roumeliotis

Carwiz

«Να είμαστε αγρίμια για να κερδίσουμε ΑΕΚ»

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιάν Εμβιλά μίλησε για το ντέρμπι του Θρύλου με την ΑΕΚ την Κυριακή (21/11, 19:30, CS1) στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι "αγρίμια" στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Πιο αναλυτικά ο Γάλλος μέσος υπογράμμισε τα ακόλουθα...

Για το ματς: "Αν δούμε τα αποτελέσματα, θα δούμε πως η ΑΕΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Φανερά βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι, με καλύτερα αποτελέσματα και δυναμική. Θα παίξει ρόλο ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο.

Αυτά τα πράγματα είναι σημαντικά για εμάς και πρέπει να τα λάβουμε υπόψιν. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικότητα, ώστε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη".

Για τις φωτογραφίες του με άγρια ζώα: "Αγαπάω τα ζώα, έχω κάνει ταξίδι στην άγρια φύση και ελπίζω να τα πάω ξανά εκεί. Επίσης, να θυμίσω και το έμβλημα του συλλόγου μας, το λιοντάρι. Πρέπει με την καλή έννοια να είμαστε σαν αγρίμια για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Για το ματς με Φενέρ: "Ίσως είναι μία ερώτηση που θα κριτίκαρε ο κόουτς. Νομίζω πως τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιαίτερα και αυτό με την ΑΕΚ και με τη Φενέρμπαχτσε. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει ιδιαίτερη ψυχολογική σημασία.

Ξέρουμε πόση σημασία έχουν τέτοια ματς, όλοι θέλουμε να παίζουμε τέτοια ντέρμπι. Να το τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο και στη συνέχεια να πάμε με αισιοδοξία στο ματς με τη Φενέρ".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

3 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγρίμια για να κερδίσουμε τις ξεπουπουλιασμενες ?!!!!!?!?? Άμα παίξουμε με καμία σοβαρή ομάδα τι θαθελες να γίνουμε ?!!!!

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Να είμαστε αγριμια, να είμαστε ο Ταρζαν, να κάνουμε τάμα, να πάμε για ευχέλαιο, να να να.... Όλα αυτά για να κερδίσουμε την Αεκ.

    Αγαπητέ Μβιλα..... Ενα πράγμα αρκεί. Να παιξετε καλά με. Βάση τη ποιότητα σας. Ακόμα πιο απλά, να είστε σοβαροί.
    Αν έρθει η Ρεαλ να παίξει Καραϊσκάκης δε θα πει κανείς ότι πρέπει να είναι αγριμια για να κερδίσουν. Αλλά εσείς ΜΙΑ ΖΩΉ μεγαλοποιειτε τους αντιπάλους, τους υοερεκτιματε και τα κάνετε δύσκολα.

  • ΘΡΎΛΟΣ 7
    ΘΡΎΛΟΣ 7 Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 18:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά τρέξτε σε κάνα παιχνίδι κ βλέπουμε.Βαδην πάτε μέχρι τώρα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...