roumeliotis

Carwiz

«Εκλεκτός... Μπαρτζώκα ο Γκάμπριελ» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα πως ο Θρύλος βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης δυο παικτών, ενός γκαρντ και ενός ψηλού, με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Ματέο Αντρεάνι να... τιτιβίζει πως οι Πειραιώτες κοιτάνε την περίπτωση του Γουένιεν Γκάμπριελ ο οποίος μεταξύ αρκετών φέρεται να είναι ο "εκλεκτός" του Coach-B.

Ο εκρηκτικός ψηλός των 206 εκατοστών ύψους, αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς μετρώντας 68 ματς με 5,5 πόντους και 4,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής, ενώ φέτος ο 26χρονος από το Νότιο Σουδάν ήταν ελεύθερος και υπέγραψε για δοκιμή στο Τraining Camp των Σέλτικς.

To καλοκαίρι αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα του Νοτίου Σουδάν, έχοντας 9,2 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 2,6 κοψίματα ανά παιχνίδι. Παίκτης πικ-εν-ρολ αλλά και ποπ-άουτ με τρίποντο, εξαιρετικά αθλητικός και πολύ καλός αμυντικός.

Δείτε τον στα παρακάτω βίντεο, όπως και το σχετικό τιτίβισμα του Ιταλού...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO





Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

83 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζωκας αποψε σε ερωτηση ρεπορτερ αν η προσθηκη ή προσθηκες ειναι κοντα ή μακρια:

    "Τι σημασία έχει αν είναι κοντά ή μακριά η προσθήκη; Όταν είναι να γίνει και αν θα γίνει θα ανακοινωθεί. Είναι πράγματα που τα χειρίζεται το front office (σσ. η διοίκηση) της ομάδας. Εγώ παρακολουθώ λίγο, έχω κάνει κάποιες εισηγήσεις. Θα δούμε».

    Τι εισηγησεις εκανε? Να αλλαξουν οι καρεκλες των παγκων? Προφανως εισηγηθηκε παικτη/ες.Και παικτες εισηγεισαι οταν πιστευεις οτι απο το ροστερ σου κατι λειπει ειτε αυτο το κατι που θα δωσει το λιγο παραπανω ειτε το κατι που χρειαζεται για να μην κλαταρουν οι υπαρχοντες παικτες που τραβανε ολο το κουπι.Το τελευταιο οτι δηλαδη μπορει να γινει προσθηκη για να βοηθησει να ανοιξει το ροτεισον με στοχο να παραμεινουν φρεσκοι κομβικοι για την ομαδα παικτες το ειπε και στην πρες κονφερενς μετα τον Αστερα το ειχε πει και νωριτερα στο Βελιγραδι ο Μποζικας.
    Τωρα σχετικα με το "ΑΝ θα γινει" που ειπε προφανως δεν εξαρταται απο τον ιδιο γιαυτο και πεταξε το μπαλακι στην Διοικηση.
    Δεν υπαρχει καμια κρυφη ή φανερη αναγνωση.Υπαρχει μια και ειναι ξεκαθαρη.Οπως μια χαρα ανεγνωσα και τα δικα σου αυτοαναιρουμενα σχολια

    Αυτα και καλο σου βραδυ

  • Hoopfan
    Hoopfan Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Οχι ΜΚ7 ... δεν ειπε αυτο ο κοουτς ... τελικα εχεις θεμα με την αναγνωση οποτε δεν ξανασχολουμαι ...

    ΥΓ εγραψες ολοκληρο σεντονι και το μονο που καταφερες ειναι να αναδειξεις την ακολουθια και συνεπεια των γραφομενων μου .... αλλα ειπαμε , εχεις προβλημα με την αναγνωση οποτε σηκωνω τα χερια ψηλα ...

