roumeliotis

Carwiz

«Είμαι αθώος, όλα για τα λεφτά»

casino loutrakiou
redwell

Προθεσμία ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ως Πέμπτη (02/09) ο Ρούμπεν Σεμέντο, καθώς ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό ανήλικης, κάτι πάντως που ο ίδιος αρνείται και όπως τονίζει όλα γίνονται για τα λεφτά.

Ο διεθνής Πορτογάλος άσος των ερυθρολεύκων εμφανίστηκε στην Ευελπίδων λίγο μετά τις 11:00 και μετά από περίπου μια ώρα αποχώρησε.

Θα συνεχίσει να κρατείται στη ΓΑΔΑ και την Πέμπτη (02/09) στις 13:00 θα επανεμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί. 

Ο συγκατηγορούμενός του, 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ, πήρε επίσης προθεσμία, αλλά για την Παρασκευή (03/09) στις 11:00.

Εξερχόμενος από τα δικαστήρια ο Ρούμπεν Σεμέντο απευθυνόμενος προς τα συγκεντρωμένα ΜΜΕ είπε: «Είμαι αθώος! αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά. Όλα για τα λεφτά γίνονται. Θέλω να είστε πάλι εδώ όταν θα βγω αθώος».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • Nic
    Nic Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν ΑΡΔ βγαζει στον αερα στοιχεια της 'απορρητης ' δικογραφιας,και βιντεο για ποια δικαιοσυνη μιλαμε?Σουρωτηρι κυριοι.Ελπιζω το σαιτ να το περασει γιατι αναφερω πραγματικα γεγονοτα και οχι εικασιοες και γνωμη δικη μου.

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσο μυαλό μπορεί ναχεις ρε Σεμεδο !!!! Κρίμα ακλαφτος έφυγες απτό ποδόσφαιρο !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...