roumeliotis

Carwiz

Διπλό με μπαλάρα στη Λαμία

casino loutrakiou
redwell

Έναν υγιεινό... περίπατο στη Λαμία θέλει να κάνει ο Θρύλος σε ματς για την 2η ημέρα της Super League την Κυριακή (19/09, 20:30, Cosmote Sports) και να πάρει τους τρεις βαθμούς παίζοντας καλή μπάλα.

Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη και θέλει να ρεφάρει την γκέλα αλλά κυρίως να παίξει πειστικό ποδόσφαιρο και να δείξει ότι ανεβάζει στροφές.

Η νίκη στη Λαμία είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες, έχοντας πάρει φόρα και έξτρα ψυχολογία από τη νίκη της ευρωπαϊκής πρεμιέρας με αντίπαλο την Αντβέρπ με αυτό το δύσκολο 2-1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει ανάσες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και τα θέματα των τραυματισμών των Εμβιλά, Μασούρα. Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει και τους 26 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Σύμμαχος του Ολυμπιακού είναι και η παράδοση, έχοντας 9 νίκες, μόλις 1 ήττα και 2 ισοπαλίες σε 12 ματς συνολικά και ανεξαρτήτως έδρας. Με γηπεδούχο τη Λαμία στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς με τέρματα 13-1, με τον Ελ Αραμπί να έχει χτίσει τη δική του παράδοση απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας με έξι γκολ.

Από την ήττα με 2-1 από τον Βόλο εκτός έδρας στην πρεμιέρα προέρχεται η Λαμία, που δεν είχε τόσο κακή απόδοση αλλά πλήρωσε τα αρκετά κενά στην άμυνά της.

To ξεκίνημα για την Λαμία είναι δύσκολο, αφού στην επόμενη αγωνιστική παίζει με την ΑΕΚ εκτός και από την 4η αγωνιστική και το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό αρχίζει να… φτιάχνει το πρόγραμμα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • Nic
    Nic Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασχετο.Η κουλα σημερα 3-3 με τον οφη απο 0-3 .Μου θυμισε ενα παιχνιδι στο παλιο καραισκακη παλι με τον οφη .Ο Ολυμπιακος στο α ημιχρονο ηταν 3-0 και στο δευτερο εφαγε 4 γκολ με αποτελεσμα να ληγει 3-4 .Μπερδεμενα πραγματα ,αλλιως πως θα βγαινουν τα εξοδα .Γιαννης κερναει στον οπαπ γιαννης πινει αεκ.Εξυγιανση σε ολο της το μεγαλειο .Μονος μου και ολοι σας ο Θρυλος μας.

    REDGOAL: Αυτό το ματς που λες ήταν πριν από 30 χρόνια και από 4-0 έληξε 4-5

  • Μονόφθαλμος 47
    Μονόφθαλμος 47 Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ...το πόσο "περίπατος" θα είναι, θα το δούμε...

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    H Λαμια θα τα δωσει ολα σημερα , γιατι μετα ακολουθει το παιχνιδι με το αφεντικο .

    Θελει προσοχη το ματς και ολα θα πανε καλα

  • Johnker7
    Johnker7 Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Θωμα μου ,να χαιρεσαι οτι αγαπας αλλα αυτο "...με μπαλαρα"οποτε το γραφετε ρε φιλε μας βγαινει το χτικιο!Ακομα κ ηΛαμια ειναι πολυ πιθανο να μας παιδεψει.Ημαστε ακομα σε φαση να βρουμε τα πατηματα μας.

  • Νικος
    Νικος Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω δεν βλεπω καποιο παιχτη πλην του ματιε που ειναι φυσιολογικο λογω ηλικιας να ειναι κουρασμενος και με τους βελγους οταν δεχθηκαμε το γκολ πρεσαραμε μπροστα και ηρθε το δευτερο γκολ.μπορει να κανω και λαθος.

