roumeliotis

Carwiz

Peters Career-High 28p. Vs Crvena Zvezda (vid)

casino loutrakiou
redwell

Τεράστια σε αξία νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με 88-83 πέτυχε ο «λαβωμένος» αλλά ιδιαίτερα ψυχωμένος Ολυμπιακός στο «καυτό» ΣΕΦ και βελτίωσε το ρεκόρ του στην Ευρωλίγκα στο 5-4, με τον Άλεκ Πίτερς να κάνει... παπάδες και ρεκόρ καριέρας σε αυτό το ματς.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ κόντρα στην ομάδα του Βελιγραδίου ήταν συγκλονιστικός και το κυριότερο ασταμάτητος, καθώς φόρτωσε με 28 πόντους το αντίπαλο καλάθι φτάνοντας σε ρεκόρ καριέρας.

Με αξιοζήλευτα ποσοστά ευστοχίας όπως μαρτυρούν τα 5/7 δίποντα, τα 4/8 τρίποντα και οι 6/6 βολές ο 28χρονος άσος αποτέλεσε τον MVP της σπουδαίας βραδιάς του Θρύλου.

Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν οι 25 πόντοι που είχε πετύχει με την φανέλα της Μπασκόνια κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στις 17 Νοεμβρίου του 2020.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς "ζωγράφισε" στο παρκέ του ΣΕΦ ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ των Πειραιωτών...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

32 σχόλια

  • Lalalaalalalalalallaal
    Lalalaalalalalalallaal Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 00:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γεως 7 Χαλκίδα, αυτό ακριβώς λέω….Ξέρω τι παίζει, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί…Και οι Αγγελόπουλοι χώνουν χρήμα, όχι τόσο αλλά χώνουν!!
    Τέσπα το μόνο που φαίνεται να έχει νόημα είναι η προσπάθεια όλων να φάνε τον Μπαρτζώκα!Γιαυτό οι Αγγελόπουλοι τώρα πρέπει να του ανανεώσουν για 10 χρόνια και να πούν σε όλους…Με Μπαρτζώκα μέχρι τέλους!!!

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε @Γεως 7 Χαλκίδα, εισαι μεσα στο πνευμα.

    Η αληθεια ειναι οτι ο Μισκο δεν εκανε καμιά χαρη στον Ολυμπιακο φερνοντας τον Σπανουλη. Στον Ιβκοβιτς εκανε. Γι αυτο και ο Σπανουλης που ανησυχουσε για την εξελιξη της υποθεσης λιγο πριν υπογραψει, δεν ειχε επικοινωνια με τους Αγγελοπουλους, τον Ιβκοβιτς ρωτουσε συνεχως για να βεβαιωθει οτι οντως η προοπτικη ηταν σοβαρη. Και οτι παιχτες μας εφερνε ο Ραζνατοβιτς στις εποχες Σφαιροπουλου ηταν για να συνδραμουν τον Σπανουλη και τιποτα αλλο.

    Το καλοκαιρι του 2020 τον ρωτησαν τι πιθανοτητες εχει ο Ολυμπιακος για Φ4 και ειχε απαντησει 'Με 4 δικους μου παιχτες θα παει σιγουρα στο Φ4". Θυμαστε ποιους παιχτες μας ειχε φερει τοτε? Χασαν Μαρτιν, Τζενκινς και Ζαν Σαρλ. Και εναμιση χρονο αργοτερα οταν τον ρωτησαν αν μπορει να κερδισει την Ευρωλιγκα ειχε απαντησει 'Καμια περιπτωη γιατι υπαρχουν πιο πλουσιες ομαδες". Εκεινη η ομαδα εχασε στον περυσινο τελικο χωρις μαλιστα να εχει ουτε ενα παιχτη του Ραζνατοβιτς.

    Εχει μερικους πολυ καλους παιχτες η Βεοβασκε, αυτο ειναι γεγονος, αλλά τι να το κανεις αφου η ιστορία των περασμενων ετων εχει δειξει οτι δεν θελει να μας τους φερει? Συνηθως μας προτεινει παιχτες μεσαιας κατηγοριας και κατω π.χ. Μιλκο Μπιελιτσα, Ντομπριτς κλπ. μηπως και τους ανεβασουμε και μετα τους παρει και τους παει σε πιο πλουσιες ομαδες. Γι αυτο και ζηταει out στα συμβολαια. Αντιθετα, ο Ολυμπιακος του Μπαρτζωκα θελει παιχτες που θα μπουν στο κλιμα της ομαδας και θα μεινουν μακροπροθεσμα γιατι τον 1ο χρονο δεν ειναι ευκολο να προσφερουν το 100% που μπορουν (π.χ. περιπτωσεις ΜακΚισικ, Κανααν κλπ). Γι αυτο το λογο ο Μπραζντεϊκις εκλεισε για 3 χρονια.

