roumeliotis

Carwiz

«Είδαμε καλά πράγματα σήμερα...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός είχε μια ακόμα μέτρια εμφάνιση και έμεινε στο 0-0 με την Κρακόβια, στο τρίτο φιλικό του παιχνίδι στην Αυστρία, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει μετά το ματς πως είδε καλά πράγματα και αποκάλυψε πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ζινκερνάγκελ, θα αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα:

«Είδαμε καλά πράγματα σήμερα. Βελτιωθήκαμε στην άμυνα των αντεπιθέσεων κάναμε καλές ευκαιρίες αλλά δε καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Είδα μια ομάδα να παλεύει και μου άρεσε αυτό και παρά το ότι δεν βάλαμε γκολ αντέξαμε παρά την κούραση και τη ζέστη.

Τα παιχνίδια μετράνε για το ομαδικό μας πνεύμα και οι παίκτες δίνουν το κάτι παραπάνω και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Για τον Ζινκερνάγκελ: «Άργησε πολύ να έρθει, κάνει προπονήσεις, θα τον δούμε στο επόμενο παιχνίδι 15-20 λεπτά ίσως».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

20 σχόλια

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 17:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε πητ για τον κοροπλιανκα είχε ακουστεί πέρσι για παοκ! Το 1.5 δεν είναι μεγάλο ποσό ούτε το πολωνικο πρωτάθλημα είναι ανώτερο, μέχρι στιγμής, από το ελληνικό! Στην Ελλάδα θα ερχόταν και με 1,3 δηλαδή για ομάδα που παίζει Ευρώπη, άρα μάλλον για να μην πηγαίνει σε μια καλύτερη ομάδα η πρωτάθλημα πρέπει να έχει πρόβλημα ο παίκτης! Παίχτες πάντως υπάρχουν που παίζουν σε καλά πρωταθλήματα και μπορείς να τους πάρεις! Δεν θα είναι ριμπο και τζιο αλλά μπορεί να είναι Παίχτες εθνικών ομάδων Από Σκανδιναβία Τσεχία, Σλοβακία και άλλων χωρών και φυσικά όχι μόνο τζάμπα και δανεικοί!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Προφεσόρ αν συνεχίσεις τις δηλώσεις του αυτού περιεχομένου θα μπούμε μέσα στο ψυχιατρείο γιατί μέχρι τώρα είμαστε στην αυλή.

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @James7 Εμένα πάντως όταν είχαν πει για εξτρέμ απο Πρέμιερ μου είχε έρθει στο μυαλό ο Γιαρμολένκο. 32 ετών στην Γουέστ Χαμ με αξία 2.5 μύρια σύμφωνα με το τράνσφερμαρκτ.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 11:58 Σύνδεσμος σχολίου

    james φοβερη παρατηρηση!ο κονοπλιανκα ηταν ολη η ντντιπρο που μας ειχε αποκλεισει.απ οτι ειδα ,μολις 1,5 κοστισε η μεταγγγραφη το φεβρουαριο!ειναι πιου δεν ερχονται καλοι παιχτες στην ελλαδα.ρε σας σιχαθηκαμε με τα αφηγηματα και τα ψεμματα σας.καλη λευτερια συγαυροι απο την εταιρια...

  • ιασοναs
    ιασοναs Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο τυποs που ειχε πει στο 1-2 με τη ΛΑΜΙΑ εφταιγε το μικρογηπεδο που δεν παιξαμε καλα ,οταν στο ιδιο γηπεδο την προηγουμενη χρονια κερδισαμε 6-0,και φανταζομαι οτι ...δεν ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ,κοροιδευονταs ολουs μαs ,τωρα δεν επρεπε να βρισκεται στην ομαδα

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτές τις ομάδες (10η στο πρωτάθλημα Πολωνίας ) αν θέλεις να είσαι αισιόδοξος για το μέλλον, πρέπει να τις έχεις για πλάκα σε οποιοδήποτε στάδιο της προετοιμασίας και να είσαι.
    Εδώ, φαίνεται καθαρά, η έλλειψη ατομικής ποιότητας της ομάδας, την οποία βλέπουμε μόνο οι αγνοί φίλαθλοι και όχι οι υπεύθυνοι γι' αυτό.
    Το κακό είναι, ότι γεμίσαμε με άμπαλους, τους οποίους δεν θα ξεφορτωθούμε εύκολα, έστω και αν φύγει ο ( μόνο κακό κάνω πλέον ) Πορτογάλος. Ο Ρανιέρι πήρε πρωτάθλημα με την Λέστερ, και άντεξε μια μόνο χρονιά.
    Αυτόν ποιός τον κρατάει;

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 08:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι άσχετο! Αυτός ο παιχταράς ο κοροπλιανκα πως ξεπεσε σε αυτή την ομαδουλα? Σε ηλικία 32 ετών να πας εκεί? Κατάντια!

  • Μάνος  7
    Μάνος 7 Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 00:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν βλεπόμαστε και αυτός λέει τα δικά του. Καλά κάνει αφού ξέρει ότι και να γίνει ο ίδιος θα είναι στο απυρόβλητο,για ευνόητους λόγους που όλοι μάς λίγο πολύ καταλαβαίνουμε. ( καλό παιδί )

  • R7
    R7 Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν ήταν οι άλλοι χώμα θα σου έλεγα τι πρωτάθλημα θα παίρναμε φίλε με αυτό το κάτι σαν ομάδα που παρουσίασε φέτος...

  • Πέτρος
    Πέτρος Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολυμπιακάρες μου, αν φύγει κάποτε ο Μαρτίνς πρωτάθλημα με 20+ βαθμούς διαφορά δύσκολα θα ξαναδείτε. Αυτό να το ξέρετε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...