roumeliotis

Carwiz

«Διαφορετικό ματς, είμαστε καλύτεροι από Άρη»

casino loutrakiou
redwell

Ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Άρη την Κυριακή (13/03) στο Καραϊσκάκη, μίλησε στη NOVA και εκτός από το ματς με τους κιτρινόμαυρους σχολίασε αρκετά ακόμα και άκρως ενδιαφέροντα θέματα. Πιο αναλυτικά τόνισε τα εξής:

«Είναι σημαντικό να κερδίσουμε στα πλέι οφ γιατί έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας, διεκδικούνται 30 βαθμοί. Παίζουμε στην έδρα μας στο Καραϊσκάκη και απέναντι σε μία ομάδα η οποία πριν μία εβδομάδα μας κέρδισε.

Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι δύσκολο το ματς για εμάς, αλλά είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη στη διαδικασία των πλέι οφ.

Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν θα πρέπει να δώσουμε βοήθεια στον Άρη να κάνει το παιχνίδι του και να μην κάνουμε τόσα πολλά λάθη.

Παίζουμε απέναντι σε μία παθιασμένη ομάδα, ωστόσο ξέρουμε όλοι πως η δυναμική του Ολυμπιακού στην επίθεση είναι ανώτερη από του Άρη και για αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Στο προηγούμενο ματς χάσαμε δύο σημαντικές ευκαιρίες με Ελ Αραμπί και Καμαρά, τώρα θα πρέπει να τα βάλουμε».

Αναφορικά με το γκολ που έβαλε Ελ Αραμπί στη Θεσσαλονίκη σταματώντας ένα σερί χωρίς γκολ, τόνισε: «Είναι σημαντικό που σκόραρε ο Γιουσέφ, όλοι ξέρουμε ότι σκοράρει συνεχώς όμως είχε μία περίοδο που δεν το έκανε. Όμως βρήκε τον εαυτό του και πάλι και αυτό είναι σημαντικό για εμάς και τον ίδιο. Γύρισε στην κανονικότητα και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του μετά την ήττα από τον Άρη: «Ήταν προσχεδιασμένο το διήμερο ρεπό ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Δεν αλλάξαμε το πλάνο μας γιατί αυτό δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας.

Ξέραμε ότι ήταν σημαντικό το διήμερο ρεπό για τους παίκτες μας. Δε θεώρησα σωστό να το αλλάξουμε και έτσι το κρατήσαμε και μετά από το αποτέλεσμα με τον Άρη».

Επίσης σε ερώτηση για τον Γιώργο Μασούρα ο οποίος σε κάθε πλέι οφ είναι πρωταγωνιστής, απαντησε ο Πέδρο Μαρτίνς:

«Αυτό περιμένουμε από τον Μασούρα, να είναι και πάλι πρωταγωνιστής, Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, είναι σε καλή κατάσταση. Κάποιες φορές δε βοηθάει με γκολ, αλλά συνήθως τα πράγματα πηγαίνουν όπως θέλει εκείνος αλλά και εμείς».

Τέλος για τα αγωνιστικά ζητήματα, είπε: «Όλοι είναι καλά, εκτός του Κανέ όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά με την ομάδα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

3 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 16:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Από την στιγμή που χάθηκε το αήττητο και το πρωτάθλημα ακόμα και να προσπαθήσουμε δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί, άρα του δίνεται ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες, συστήματα, συνδιασμούς και αντιδράσεις, ώστε να αποφασίσει το καλοκαίρι για τις μεταγραφές!!!! Σε δικό μας μέσον στη πρώτη σελίδα, ανφερόταν ότι ο Πέδρο επαναφέρει Εμβιλά, Μπούχα, Μαντί, αυτούς δηλαδή που είχε στο προηγούμενο ματς με όλα όσα είδαμε και τελικά χάσαμε!!!! Δηλαδή καμία αλλαγή και πάλι με τρία αμυντικά χαφ λες και παίζουμε με τη Ρεάλ και πάμε να κρατήσουμε το μηδέν!!!! Εντάξει όταν είχε το άγχος να κρατήσει το αήττητο ας πούμε ότι έπαιζε συγκρατημένα, τώρα που "ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται" τι τον εμποδίζει να παίξει στην επίθεση για τη νίκη και να δείξει υποτίθεται ότι το ακριβότερο και καλύτερο ρόστερ είναι πραγματικό; Η μήπως τελικά δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος; Παίξε ρε άνθρωπε επί τέλους μόνο με φύση προωθημένους να δούμε λίγο μπάλα και παίκτες που έχουμε δει λίγο;

  • Νικος
    Νικος Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Κωστα πολυ καλα τα λες αλλα παντα στο πρωταθλημα αυτο παιζουμε.γι αυτο καλο ειναι να μην ακολουθησουμε κι εμεις τους ανυπαρκτους οπως λες.

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ίδιες και οι ίδιες τυποποιημένες φράσεις που μας λέει απτην αρχή της χρονιάς !!! Σα να μιλάει ο εκπρόσωπος τύπου και όχι ο προπονητής !!! Στηρίζει αυτούς που τον στηρίζουν αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα αλλά λένε !!! Ναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο αλλά με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ αντιπάλους !!! Εδώ είμαστε 12 βαθμούς μπροστά και βλέπω να γίνεται λόγος πώς μπορεί να στραβωσει το πράγμα !!! Φυσικά δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση και νομίζω ότι η διαφορά θα αυξηθεί αλλά λέγονται !! Ας τελειώσει η χρονιά και βλέπουμε !!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...