roumeliotis

Carwiz

«Έχω κάνει εισηγήσεις για μεταγραφή...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός «συνέτριψε» εκτός έδρας το Μαρούσι με 111-83, στο πλαίσιο της 7ης ημέρας της Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλάει για το ματς αλλά και για τα μεταγραφικά:

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα που επέστρεψα στο Μαρούσι. Στο γήπεδο του "Σπύρος Λούης" έχω περάσει απίστευτα χρόνια και έχω κάνει πολλές φιλίες.

Αν και έχουν αλλάξει τα πρόσωπα στην ομάδα, πάντα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλω να βλέπω το Μαρούσι να κερδίζει.

Το Μαρούσι αμυντικά δεν είναι καλό γιατί έχει επιθετικογενείς παίκτες. Ειδικά χωρίς τον Τζούστον δεν είναι καλοί και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε με καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Για τη μεταγραφή δεν έχω να πω κάτι. Το θέμα είναι ότι όταν γίνει και αν γίνει θα ενημερωθείτε. Το χειρίζεται η διοίκηση. Έχω κάνει κάποιες εισηγήσεις, ενημερώνομαι και θα δούμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

51 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 08:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @Iero ο Ναζ ήταν παίκτης για να γίνει Euroleague star. Είχε all around στοιχεία, είχε iso. Αλλά βολοδερνε 4 συναπτά έτη στα G league πριν πάρει απόφαση να παίξει σοβαρό μπασκετ στην Ευρώπη, και αν συνυπολογισεις ότι είχε και redshirt season άργησε πολύ, ήρθε στα 27-28.

    Πιθανή προσθήκη του θα αποτελούσε φοβερή αναβάθμιση σε σχέση με το Λουντζη, είσαι λάθος σε αυτό. Έχει καλή άμυνα, αλλά άνετα έχει και 10-15 λεπτα χωρίς να φοβάσαι ότι θα χαθεί η μπάλα. Προφανώς και δεν εινσι ποιοτικοτερος του Γκος, πόσο μάλλον του Γουοκαπ, αλλά δεν ψάχνεις αυτό. Ψάχνεις κάποιον να μπαίνει 10 λεπτά και να μην πέφτει η ομάδα όπως συμβαίνει 9,5/10 με το Λουντζη

    Για εμένα αξίζει λίγο να παρακολουθήσουν( έστω για του χρονου ) φέτος τον Ελάιζα. Κυρίως γιατί είναι ακόμα μικρός, και σωματικά αν και 3 ποντακια κοντύτερο πιο εκρηκτικός. Σίγουρα ποιοτικά υπολείπεται του Ναζ αλλά είπαμε ελλείψει ποιοτικών διαβατηρίων ψάχνουμε λύσεις που θα μπουν στη second unit και θα ανταποκριθουν. Ο Ελαιζα ας πούμε αν σκιστεί να δουλεύει το σουτ του μπορεί να παίξει ΕΛ.

    ΥΓ: Σε ένα άλλο θρεντ που μόλις ανέβασε το RG έχει νέο επεισόδιο Ντορσιάδος. Ίδωμεν...

  • Hoopfan
    Hoopfan Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 07:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ευγε φιλε Αndregon ... τετοια σχολια επιβεβαιωνουν το υψηλο επιπεδο των μπασκετικων φιλων της ομαδας εναντι των διαφορων ειδων τρολακιων που εχουν κατακλυσει το σαιτ ....

  • iero
    iero Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 01:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Παντως ο μητρου λονκ δεν θεωρω οτι θα σε αναβαθμισει σε σχεση με το λουτζη. Αν ειναι να πας σε σειφ κινηση τυπου μητρου λονκ καλυτερα ενα στοιχημα απο eurocap. Στο 4-5 θα δουμε καναν ογκαστ και θα το τερματισουν. Αν δλδ ο τανουλης δεν μπορει να ξεκουρασει μιλου και φαλ στην ελλαδα τοτε τι τον πηραν?

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Όαση βρε συ @Andregon η τοποθέτηση σου. Ακόμα κι όταν διαφωνουσαμε ήταν μπασκετικα τα κριτήρια. Συμφωνούμε σήμερα (αν και τον Πρεπελιτς δεν τον χώνεψα ποτέ λόγω της φοβερές αστάθειας στο 3ποντο - επίσης μου έκανε κλασσικός lead παίκτης μικρής ομάδας - παρόλα αυτά τα νούμερα του είναι αυτά που ειναι). Όσον αφορά τον Πάνkος, εξαρτάται ποιον Πανκος θα βλέπαμε. Της Ζαλγκίρις κσι Ζενίτ, ή της Μπάρτσα και Μιλάνου... προφανώς παίζει ρόλο η ομάδα και τα plays

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal Μήπως λέω μήπως παίζει το σενάριο ανταλλαγής μπραζτεικις με Μήτρου- λογκ?? Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ??
    Εντωμεταξύ άσχετο με το άρθρο το φάουλ που έγινε στην τελευταία φάση στον κουζμινσκας στον αγώνα της ΑΕΚ με τους απέναντι αντέδρασε κανένας από την ΑΕΚ?? Αλλά μόνο με εμάς ήξεραν να βγάλουν ανακοινώσεις για την διαιτησία.
    Μέχρι Τέλους ρε όλοι τους και μόνοι μας!!

