roumeliotis

Carwiz

«Στόχος το τρίτο σερί πρωτάθλημα»

casino loutrakiou
redwell

Τον αγώνα με τον Ατρόμητο, το γεγονός πως το πρωτάθλημα ξεκινά πιο αργά απ' ότι θα έπρεπε και πολλά ακόμα σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς με δηλώσεις του στο συνδρομητικό. Πιο αναλυτικά είπε τα εξής:

«Να έχουμε όλοι μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Παραδοσιακά είναι δύσκολος αντίπαλος ο Ατρόμητος. Εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με καλό τρόπο τη χρονιά. Να δώσουμε ένα δείγμα της εικόνας που θα έχουμε μες στη χρονιά και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να ικανοποιήσουμε τους θεατές και τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο».

Αναφορικά με την καθυστέρηση του πρωταθλήματος, σχολίασε: «Για εμάς δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα διότι είχαμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Όμως ότι ξεκινάμε πιο αργά σημαίνει πως θα τελειώσουμε πιο αργά και για τις ομάδες που θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και του χρόνου θα υπάρχει λιγότερος χρόνος για αποκατάσταση και ξεκούραση.

Τα πράγματα δεν είναι σωστά και οργανωμένα. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να παίρνουν πιο σωστά και επαγγελματικά τις αποφάσεις, διαφορετικά τα πράγματα θα πηγαίνουν χειρότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ρωτήθηκε για τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει: «Ο μόνος που δεν είναι 100% έτοιμος είναι ο Εμβιλά. Προπονήθηκε αλλά θα δούμε».

Αναφορικά με το ότι ο Ολυμπιακός έχει στην επίθεση τους Ελ Αραμπί, Τικίνιο, μετά τη μεταγραφή του Χασάν, απάντησε: «Όχι δεν έχουμε μόνο δύο φορ. Έχουμε και τον Αλγκασίμ Μπα. Έχουμε και τον Μασούρα που μπορεί να παίξει επιθετικός και τον Ονιεκούρου, που έχει παίξει εκεί».

Τέλος, για τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει όπως αυτό που συνέβη στη Γουινέα και τους Μαντί, Αγκιμπού Καμαρά, τόνισε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις. Και το περσινό καλοκαίρι ήταν δύσκολο.

Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Να πάρουμε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Είμαστε επικεντρωμένοι εκεί. Φυσικά και το Κύπελλο είναι στόχος, όπως και κάθε διοργάνωση που μετέχουμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • pan
    pan Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 14:32 Σύνδεσμος σχολίου

    μια τζατζικι και μια πατατουλες στα παιδια κυρ μαρτινη..να κερασω τις μπυρες?εχετε και σεις την αισθηση οτι απο οκτωμβρη θα ψαχνουμε προπονητη??κανονικο ευχομαι...

  • Nic
    Nic Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 12:18 Σύνδεσμος σχολίου

    5-6 κουπες?γιατι σε ποσες διοργανωσεος συμμετεχουμε?αν εννοεις κουπες του καφε παω πασο,για να παρει μπροστα κιολας.

  • Nic
    Nic Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 12:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Aρχιζουμε .Εχουμε και λεμε.Χαμενα πρωτα ημιχρονα,η μπαλα ταλαιπωρειται μεταξυ κεντρου και δικης μας περιοχης, αλλαγες οτι του φανει του λωλοστεφανη γκολ αν μπει απο καραμπολα και στο τελος ωσανα.Γιατι περιμενει κανενας τιποτα διαφορετικο?Ο Αποκλεισμος ειναι βαρυς οπως και το στιφαδο και να μου πει κανεις στο πως θα τον ρεφαρω, θα τραγουδαει απο αποψε ο ακατεργαστος σε στιχους vaggelis.

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 08:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΔΡΟ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΛΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

  • Πρε7
    Πρε7 Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέδρο εδώ να μείνεις να πάρουμε 5-6 κούπες ακόμα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...