roumeliotis

Carwiz

Γλίτωσε τα... χειρότερα ο Πετρούσεφ

casino loutrakiou
redwell

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας απο το ματς με τη Βιλερμπάν και έφυγε... καρφί για το νοσοκομείο για να κάνει μαγνητική και να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Όπως ενημερώνει η ΚΑΕ ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ έχει υποστεί οστικό οίδημα στο δεξό γόνατο και θα φανεί την Παρασκευή (22/03) το ακριβές διάστημα που θα μείνει εκτός.

Ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα καθώς δεν έχει πειραχθεί ο χιαστός και δεν φαίνεται να έχει πληγεί ο μηνίσκος που θα σήμαινε πολύμηνη απουσία από τη δράση ή ακόμα και χειρουργείο.

Αν δεν έχουμε κάποια δυσάρεστη έκπληξη που θα διαπιστωθεί όταν ξεπρηστεί το γόνατο -αν και όλα δείχνουν πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο- τότε μιλάμε για μια απουσία τριών περίπου εβδομάδων...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • Νώντας Κοσμάς
    Νώντας Κοσμάς Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 10:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Με όλα αυτά που έχουν συμβεί φέτος (τραυματισμοί Φαλ, Μιλουτινοφ 2 φορές, Γουόκαπ, Γκος 2-3 φορές, ΜακΚίσικ, Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζακης, Πετρούσεφ), παίκτες απόντες (Σίκμα, Μπραζντέικις που παρά την προϋπηρεσία τους αποδείχθηκε ότι δεν αντέχουν το βάρος της φανελας και την πίεση), είναι ένα θαύμα που η ομάδα έχει πάρει ήδη 2 τίτλους, 19 νίκες στην πιο δύσκολη από ποτέ Ευρωλίγκα, έχει στο 4-2 τον ενισχυμένο, φορμαρισμένο και αλωβητο από τραυματισμούς Παναθηναικό και παλεύει την είσοδο της στην 6άδα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Επομένως, μόνο υπερηφάνεια, στήριξη, μόνο χειροκρότημα, το ΣΕΦ γεμάτο, είμαστε Ολυμπιακοί όχι μόνο στις νίκες, αγαπάμε την ομάδα, προέδρους, προπονητές, παίκτες, και την φανέλα.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    jigsaw, ο Ολυμπιακός πληρώνει τα τελευταία χρόνια οτι κάποιοι παίχτες του εχουν αποδοση ΑΣΑΝΣΕΡ και δεν μπορεις να στηριχτεις πάνω τους.
    Καποτε πχ ειχες τον Σπανούλη και ηξερες οτι στα παιχνίδια τα σημαντικά θα δωσει πράγματα. Περυσι με εξαιρεση τον Βεζένκοφ δεν ειχες αλλον. Προπερσι πχ ειχες τον Ντορσει που ολη τη χρονια πηγαινε τρενο, πεταγε φωτιές και στο φινάλε της σεζόν σερνόταν.
    Για λεπτομέρειες χάσαμε 2 ευρωπαικά τροπαια ενώ ειχαμε δυνατότητες να το πετυχουμε αυτο.
    Φέτος, εχεις τιμιο ροστερ, αλλά λειπουν 1-2 παιχταραδες που να ξερεις οτι μπορεις να παρεις σταθερα κατι καλο απο αυτους σε καθε αγώνα.
    Δεν επιτρέπεται δηλ σουτέρ τωρα σαν τον ΚΑΝΑΝ να εχει βάλει σε 2 αγώνες μονο 2-3 τριποντα!!! Ειναι απαράδεκτο.
    Μπορει να περνάει μια περιοδο ντεφορμαρίσματος.Μπορει να ξυπνησει στα κρισιμα και να βγάλει ματια. Δεν λεω οτι δε μπορει να συμβει. Αλλά γενικότερα δεν ειναι σταθερος. Οπως και ο Πίτερς. Μπορει στα στατιστικά να τελειωνει φετος τα παιχνίδια με καλές εντυπώσεις αλλά δεν ειναι ο παίχτης που βασιζεσαι πάνω του αν θες να εισαι ομάδα πρωταθλητισμου.
    Θες παιχτη ΒΑΡΒΑΤΟ...αλλιώς θα εισαι μια ζωή η ομάδα που παλευει για την 8άδα και στο τέλος η υπερβαση της θα ειναι να πάει Final4 και ως εκει. Φτανεις στη πηγη και δεν πινεις νερό.
    Ενώ οταν ειχες ΣΠΑΝΟΥΛΗ.........επινες.
    τουλάχιστον τις 2/4 φορές που πηγες.

