλαμβάνω που ξέρει μπάλα βλέπει την ομάδα που είναι τελείως γυμνή Σε όλες τις γραμμές της , δεν έχει ποιοτικούς παίκτες παίζει μόνο στην τύχη και οι φίλαθλοι περιμένουν πλέον για νέα αρχή μια νέα προοδο της ομάδας μας.

    Ευχαριστώ τα παιδιά το Σωτήρη και τον Νιc για τις ευχές τους, να είναι όλοι καλά και η Παναγιά να μας έχει όλους καλά Με υγεία.
    Καλημέρα σας.

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Σωτήρη ακόμα και αν είναι όπως τα λες, που είναι πολύ πιθανό, δεν αλλάζει το ότι ο παίχτης μας βλέπει σαν το αναγκαίο κακό για να πάει στη νοτιγχαμ! Δεν αναφέρεται πουθενά στον Ολυμπιακό και μιλάει για το θέλω του που είναι η Αγγλία και όχι ο Ολυμπιακός χωρίς chl !

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    James7 Ο ΣΚΑΡΠΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΌ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμπαλε Σάκη ομαδαρα ήταν η Χάιφα όταν μας έριξε 3 στη Κύπρο? Η χερενφειν ομαδαρα ? Η λιλ ομαδαρα, η μολντε ομαδαρα ,η Ανορθωση ομαδαρα ? Η σαιντ Ετιέν ομαδαρα?

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 09:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΚΑΤΙ ΡΟΖΕΡΜΠΟΡΓΚ ΕΙΧΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΙΧΝΕ ΤΡΙΑΡΑ
    ΑΜΠΑΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ ΜΕ ΜΑΚΑΜΠΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ

  • ΞΕΡΞΗΣ 7
    ΞΕΡΞΗΣ 7 Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 00:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΟΚΚΑΛΗ ΔΕΣ ΤΙ ΣΑΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ. ΕΣΥ ΕΦΕΡΝΕΣ ΡΙΜΠΟ ΚΑΙ ΖΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΡΟΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΟΥΙΝΕΕΣ. ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΩΣΕ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ

  • GEO
    GEO Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 23:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες μην κοροϊδεύομαστε ,ότι ο βαζελος είναι ενισχυμένος φέτος σε σχέση με πέρσι είναι γεγονός Το θέμα είναι ότι εμείς χειροτερευουμε χρόνο με το χρόνο κι όχι τι κάνουν αυτοί

  • Νίκος
    Νίκος Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάει και ο Αλβάρο. Τα παπαγαλάκια είχαν πάρει το μήνυμα και ενώ παρουσιαζόταν ως ο πρώτος στόχος, τις τελευταίες δύο ημέρες μας έλεγαν ότι ψάχνουμε αριστεροπόδαρο. Εντελώς συμπτωματικά σήμερα μάθαμε ότι έκλεισε άλλου.

  • asid
    asid Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 20:57 Σύνδεσμος σχολίου

    "κοκκαλη τεριαστε σε ευαχριστω" γραφει ο αλλος το τρολ, που δεν τρωγαμε τοtε 4αρες απο χωρια, μονο πενταρες απο κατι Ροζερμποργκ.

    εγω μεγαλωσα με κοκκαλη και τον αγαπαω,αλλα τι ακριβως εξυπηρετουν αυτα τα ποστς εκτος αν σκαβουν το λακο της ομαδας δηθεν για το καλο της, αλλα κυριως για πολιτικους λογους.

    REDGOAL: Φίλε εδώ δεν έχει περάσει ποτέ κανένα μήνυμα πολιτικού περιεχομένου. Μην γράφεις ψευτιές. Ακόμα και τότε που όλος ο Ολυμπιακός στήριζε συγκεκριμένη παράταξη, δεν επιτρέψαμε το παραμικρό εδώ στο σάιτ. Κάνε μας τη χάρη λοιπόν και άσε εκτός τις μπούρδες περί πολιτικών. Εξάλλου, όποιος έχει ένα γραμμάριο μυαλό καταλαβαίνει ότι όλα τα κόμματα θέλουν το καλό των πολιτών (χα χα χα)...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...