roumeliotis

Carwiz

Οι «εκλεκτοί» Μαρτίνς για Άρη

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος ολοκληρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη που θα γίνει την Κυριακή (08/05, 21:00, NS Prime) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 7ης ημέρας των πλέι οφ της Super League.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Σουρλής, Μαρίνος και μετά από καιρό Καρμπόβνικ. Εκτός έμειναν με ενοχλήσεις οι Μπα, Σισέ, Φορτούνης, Μανωλάς και Ονιεκούρου, ενώ οι Λαλά, Μαντί, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος και Βατσλίκ, επιλέχθηκε να ξεκουραστούν.

Αναλυτικά η αποστολή: Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μαρίνος, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ξενιτίδης, Κινκουέ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

12 σχόλια

  • ΛV
    ΛV Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ...ααα, μπα ;
    Δεν έπαιζε χωρίς 10άρι ;
    Και ο Carvalho τί είναι ;
    Εξτρέμ ή σέντερ φορ ;
    Λέμε την παρόλα μας εδώ στο Redgoal, και όποιον πάρει η μπάλα...

  • Elberoth7
    Elberoth7 Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Βάλε ρε Μαρτίνς το Φορτούνη να παίξει με ενοχλήσεις, να πάθει πάλι καμιά ζημιά μόνο και μόνο για να ευχαριστηθούν κάποιοι εξυπνάκηδες.

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 14:04 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θάνος
    Θα πέσουν πολλοί από το σύννεφα με την κίνηση των νέων διαρκείας ΑΝ δεν γίνουν μεταγραφές ουσίας και όχι μανατζεροσυμφωνίες. Ναι είμαστε "χουβαρντάδες", όπως λες επιτιμητικά, αλλά αυτή την φορά, αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει , θα τα δώσουμε στα τμήματα που δείχνουν ότι υπάρχει διάθεση όχι μόνο για εγχώριους αλλά και για Ευρωπαϊκούς τίτλους (που ήδη έχουν έρθει και θα έρθουν κι άλλοι). Χίλιες φορές να τρέχουμε δεξιά-αριστερά σε τρία γήπεδα (Ρέντη, ΣΕΦ, Παπαστράτειο), παρά να είμαστε "παλαμάκηδες" στο "Γ.Καραϊσκάκης". Εμείς για το ποδόσφαιρο ναι θα πηγαίνουμε στο καφενείο, εσείς να πηγαίνετε στο γήπεδο και να "συνεχίζετε να ονειρευόσαστε...."

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 11:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά ο Μαρτίνς ΔΕΝ ΠΑΙΖΕ ΠΟΤΕ με κλασικό 10άρι αρά ο Φορτούνης δεν έχει θέση στην 11άδα του. Όταν τον έβαζε τον είχε εξρέμ εκτός από την 1 ή 2 φορές που τον είχε 9άρι!!!

  • τασος
    τασος Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 09:25 Σύνδεσμος σχολίου

    πεστα θανο .μαλλον θα κοψουν το καφενειο....

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 04:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά , αφού δεν βάζει τον Φορτούνη και τώρα δεν θελει νά τον βάλει ποτέ .. Είναι εμπαθής , εμονικός , κομπλεξικός , κακός με μία λέξη : Πορτογάλος ! Κάντε του συμβόλαιο για μια δεκαετία ..παλιό κορόιδα ..!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμα ξαναδείτε Φορτούνη με ακατέργαστο προπονητή να μου γράψετε.

  • Nic
    Nic Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Οχι μονο μεταγραφες.Ριζικη ανανεωση σε ολες τις βαθμιδες ,αν θελει να δει φως ,γιατι αλλως θα θερισει οτι σπειρει .Την νεα σεζον αν στην ακρη του παγκου και στις διοικητικες βαθμιδες υπαρχουν τα παλια φθαρμενα προσωπα ,τοτε το μυνημα πρεπει να ειναι ηχηρο ,αρχομενης απο την την φιεστα της απονομης του πρωταθληματος.Τελος η κοροιδια.Συγγνωμη που το χαλαω στο σαιτ γιατι με την υπαρχουσα κατασταση το σαιτ απολαμβανει πιεννες ανεπαναληπτες που ζηλευουν ολα τα υπαλληλικα σαιτ,που ζητανε νουμερο απο τις τιραντες που κρατανε τα εσωρουχα μας για να μας αφησπουν να σχολιασομε.

  • Θάνος
    Θάνος Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 20:27 Σύνδεσμος σχολίου

    προς Nic:Χαχαχαχα Σιγά ρε κουβαρντά που απειλείς ότι δε θα πάρεις διαρκείας.Μάλλον εννοείς διαρκείας στο καφενείο που συχνάζεις .Πρόσεχε μόνο το καφετζή μην ανεβάσει τη τιμή στο καφε,γιατί είσαι ικανός να πεις οτι και γι αυτό φταίει ο Μάρτινς.

  • Orgismenos
    Orgismenos Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    No ...μεταγραφες οχι. Διαρκειας τελος.......

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...