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηοοpfan Θα ειναι η τελευταια φορα που σου απαντω γιατι μαζι σου η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.
    Πρωτον παρελειψες ΣΚΟΠΙΜΑ παικτες απο εκεινο το περιβοητο σχολιο που ΔΗΘΕΝ αποδεικνυες οτι οι ανταγωνιστριες ομαδες με βλεψεις για πλει οφς και φ4 εχουν απο 3 εως 5 ψηλους.Δεν αντεγραψα το σχολιο-απαντηση μου για να μην κουρασω τους υπολοιπους συμφορουμιτες αλλα αν χρειαστει θα το κανω.
    Και επειδη σκοπιμα παρελειψες παικτες ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΑ.......Το αστειο ειναι οτι ενω ισχυριζεσαι πως ο Παπανικολαου εκλαμβανεται απο το staff ως 4αρι πραγμα που ειχα πει πολυ πριν απο σενα οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ο αρχηγος μπορει να σταθει σε καποια.....ματς και για λιγα λεπτα σαν PF ως εμβαλωματικη λυση αναφεροντας για παραδειγματα ολα αυτα τα ονοματα που ξανα-αραδειαζεις αν καθομουν να συμπεριλαβω στις frontcourt που σου αντιπαρεβαλα και ολα τα combo forwards θα εβγαινε η καθε γραμμη ψηλων αυτων των ομαδων με 6-7 παικτες!!! ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ οτι ολες αυτες οι ομαδες εχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ψηλους χωρις να συμπεριλαβω καν τα combo frwards αλλα εσυ συνεχιζεις να πουλας τρελα.
    Φιλε δεν ξερω τι ρολο βαρας αλλα λες ανακριβειες και εκτιθεσαι.
    Και μονο με τα δυο αποψινα σου σχολια εχεις ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΘΕΙ.

    Γραφεις σε προηγουμενο σχολιο σου:

    "ο Ολυμπιακος ειναι μια απο τις 3-4 ομαδες της ευρωλιγκα που εχει 12 παικτες πρωτης γραμμης , τουλαχιστον 2 παικταραδες σε καθε θεση και δεν χρειαζεται ενισχυση , ειναι υπερπληρης ... μονο σε περιπτωση ενος πολυ σοβαρου τραυματισμου ( μακρυα απο εμας ) θα σκεφτει ο Μπαρτζωκας να αντικαταστησει παικτη .... τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε ..."

    Και ερχεσαι κατοπιν σε νεοτερο σχολιο σου και επαναλμβανεις τις δηλωσεις του κοουτς γραφοντας:

    "οσον αφορα στον Μπαρτζωκα ειναι η δευτερη φορα που ο ιδιος και αλλη μια φορα ο Μποζικας απαντανε ακριβως το ιδιο στους δημοσιογραφους / προπονητες του καναπε ... οτι δηλαδη ο Ολυμπιακος παντα εχει τα ματια το υαμοιχτα στην αγορα αλλα 1ον εαν δεν βρεθει καποιος παικτης που μπορει να σταθει σε αυτο το επιπεδο δεν θα αποκτηθει 2ον εκανε ξεκαθαρο πως δεν θα αντκαταστησει κανεναν παικτη οσο ειναι υγιης .. με λιγα λογια ειπαν με ευγενικο τροπο πως εκεινοι αποφαιζουν και να μην ανακατευονται στη δουλεια τους ."

    Δηλαδη ο Ολυμπιακος ειναι στην αγορα αλλα απο την αλλη πλευρα ειναι ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ επειδη ετσι πιστευει και ετσι λεει ο παντογνωστης @hoopfan
    H EΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΣΗΣ.

    Ακου φιλε εγω δεν ειμαι ΑΡΔ.Στα φρυδια μου λοιπον τα διαφορα επικοινωνιακα παιχνιδια των επιτηδειων. Καταλαβες? Ουτε μανατζερ παικτων ειμαι ουτε κραχτης για να περιμενω να παρω προμηθεια.Ειμαι απλα ενας οπαδος του Ολυμπιακου που αγαπαει την ομαδα και τυγχανει απο μερακι να βλεπει αρκετο μπασκετ.Καταθετω τις αποψεις μου οσο πιο τεκμηριωμενα γινεται (τις οποιες δεν θεωρω σε καμια περιπτωση μπασκετικο θεσφατο γιαυτο και ανταλασσω γνωμες με αλλα ατομα εδω μεσα) δεν διεκδικω αλαθητο ουτε εχω κανενα συμφερον που να σχετιζεται με την ομαδα για να προπαγανδιζω.....Επομενως δεν με απασχολουν ολα αυτα που λες περι δημοσιογραφων μανατζαραιων και διαφορων αλλων που θελουν οπως λες να μπλεκονται στα ποδια της ομαδας και να κανουν (απο συμφερον) υποδειξεις στον κοουτς και τους συνεργατες του.Βλεπω καποια σπεκουλα απο διαφορους γυρω απο το μπασκετικο Ολυμπιακο αλλα υπαρχει διοικηση να προστατεψει την ομαδα απο τους σπεκουλαδορους.
    Ταυτοχρονα βλεπω και αυτοκλητους υπερασπιστες της να γραφουν αρλουμπες προσπαθωντας να κανουν την νυχτα μερα επιδιδομενοι σε κυνηγι μαγισσων

