roumeliotis

Carwiz

Ευκαιρία σε Θρύλο για... ισοπέδωμα ΑΕΚ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (13/02, 19:30, NS Prime) στο ντέρμπι της 23ης ημέρας της Super League, με μοναδικό στόχο τη νίκη και ει δυνατόν με πολλά γκολ απέναντι σε μια ομάδα που της κάνει... πλάκα τον τελευταίο ενάμιση μήνα κάθε "πικραμένος".

Ο Θρύλος με την ψυχολογία στα ύψη, με απαρτία όσον αφορά στους διαθέσιμους παίκτες και με... αέρα πρωταθλητή θέλει να καθαρίσει την Ένωση η οποία μετά από απανωτές "σφαλιάρες" στο πρωτάθλημα, βίωσε και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο με σαδιστικό τρόπο και έρχεται στο Φάληρο με διαλυμένη αυτοπεποίθηση και γεμάτη προβλήματα.

Οι ερυθρόλευκοι είναι μέσα σε όλους τους στόχους τους, αφού βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, έχοντας χτίσει διαφορά ασφαλείας στον δρόμο προς το 47ο πρωτάθλημα, θέλουν το Κύπελλο και μεσοβδόμαδα θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο πρώτο ματς με την Αταλάντα για το Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Πορτογάλο να αφήνει εκτός τους Σισέ, Κούντε για λόγους ξεκούρασης αφού προέρχονται από τη συμμετοχή στο Copa Africa. Την ίδια ώρα, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Φαντιγκά, Καρβάλιο, Ρόνι Λόπες, Κανέ και Κίτσο.

Η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Από την άλλη ο Αργύρης Γιαννίκης είναι στον αέρα και μόνο για λόγους μη έυρεσης αντικαταστάτη έχει μείνει στον πάγκο των κιτρινόμαυρων.

Στο -14 από την κορυφή και τον Θρύλο είναι η 3η της βαθμολογίας ΑΕΚ, που ψάχνει αντίδραση στο Καραϊσκάκη αφού μια νέα ήττα θα την κάνει να κοιτάει πίσω της και στις από κάτω θέσεις, αποχαιρετώντας τις σκέψεις ακόμη και για την δεύτερη θέση.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα αφού δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γαλανόπουλου, Λάτσι, Μάνταλου, Στάνκοβιτς αλλά και του Αραούχο που υπέστη θλάση.

Στα συν για την Ένωση η επιστροφή του Βράνιες, αλλά και η συμμετοχή του Τζαβέλλα που δεν τιμωρήθηκε εν τέλει από τον αθλητικό δικαστή για την συμπεριφορά του στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη.

Διαιτητής ορίστηκε ο Ορέλ Γκρίνφιλντ (Ισραήλ), με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ιντάν Γιαρκόνι, Άβι Γκολντστάιν. Τέταρτος θα είναι ο Ζαμπάλας και στο VAR ο Ζιβ Άντλερ, με τον Νικολακάκη.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

19 σχόλια

  • Johnker7
    Johnker7 Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστας Κοκκινος εχει κ αλλον αγωνα εκτος με Αρη.Τα θυμαμαι απ εξω γιατι μου χει κατσει οτι θα ξεφτυλιστουμε φετος κ θα το χασουμε.Που να φαω τη γλωσσα μου...