    Εν τω μεταξυ εχει καβαλησει για τα καλα το καλαμι οπως θα διαπιστωσει καποιος που εχει παρακολουθησει τις τελευταιες συενντευξεις του. Αυτο που εκανε στην Παρτιζαν με τον Μανταρ ειναι χαρακτηριστικο. Και ετσι και τυχει και κανεις συμβολαιο μαζι του, πρεπει να χρησιμοποιεις μεγεθυντικο φακο για τα μικρα γραμματα. Ο Γιαννακοπουλος εχει πληρωσει τα μαλλιοκεφαλα του σε αποζημιωσεις αλλά τι να κανει απο τη στιγμη που ο Σερβος ηταν η μοναδικη του ελπιδα για να μη τρωει μπινελικια πισω απο την πλατη του ακομα και μεσα στη Βιανεξ? 60 χιλ. του πηρε για να αποδεσμευσει τον Ντιαλό που δεν προπονηθηκε ουτε λεπτο στο ΟΑΚΑ. Και αλλά 750χιλ. για το Ραντονιτς + βοηθο (καποιοι μιλανε για 1εκ.). Συν το τρικ που εκανε για να αποδεσμευσει τον Νεντοβιτς που ειχε μικρο συμβολαιο στον ΠΟΑ και να τον παει στον Ερυθρο. Ολα αυτα ηταν το acid test του Σερβου για να δει αν Γιαννακοπουλος ειχε οντως χρηματα για ξοδεμα και να τον κανει πειθηνιο οργανο του. Η τακτικη του ειναι, δωσε τωρα την αποζημιωση και θα σου γλυτωσω χρηματα απο το συμβολαιο που θα σου κανω με τον επομενο.

    Φανταζεστε οτι ολα τα παραπανω θα μπορουσαν να συμβουν ή θα επρεπε να συμβουν με εμας απλά και μονο για να εχουμε την ευνοια του Ραζνατοβιτς? Οι Αφοι εχουν πληρωσει ακριβα κατι τετοιους λυκους και θα συνεχισουν να πληρωνουν αλλά δεν θα πετανε λεφτα στον κουβα. Θα αγοραζουμε παιχτες στην πραγματικη τους αξια και εχουμε το know-how να τους κανουμε καλυτερους. Γι αυτο και μας υπολογιζουν στην αγορά.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 18:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδες, δεν θα φαμε ολο το χωρο του Redgoal για να εξηγουμε πραγματα για τον Ραζνατοβιτς. Ουτε καν το αξιζει ο ιδιος.

    Για Πετρουσεφ και Σιμονοβιτς ρωτουσαμε, τον Ζαν Σαρλ μας εφερνε. Για Κλαϊμπερν ρωτουσαμε, τον Γκιφάϊ μας αντιπροτεινε. Ε, δεν παει ετσι ρε φιλε...

    Εχουμε ξαναγραψει οτι σ' αυτη τη φαση εχει τα αυγα του σε άλλα καλαθια. Τωρα με τον Αταμαν στους πρασινους, τον Σασα Ομοραντοβιτς στη Μονακο και τον Σπανουλη στο Περιστερι, τι περιμενετε, να μας παρακαλαει ο Ραζνατοβιτς? Ο Ερυθρος ειναι απο χρονια ο σταβλος του. Πιο ευκολα π.χ. μπορει να δουμε τον Πετρουσεφ στον Ερυθρο παρα στον Ολυμπιακο. Μη τον δουμε σε κανα Περιστερι κιολας για μερικους μηνες και τραβαμε τα μαλλια μας. Οχι δηλ. οτι θα μας πειραζε, γιατι ο παιχτης δεν ειναι 100% φιτ γι αυτο που θελουμε αυτη τη στιγμη.