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασχετως μεταγραφων παιχτων και ελλειψεων αυτο που πρεπει να προσεξει η διοικηση ειναι η επιστροφη της διαιτησιας τυπου φαρου και στην Ευρωπη και στη Ελλαδα. Ιδιως στην Ευρωπη ακομα και να στραβοκοιταξεις παιχτη του 6ασφυριχτρου χρεωνεσαι φαουλ. Και δεν θυμαμαι αν εχει υπαρξει δεκαλεπτο που να εχει φτασει τα 5 φαουλ πριν το τελευταιο διλεπτο, ακομα και σε ματς που κυνηγαει στο σκορ. Σημερα με το ΑΕΚ οι βολες ηταν 22 εναντι 5 σε ματς που κριθηκε στον ποντο!! Ειναι ενα ανησυχητικο φαινομενο οπως και η συστηματικη απαξιωση συγκεκριμενων διαιτητων στα πλαισια αποδομησης τους ενοψει των τελικων του πρωταθληματος το επομενο καλοκαιρι. πρεπει η ομαδα και η επενδυση της να προστατευθουν

  • geodiv
    geodiv Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Ανδρεόπουλε, ο μη Αμερικανός-βόμβα που ανέφερες παίζει ακόμα; Να θυμίσω ότι η ιστοσελίδα σας είχε υποσχεθεί να δώσει λεπτομέρειες όταν τελειώσει, έτσι ή αλλιώς, η υπόθεσή του. Αυτή ήταν, είχατε γράψει, η δέσμευσή σας στην αξιόπιστη πηγή σας. Οπότε υπάρχουν ακόμα ελπίδες; Τι γίνεται τέλος πάντων; Με σεβασμό το γράφω, αλλά είναι θέμα αξιοπιστίας και σεβασμού του αναγνωστικού κοινού σας, που αγωνιά τα μέγιστα για την ενίσχυση της ομάδας. Ευχαριστώ.

  • Lalalalalalalalalalalalalal
    Lalalalalalalalalalalalalal Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal: Φίλε για τους γκαρντ μιλάνε με παίκτη για να κλείσει μέσα στην εβδομάδα…

    Παίζει αυτός να είναι η βόμβα;;Να ξέρεις αν όχι, αντί για ανακούφηση που ήρθε παίχτης, θα έχουμε απογοήτευση, γκρίνια και δεικτικά σχόλια!
    Εγώ πάντως παίχτες του ραζνά δεν περιμένω στην ομάδα με Μπαρτζώκα προπονητή, οπότε για τημ βόμβα δεν είχα ελπίδες…..

  • BD7
    BD7 Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Για Τολιοπουλο και Αγραβάνη που διαβάζω (ή Τσαλμπουρη που έχω ακούσει). Αυτοί αν έρχονταν θα ήταν για τις θέσεις του Παπάς και του Τανουλη που είναι ανύπαρκτοι δυστυχώς. Από τη στιγμή που δεν παίζουν ουτε στην Ελλάδα αςωπανε κάπου δανεικοί. Χρειαζόμαστε Έλληνες που πραγματικά να μπορούν να βοηθήσουν κάποια λεπτά στο Ελληνικό πρωτάθλημα κυρίως. Δλδ ο Τολιοπουλος είναι χειρότερος του Παπας;
    Ο Αγραβάνης βέβαια δεν χωράει στον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα.

