roumeliotis

Carwiz

«Δυνατός αντίπαλος η Μακάμπι...»

casino loutrakiou
redwell

Πολύ καλή ομάδα η οποία τα τελευταία δύο χρόνια κάνει εξαιρετική δουλειά στο Ισραήλ χαρακτήρισε τη Μακάμπι Χάιφα ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει πιο συγκεκριμένα στο κανάλι των Πειραιωτών;

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, καθώς έχουμε δει τη δουλειά που έχει κάνει στο πρωτάθλημα Ισραήλ τα τελευταία δύο χρόνια.

Είναι μία πρόκληση για μας. Ξέρουμε όμως ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, αφού στόχος μας είναι να προκριθούμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε αυτό τον στόχο.

Πρόκειται όμως για έναν δυνατό αντίπαλο, που έχει πολλούς διεθνείς Ισραηλινούς ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να περάσουμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

27 σχόλια

  • Elberoth7
    Elberoth7 Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι αύριο που θα ξυπνήσεις Nic θα είναι 50-1, πανηγύρισε με την ψυχή σου, πες πως έφυγε κιόλας χαχαχα. Και μετά θα αποφασίσει ο Βαγγέλης μεταξύ Κλοπ και Γκουαρντιόλα!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Γειά σου ρε ακατέργαστε με τις βαρύγδουπες δηλώσεις σου που μας γελοιοποιούν. ΄Ακου πρόκληση η Μακάμπι.

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά δεν έχετε καταλάβει ότι η ομάδα σταδιακά έχει πέσει δύο με τρία επίπεδα κάτω από εκεί που ήταν πριν μια δεκαετία. Και ομάδες που ήταν τότε στο ίδιο επίπεδο με μάς είναι τουλάχιστον 1 level παραπάνω από ότι οι ίδιες ομάδες ήταν δέκα χρόνια πριν.

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυσαρεστημενοι ταβερνιε εναντι ωσαναδων ταβερνιε 20-1.Σκορ απλησιαστο .Διωξτετον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν βλεπετε οτι δεν τσουλαει.Θουμπιθαρετα εισαι σπιτι ,γιατι σε παιρνω και δεν απανταει.,ποτε θα παμε στη χαβαη με τον ταβερνιε για καβουροποδια και χουλα χουλα χουπ.Γλεντια λεμε.Τυχερουληδες πιενες.Προεδρε μην τον διωξεις θα παθουμε καταθλιψη.

  • Κουβας 7
    Κουβας 7 Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 09:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μολις ακουσα οτι εμεινε ελευθερος ο Ντανι Αλβες απο Μπαρτσα. Αντε, ευκαιρια-μολις 39 χρονων. Να κανει παρεα και στα υπολοιπα ΚΑΠΗ που μαζεψαμε.

  • GEORGE 7
    GEORGE 7 Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 00:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι μια πρόκληση για εμάς να αποκλείσουμε την Μακάμπι!!!
    Πρόκληση;;;;
    Θα ήταν πρόκληση να αποκλείσουμε πχ.μια Ρεάλ μια Λίβερπουλ!
    Τι δηλώσεις είναι αυτές προφεσορ;
    Πλάκα μας κάνεις;

  • Άρης χ
    Άρης χ Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι καλή ομάδα η χάιφα ε? Ξέρουμε γιατι τα λές αυτά! Αλλοθι προετοιμάζεις απο τώρα, δικαιολογίες για τυχόν αποκλεισμό! Ηθελα νάξερα τα σκέφτεσαι αυτά που λές? Ποιά χάιφα και κουραφέξαλα , που βρίσκεται στην ευρώπη? Αλλά που μυαλό εδώ έδιωξες Φορτούνη απο τα κόμπλεξ και τις εμπάθειες που σε διακατέχουν. Συγγνώμη ξέχασα θα πάρουμε το europa league!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Μανωλάκο,μάλλον εμείς καταλάβαμε τι ρόλο βαράς εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα....Βαλτοί,για ζημιά στην ομάδα.Ισως κάποτε να τα πούμε από κοντά για να καταλάβεις ποιος είναι τρολ βάζελόγαυρε.

  • Νικος
    Νικος Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε ε ερχεται ο Ουζουνιδης να ευχαριστιθουμε διαστημικο ποδοσφαιρο.Οποιος καλυτερος προπονητης θα ζητησει καλες μεταγραφες και απ οτι φαινεται ο προεδρος δεν.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή, πολύ καλή, φοβερή όπως θέλεις χαρακτήρισέ τη, αλλά αν αποτύχουμε πάλι να μπούμε στους ομίλους του cl από ασθενέστερη αντίπαλο δεν θα υπάρχει καμιά δικαιολογία.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...