    Ετσι ειναι τα πραγματα τωρα, τι να κανουμε. Η δυναμικη των σχεσεων με τους ατζεντηδες δεν ειναι ποτε σταθερη ή διαχρονικη. Οταν ειχαμε τον Ιβκοβιτς ηταν ολα ωραια και καλα. Τωρα που με μικρο μπαζτετ ειμαστε στις 2-3 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης, τους χαλαμε την πιατσα. Και ο Ιβκοβιτς την ειχε κανει οταν τα αδελφια αποφασισαν να κανουν περικοπες. Γιατι νομιζετε? Δεν θα μπορουσε μηπως ο Αρχι-δασκαλος να συνεχισει με την ιδια ομαδα για αλλες μια-δυο χρονιες?

    Οταν με το καλο ελθει ο Κιλλ Μπιλ στον Ολυμπιακο σιγουρα θα αλλαξει τροπαρι και ο Σερβος ατζεντης. Μεχρι τοτε δεν μπορουμε να κρεμομαστε απο τα τετοια του.

  • Γεως 7 Χαλκίδα
    Γεως 7 Χαλκίδα Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Nahouritos guard k lalala εύκολη ανάγνωση ο Σέρβος μάνατζερ τα παίρνει από τον τρακη εύκολο αυτό.αλλα κ κάνει κουμάντο στις μεταγραφές του βαζελου ο Σέρβος αυτόν ακούει ο τρακης. Τους συμφέρει όλους να φαγωθεί ο Μπαρτζώκας ο Σέρβος θα θέλει να φέρει τον Σπανούλη στην ομάδα. Να μη ξεχνάμε επίσης ο Σπανούλης ξέρει πολλά μυστικά της ομάδας και με τους προέδρους έχουν άλλη σχέση και όλα αυτά τα χρόνια που μας έσφαζαν αυτός ήταν εδώ ενώ μπορούσε να πάει αλλού και να είναι βασιλιάς. Σε θέμα τίτλων εννοώ όλα είναι παζλ παιδιά. Εγώ nahouritos guard έχω άλλη απορία τον σέρβο μάνατζερ τον έκαναν μάγκα μεγάλο οι πρόεδροι πως τον άφησαν να κάνει αυτό στην ομάδα μας? Είναι πολλά

  • PAP
    PAP Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες μην ασχολείστε με τον Σλούκα.Το παλικάρι σκέφτηκε σωστά για εμένα.Έκλεισε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της Ευρώπης και το ιδανικό είναι ότι παρέμεινε στην Ελλάδα και δεν ξενιτεύτηκε.Αν ενοχλεί κάποιους είναι άλλο θέμα αλλά για εμένα ο Σλούκας σκέφτηκε και από επαγγελματικής άποψης το θέμα όπως θα έκανε ο καθένας μας άλλωστε άλλο που ο περισσότερος κόσμος το βλέπει οπαδικά το θέμα.Οπότε είναι δώρο άδωρο να ασχολούμαστε ακόμα με τον Σλούκα που τα είχε σπάσει με τον κόουτς από τα μέσα της χρονιάς.Και στο κάτω κάτω αν τον ήθελε τόσο πολύ και ο κόουτς ας το κράταγε.Πραγματικά έχει κουράσει πολύ αυτή η υπόθεση να ασχολούμαστε ακόμα με το Σλούκα που θα έπρεπε είδη ο κόουτς και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να κοιτάνε για τα επόμενα Ελληνικά ταλέντα που θα έρθουν στην ομάδα και θα εξελιχθούν όπως είχε γίνει με την γενιά του Παπανικολάου, Σλούκα και Μάντζαρη.Εκεί θέλω να δω τον κόουτς πόσο είναι ικανός να εξελίξει Έλληνες παίκτες κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμα ενώ ο αείμνηστος Ντούντα τα είχε καταφέρει σε αυτό το κομμάτι.

  • Νικη
    Νικη Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 01:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @Hoopfan με ανεβασες ,να σαι καλα!
    @Naruhitos quard πολυ ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις!!! ..αν και δεν τα πιασα ολα..εκτος απ τον μανατζερ..
    Να πω κατι τελειως κοντρα στο κλιμα...με εχει κουρασει η μεταγραφολογια..το καλοκαιρι μ αρεσε ..αλλα τωρα δεν μπορω αλλο..βεβαια καταλαβαινω οτι για να το λεει κι ο Μπαρτωκας πρεπει να γινει..