    Αυτα για τελευταια φορα και παντα φιλικα

    Α παρεμπιπτοντως ο Μπαρτζωκας μετα το τελος του ματς με το Μαρουσι μολις επιβεβαιωσε σε ερωτηση δημοσιογραφου οτι εχει ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ και τα θεματα αυτα τα χειριζονται πλεον και τα προχωρανε οι ιθυνοντες. Το front office οπως ειπε χαρακτηριστικα.Φανταζομαι τελικα και για τον κοουτς ο Ολυμπιακος δεν ειναι ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ οπως πιστευει ο @hoopfan εκτος πια κι αν ο κοουτς δουλευει ολον τον κοσμο

  • Hoopfan
    Hoopfan Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 παρολο που σου απεδειξα ονομαστικα πως οι βασικοι διεκδικητες της προκρισης στο φ4 εχουν απο 3 εως 5 παικτες πρωτης γραμμης στη front line συνεχιζεις να γραφεις τα δικα σου ... ο κοουτς αλλα και τα γεγονοτα δειχνουν πως ο Παπανικολαου ( ηδη απο περυσι) λογιζεται και ως power forward , αλλα εσυ ξερεις καλυτερα ... οταν οι διαφοροι Καλινιτς , Ντεκ , Χεζονια , Μπλοσομγκειμ , Χειζ , Σεστινα , Κλαβερ κλπ παιζουν στο 4 , ο Παπανικολου φυσικα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ολους αυτους ...

    οσον αφορα στις μεταγραφες οπως τονισε δυο μαλιστα φορες μεσα σε 10 ημερες και αλλη μια φορα ο Μποζικας , μετα απο τις επιμονες ερωτησεις των δημοσιογραφων , η ομαδα εχει παντα τα ματια της ανοιχτα στην αγορα αλλα δεν θα παρει παικτη μονο και μονο για να παρει παικτη και αν το πραξει θα πρεπει να ειναι παικτης επιπεδου Ολυμπιακου που θα μπορει να βοηθησει την ομαδα αμεσα ... επισης τονισαν πως δεν προκειται να αντοκατασταθει παικτης παρα μονο σε περιπτωση σοβαρου τραυματισμου .... το ειπαν με αλλα λογια αλλα η ουσια των οσων δηλωσαν ειναι αυτη και οι εξελιξεις αυτο δειχνουν παρα την επιμονη καποιων προπονητων του καναπε ....

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 απαντάω στο δικό σου ποστ , διότι με τρολ δεν θα ασχοληθώ, ούτε και έχω χρόνο. Ακόμα και με μακ και γκοσ δεν είμαστε πλήρεις, θέλουμε σκορερ στα γκαρτν, και επειδή ο γκος είναι γυάλινος, αυτό το γκαρντ πρέπει να είναι κομπο. Τότε είναι πλήρης η θέση. Αριθμητικά περισσεύει ένας παίκτης αλλά όχι ο σκορερ που πρέπει να πάρουμε. Είδες πως χάσαμε όσα ματς χάσαμε. Πάμε μπροστά στο τελευταίο 6 λεπτο, και μετά δεν υπάρχει παίκτης να το πάρει πάνω του επειδή έσφιξε την άμυνά του ο αντίπαλος. Εδώ φτάσαμε στο σημείο σε ματς , να πάρει τελευταίο σουτ ο Λαρε, και το αστείο είναι ότι και εγώ δεν έβλεπα ποιος άλλος μπορούσε να το πάρει πάνω του. Προσωπική φάση έχει μόνο ο Λάρε και ο Μακ όταν έρθει και αν μπορεί να βγάζει 30 λεπτα, οπότε μόνο από αυτό δεν είμαστε πλήρεις. Η τρύπα στο 4-5 είναι πρωτάκουστη και μόνο οι αφοι μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Ο Μπι είπε τι θέλει, οι αφοί έβαλαν στόχο φέτος ότι θα πάμε ψηλότερα από πέρσι, οπότε περιμένω ακόμα. Μέχρι τότε, θα πάρουμε ματς, θα χάσουμε ματς, η 8αδα είναι στις δυνατότητές μας, αλλά είμαστε μόνο μία νίκη μπορστά από την 11 θέση... Ο Πετρούσεφ δεν παίζει σαν σενάριο, και δεν είναι αυτό που μας λείπει, μου θυμίζει τους καλοκαιρινούς στόχους που έβγαζε κάθε αρδακι.

