roumeliotis

Carwiz

Αντίστροφη... μέτρηση για Γκάρι

casino loutrakiou
redwell

Κουτί... έκατσε στον Ολυμπιακό το διεθνές κάλεσμα στον Γκάρι Ροντρίγκες καθώς ο έμπειρος εξτρέμ έγραψε αγωνιστικά "χιλιόμετρα" με την Εθνική του Κάπο Βέρντε και ουσιαστικά ετοιμάστηκε για να μπει φορτσάτος στη δράση με την φανέλα των Πειραιωτών, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας "μάχη" με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός πιάνει ξανά δουλειά στου Ρέντη και μπαίνει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων με τον Ολυμπιακό, για να κάνει εκτός απροόπτου ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα στο παιχνίδι των Ζωσιμάδων.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες νιώθει μια χαρά αγωνιστικά, θεωρεί πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και όπως λέει στο περιβάλλον του ανυπομονεί να παίξει με τη φανέλα του Θρύλου και να αρχίσει να δείχνει την κλάση του βοηθώντας τους Πειραιώτες να πετύχουν τους στόχους τους.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

13 σχόλια

  • M.S 7
    M.S 7 Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 10:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννενα,Αιντραχτ, και μπουγάτσα Μέσα σε 8 μέρες κρίνονται πολλά και από Μάρτινς και από παίχτες!! Όλα στο γήπεδο τα υπόλοιπα μετά.

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Elberoth όχι δεν μίλαγα για σένα αλλά για τον Nikoforenko και άλλους ομοιδεατες του.
    Φίλε εγώ δεν έχω κρύψει την κριτική μου για τον Μαρτινς. Προσωπικά ναι τον θεωρώ λίγο για Ολυμπιακό είδα ότι είδα και θεωρώ ότι δεν κάνει άλλο για τον πάγκο. Στηρίχτηκε όσο λίγοι έδειξε ότι έδειξε. Όμως....
    Εχω πει κ κάτι άλλο...... Να σου θυμίσω.
    Έχω πει ότι ΔΕΝ ΚΑΊΓΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ γιατί αν φύγει δεν θα έρθει κάποιος καλύτερος αλλά καποιος νέος Μαρτινς που αντε ξανά από την αρχή να μάθει την ομάδα και όλα τα υπόλοιπα. Επομένως πάρα τη κριτική μου στον Μαρτινς, δεν με καίει να φύγει. Ίσα ίσα εύχομαι να ξυπνήσει κ να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ κάποια πράγματα γιατί 4η χρόνια στην ομάδα περίμενα άλλο χειρισμό κατάστασης.

    Ο Λεμονης ειναι παραδειγμα που χρησιμοποιώ πολλές φορες για να εξηγήσω ότι λόγω της ξένο λατρείας μας αποθεώνουμε ξένους προπονητές περισσότερο από όσο πρέπει ενώ δεν έχουν π3τθδει τπτ περισσότερο από ότι ο Λεμονης. Και βλέπεις έναν παροξυσμό πολλές φορές για τον κάθε Μαρτινς που σε κάνει κ απορείς!

    Για να τελειώνουμε. Όπως εσύ τον εκτιμάς για τα οποία καλά κάνει έτσι κ κάποιοι άλλοι τον κράζουμε για τα αρνητικά που κάνει και θεωρούμε σωστά η λάθος μας ότι δεν έπρεπε να κάνει. Η κριτική και το κράξιμο το δικό μας μέσα από σαιτ δεν επηρεάζει το έργο του. Ας λέει ο καθένας τη γνώμη του λοιπόν και ο Μαρτινς ας κοιτάξει να δουλέψει να δει τι πρέπει να κάνει ώστε να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του και ας αφήσει τις γελοίες δικαιολογίες του.
    Ήταν ψηλό το χορτάρι...
    Ήταν μικρό το γήπεδο...
    Οι διαιτητές σφυριζαν κλέφτικα...
    Ο αέρας φυσαγε βοριαδακι..
    Οι προβολείς είχαν κίτρινο χρώμα...
    Αυτά εγω σαν Ολυμπιακός δε τα γουστάρω.
    Αλλά ότι κι αν λέω δεν εμποδίζω το έργο κανενός. Το να βγαίνει λοιπόν ο καθένας εδώ και να το παιζει καλός Ολυμπιακάρας στο Redgoal δειχνωντας ως κακούς οποίους έχουν αντίθετη από αυτούς άποψη με χουντικό τρόπο, το θεωρώ εμετικό και το αναφέρω.