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    O Μήτρου Λόνγκ μπορεί να μην είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά σε σχέση με τους Γουόκαπ, Κέϊναν, Γκος, Μακίσικ όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αφού μας αρκεί να έχει μια απόδοση ανάλογη κάποιου εξ αυτών.
    Αλλωστε κάθε παίκτης είναι διαφορετικός (έχει τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του) και συνεπώς μπορεί να υπηρετήσει τον εκάστοτε ρόλο που θα του δοθεί στον βαθμό που οι ικανότητές του το επιτρέπουν.
    Είναι όμως παίκτης που θα κάνει την ποιοτική διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους Ελληνες παίκτες που αγωνίζονται στα γκάρντ με την προυπόθεση βέβαια ότι εντός της σεζόν θα πάρει Ελληνικό διαβατήριο.
    Εγώ δεν ξέρω πολλούς Ελληνες παίκτες που θα πάνε σε κάποιο σοβαρό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του εξωτερικού και θα πρωταγωνιστήσουν. Ξέρω όμως ότι ο Ναζ Μητρου Λόνγκ αγωνίστηκε στο Ιταλικό πρωτάθλημα με επιτυχία (περισσότερο με την Μπρέσια όπου είχε μ.ο. 16π. ανά αγώνα και λιγότερο με την Αρμάνι που είχε 7,9π./σε επίπεδο Euroleague 7,4π.) και αυτός ήταν ο λόγος που τον επέλεξε η Ζαλγκίρις και αγωνίζεται και φέτος στην Ευρωλίγκα.
    Τωρα στην περίπτωσή του υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα αφού δεν είναι ελεύθερος (θα πρέπει να πληρωθεί μάλλον υψηλό buy-out), είναι άγνωστο πότε θα πάρει Ελληνικό διαβατήριο (σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του) και παρότι ξέρουμε την θέση που αγωνίζεται δεν γνωρίζουμε ο κόουτς για ποιόν ακριβώς ρόλο τον προορίζει (για να εικάσουμε αν θα κάνει την διαφορά, έναντι ποίου και τι διαφορά θα είναι αυτή).
    Επίσης δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμος (το περιορισμένης διάρκειας παράθυρο μεταγραφών παικτών μεταξύ ομάδων της Ευρωλίγκας σύμφωνα με το Euroleague Bylaws ανοίγει 30 Δεκεμβρίου - βλ.σελίδα 289) και αν δεν κάνω λάθος
    ο κόουτς είπε ότι αναγκαζόμαστε λόγω τραυματισμών να βγούμε στην αγορά κάτι που σημαίνει ότι θέλουμε εδώ και τώρα λύση. Διότι αν δεν έχουμε πρόβλημα να περιμένουμε για 41 ημέρες προκειμένου να αποκτήσουμε ένα γκάρντ τότε ένας προσεχώς ελεύθερος Πάνγκος ακόμη και χωρίς Ελληνικό διαβατήριο είναι ένα πολύ μεγαλύτερο δέλεαρ (μοιάζει με μάνα εξ ουρανού) και δεν τίθεται θέμα αν θα κάνει την διαφορά ως προσθήκη.
    Από την άλλη αν μιλάμε για άμεση λύση με παίκτη από το χαμηλότερο επίπεδο (Eurocup / CL) που αποδεδειγμένα ανήκει στο υψηλότερο επίπεδο (με έτη εμπειρίας στην Euroleague και σε καλή ηλικία) τότε καλή περίπτωση θα ήταν ο Πρέπελιτς που αγωνίζεται στην Τσεντεβίτα.
    Ο Σλοβένος αγωνίζεται σήμερα σε εντελώς χαμηλότερο των δυνατοτήτων του επίπεδο και όπως είναι φυσικό διαπρέπει (ΑΒΑ League 11 ασιστς -17,3π. / Εurocup 9.3 ασιστς-16π.) άσχετα αν τα χαλάει λίγο με την αστάθειά του απο σεζόν σε σεζόν ή από διοργάνωση σε διοργάνωση στο τρίποντο (άλλοτε παίκτης του 45% και άλλοτε του 21,9%). Δεν γνωρίζω όμως τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την επιλογή.
    Ακούγονται όμως τόσα πολλά ονόματα παικτών που είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς τι ισχύει και τι όχι.
    Τέλος το αν θα αποκτηθεί παίκτης/ες, ποιός, πότε και σε ποιά θέση είναι καθαρά απόφαση που θα πάρει η Διοίκηση καθ' υπόδειξη της Τεχνικής Ηγεσίας και όχι καθ' υπόδειξη του εκάστοτε Μπάμπη Σουγιά του πληκτρολογίου που κάνει μεγαλεπίβολα σχέδια με τα χρήματα άλλων, αυστηρές υποδείξεις χωρίς επίγνωση των πραγμάτων και ισοπεδωτική κριτική χωρίς ίχνος λογικής για θέματα διοικητικής, οικονομικής και τεχνικής φύσεως, εναντίον παραγόντων που διοικούν διαχρονικά επιτυχημένα Ομίλους Εταιρειών διεθνούς εμβέλειας (μεταξύ αυτών και την ΚΑΕ) και εναντίον πανευρωπαϊκά πολυβραβευμένων προπονητών (με τεράστια εμπειρία).
    Τέλος για όλους εμάς ο Ολυμπιακός είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος και υποστηρίζουμε το εκάστοτε αθλητικό τμήμα στο σύνολό του και όχι επιλεκτικά, υπό αίρεση, υπό προυποθέσεις και μόνο μετά από νίκες. Αυτοί που χρησιμοποιούν διχαστική ρητορική και νομίζουν ότι με τον γκεμπελισμό τους θα πετύχουν κάτι ματαιοδοξούν.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...