  • Hoopfan
    Hoopfan Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    οχι ΜΚ7 δεν αντιπαρεβαλλες τιποτε ... σου απεδειξα πως οι ομαδες που θα διεκδικησουν την προκριση στο φ4 εχουν απο 3 εως 5 παικτες στην front line ... ο Ολυμπιακος εχει 5 πολυ καλους παικτες στην front line οποτε ειναι υπερπληρης ... εαν ΕΣΥ δεν μετρας τον Παπανικολαου σαν 4αρι ειναι παγερα αδιαφορο , γιατι ο προπονητης εχει αλλη αποψη και τα γεγονοτα σε διαψευδουν .. οπως εγραψα και δεν μπορεσες να απαντησεις , εαν θεωρουνται 4αρια οι Χεζονια , Ντεκ , Καλινιτς , Ουλανοβας , Χειζ , Σεστινα , Κλαβερ , Αμπας κλπ , ο τοτε και ο Παπανικολαου μια χαρα μπορει αφου δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ολους αυτους ....

    οσον αφορα στον Μπαρτζωκα ειναι η δευτερη φορα που ο ιδιος και αλλη μια φορα ο Μποζικας απαντανε ακριβως το ιδιο στους δημοσιογραφους / προπονητες του καναπε ... οτι δηλαδη ο Ολυμπιακος παντα εχει τα ματια το υαμοιχτα στην αγορα αλλα 1ον εαν δεν βρεθει καποιος παικτης που μπορει να σταθει σε αυτο το επιπεδο δεν θα αποκτηθει 2ον εκανε ξεκαθαρο πως δεν θα αντκαταστησει κανεναν παικτη οσο ειναι υγιης .. με λιγα λογια ειπαν με ευγενικο τροπο πως εκεινοι αποφαιζουν και να μην ανακατευονται στη δουλεια τους ...

    προφανως οι δημοσιογραφοι θελουν να σερνεται οτι ο Ολυμπιακος ψαχνει για παικτη ωστε να εχουν να γραφουν διαφορα σεναρια ... την δουλεια τους κανουν και ειναι θεμιτο ... συχνα μαλιστα επιμενουν σε κατι που εχουν 'αποκαλυψει' για να μην φανει οτι η 'πληροφορια ' που ειχαν ηταν λανθασμενη , ακομη και εαν οι πρωταγωνιστες αλλα και τα γεγονοτα το εχουν διαψευσει ( πχ Τζειμς , Μιροτιτς , Μιτσιτς , Πετρουσεφ κλπ ) ,,,

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    @Hoopfan Σου αντιπαρεβαλλα σε αλλο σχολιο τις frontcourt των ομαδων που διεκδικουν συμμετοχη στα πλει οφς σε απαντηση του σχολιου σου στο οποιο σκοπιμως(?)παρελειπες παικτες προκειμενου να δικαιολογησεις το γεγονος της υποστελεχωσης της δικης μας γραμμης ψηλων που αποτελειται απο μολις τεσσερις παικτες.Ανταπαντηση δεν πηρα.