  • Elberoth7
    Elberoth7 Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 22:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν αναφέρεσαι σε μένα Arrow είμαι με Ανάστο και των πέτρινων χρόνων κι ο φίλος ο Nic είναι ακόμα παλιότερος, τον πειράζω που λέω πως έχει το ακαταλόγιστο επειδή είναι πιο μπάρμπας. Παρόλα αυτά έχει καταντήσει πολύ κουραστικό το ''άντε να χάσουμε μήπως φύγει ο Μαρτίνς''. Όλοι θα γράφουν τη γνώμη τους κι ότι γουστάρουν απλά το υψηλό iq πάει λίγο περίπατο με τα ίδια και τα ίδια, ας μιλήσουμε επιτέλους για μπαλίτσα. Κι εσύ μια χαρά αντιΜαρτινικός είσαι και φουλ Λεμονικός απλά έτυχε και σε πιάσαν οι γλύκες. Αγωνιστικά τώρα, το βασικό πρόβλημα του Μαρτίνς είναι πως έχει δυο παιχταράδες σέντερ φορ και δυσκολεύεται να το διαχειριστεί εφόσον τα σύγχρονα συστήματα θέλουν ένα φορ. Από κει και μετά ελπίζω ο Μβιλά να πάρει τη θέση του Μπουχαλάκη, είχαμε το Μπρούμα και πήραμε τρία εξτρέμ που όλο και κάποιος θα μας βγει. Ο Μασούρας είναι σταθερή αξία κι ο Βρουσάι έχει αδικηθεί συν το Βαλμπουενά. Τέρμα καλό βρήκαμε, στόπερ έχουμε, τα μπακ ίσως να υστερούν λίγο αλλά δεν είναι και για πέταμα κι είναι κι ο Ακιμπού που παίρνει ακόμα πολύ βελτίωση. Είναι καλό το υλικό και σε λίγο καιρό θα παίζουμε πολύ καλύτερα, η Ευρώπη βέβαια είναι ο καημός μας και να πάμε για την πρωτιά στον όμιλο στους 16. Ούτε το πρωτάθλημα θα χαθεί γιατί έχουμε το καλύτερο υλικό κι έναν καλό προπονητή που είναι χρόνια.

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ με τον Nic διαφωνώ σε πολλά. Αλλά σε αρκετά συμφωνώ επίσης. Δηλ μόνο τον Nic χαλάει αισθητικά και όχι μόνο, το να βγαίνει η να βγάζουν προς τα έξω την άποψη μιας δικιγορινας για την ομάδα? Μια αμπαλη που δεν έχει ιδέα που της πάνε τα τέσσερα και μας την βάζουν να πει τι? Τι ρόλο βαράνε εκεί όλοι αυτοί? Μεθαύριο θα μας δείξουν τι λέει για τον Μαρτινς η για την ομάδα ο μάγειρας των εστιατορίων του Ρέντη?

    Κάποιοι έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας και νομίζετε ότι η ελευθερία του λόγου ανήκει μόνο σε όσους έχουν όμοια σκέψη και αντιλήψεις με τις δικές σας???
    Και απευθύνεστε στο redgoal σα τα χαιδεμενα παιδάκια που προσπαθούν να το παίξετε τα καλά παιδιά του σαιτ???
    Ρε γλυφτηδες, όποιος έχει σήμερα μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα και δεν αρκείται σε αυτά που βλέπει, εσείς τον βαφτιζετε γκρίνια η ότι άλλο σας κατέβει?

    Νic, έχεις κ συ τα κολλήματα σου τρελέ μου. Αυτή η άνευ προηγούμενου φανατική στήριξη σου στον Φόρτουνη δείχνει ότι κι εσύ έχεις αντίληψη προβληματική όπως εκείνοι που βλέπουν τη Σουλουκου να και τη κάθε άκυρη να μιλάει για Ολυμπιακό και δεν τους βαράει άσχημα. Έτσι κ συ έχεις κάποια στραβά πράγματα στο μυαλό που πρέπει να αναθεωρήσεις... Αλλιως θα ψσνεις κάθε δίκιο με αυτά που λες.
    Επίσης το να ανοίγεις κόντρα με τον Κόκκινο Πητ πραγματικά είναι κρίμα διότι αν υπάρχουν παλαιάς κοπής Ολυμπιακοι εδώ μέσα ο Πιτ είναι ενας από αυτούς.

