roumeliotis

Carwiz

«Αυτό που μετράει είναι μόνο να κερδίζεις»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπάγερν στο ΣΕΦ με 77-69 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και επέστρεψε σε τροχιά νικών, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το τέλος του ματς τα εξής:

«Ήταν περίεργο παιχνίδι, ξεκινήσαμε το παιχνίδι με καλή νοοτροπία και στις δύο πλευρές, στην άμυνα πολύ καλά και στην επίθεση στον αιφνιδιασμό αλλά και με κυκλοφορία. Πιστέψαμε ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι πραγματικά εύκολο και καταφέραμε να κερδίσουμε χωρίς να κάνουμε κάτι το εξαιρετικό.

Το παιχνίδι ήταν από τους 12-15 πόντους, έτοιμο να πάει στους 20, η Μπάγερν δεν τα παρατούσε, προσπαθούσε να επιστρέψει. Μετρήσαμε 15 πόντους που φάγαμε στη λήξη της επίθεσης, είναι κάτι που μετράει και μας πλήγωσε. Σε αυτές τις hustle μπάλες πρέπει να είμαστε πρώτοι. Αλλά εκτιμώ τη νίκη μετά από δύο ήττες από Μονακό και Ρεάλ.

Η Μπάγερν είχε πέντε σερί νίκες, τρεις στην EuroLeague. Είχαν απουσίες όπως εμείς, η EuroLeague έχει πολλούς τραυματισμούς αυτήν την περίοδο για κάθε ομάδα με το πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Τα συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Πάμπλο Λάσο, η Μπάγερν είναι μια ομάδα που μου αρέσει, ο οργανισμός και όσα πιστεύουν για τον αθλητισμό. Είναι πολύ δυνατοί διεκδικητές των play-offs».

Για το κίνητρο μετά το πρώτο δεκάλεπτο: «Τα επόμενα τρία δεκάλεπτα μετά το πρώτο τα χάσαμε, δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό, κάναμε rotation. Το πρόβλημα είναι ότι προσπαθούμε να βάλουμε παίκτες εκτός φόρμας στο rotation και λογικό να μην έχουν ρυθμό αλλά δεν έχουμε άλλον τρόπο. Πρέπει να βάζουμε σιγά σιγά παίκτες που φυσιολογικά δεν είναι σε καλή κατάσταση επειδή ήταν καιρό έξω. Τώρα έχουμε παιχνίδι τη Δευτέρα, μετά παίζουμε με τη Βαλένθια.

Οι τραυματίες όπως ο Μιλουτίνοφ, ο ΜακΚίσικ θέλουν χρόνο για να έρθουν σε καλό επίπεδο, ο Γκος είναι έξω, ο Πετρούσεφ είχε 1-2 προπονήσεις και ήταν ρίσκο να μπει και ο Μήτρου Λονγκ θα μπει στον δεύτερο γύρο. Φεύγει ο ρυθμός αλλά είμαστε καλοί, δεν παίξαμε με τη Ρεάλ και τη Μονακό, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Η Μπασκόνια κέρδισε στην τελευταία κατοχή, όλα τα παιχνίδια είναι κλειστά. Αυτό που μετράει είναι μόνο να κερδίζεις».

Για τον Πετρούσεφ: «Εξαρτάται πάντα τι ο παίκτης σου δίνει. Ένας παίκτης που ξέρει μπάσκετ, αλλά ήταν με ταξίδια και χωρίς παιχνίδια στο Σακραμέντο και στις πρώτες προπονήσεις πιάστηκε. Μπορεί να παίξει και στο 4 και στο 5, έχει αθλητικότητα, είναι 2.11. Ανάλογα τις συνθήκες και το τι ο αντίπαλος μας δίνει στο 5. Έχουμε πέντε ψηλούς υψηλής κλάσης, εξαρτάται το παιχνίδι, τη φόρμα, την προσαρμογή και από το ένστικτό μου».

