roumeliotis

Carwiz

«Λευκή» ισοπαλία στο Ρέντη με Ηρακλή

casino loutrakiou
redwell

Στο 0-0 απέναντι στον Ηρακλή στο Ρέντη έμεινε ο Ολυμπιακός U23 χωρίς να εντυπωσιάσει για μια ακόμα φορά το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα. Οι Πειραιώτες είχαν τις καλύτερες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες χωρίς ωστόσο να σκοράρουν, με αποτέλεσμα το ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League 2 να ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει μεγάλη διάθεση να τρέξει και να πιέσει τον αντίπαλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο πρώτο μέρος μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Βοΐλη να γυρίζει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον Σουρλή που σούταρε πάνω από την εστία. 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 10’ ο Κωστή έπιασε δυνατό σουτ που εξουδετέρωσε δύσκολα σε κόρνερ ο Παλαβράκης με τους παίκτες των γηπεδούχων να πιέζουν στο χώρο του κέντρου, ψάχνοντας ανάπτυξη τόσο από τον άξονα με τον Σουρλή όσο και από τα πλάγια με τους Μπα και Κωστή.

Ο Ηρακλής ανέβηκε στο γήπεδο μετά το μισό του πρώτου μέρους με το σουτ του Ναπολιτάνο να φεύγει έξω ενώ ο Τζολάκης έδειξε τα αντανακλαστικά του στο 35’, όταν η μπάλα στο απευθείας κόρνερ των φιλοξενούμενων κατευθύνθηκε προς την εστία με τη βοήθεια και του αέρα.

Ο Κωστή είχε καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ που επιχείρησε στο δεύτερο λεπτό του β’ ημιχρόνου έφυγε λίγο έξω. Το παιχνίδι στο δεύτερο μισό πήγε ακόμα περισσότερο στις σκληρές μονομαχίες, με τον χώρο του κέντρου να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Οι Μαρίνος και Νίκολιτς πέρασαν στις θέσεις των Λιάτσου και Κωστή με το παιχνίδι πάντως να κυλά χωρίς φάσεις. Στο 80ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό αφού η σέντρα του Μπα από τα δεξιά δεν βρήκε σε ετοιμότητα τον Βοΐλη που χάνοντας το κοντρόλ, έχασε παράλληλα και την ευκαιρία να βγει απέναντι από τον Παλαβράκη.

Στο 87’ ο Νίκολιτς έκανε με τη μία τη σέντρα ξανά από τα δεξιά ωστόσο η προβολή του Βοΐλη έφυγε ελάχιστα έξω και στις καθυστερήσεις η εκπληκτική ατομική ενέργεια του Νταμπό δεν συνδυάστηκε με το πολυπόθητο γκολ.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Καρμπόβνικ (89’ Νταμπό), Ντόι, Σουρλής, Κωστή (71’ Νίκολιτς), Λιάτσος (66’ Μαρίνος), Α. Μπα, Βοΐλης (88’ Πινακάς).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

4 σχόλια

  • Πλ
    Πλ Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά μέτριοι παίχτες...δίχως κάτι ιδιαίτερο...από την μέση και μπροστά ..τραγικοί..χαμηλού επιπέδου..ερασιτεχνικού...πραγματικά ποιος τους χει φέρει..και τι είχε δει σε αυτούς..δεν κάνουν τα παιδιά για επαγγελματικό επίπεδο ..

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 08:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα εχουμε πει για την β ομαδα.Καλη αμυνα αλλα απο εκει και περα το χαος.Ιδιως στους φορ η κατασταση ειναι για γελια.Βοιλης και Αλγκασιμ Μπα δεν μπορουν να σταθουν ως φορ, ουτε στην β εθνικη,ο δε Πινακας που πραγματι ξερει μπαλα ,ειναι τοσο κοντος και με τοσο μικρο εκτοπισμα που περνα απαρατηρητος στην αντιπαλη περιοχη.Αφηστε που δεκαρι που να βγαλει μια καθετη μπαλια ,δε υπαρχει ουτε για δειγμα.
    10 ημιχρονα να παιζουμε ,γκολ δεν μπαινει.Περιμενω το Ντιμπι Κειτα να αποθεραπευτει(ακουγεται οτι επαθε καποια βαρια θλαση).Με τα λιγα που ειχαμε δει απο αυτον στα βιντεακια του youtube,ειναι ο μονος που θα μπορουσε να ξυπνησει την σε υπνωση βρισκομενη επιθετικη μας γραμμη,παιζοτας ειτε ως εξτρεμ ειτε ως περιφερειακος επιθετικος.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 02:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ιμπαγάσα ακολουθεί τα βήματα του Μαρτίνς από προπονητική άποψη.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Η δυστοκία στο σκοράρισμα συνεχίζεται και πρέπει να προβληματίσει το προπονητικό επιτελείο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...