    Γενικότερα ας ηρεμήσουμε λίγο όλοι...

  • Xenofon Kiato
    Xenofon Kiato Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο Redgoal μην ακουτε κανεναν και μην φημωνετε τον κοσμο του Ολυμπιακου οπως κανει η επισημη σελιδα της ΠΑΕ στο φουμπου. Με εχουν μπλοκαρει εδω και κανα δυο χρονια γιατι ειχα γραψει οτι μας εκανε ρομπες ο Ερυθρος Αστερας που χασαμε εξω. Μονο εδω μπορουμε και μιλαμε. Μην ακουτε κανεναν. Ας πανε να γλειφουν τα υπαλληλακια εκει που ξερουν. Εδω φαινεται πως δεν ειναι εξαρτωμενο ΜΜΕ και επιτρεπεται να εχουμε αποψη και να την εκφραζουμε. Ευχαριστουμε Redgoal

  • Nikiforenko7
    Nikiforenko7 Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    O Nic μακράν ο πιο κουραστικός κ ένας από τους λόγους μαζί με κανα δυο ακόμα που αλλοιώνουν την εικόνα του site. Από ένα site που λέει τα πραγματα οπως έχουν έχει παρει μια μορφή ναου παραλήρηματικης αντί Ολυμπιακής γκρίνιας που λίγη σχέση έχει με ποδοσφαιρικά επιχειρήματα ή αίσθηση της πραγματικότητας.

    REDGOAL: Χα χα χα. Αντι-Ολυμπιακή γκρίνια; Φίλε, έχουμε το κακό συνήθειο να μη σβήνουμε μηνύματα, να μην μπλοκάρουμε και να μην λειτουργούμε με χουντικό τρόπο. Αν επιτρεπόταν και σε άλλα ΜΜΕ ή σελίδες στα Social αυτό, θα αναθεωρούσες και θα έβλεπες ότι εδώ αντικατοπτρίζεται η πραγματικότητα και όχι εκεί έξω. Δυστυχώς, ο κόσμος πρέπει μόνο να τα βλέπει όλα τέλεια. Όποιος έχει ενστάσεις για αυτό που βλέπει, μπανάρεται και φιμώνεται. Εδώ λοιπόν, τέτοιες τακτικές καταπάτησης της ελευθερίας λόγου, δεν έχουν θέση. Όποιος διαφωνεί με αυτό, ας μας αδειάσει τη γωνιά. Θα επιβιώσουμε και χωρίς το κλικ του. Δόξα τω θεώ, είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι αναγνώστες μας που γουστάρουν την ελευθερία έκφρασης

  • Elberoth7
    Elberoth7 Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic έχεις καταντήσει αηδία πια κι ένας απ'τους πολύ σημαντικούς λόγους που αραίωσα να γράφω αφού βλέπω σε κάθε άρθρο 4-5 σχόλια δικά σου με τα ίδια και τα ίδια, σου είχα απαντήσει 1-2-3, σκληρά μια φορά αλλά μάλλον έχεις το ακαταλόγιστο. Όπως και να'χει κούρασες πολύ...ζεις για κάθε στραβοπάτημα της ομάδας να ξεσαλώσεις.

  • ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
    ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρέμε Γκάρι, έρχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο και θα σου φάει τη θέση. Σανόοοοοοοοο

  • Bic
    Bic Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να αγοράσει το θρύλο ο Σαββίδης, εσύ τι λες Νικ;Γι'αυτον στάζεις μέλι έτσι;

  • Νικος
    Νικος Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρα nic αυτο που λες δεν ειναι εφικτο εκτος και βρεθει καποιος ξενος επενδυτης δωσει τα λεφτα ππυ εδωσε μεχρι τωρα ο μαρινακης γιατι ετσι και αυτος αγορασε απο τον κοκκαλη.και με το ρισκο να ειναι φουσκα να προχωρισει.και ο θεος να βαλει το χερι του.(βλεπε κοσκουας,σαλιαρελης και αλλους που επαιρναν την ομαδα για προσωπικο συμφερον)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...