Για τα μέτρα που αναμένεται να πάρει η Κυβέρνηση σε σχέση με τα επεισόδια στο Ρέντη: «Νομίζω είναι καλύτερο να σας πω όταν ανακοινωθούν τα μέτρα. Είναι κοινωνικό και λιγότερο αθλητικό, έχει σχέση με την παιδεία, υπάρχει μίσος μεταξύ μας. Αυτό στον αθλητισμό εκδηλώνεται με οπαδικά επεισόδια στα οποία έχουν υπάρξει και δύο νεκροί πρόσφατα. Εγώ για να είμαι ειλικρινής είμαι θετικός αν είναι να προστατεύσουν τη ζωή των ανθρώπων. Αυτοί που θα αποφασίσουν είναι υπεύθυνοι για να το κάνουν, για αυτό υπάρχουν κυβερνήσεις και ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή των Ελλήνων. Ευχή μου είναι να συνεχίσουν τα πράγματα να συμβαίνουν, να παίζουμε αλλά τα παιχνίδια να είναι γιορτή και να μην είναι πεδίο αντιπαραθέσεων».

Για τον Σίκμα: «Το νιώθω ναι, ήταν έξι χρόνια στην Άλμπα, πριν ήταν στη Βαλένθια και ήταν πολύ σημαντικός παίκτης. Έκανε μια εκπληκτική καριέρα στην Άλμπα σαν ένας πόιντ φόργουορντ. Εδώ καλείται να παίξει τον ρόλο που έπαιζε ο Πίτερς πέρσι που είναι δύσκολο. Αυτήν τη στιγμή θέλει προσαρμογή, ο τραυματισμός του ήταν διπλός και τον πήγε πίσω. Εγώ πιστεύω στην αξία του, μου δίνεται η δυνατότητα στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος να βρει καλύτερο ρυθμό».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • Asteriosmountouris
    Asteriosmountouris Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @Eksapterigo:
    Φιλε,μην ασχολεισαι.
    Το redgoal,εχει ανεβασει αρθρο με τιτλο "Μπαρτζωκα θελουν στον παναθηναικο...", και τους γελοιοποιει ολους αυτους,εμμεσα αλλα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ.
    Redgoal,ευγε για το αρθρο!
    Μιλαει στην καρδια καθε γνησιου,αδολου και...ισορροπημενου γαυρου!

  • GEO
    GEO Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Σημασία έχει να μαθαίνεις από τα λάθη σου ώστε να μην τα επαναλαμβάνεις στα επόμενα παιχνίδια επίσης πρέπει να βελτιώνεται ο καθε παίχτης σταδιακα πρώτα σε ατομικό επίπεδο και στην συνέχεια στο σύνολο της ομάδας. Απαράδεκτα τα επαναμβαλομενα νεκρά διαστήματα μέσα στον αγώνα, τα χαμηλά έως μετρια ποσοστα στις βολές και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ που δίνουν στους αντιπάλους επιπλέον χρόνο για να εκδηλώσουν επίθεση και να σκοράρουν Όλα αυτά για μια ομάδα που την τελευταία διετία είναι μέσα στις δύο, τρεις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη που έπαιζε ίσως το καλύτερο μπάσκετ και που έχεις συντελεσει και εσύ ο ίδιος αγαπητέ Γιώργο και μάλιστα σε πολυ μεγαλο ποσοστό στη δημιουργία της .Εύκολες και αδύναμες ομάδες δεν υπάρχουν εδώ και χρόνια στην ευρωλιγκα όποτε αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη έχει πιο καθαρο μυαλό λιγότερη καταπόνηση,και βελτιώνει τα ποσοστα της ομάδα του ανά παιχνίδι φτάνει και στο επιθυμητό αποτέλεσμα

  • Eksapterigo
    Eksapterigo Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 04:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιος είτε είναι διπολικός είτε μπάχαλο τα μυαλά του είτε δόλιο τρολ.
    Τα ίδια και τα ίδια βέβαια , αλλά έτσι να μην μένει ασχολίαστος.

    Λατρεία και εμπιστοσύνη στον coach B και την ομάδα όλη.
    Giannis συμφωνώ όπως τα γράφεις.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΙΚ αυτός ο Coach ειναι που επεμενε οτι η ομάδα ειναι πληρης και δεν χρειάζεται μεταγραφές και τελικά τρέχαμε παλι τελευταια στιγμη να προλάβουμε παιχτες που ο κοσμος που ειρωνευεσαι εσυ και κατι αλλοι γιδοβοσκοί, ΕΒΛΕΠΕ οτι επρεπε να ειχαν αποκτηθει ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!
    Τελικά εγινε αυτο που εβλεπε ο κοσμος...οχι αυτο που υποστηριζε ο Μπαρτζώκας!

