roumeliotis

Carwiz

Περιμένει... καλύτερο Βατσλίκ με Φενέρ

casino loutrakiou
redwell

Ήρθε στον Πειραιά για να πάρει τα γάντια βασικού και να μας κάνει να ξεχάσουμε την απώλεια του Ζοσέ Σα, όμως μέχρι τώρα σε καμία περίπτωση δεν έχει αντικαταστήσει στο 100% τον Πορτογάλο πορτιέρε που πουλήθηκε στη Γουλβς.

Ο λόγος για τον Τόμας Βατσλίκ ο οποίος σχεδόν σε κάθε ματς δέχεται γκολ και σε αρκετά εξ αυτών φέρει ευθύνη όπως στα δυο του Αραούχο, όπου ειδικά στο πρώτο είχε αντίδραση τερματοφύλακα... ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ο Ολυμπιακός περιμένει περισσότερα από τον Τσέχο τερματοφύλακα ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει να προβληματίζεται. Φυσικά, δεν μπορεί να τον αφήσει εκτός για κάποια ματς αφού δεν δείχνει να εμπιστεύεται τον Κρίστινσον ενώ και ο Τζολάκης δεν έδειξε ότι είναι γκολκίπερ ικανός να σταθεί στον Ολυμπιακό.

Περιμένουν όλοι στον Πειραιά να δουν ένα καλό ενενηντάλεπτο από τον Τόμας Βατσλίκ κόντρα στη Φενερμπαχτσέ σε ένα ματς τεράστιας σημασίας για την ομάδα. Ένα παιχνίδι που δεν χωράνε λάθη και γκέλες όπως αυτή του Τσέχου στο ΟΑΚΑ στο 1-1 της ΑΕΚ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

27 σχόλια

  • Djredbull07
    Djredbull07 Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 17:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @g27
    Αδερφέ δεν θες να καταλάβεις...
    Ο καλύτερος είναι πάντα αυτός που παίζει καλά!
    Και κάνει την διαφορά!!

    Απλά τα πράγματα..

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 01:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο ποδόσφαιρο δε γίνεται να πάρεις ευρωπαϊκό? Ωραία. Ας πας μια ρημάδα φορά στους 8 η στους 4 του Europa!

    ΟΜΩΣ....

    Η Μπραγκα πήγε 2 φορές...
    Η Μπενφικα πήγε...
    Μέχρι και η άλλη η ομαδουλα η ουκρανική πήγε η Ντνιπρο η Ντνιεπρ!!!!

    Είχανε κάτι καλύτερο αυτές απο εμάς???
    Θα μπορούσαμε να ειμασταν ικανοί να πάμε η να δοκιμάσουμε τις πιθανότητες μας αλλά ποτέ δεν έγιναν τόσα χρόνια σωστές κινήσεις. Και πότε δεν θέσατε προ των ευθυνών τους κάποιους. Απλά συμβιβαζεστε με τα παραμύθια και την λογική που σας περνάνε ότι είναι αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο.

    Εθελοτυφλείτε κύριοι... Δικαιολογίες για αγρίους μας λέτε και ούτε εσείς δε πιστεύετε αυτά που λέτε. Κοροιδεγετε τους εαυτούς σας. Έχετε χάσει τη μπάλα σε ότι αφορά τις απαιτήσεις που πρέπει να έχουμε από το κάθε άθλημα. Κολλάτε στο τελικό Ευρώπης. Ας μη πάμε ποτέ τελικό. Μπορούμε να πάμε σε έναν ημιτελικό η έστω στην 8αδα μια στο τόσο? Η το ταβάνι είναι στους 16? Αν εσάς σας αρκεί αυτό μια 15ετια να μη μπορεί να πετύχει μια διάκριση η ομάδα και βολευεστε με 2 προκρίσεις επί Μίλαν κ Αρσεναλ, πάω πάσο.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαλά το να διαβάζουμε συγκρίσεις ποδοσφαίρου με μπασκετ καταντάει αστείο. Δηλαδή τι θέλουν κάποιοι?? ευρωπαικο στη μπάλα? Εχουν καταλάβει τι μπατζετ απαιτούνται ? Αν στο μπασκετ έχουμε το 1/3 του μπατζετ της εφες , στο ποδόσσφαιρο στοιχίζουμε όσο ο μισός μέσι. Αν λοιπον η συζήτηση πάει στους προέδρους, τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο δεν παίξαμε δύο χρόνια Β εθνική και βλέπω ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια να ξεχάσουμε αυτή τη ντροπή στην ιστορία του συλλόγου. Αν η συζήτηση πάει στους προπονητές, ο Μαρτινς μια χαρά μας πάει εδώ και τρία χρόνια, πηρε κουπες έφτιαξε και ομαδάρα πριν δύο χρόνια, στο μπάσκετ από την άλλη παίξαμε Α2 , τρώμε φάπες στην ελλάδα απο τον βαζελο, και αν ο στόχος είναι η 8αδα στην ευρωλίγκα, τότε ναι μιλάμε για κατάντια. Με κόκκαλη αυτό δε θα ήταν ποτέ στόχος.
    Εγώ λοιπόν θέτω θέμα όχι προπονητη , αλλά προέδρων , οι αφοί είναι ερωτευμένοι με τη μετριότητα, οπότε μία ζωή μέτριοι θα είμαστε. Σπανούλης αλλος δε θα βρεθεί να τους κάνει μαγκες. Ας παίξουμε χωρις 5αρι και 3αρι φέτος και ας ονειρευόμαστε φ4.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    στο ποδοσφαιρο δε γινεται να κανεις το παραπανω ευρωπαικα αν:βαζεις βεργο αλλαγη στο μανστεστερ για να προκριθεις,πας με μπεσικτας στους 16 με βουζα,εχεις εναν ερασιτεχνη γαλλο τερματοφυλακα σε ματς των 16,και ακομη να πας στους 8 (με ταβανι τους 16) που εχει γινει μολις 2 φορες στην ιστορια σου και οι δυο επι κοκκαλη!πλεον το κονφερενς προσφερεται αν μπει σαν στοχος και να το παρεις αν ειχες την προπερσινη ομαδα π απεκλεισε αρσεναλ.δεν την εχεις ομως,οποτε το να μας λενε για τελικους γιουροπα ειναι μ αλλα λογια να δουλευομαστε.γιατι αν λες κατι και δεν το στοχευεις (με μεταγγραφες σωστες κλπ)ειναι δουλεμα.

