roumeliotis

Carwiz

«Δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω να βγει...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για το ματς με την Κρακοβία και εξέφρασε την σιγουριά ότι η δουλειά που γίνεται από τους Πειραιώτες θα βγει στα επίσημα παιχνίδια. Πιο αναλυτικά τόνισε:

“Παίξαμε με μια ομάδα που μας άφησε τη μπάλα στα πόδια, σίγουρα οι καιρικές συνθήκες στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησαν γιατί έκανε πολλή ζέστη. Χρειαζόταν συγχρονισμός στις κινήσεις ώστε να σπάσουμε και να διαλύσουμε τις γραμμές τους.

Ήταν φιλικό, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια. Τα πόδια είναι βαριά, προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας και να κάνουμε ό,τι λέει ο προπονητής.

Θεωρώ ότι αυτό θα βγαίνει από μέρα σε μέρα. Δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω αυτό να μας βγει εκεί που πρέπει“, δήλωσε ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

1 σχόλιο

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνησε ο Μαρτινς να σε δοκιμασει ως μπακ απ του Ρεαμπτσιουκ γιατι δεν θελει κανεναν αλλον για αριστερο μπακ αντι του Ρεαμπτσιουκ.Ουτε καν τον Πιρσμαν που ηταν ελευθερος απο τα Γιαννενα και υπεγραψε τελικα στον Αρη.
    Αλλα εδω εχει δεχθει τον Κανε για τα ρεπο του Εμβιλα που οσο φιλοτιμος και αν ειναι , ο Αφρικανος ,ειναι τοσο αμπαλος και τοσο κοντος για 6αρι στο συγχρονο ποδοσφαιρο,που καμμια αλλη σοβαρη ομαδα δεν θα του εδινε θεση ξενου στο ροστερ της.
    Οπως επισης δειχνει να δεχθηκε ο Μαρτινς να μην του παρουν καν δεκαρι τωρα μπας και σωσει τιποτα ο Βαγγελης απο τα 15 εκ που τον εψησε ο Μεντες να δωσει για τον αορατο Καρναβαλιο.Ο οποιος ειναι οχι μονο χειροτερος απο οτι ηταν στα 18 του αλλα και παρεμεινε παντελως αγυμναστος.Φαγανε τον Φορτουναρο που και με πατεριτσες θελει 10 Καρβαλιο για πρωινο ,οπισθοχωρησαν στο 8αρι και τον Αγκιμπου για να ανοιξει ο χωρος ,για κανα εξαμηνο μεχρι να ερθει ο Σκαρπα, μπας και δωσει σημεια ζωης ο ΄΄Λαζαρος'' εκ Πορτογαλιας.
    Και σε μια χρονια που ξεφορτωνονται και μεγαλα συμβολαια που δεν αποδιδουν,δεν βλεπω καλα και τον Τικινιο.Αλλος αορατος και αυτος,ουτε καν σε επαφη με υποψια ευκαιριας δεν βγαινει.Βαρυς και νωχελικος,χωρις καμμια ιδιαιτερη τεχνικη χαμηλα και χειροτερος κεφαλοσφαιστης απο τον Χασαν καθοτι πιο κοντος, τωρα και με τον ερχομο του τουλαχιστον δυνατου και γρηγορου Καμαρα του Αρη ειναι στην εξοδο.
    Ο Χασαν αμπαλος μεν,αλλα τουλαχιστον φιλοτιμος και ψηλος,σαν αλλαγη μπορει να βοηθησει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...