roumeliotis

Carwiz

«Καταλαβαίνω τον θυμό των οπαδών μας...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-2, εντός έδρας, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει ότι οι πράσινοι ήταν καλύτεροι και γι' αυτό πήραν το διπλό. Πιο αναλυτικά ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε:

«Ήταν ένα κακής ποιότητας παιχνίδι από μας. Ήμασταν προβλέψιμοι και αργοί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλά δομημένη ομάδα και ήταν πολύ αποτελεσματικός.

Εμείς είχαμε μια φάση μόνο με τον Γκάρι στο πρώτο ημίχρονο και από εκεί και πέρα πρακτικά τίποτα. Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των οπαδών μας.

Κανείς δεν μπορεί να μας πλήξει το γόητρο, γιατί είμαστε πρωταθλητές με πολύ μεγάλη διαφορά, αλλά θέλαμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε στους οπαδούς μας. Δεν καταφέραμε όμως να παίξουμε καλά, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

45 σχόλια

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 06:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ θα πώ κάτι άλλο! ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟ- ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΚΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΑ ΜΑΣ. Το έχουμε χάσει. Έχει ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ. Δεν έχουμε πια απαιτήσεις!! Έχει σβήσει την ΦΛΟΓΑ από μέσα μας!!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 22:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Με αφορμή την πίκρα που μας κέρασε πάλι ο Ταβερνιέ και τα γεροντάκια που παρέταξε στο Καραϊσκάκη ως δήθεν καλύτερη σύνθεση του Θρύλου για ντέρμπυ με την πολύ νεανικώτερη ομάδα του βαζελου , περίμενα να δω τα σχόλια των Πρωταθλητής 7 και Βαλάντης 7 και ελάχιστων άλλων στρουθοκαμηλιζόντων σύν-γαυρων που πριν το ντέρμπυ με τον βαζελο ( ιδιαίτερα ο πρώτος εκ των δύο) εκθείαζαν τον συγκεκριμένο προπονητάκο-πρωταθλητή της ξεροκεφαλιάς και της γκάφας και έφταναν στο σημείο να εγκαλούν ως βαρετούς γκρινιάρηδες τον ΝΙC και εμένα και δύο -τρεις άλλους που δεν κατωνόμαζαν και να ζητάνε με ...πολύ "δημοκρατικό" πνεύμα από το RG να μην δημοσιεύει τα σχόλια μας επειδή τα χώναμε στον Ταβερνιέ και τα 16 αφρικανικά και πορτογαλικά κολλητάρια του που χρησιμοποιεί μόνιμα στην σύνθεση της ομάδας και ζητάμε συνέχεια να φυγει.

    Τι έγινε παλληκάρια ??? Δεν μιλάτε πολύ για την ...ταμπακιέρα τώρα που σας κρέμασε με το 1-2 ο Ταβερνιέ ή μήπως προσπαθείτε να ρίξετε το φταίξιμο μόνο στην διοίκηση ??? Στέγνωσε μήπως το στόμα σας από το ...πολύ γλείψιμο ??? Ή μήπως τελείωσε ο ειδικά εμποτισμένος (με ορό υπεραισιοδοξίας) σανός που καταναλώνετε για να αισθάνεστε ότι όλα πάνε καλά στην ομάδα επειδή και φέτος παίρνουμε μόνον το τοπικό πρωταθλημα ως ..."μονόφθαλμοι μεταξύ των απολύτως τυφλών" , αλλά χάνουμε μέσα στο γήπεδο μας το Κύπελλο από τις μπουγάτσες όταν παίζουν με πλήρη σύνθεση , δεν έχουμε σταυρώσει νίκη κατά του βαζελου σε 4 ντερμπυ και στην Ευρώπη τα έχουμε κάνει ...θάλασσα από την αρχή , αποκλεισμένοι από μέτριες ξένες ομάδες και η ΠΑΕ έχει χάσει τεράστια έσοδα.
    Ο Ταβερνιέ δεν έχει ευθύνη για τα γελοία συστήματα με τα οποία παίζει η ομάδα ? ?? Δεν έχει ευθύνη για το ότι η ομάδα άλλαζε λίγες πάσες , μόνον με γιόμες και ...ζεμπεκιές ή κλαδεύοντας τον αντίπαλο και γεμίζοντας το ρόστερ με κίτρινες καρτες ...??? Δεν έχει ευθύνη ο ..."επίμονος κηπουρός του πάγκου " για το ότι έχουν μπει στο ψυγείο νέοι και φορμαρισμένοι Έλληνες παίκτες ( πλην Μπουχαλάκη βεβαίως και του ντεφορμέ αυτή την εποχή Μασούρα ) αλλά και ο μοναδικός παραγωγικός επιτελικός χαφ που έχουμε ( Φορτούνης) και αντί αυτών παίζουν στελέχη Μικτής των ΚΑΠΗ Πειραιώς και Μικτής Αιγάγρων Αφρικής , όπως π.χ. ο τρα-Λαλά, ο γερο-Σωκράτης 34 ετών , ο γερο- Αβραάμ 38 ετών , ο γερο-Εμβιλά 34 ετών , ο γερο -Ελ Αραμπί 35 ετών , ο γερο-Βαλμπουενά 38 ετών , ο ζαλισμενος από την δημοσιότητα Αγκιμπου και οι ξεζουμισμένοι Μαντί και Ρέαμπτσουκ ???
    Δεν φταίει σε κάτι και ο Ταβερνιέ όταν κάνει αλλαγές καθυστερημένα στο Β' ημίχρονο και αφού το σκορ έχει γίνει 2-0 εις βάρος μας μέσα στην έδρα μας και ο διαιτητής μας έχει γεμίσει με κίτρινες καρτες , ενώ αυτός γνωρίζει από πριν ότι ο βαζελος θα βάλει... πούλμαν μπροστά από την εστία του , αλλά και ότι έχει πολύ νεανικώτερη και γρήγορη ομάδα που οι παίκτες της τρέχουν πρώτοι πάνω στην μπάλα??
    Δεν σας βλέπω να γράφετε τίποτε σχετικό για απαγόρευση σχολίων μου ή ότι δήθεν η ομάδα μας πάει καλά και ο προπονητής της είναι ο καλύτερος που είχαμε ever , απλά επειδή πήρε πάλι το εγχώριο πρωτάθλημα. Και κάτι ακομη ρε Πρωταθλητή 7 !!! Βάλε το ...Ολυμπιακόμετρό σου πάλι στην θέση του , εκεί που ξέρεις .

  • Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Papps τρεις λαλλουν κ δυο χωρευουν (δεν ειναι οι one).Δεν το κρινουμε ως ανθρωπο αλλα ως προεδρο...Κανεις δεν ξεχνα τα οσα εχει κανει για τους ταλαιπωρημενους αλλα τον Ολυμπιακο τον εχει κανει πελατη του Αλαφουζου!!!

  • geodiv
    geodiv Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Κορρέ, η δική σου άποψη για τον Μαρτίνς (δείγμα τεσσάρων χρόνων) ποια είναι; Εγώ πιστεύω ότι έχουμε δει πολύ ωραία πράγματα σε επίπεδο αποτελεσμάτων αλλά και σε ποιότητα, αλλά και αρκετές εμμονές και κολλήματα στη διαχείριση του ρόστερ και σε συστήματα που δεν του βγαίνουν. Να του πιστώσουμε και το ότι η ομάδα παίζει ασταμάτητα εδώ και δυο τουλάχιστον χρόνια (πέρσι μάλιστα δεν έγινε καθόλου προετοιμασία για να μπορέσει να μπει στους ομίλους του ΤΣ.Λ.). Σε κάθε περίπτωση, όποιος κι αν είναι ο προπονητής, χρειάζονται 5-6 μεταγραφάρες (4 στα άκρα μπροστά-πίσω, γρήγορο box to box χαφ και στόπερ). Ας γίνουν αυτά και πιστεύω ότι μπορεί ο κόουτς να ανταποκριθεί. Εχθρός του καλού, βέβαια, είναι το καλύτερο. ΥΓ. Να δηλώσω κι εγώ την πίκρα μου, αλλά να λέμε να φύγει ο Μαρινάκης είναι αδιανόητο...

    REDGOAL: Φαίνεται πως έκλεισε ο κύκλος του φίλε. Η ομαδα εδώ και ενάμιση χρόνο δεν ξέρει τί παίζει, δεν αποδίδει τίποτα και δεν προσφέρει κανένα θέαμα. Μια ανανέωση στον πάγκο και στο έμψυχο υλικό ίσως αλλάξει αυτή την κάκιστη εικόνα

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ....
    ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ

  • Papps
    Papps Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενταξει το παρακανετε μερικοι !! Λοιπον Μαρινακης σημαινει ΑΡΧΟΝΤΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ... Περπαταει στον Πειραια χωρις μπραβους και ο λαος βγαινει στον δρομο και τον φιλαει !!! Εχει ταισει κοσμο και κοσμακη βοηθα οποιον εχει αναγκη, τα χωνει καθε χρονο στην μητροπολη πειραια, βοηθαει σεισμοπληκτους και πνιγμενους και ειναι εκει οταν Ο ΕΛΛΗΝΑΣ τον εχει αναγκη !! ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ !! !! Αιντε λοιπον κοψτε τις σαχλαμαρες και μην ειστε ΑΓΝΩΜΩΝΕΣ !! ... Μήπως προτιματε Αλαφουζο ή Μελισσανιδη ?? Για να ξερω .... Για την ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ θα επανελθω σε λίγο !!!

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Να είστε καλά αληθώς ο κύριος

  • Σπύρος οσφπ
    Σπύρος οσφπ Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    και εγώ έχω μόνο αυτή την ανησυχία . να φύγει ο Μαρινάκης? να φύγει ! το μετά? ποιός θα επενδύσει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς στην ομάδα? δεκτή η κριτική (φυσικά και είναι ο νούμερο ένα φταιχτης!) αλλά να κοιτάμε και το μετά έτσι δεν είναι?

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 14:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Σ’ ευχαριστώ πολύ Φίλτατε, κόκκινε Πητ.
    Ευχαριστώ πάρα πολύ και το φίλο μας GEOπου έχει πάρα πολύ δίκιο για την διευκρίνηση του. Φίλε μου GEO εννοούσα νέο
    Ιδιοκτήτη της ομάδας και ηγέτη αξίας του ανεπανάληπτου και μεγσλου Και αληθινού
    για μένα ηγέτη και αείμνηστου προέδρου μας Νικόλα Γουλανδρή .
    Τέτοιο ηγέτη πραγματικά ονειρευόμαστε και Αξίζουν πραγματικά σήμερα οι φίλοι του ολυμπιακό για να ξαναδούμε παλι ημέρες δόξης και χαράς για την αγαπημένη μας ομάδα ποδοσφαίρου του ολυμπιακού.

    Καλή σας ημέρα και χάρηκα πολύ για την επικοινωνία και Χριστός Ανέστη.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστας Ρέθυμνο
    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ
    ΑΠΛΑ ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΤΑ

    ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΟΡΟΙΔΟ.

    ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ
    ΠΙΣΤΕΥΕ ΕΣΥ ΠΩΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠΕ 4 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ 3.5 ΕΚ. ΓΙΑ ΤΟΝ..........ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΠΑΟΚ ΛΟΥΤΝΟΓΚΟΡΕΤΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...