  • Johnker7
    Johnker7 Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειδαμε λοιπον ενα ημιχρονο.Οχι μονο "πατημα" δεν ειδα αλλα αντιθετως ειδα μετα τον Παο κ τον Παοκ να μας παιζει κ η κουλα ( κ μεσα στο Καραισκακη)...Φετος μονο ντροπη μου βγαζει αυτο το πραμα που λεγεται ομαδα...Ανευροι,ανορεκτοι κ προκλητικα αδιαφοροι!Κατσε Βαγγελη μου να σου παρει το πρωταθλημα ο Λουτσεσκου ,να γραφτεις στην ιστορια ως το καζο του αιωνα κ αντιδρας μετα!Δωσε κανα πριμ που περασαμε το Αγρινιο...Ειμαι απογοητευμενος εως αηδιασμενος με την δημοσιουπαλληλιστικη συμπεριφορα ολων.Δεν μπορουν να διωξουν τη μπαλα κ εδωσαν 4 κορνερ συνεχομενα στον ...Αμραμπατ....Αντε στα τσακιδια ολοι!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 17:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΄Οπως έγραψα σε χθεσινό σχόλιό μου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πανέτοιμοι για τη νίκη χωρίς να μας ενδιαφέρει το σκόρ. Απλώς το 3ποντο. Τώρα αν έρθει και το ευρύ σκορ ευχής έργον. Αν όμως, λέω αν, γίνει καμία στραβή, τότε το 47ο μπορεί να μπλέξει εν όψει των 3 υπολοίπων αγώνων (Βόλος εκτός, ΟΦΗ εντός και ο αναβληθείς με Αστέρα εντός) και των play-off. Γι' αυτό η νίκη είναι κομβική.

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό το φετεινό συνοθύλευμα των άμπαλων και ντεφορμέ παικτών, δεν μπορεί να ισοπεδώσει καμμία ομάδα, απλώς γιατί δεν έχει ρυθμό και παίκτες που θα αποδιοργανώσουν τον αντίπαλο με προσωπικές ενέργειες.
    Αν, λέω αν... το αποτέλεσμα είναι πχ 2-0 ή 3-0, αυτό θα είναι θέμα τύχης και τίποτε άλλο.
    Φανταστείτε τι τύχη θα είχαμε για πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟ του Ζάετς και του Μπορέλλι, ή την ΑΕΚ του Ριβάλντο...

  • GEO
    GEO Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ παιδιά πιο πολύ υπολογίζω το ματς με τον Βόλο του μπεου πάρα το σημερινό

  • Νic
    Νic Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Αδέρφια κρατήστε μια πισινή.Κατεδαφισμενη η Κούλα δεν λέω , αλλά κι εμείς ετοιμοροποι είμαστε.Αυτος ο Ολυμπιακός όχι την ΑΕΚ δεν μπορεί νά κερδίσει άνετα, αλλά ούτε καί τά Ταταύλα,για να είμαστε δίκαιοι.Οτι καί νά καθήσει δεν θά προκαλέσει καμμία έκπληξη.Μονοφθαλος εναντίον θεοστραβου είναι τό ματς.

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 16:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά έβλεπα τους μικρούς με τα Ορκ !!! Τι έκανε το τέρμα μας !!! Δύο γκελες ταυτόχρονα !!!! Στα χαι λάιτ θα παίζει για χρόνια !!!!

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να κερδισεις με μεγαλο σκορ θα πρεπει να εισαι στην τσιτα και focus και τα 90 λεπτα του αγωνα . Οι παικτες του Ολυμπιακου και δη οι ξενοι απο τη αρχη της σεζον αυτο το παιχνιδι εχουν στοχευσει και δεν τους νοιαζει να φανε και καμια κλωτσια απο τα δρεπανοφορα της κουλας και να απουσιασουν στο επομενο

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ευακιρία να αναστήσουμε πάλι τουε πεθαμένους . Το χουμε κάνει κατ επανάληψη με τον βάζελο και με την αεκ . Μονο μην κατέβει πάλι ο ύπνος με 3 στην αμύνα γιατι θα κλέμε με μαύρο δάκρυ το βράδυ

  • V
    V Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 15:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό της αμετροέπειας της ΠΑΕ είναι η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ.
    Σε αυτή την παγίδα, έπεσε βλέπω δυστυχώς και το RedGoal.gr

    REDGOAL: Καμία παγίδα φίλε. Με τη διαλυμένη ΑΕΚ του Γιαννίκη και με παικτάκια τύπου Τζαβέλλα παίζουμε. Καλή η μετριοφροσύνη και ο σεβασμός στον αντίπαλο, αλλά εμείς είμαστε της άποψης ότι τον "εχθρό" σου πρέπει να τον "πετσοκόβεις" στο χορτάρι κάθε στιγμή. Και όπως ξέρετε όλοι και δεν το λέμε εμείς, η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης είναι στη black list στον Πειραιά εδώ και χρόνια. Άρα; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Απλά τα πράγματα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...