  • G27
    G27 Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά, κατάλαβα... Ο καλύτερος είναι αυτός που δεν παίζει...

  • John 7
    John 7 Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Εννοείται ότι πρέπει να φωνάζουμε για κάτι παραπάνω στο ποδόσφαιρο φίλε redarrow ,σκέψου λοιπόν πόσο πρέπει να φωνάζουμε για το μπάσκετ που τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε τίποτα ούτε Ελλάδα ούτε Ευρώπη!

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο ποδόσφαιρο δε γίνεται να πάρεις ευρωπαικο ! Επίσης τους αντιπάλους σου στο ποδόσφαιρο εσύ τους έκανες έτσι, ενώ στο μπάσκετ ο βαζελος σε έχει καταντήσει έτσι!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 22:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο ποδόσφαιρο που δεν εχεις αντίπαλο και εχεις τοσα χρονια την ευκαιρία να κανεις το κατι παραπάνω στην Ευρώπη και δε το κάνεις γιατι σου φέρνουν Λαλάδες και Μποτίες και Μεριάδες ΝΑΙ ρε μαγκες, κανεις υπομονη υπερβολική. Αλλα μεγέθη...αλλα λεφτά παιρνουν και αλλες οι απαιτήσεις. Ενώ στο μπάσκετ που παιζει η ομαδα ευρώπη μια 10ετια ηταν top επιπεδο και τη καμαρωναν ολοι και τα κερδη ηταν ΜΗΔΕΝ εεεεε δεν αξιζει δηλ λιγο παραπανω υπομονη?
    Σας λεω το πιο απλο παράδειγμα.......δεν γινεται σε αθληματα που σηκώνεις ευρωπαικό τροπαιο (μπασκετ, πολο) να εισαι το ιδιο η λιγότερο υπομονετικός από οτι στο ποδόσφαιρο που δεν εχεις πετυχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μια 15ετία!!!!
    Και στη τελική ο Παναθηναικός στο μπάσκετ, τοσες δεκαετίες, ξεχωρα τα διαιτητικά που ειχε υπέρ του, ειχε ομως και ποιότητα και ροστερ δυνατά και ειχε μια λογική το να χάσεις παιχνίδια. Ενώ στο ποδόσφαιρο που οι ανταγωνιστές σου ειναι καφενεία και σκορποχώρια, αντι να τους μοιράζεις 4άρες τους εχεις κανει πολλες φορές μαγκες. Αλλο στο τέλος λογω συνολικων παραγόντων ποιότητας αν παιρνεις το πρωτάθλημα ακομα και με διαφορά πολλες φορές.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΦ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

    ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΙΣΜΑ ΟΙ ΑΦΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚ.ΕΥΡΩ ΕΣΟΔΑ
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΙΣΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΕΚ.ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΣΧΥΡΗ
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 21:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι είναι... όταν έχεις στανταράκι το πρωτάθλημα το ξεχνας εύκολα ... τι σχέση έχει το μπάσκετικό τημήμα με την ποδοσφαιρική που έχει κάνει τον βάζελο ομαδούλα εδω και 10 χρόνια. Ε σε λίγο θα κλείσουμε και εμεις 10 χρόνια στο μπασκετ με τους αφους που έχουμε μπλέξει

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...