roumeliotis

Carwiz

Έρχεται για υπογραφές ο Βρσάλικο

casino loutrakiou
redwell

Τα τυπικά μένουν για τον Σίμε Βρσάλικο προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Θρύλο, καθώς όπως λένε από τον Πειραιά υπάρχει η προφορική συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για διετές συμβόλαιο με πιθανή οψιόν για άλλον έναν χρόνο και πλέον μετράμε αντίστροφα για την επισημοποίηση του "γάμου".

Ο Κροάτης δεξιός μπακ αναμένεται είτε την Τρίτη (28/06) ή το αργότερο την Τετάρτη (29/06) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του από την Μαδρίτη στον Πειραιά και να ταξιδέψει για την προετοιμασία στην Αυστρία.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • GEO
    GEO Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 00:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Seven Heaven μακάρι φίλε, εκτός από κάποιους παίχτες σημαίες παλιότερα, δεν θεωρώ κακό να υπάρχουν πωλήσεις. Ποδοσφαιριστες που δεν πιάνουν στην ομάδα ή που έκαναν τον κύκλο τους καλό είναι να φεύγουν με την προϋπόθεση να αντικατασταθουν από καλύτερους Έτσι θα φανούν και οι προθέσεις της διοίκησης ότι έχουν στόχο για μια ανταγωνιστικη ομάδα σε επίπεδο πέρα του ελληνικού,
    και όχι ραβε ξήλωνε κάθε χρόνο

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φορτουνης είναι σακάτης και αυτός ironman ;σοβαροτης 0.

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 17:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @GEO Η λογική λέει πως θα πάμε και για έναν ακόμα εξτρέμ ανεξαρτήτως κάποιας πώλησης. Επίσης αν γράφεται στο εξωτερικό για τερματοφύλακα είναι πολύ πιθανό να έρθει αντικαταταστάτης του Κρίνστινσον και να μην γίνει ο Τζολάκης δεύτερος. Τώρα φυσικά αν προκύψει κάποια εξεραιτική περίπτωση σε κάποια θέση ακόμα και πωλήσεις να μην έχουν γίνει θα την κυνηγήσου πιστεύω. Με 30 φεύγα παίκτες ρόστερ πάντως όπως και να έχει οι πωλήσεις αρκετών παικτών θεωρούνται αναγκαίες!

  • g7
    g7 Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πιο τραγικό από όλα είναι που σκέφτονται να κλείσουν τον Σκάρπα από τώρα για 1η Γενάρη. Δηλαδή, διαπιστώνουν ότι έχουν θέμα στην ανάπτυξη (από πέρυσι στην ουσία) και αντί να πάρουν παίκτη τώρα θα πάρουν μετά από 6 μήνες. Και μέχρι τότε βλέποντας και κάνοντας.
    Παίκτης Αμπουμπακάρ δεν υπάρχει...
    Βρσάλικο υγιής εγγύηση...υστερούσαμε σε καλούς αμυντικούς πλάγιους όλα τα χρόνια. Λέμε συνέχεια ότι τα μπακ δεν βοηθούν μπροστά, αλλά είναι πολύ σημαντιοκό να είναι καλοί αμυντικοί (που ο Ρέαμπτσιουκ δεν είναι)..

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω ότι για να γίνουν περισσότερες μεταγραφες από εδώ και πέρα πρώτα θα προκύψει κάποια πώληση ΣΙΣΕ η Καμάρα Μ ,

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    πανοπουλε δε μας λες για το πουλεν σου ,τον στυλ καραπιαλη καρναβαλιο ...γιατι ετσι βρε παιδι μου?

  • Πέτρος
    Πέτρος Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 13:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα μένουν ο Αμπουμπακαρ Καμαρά και το βασικό 10αρι (Σκαρπα;). Ο Δανός αποδίδει καλύτερα στα εξτρέμ νομίζω. Και ένας κεντρικός αμυντικός θα χρειαστεί αν φύγει ο Σισέ.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ καλος αμυντικος,αλλα περισσοτερο μοιαζει στο στυλ Μαρκανο παρα στο στυλ Ομαρ.Πιο αμυντικογενης παρα μπουκαδορος μπροστα.Και αυτο σε συνδυασμο με την εμμονη του Μαρτινς να μην παρουμε ,ουτε φετος το καλοκαιρι,βασικο αριστερο μπακ πιο επιθετικογενες του Ρεαμπτσιουκ,σημαινει οτι αν θελουμε να δουμε κατι διαφορετικο δημιουργικα φετος,αυτο θα πρεπει να το περιμενουμε ΜΟΝΟΝ απο το δεκαρι και τα εξτρεμ.Και ο Ζιγκερναγκελ δεν μπορει ενας μονος του να αλλαξει την εικονα ολης της ομαδας μπροστα.Αν λοιπον παμε στη θεση του δεκαριου για Σκαρπα απο Γεναρη του 23,τοτε η αποκτηση ενος τεχνιταρα και υδραυλικου εξτρεμ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ειναι εκ των ουκ ανευ.
    Περασε εναμισυ χρονος που εφυγε ο Ποντενσε και τοτε στο ροστερ του Ολυμπιακου τα υπολοιπα εξτρεμ ηταν οι Μασουρας,Βαλμπουενα και Ραντζελοβιτς.Απιστευτο οτι στην προετοιμασια στην Αυστρια ειναι ακομη αυτοι οι τρεις.
    Απιστευτο να μην εχει αλλαξει τιποτε απο τοτε ,εξαιτιας των τραγικων μεταγραφικων επιλογων που ακολουθησαν στα φτερα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...