    Ειστε ομως τοσο γιδια που δε βλέπετε οτι ο προπονητης αυτος παρα τις γνωσεις και την εμπειρια του ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ και παιρνει στο λαιμο του την ομαδα ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ!!!

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι ο κοουτς κάλυψε με το παραπάνω όλους τους προπονητές της κερκίδας ή του πληκτρολογίου! Εγώ απλά θα γράψω κ πάλι ότι ο Ολυμπιακός σιγά σιγά θα βρει τον απαιτούμενο Ρυθμό κ θα παίξει πολύ καλύτερα...ο β γύρος της φετινής Ευρωλίγκας θα είναι φωτιά ?!!! Για να δούμε ποιες ομάδες θα έχουν διάρκεια κ το ειδικό βάρος να τερματίσουν στην πρώτη οκτάδα.......

  • driv33
    driv33 Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 14:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοουτς τι γίνεται φέτος με τις βολές;
    Πραγματικά έχω μια απορία.. θυμάμαι έναν τελικό ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Φενέρ επί Ομπράντοβιτς, με το παιχνίδι να είναι ντέρμπι επειδή ο βεσελι που δεν ήταν και ο καλύτερος σουτέρ να έχει χάσει καμιά δεκαριά βολές..από την επόμενη σεζόν και μετά ο βεσελι για να χάσει βολή πρέπει να κάνει κάποιος τάμα δεν ξέρω και εγώ που..
    Τι έγινε και βελτιώθηκε τόσο;
    Προσέλαβε κάποιον και δούλεψε τις βολές το καλοκαίρι ;
    Πέρσι ο φαλ,αν δεν κάνω λάθος, ήταν πολύ πιο εύστοχος από την γραμμή της φιλανθρωπίας..τι άλλαξε φέτος;
    Και επειδή φέτος είναι πεσμένοι και άλλοι στο κομμάτι αυτό, είναι θέμα ψυχολογίας;

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 14:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντα πίστευα στο σουτ του Λαρετζακη εκτός Κανναν Πίτερς πες μου έναν άλλον σουτέρ που έχεις και παίζει και αμυνα

  • Τακης
    Τακης Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 09:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλα βρε κοουτς σε παρακαλώ που θα μας πεις ότι πιστεύεις τον Σικμα. Εδώ 9 στους 10 γράφουν ότι είναι αμπαλος, παλαίμαχος και τα σχετικά. Ξέρεις εσύ και δεν ξέρουν αυτοί;;

  • Προπονητής του Καναπέ.
    Προπονητής του Καναπέ. Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 09:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα,
    Σημασία έχει να κερδίζεις όταν σφίξουν τα γαλατα και να κοπούν τα σερί του αντιπάλου 0-8 ή 0-10 που τα βλέπουμε συνέχεια φέτος, που δείχνουμε ότι δεν μπορούμε να συντηρουμε μια διαφορά.

    Redgoal μπορείς να μου εξηγήσεις το σκεπτικό γιατί τελειώνει τα παιχνίδια με Λαρετζακη που είναι τελείως ντεφορμέ κ όχι κανααν για να αποκτήσει εμπειρία όταν αρχίζουν τα δύσκολα?

    Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να βλέπει στον Σικμα κ να επιμένει ότι θα βρει τα πατήματα του μέσα από την Α1. Εγώ πίστευα ότι θα το κάνει αυτό με Πετρουσεφ που έχει κ προοπτικές.

    Ο Σικμα το μόνο που μπορεί να χρησιμεύσει είναι τώρα λογω αλλαγης καιρού που έπιασαν τα κρύα!

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 07:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal του χρόνου με το καλό το σεφ πόσες έξτρα θέσεις θα έχει ;;; ο κόσμος θα είναι πιο κοντά στην εξέδρα ;;;

    REDGOAL: Φίλε όταν έχουμε νεότερα θα γράψουμε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...