    Και παμε τωρα στην backcourt.Με Γκος υγιη και επανοδο Μακκισικ στην αγωνιστικη δραση κι εγω την θεωρω πληρη.
    Ο Γκος ομως ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιβεβαιωνει για τεταρτη σερι χρονια την επιρρεπεια του σε τραυματισμους και δη μυικους.Ηδη αυτη ειναι τριτη φορα που μενει εξω σε λιγοτερο απο τεσσερις μηνες που βρισκεται στην ομαδα.Ποσοι μεσα στην ομαδα πιστευουν οτι αυτος ειναι και ο τελευταιος τραυματισμος του στην τρεχουσα σεζον?
    Προπερσι στην Ρεαλ τραυματιστηκε παραμονες του φ4 αλλα η Ρεαλ ειχε Γιουλ Ερτελ (ασχετα αν τσακωθηκε με την ομαδα) Κοζερ και Αμπαλδε που ο Λασο συχνα χρησιμοποιουσε με αρκετη επιτυχια σαν pg.
    Λες επισης πως ο Μπαρτζωκας δεν θα προσθεσει παικτη παρα μονον αν υπαρξει σοβαρος τραυματισμος.Για σενα δηλαδη σοβαρος τραυματισμος ειναι ενας παικτης να χασει π.χ (χτυπα ξυλο) το υπολοιπο της σεζον ε? Μια βαρια θλαση που σε αφηνει εναν μηνα εξω δεν θεωρειται σοβαρος τραυματισμος?
    Θα πει κανεις και τι να κανει η ομαδα?Να προσθετει παικτες καθε φορα που καποιος παθαινει κατι λες και ειναι παραγγελια σε ταβερνα? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.Εννοειται ΟΧΙ.
    Απο την αλλη ομως αν εχει ΡΙΣΚΑΡΕΙ παιρνοντας εναν εξαιρετικο μεν γυαλινο δε παικτη οπως ο NWG και το ρισκο ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ (υπενθυμιζω παλι 3ος τραυματισμος σε τεσσερις μηνες) οφειλει να κανει κινηση για να ειναι ΑΣΦΑΛΗΣ οταν θα κρινονται οι τιτλοι.Γιατι αν ο επομενος τραυματισμος του Γκος τον κρατησει εξω για καναν μηνα παλι αλλα το μεταγραφικο παραθυρο για την Ευρωλιγκα εχει κλεισει ΟΡΙΣΤΙΚΑ θα πας να παιξεις play offs με Θωμα και πισω του τον Λουντζη.
    Τον Λουντζη που προχτες ειμασταν 9-10 ποντους μπροστα ενα τετραλεπτο πριν το τελος και πηρε επιθεση 14" πριν την ληξη της επιθεσης?
    Τον Λουντζη που περαν της προσωπικης αμυνας με την πιεση στον αντιπαλο χειριστη (και οχι παντα με επιτυχια στο βελιγραδι τον εκανε γιογιο ο Μπλατ) δεν προσφερει σχεδον τιποτα αλλο στο παιχνιδι σε σεζον που θα πρεπε να κανει το step up?

    Και εν παση περιπτωσει φιλε τι μας λες?Βγαζεις ψευτη τον Μπαρτζωκα?Δηλαδη το οτι ειμαστε στην αγορα για εναν ή και δυο παικτες που ειπε ηταν σταχτη στα ματια των δημοσιογραφων και του κοσμου?
    Δηλαδη μας λες στην ουσια οτι μας παραμυθιαζει?

    Εισαι στο μυαλο του Μπαρτζωκα κατα το "στο μυαλο του Τζον Μαλκοβιτς" ή μηπως εισαι μελος του staff? Θεματοφυλακας της τσεπης των Αφων? Ή καποιος ειδος αυτοκλητου προπαγανδιστη?
    Τι εισαι τελοσπαντων? Και δεν σε ρωταω ειρωνικα ουτε με κακη προθεση αλλα νισαφι πια φιλε με την εμμονη σου περι πληροτητας

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστας
    Πρώην; Είσαι σίγουρος;

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @Hoopfan

    Και 15 να μπορουσε να δηλωσει παλι 6 θα παιζουν, παλι 10δα θα κατεβαζει και παλι θα εχει θεμα. Ο 7ος σου δινει τη δυνατοτηατα να ρυθμισεις τους 6 αναλογως του αγωνα. Δε σου δινει παραπανω παιχτη για να τον δηλωσεις. Επειγοντως 2 καλα ελληνικα διαβατηρια το ξαναλεω, μεσα στους επομενους 4 μηνες.

  • Hoopfan
    Hoopfan Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Chrisvoulg φετος στους τελικους η ομαδα εχει δικαιωμα να δηλωσει 7 ξενους οπως γινεται στην κανονικη περιοδο .... σε σχεση με περυσι ο Ολυμπιακος εχει μειον εναν Ελληνα πρωτης γραμμης ( + Ουοκαπ - Σλουκας / Βεζενκοφ ) αλλα αντι για τους μετριους Μπολομποι και Μπλακ ( που ηταν και τραυματιας στους τελικους ) εχει τον κορυφαιο Μιλουτινοφ ... με λιγα λογια με Ελληνα τον Ουοκαπ και με το δικαιωμα πριν απο καθε αγωνα ν αεπιλεγι την 6αδα των ξενων ειναι μια η αλλη σε σχεση με περυσι ....

    προσωπικα θεωρω πως φετος θα ειναι πολυ καλυτερος ο Ολυμπιακος σε σειρα 3-5 αγωνων , με Κειναν και Γκος αντι Σλουκα και Πιτερς/ Μιλουτινοφ αντι Βεζενκοφ / Μπολομποι .... οποιοι 2 απο τους Σικμα , Μακ Κισικ , Μπραζντεικις τον Μαιο θα ειναι στην καλυτερη κατασταση θα δηλωθουν στην 7αδα ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...