  • Jigsaw
    Jigsaw Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 20:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τώρα κλασικά και μεταγλωττισμένα..θα πέσουν τα τρολ..που προβάλλουν τα στήθη τους μπροστά για την ομάδα μέχρι τελευταίας ρανιδας, κατηγορώντας τους άλλους που γράφουν μια αλήθεια , για βαζελοτρολ που θέλουν να κάνουν κακό, που δεν στηρίζουν την ομάδα κτλ..

  • Jigsaw
    Jigsaw Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Δίχως να θέλω να μειώσω την προσφορά του κααναν..το γεγονός ότι το βασικό μας δυάρι τελειώνει το ματς με την ανατολου, με 3/5 τρίποντα, τα ίδια ακριβώς με τον πλαις..που είναι σέντερ, με την διαφορά ότι ο πλαις τα έβαλε στην αρχή και η ανατολου πήρε διαφορά και ψυχολογία σε αντίθεση με τον κααναν που τα έβαλε όταν όλα είχαν κριθεί.. πρέπει να μας προβληματίσει λίγο..
    Α ναι ξέχασα.. ήταν ένα ματς..
    Με Βιλερμπάν 1/5 ..
    Μάλλον αυτά βλέπει ο κοουτς και για αυτό δεν έχει γίνει συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου ακόμη..

  • Jigsaw
    Jigsaw Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Το κακό είναι ότι πλέον θα αρχίσει να παίρνει κάποια σκόρπια πεντάλεπτα ο σικμα..

  • firemankostas
    firemankostas Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγαλη απωλεια ειδικα τωρα στα τελειωματα της κανονικης διαρκειας, οπου θελουμε μονο νικες...

  • Daniel
    Daniel Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 13:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρίμα μα σαι βαζελος ρε χεζονια..τι υπέρ παίχτης είναι αυτός

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 01:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια, ακομη και οστικο οιδημα να ειναι θεωρειται σοβαρος τραυματισμος. Μπορει να γλιτωσε μηνισκο ή ρηξη, αλλά και το οστικο οιδημα μπορει να χρειαστει περιπου δυο μηνες για να θεραπευθει πληρως. Επομενως, δυστυχως ο Πετρουσεφ που συνεχως απεδιδε καλυτερα το τελευταιο διαστημα, θα απουσιασει πιθανον απο ολη τη κρισιμη σειρα των play off. Μαλλον για final 4 (απο το στομα μου και στου Θεου το αφτι) και τελικους πρωταθληματος βλεπω την επιστροφη του. Ωστοσο, ας περιμενουμε και τη σημερινη μερα που θα εχουμε μια πιο εγκυρη διαγνωση, ωστε να φανει η περιοδος απουσιας του απο τις υποχρεωσεις της ομαδας.

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιδερένιος παιχταρά!! Γρήγορα κοντά στην ομάδαρα μας τώρα που έρχονται τα καλύτερα!!!

    Υ. Γ. Πάνω που θα επιστρέψει ο Μιλου έκατσε η στραβή. Και οι δύο Σέρβοι έστω και για μικρό διάστημα είχαν δείξει πολύ καλές συνεργασίες. Όπως και να έχει προχωράμε, μαθημενα τα βουνά στα χιονια.

  • MVALBU28
    MVALBU28 Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρυσι στους τελικούς ο βεζενκοφ έπαθε οστικό οίδημα και γύριζε σε λίγες μέρες . Ελπίζω το ίδιο να γίνει και με τον Φίλιππα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...