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 13:25 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νικος Αυτά που γίνονται "... σε όλη την προπόνηση ..." τα βλέπουμε στους αγώνες της ομάδας!!!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 13:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια ουτε προπονητης ειμαι,ουτε γυμναστης.Απλα λεω αν ειναι εξυπνο ,ολοκληρος αθλητικος οργανισμος οπως του Ολυμπιακου ,με μπατζετ 70+ εκ ευρω τον χρονο, να στηριζεται σε εναν ελληνα γυμναστη (τον Μουρικη) που μπορει να ειναι ο καλυτερος ελληνας αλλα ελληνας,και στον εκαστοτε αγνωστο χ γυμναστη που φερνει μαζι του ο εκαστοτε προπονητης.Δεν θα επρεπε να ειχε εναν δυο κορυφαιους ξενους γυμναστες η ομαδα οταν θελει να ανταγωνιστει ξενες ομαδες με μεγαλυτρα μπατζετ και καλυτερους παικτες?Οταν εχεις μικροτερης ποιοτητας παικτες στους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ αν θες η μπορεις να να ξεχωρισεις καπου, ειναι μονο στον τομεα της φυσικης καταστασης η της τακτικης.
    Και ολοι μνημη εχουμε.Ο Βαλβερδε η ο Μιτσελ(ισπανικη σχολη προπονητων)κανανε τις δυο πρωτες εβδομαδες της καλοκαιρινης προετοιμασιας ακομη και τριπλες προπονησεις,με την μια απο τις τρεις στο γυμναστηριο,την αλλη σε σπριντ και αποστασεις και μονο την απογευματιινη προπονηση αφιερωναν σε διπλο και τακτικη.
    Εδω φετος ο Μαρτινς ειναι ζητημα αν εκανε το καλοκαιρι στην Αυστρια 5 διπλες ολες και ολες και μετα ολες μονες και πολλα παρα πολλα ρεπο.Για να μην πουμε για τα 5 φιλικα στην σειρα που δεν κανανε καν προπονηση στην ενδιαμεση μερα παρα μονο αποθεραπεια.
    Η μηπως ειναι τυχαιες οι φετινες θλασεις του Εμβιλα,μτου Μπουχαλακη,του Μασουρα και τωρα ακουγεται για ενοχλησεις και ο Ελ Αραμπι.

  • G27
    G27 Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 12:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν γίνεται να τους βγάλει την πίστη τον Σεπτέμβριο... Η χρονιά τελειώνει τον Ιούνιο και 20 μέρες μετά ξεκινά η επόμενη (που έχει 2 ματς κάθε βδομάδα από Ιούλιο μέχρι Νοέμβριο...). Και ήδη οι παίκτες είναι βεβαρημένοι από πέρυσι που δεν έγινε προετοιμασία... Χρειάζεται διαχείριση δυνάμεων η ομάδα αλλιώς Φεβρουάριο θα ψάχνουμε για άλλους παίκτες...

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @Πανοπουλος Γιωργος Έχεις δίκιο ότι φέτος υπάρχη θέμα φυσικής κατάστασης αλλά φταίει ο Μουρίκος; Τα προηγούμενα 3 χρόνια η ομάδα είχε τρομερή φυσική κατάσταση με τον ίδιο γυμναστής. Πέρυσι που οι παίκτες δεν ξεκουράστικαν καθόλου είχανε πάλι καλή φυσική κατάσταση! Τι έγινε φέτος και δεν έγινε σωστή προετημασία; Δεν είναι λογικό ο ίδιος ο Μουρίκος που τους είχε σε πολύ καλή κατάσταση τα προηγούμενα χρόνια - να παίζουν 2 παιχνίδια την εβδομάδα και να παίζουν παράταση και να μη καταλαβαίνουν τίποτα - ξαφνικά να μη ξέρει να τους γυμνάζει!! Μήπως του είπανε να είναι λίγο χαλαρός γιατί είχαμε προκριματικά;
    Θυμάμαι την πρώτη χρονιά (του Μαρτίνς) να δίνω εύσημα στο Μαρτίνς για την καλή φυσική κατάσταση της ομάδας πριν μάθω ότι είχανε φέρει πίσω τον Μουρίκο!!!

  • Νικος
    Νικος Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 12:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν λες βιντεακι μιλας δυο λεπτα και καταλαβες τι γινοταν σε ολη την προπονηση?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...