  • Lalalalalaalalalalal
    Lalalalalaalalalalal Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 01:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Naruhitos guard Νομίζω όλοι έχουμε καταλάβει ότι ο Καλπάζογλου είχε συμφωνήσει με Τράκη από Μάρτη γιαυτό είχε τόση σιγουριά από πέρυσι ο παρκαδόρος….Αυτό που δεν μπορώ καταλάβω είναι πώς γίνεται να ασκεί βέτο ο Ραζνά να μην μας στέλνει παίχτες…Δηλαδή Πετρούσεφ τώρα πού να βρεί καλύτερο περιβάλλον να φτιάξει την καριέρα του;Επίσης αν πεί ο Μίσιτς γυρνάνω Ευρώπη με ποιόν θα προτιμάει να παίξει με γουώκαπ ή με μποτοξάκια;Γιαυτό ενώ από τα συμφραζόμενα συμφωνώ απόλυτα, δεν χωράει ο νούς μου, ότι Μάνατζερ του μεγέθους του ραζνά παίρνει οδηγίες…..Πραγματικά δυσκολεύομαι να το χωνέψω!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Giannis, δεν καταλαβες τι γράφω για τον Πιτερς και μαλλον φταιω εγω οπως το διατυπωσα.
    Ο παίχτης ειναι καλός. Και αξιζει να ειναι στον Ολυμπιακό.
    Αυτο που σχολίασα, ειναι καποιους που κράζουν οσους κρινανε αυστηρά περυσι τον Πιτερς και ζητούσαν την απομάκρυνση του. Ναι μεν μπορει να μην ειχαν δικιο (βάζω και μενα σε αυτους αφου υπηρχαν παιχνιδια που με απογοητευε) αλλά αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι η σκληρή κριτική κανει καλό σε ομάδες οπως ο Ολυμπιακος, οταν θελουν να διατηρηθούν στη κορυφη.
    Δεν ειναι δυνατον δηλ να μην τον αμφισβητησει ο κόσμος οταν δεν εχει σταθερή απόδοση. Ουτε ειναι απολυτα σωστη η δικαιολογία οτι ηταν 2ος και ειχε τον Βεζενκοφ μπροστα του για αυτο δεν μπορουσε να βρει ρυθμό. Μια χαρά χρονο πηρε περυσι και ηταν ασταθης σε αποδοση και ευστοχια. Οταν λοιπον εφυγε ο βεζενκοφ και μας πλάσαραν την ιδέα οτι ο Πιτερς θα γινει 1ος φέτος, εκεί λες "παει το χάσανε"....διότι απο εκει που ειχες τον Σασα MVP μου αξιώνεις για αντικαταστάτη τον τιμιο και ικανό αλλά σε καμία περίπτωση ίδιου επιπέδου παιχτη Πίτερς???

    Παρόλα αυτά, ο παίχτης, αν και εχει αδυναμίες πολλές ακομα, παρότι δεν ειναι και ο πιο "δυναμικός" τυπος παίχτη, κάνει την δουλιτσα του με το παραπάνω στα περισσοτερα παιχνίδια και αποκτά σταθερότητα στο τριποντο. Εχει περισσότερη αυτοπεποίθηση και τα στάζει μια χαρά από οτι βλέπουμε ολοι. Μακάρι να συνεχίσει ετσι.

    ΥΓ. Κουτσοθόδωρε, μια χαρά διάβασες αυτά που έγραψα. Τα έχεις βγάλει και φώτο να τα θυμάσαι η εχεις αποθηκεύσει το link για να μας τα θυμίσεις κάποια στιγμή οταν θα χρειαστεί να πεις καποια απο τις γνωστές μπαρουφες σου.
    Εσύ και ο ΑΜΟΥΣΤΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ......αν δεν ειστε το ιδιο πρόσωπο δηλαδή. Που δεν ειστε, αλλά ίδια σκ@τ@ ειστε οπότε το ίδιο κάνει!!! Καληνύχτες γίδι.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 22:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛΟΙΠΟΝ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, μέχρι εκεί κατάφερα να διαβάσω γιατί ως γνωστόν μια εξαέρωση έχει πολύ μεγαλύτερο κύρος από τη γνώμη σου

  •  Deep7
    Deep7 Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 19:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Arthanos7 ο Τζέριαν Γκραντ έχει παίξει ένα χρόνο Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...