roumeliotis

Carwiz

Νίκη Θρύλου 1-0 στο φιλικό με Σαχτάρ

casino loutrakiou
redwell

Εν μέσω συγκινητικού κλίματος στο Καραϊσκάκη ο Θρύλος πήρε τη φιλική νίκη επί της Σαχτάρ στο ματς για την Ειρήνη με 1-0 χάρη σε γκολ του Τικίνιο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 13’ με τον Ρέαμπτσιουκ να βγάζει στην αντεπίθεση τον Βαλμπουενά, ο Γάλλος να στρώνει στον Φορτούνη, ο οποίος έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 17’ ο Μασούρας γέμισε από τα δεξιά, ο Τικίνιο προσπάθησε να απειλήσει με το κεφάλι, χωρίς να καταφέρει να βρει εστία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι με διάθεση να επιτεθούν και στο 20’ ο Κονοπλιά επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Κρίστινσον να μπλοκάρει.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Θρύλος πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, ο Μασούρας μετά από σέντρα του Φορτούνη «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τικίνιο προώθησε τη «στρογγυλή θεά» στα δίχτυα. Στο 28’ ο κ. Μαρτίνς πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή με τον Αγκιμπού Καμαρά να παίρνει τη θέση του Μπουχαλάκη.

Ο ρυθμός έπεσε λίγο με τις δύο ομάδες να έχουν λιγοστές ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο κ. Μαρτίνς άλλαξε όλη την ομάδα εκτός από τον Κρίστινσον, τον Τικίνιο και τον Α. Καμαρά.

Στο 49’ η Σαχτάρ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο ο Κρίστινσον έπεσε στη γωνία του και έδιωξε το σουτ του Μούντρικ. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού αντέδρασε θετικά και στο 60’ στο σουτ που επιχείρησε ο Στεπανένκο έξω από την περιοχή.

Ο Θρύλος απάντησε στις ευκαιρίες με το μακρινό σουτ του Λόπες στο 68’ και αυτό του Λαλά στο 73’. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Ηλία Καραργύρη κάτω από τα δοκάρια με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 1-0.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον (90’ Καραργύρης), Βρουσάι (46’ Λαλά), Μανωλάς (46’ Παπασταθόπουλος), Παπαδόπουλος (46’ Ο. Μπα), Ρέαμπτσιουκ (46’ Σισέ), Μπουχαλάκης (28’ Α. Καμαρά), Κούντε (Μ. Καμαρά), Βαλμπουενά (46’ Ονιεκουρού), Μασούρας (46’ Λόπες), Φορτούνης (46’ Καρβάλιο), Τικίνιο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ
    ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΚΙΜΠΟΥ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ
    ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΤΙΑ Η ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝIC....τα προβατα δυστυχως θα τρεξουν για να αγοράσουν διαρκείας! Με 2 πρωτοσέλιδα και λιγα φερέφωνα σε ραδιοφωνικους σταθμους θα γλυκαθει ο κοσμος θα παραμυθιαστει παλι και ξανα θα τρεξει να προλάβει τα εισιτήρια Διαρκείας!!!
    Για να απέχει ο κόσμος από αυτή τη διαδιακασια στέλνοντας μηνυμα στη διοικηση και σε καθε κατευθυνση ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑ Η ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΕΡΤΗ........

  • Nic
    Nic Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 10:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειδατε καμια σαχταρ να παιζει μπαλλα ; γιατι εχω που εχω δει τα χαι λαιτ ηταν ακουνητα ,αμιλητα στρατιωτακια ,ξενερωμενα εντελως.Οσο για την παρουσια του κοσμου?Ε τα προβλεψα χθες.Ηθελες τα και παθες τα προεδρε .Δεν ειναι μονο για τους προφανεις λογους που δεν πηγαν οι οπαδοι μας ,ειναι και οτι ξενερωσανε απο την συνεχιζομενη κακιστη παρουσια της ομαδας σε ολο το πρωταθλημα και αν δεν φυγειι το 70% των παικτων,προπονητικου τημ ,γενικη αλλαγη της ομαδας ,θα εχει αντικτυπο το καλοκαιρι και στην διαθεση εισητηριων διαρκειας και γενικα στην παρουσια των φιλαθλων στον ναο.

  • δημ.
    δημ. Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 02:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι συνγκινηθηκαν οιΑΔΕΙΕΣ κερκιδες.

  • Red7arrow
    Red7arrow Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 02:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσείς όλοι που κοπτεστε για την ανακοίνωση της Θ7 που τη πήρε ο πόνος να απέχει από το γήπεδο για αυτό το λόγο...
    Αν και με βρίσκει σύμφωνο και η άποψη μου είναι ότι σε αυτή τη περίπτωση καλά έκαναν, παρόλα αυτά θα μπορούσαν να διαφωνήσουν και σε άλλες περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με την ομάδα αλλά εκεί τσιμουδια!!! Αυτή η κίνηση ήταν ευκαιρία να γίνει για ξεκάρφωμα ότι και καλά εμείς όταν διαφωνούμε το δείχνουμε και δεν λογαριαζουμε κανέναν ούτε τη διοίκηση.
    Μωρεε τι μας λέτε!!!!
    Παραμυθιά λοιπόν της χαλιμας τα θεωρώ αυτά...

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 01:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστή απόφαση ...

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 23:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος είναι ο λόγος, κε Κορρέ, που δεν ανεβάζετε ανακοινώσεις της θύρας 7; Δεν ακούγεται και πολύ δημοκρατικό.

    REDGOAL: Φίλε δεν ανεβάζουμε γιατί δεν μας ενδιαφέρουν οι ανακοινώσεις συνδέσμων οπαδών. Έχουν Social Media, έχουν 500 τρόπους να ακουστούν. Εκφράζουν τις απόψεις τους, σεβαστές αλλά δεν έχουμε κάποιο λόγο να τις αναδημοσιεύουμε.

  • Αντωνης
    Αντωνης Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 23:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ok, δεκτόν....

  • Αντώνης
    Αντώνης Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια θα επρεπε να υπαρχει και μια εισησεογραφικη εστω αναφορα στην ανακοινωση της θυρας 7.
    Την εχουν θαψει οοοοολα τα ΜΜΕ.
    Και συ red, τεκνον Βρούτε;

    REDGOAL: Όπως είπαμε και σε άλλο φίλο, δεν έχουμε ανεβάσει εδώ και 10 χρόνια ούτε μια ανακοίνωση της Θύρας 7. Δεν θα αλλάξει αυτό τώρα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...