roumeliotis

Carwiz

Καθάρισε 2-0 τα Τρίκαλα με Φορτούνη

casino loutrakiou
redwell

Τη νίκη με 2-0 επί των Τρικάλων πανηγύρισε ο Ολυμπιακός U23 στην επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην ενεργό δράση. Ο Έλληνας μέσος ήταν ο κινητήριος μοχλός στο διάστημα που αγωνίστηκε, δίνοντας μάλιστα το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Ο Αποστολόπουλος ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος ενώ ο Πινακάς είχε δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. Αν εξαιρεθεί το σουτ του Ελευθεριάδη στο 3ο λεπτό, τα Τρίκαλα δεν απείλησαν με αξιώσεις άλλη φορά την εστία του Στουρνάρα.

Με κινητήριο μοχλό τον Κώστα Φορτούνη οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν από νωρίς να απειλούν δημιουργώντας τελικές μπροστά από την εστία των Τρικάλων. Στο 19’ ο Τρικαλινός άσος είχε καλό σουτ στο τέρμα, ενώ στο 23’ κι αφού πέρασε δύο αντιπάλους, έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Το γκολ ήρθε στο 25ο λεπτό με τον Ξενιτίδη να πιέζει και να κλέβει στο ημικύκλιο με τον Φορτούνη να γίνεται κάτοχος της μπάλας πλασάροντας ιδανικά για το 1-0. Ο Θρύλος μάλιστα είχε την ευκαιρία να πάει με 2-0 στα αποδυτήρια αλλά το πλασέ του Πινακά έφυγε λίγο πάνω από το τέρμα στο 38’.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό αφού ο Μαυρουδής αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα στο 51’ για αντικανονικό μαρκάρισμα, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να συνεχίσουν με παίκτη λιγότερο. Λιάτσος και Τσέλιος είχαν περάσει στον αγωνιστικό χώρο αντί των Φορτούνη και Αλκαχτάνι αντίστοιχα με την έναρξη του β’ μέρους, με τους «ερυθρόλευκους» να μην επηρεάζονται καθόλου από το αριθμητικό μειονέκτημα.

Η απόδοση των παικτών της ομάδας μας ανέβηκε κατακόρυφα από το 60’ και μετά, με το δεύτερο γκολ να δείχνει πως είναι θέμα χρόνου. Και όντως έτσι ήταν, αφού τις χαμένες ευκαιρίες των Ξενιτίδη, Αποστολόπουλου και Πινακά ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, διαδέχθηκε η κόντρα επίθεση και το ιδανικό τελείωμα του Αποστολόπουλου για το 2-0 στο 72’.

Ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε ιδανικά από εκεί και πέρα το προβάδισμά του χωρίς να κινδυνεύσει σε κανένα σημείο, φτάνοντας έτσι στην 7η φετινή του νίκη.

Ολυμπιακός (Καβαλιέρης): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Καρμπόβνικ, Ξενιτίδης, Μαυρουδής, Αλκαχτάνι (46’ Τσέλιος), Φορτούνης (46’ Λιάτσος), Μαρίνος (55’ Νίκολιτς), Πινακάς (68’ Βοΐλης).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

4 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 17:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ευχαριστω. Μα λέω κι εγω σε τέτοιο χωράφι βάλανε τον άνθρωπο να παίξει μόλις γύρισε απο τον τραυματισμο ..

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    καλημέρα.
    δυο ερωτήσεις . Σε ποιό γήπεδο παίξαμε ? Στο Ρεντη είναι αυτο το χάλι ? και γιατι δεν έκατσε στον Πάγκο ο Ιμπαγάσα?
    Εχει δίκιο ο φίλος που ρατάει για Κεϊτα κα Νταμπο .
    redoal απο ότι κατάλαβα τέλος απο την πρώτη ομάδα ο Καρμπόβινκ οριστικά και μονιμοποιήτε πάνω ο Κίτσος ?

    REDGOAL: Στο Ρέντη παίζσμε. Η φωτό είναι απο το ματς του πρώτου γύρου. Ο Καρμπόβνικ όπως ήρθε φεύγει...

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 19:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τι γίνεται με αυτόν τον πιτσιρικά από την Ρεάλ τον Κεϊτά?Αυτός έδειχνε ως το μεγαλύτερο ταλέντο από τους μικρούς που πήραμε τον Γενάρη.Που βρίσκεται ?Ούτε στις αποστολές της β ομάδας δεν τον έχουν.Εδω πήρε επίσημη συμμετοχή σε αγώνα μέχρι και ο Αλκαχτανι ο μικρός Σαουδάραβας και ο Κεϊτά δεν είναι ούτε στις αποστολες?

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως μετά τον πρώτο χιαστό ο Κώστας στην πρώτη επίσημη συμμετοχή του τότε δεν μπορούσε καλά καλά να αλλάξει μια σωστή μπαλιά.Τωρα δείχνει πολύ πιο αποφασισμένος και σίγουρος.Μακαρι να μην έχει άλλη κακοτυχία,τεράστια η απουσία του στον φετινό πολύ χλωμό επιθετικά Ολυμπιακό.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...