roumeliotis

Carwiz

Παράταση... αγωνίας για Σλούκα

casino loutrakiou
redwell

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ραντεβού του Κώστα Σλούκα και του ατζέντη του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και όλα παραμένουν ανοιχτά ακόμα αναφορικά με το μέλλον του 33χρονου γκαρντ στον Πειραια.

Ο διεθνής άσος τόνισε μετα την ολοκλήρωση της συνάντησης: "Έγινε κια εποικοδομητική συζήτηση και υπάρχει αμοιβαία εκτιμηση μεταξύ των δυο πλευρών.

Δεν εχει τελειώσει τίποτα. Θα σας ενημερώσουν" είπε εξερχόμενος και όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει νέο ραντεβού, απάντησε: "Προφανώς, θα ενημερωθείτε" και έφυγε.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

195 σχόλια

  • Andregon
    Andregon Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    @geodiv,
    Δεν σε παρεξηγώ και συγνώμη αν σε στεναχώρησα με το ύφος γραφής μου. Δεν είμαστε κλώνοι κάθε άνθρωπος έχει την δική του οπτική για τα πράγματα και αυτό είναι απολύτως σεβαστό.
    Απευθύνομαι όμως σε σοβαρά άτομα όπως εσύ και αρκετά άλλα παιδιά εδώ μέσα που αγαπούν την ομάδα ώστε να είναι λίγο περισσότερο καχύποπτοι με αυτά τα σκιώδη που γράφονται καθαρά βάσει εκτιμήσεων και όχι βάσει πληροφοριών.
    Τέλος οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι μια στατική εικόνα και ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξει κρίση αλλά ούτε και το αντίθετο στις σχέσεις παίκτη και προπονητή.
    Πρόκειται για μια οικογένεια και μέσα σε αυτοί και τσακωμοί θα υπάρχουν και σασμοί, το θέμα είναι να γίνεται σωστά η διαχείριση μιας κρίσης.
    Εύχομαι να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας ως έχει και όλα θα πάνε περίφημα.
    Καλό απόγευμα.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Οντως, οι παλιοί Ολυμπιακοι λεγαμε Τζορτζ Μπεστ τον Δεληκαρη.

  • geodiv
    geodiv Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 13:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύγγαυρε Andregon, για να το κλείσω, θέλω να μείνει ο Σλούκας χωρίς να διαταραχθούν οι σχέσεις στην ομάδα. Και πιστεύω, κατά βάθος, όλοι αυτό θέλουμε. Με παρεξήγησες, δε διεκδικώ την αποκλειστικότητα στην αγάπη για τον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ. ΥΓ. Εδώ ρε φίλε συγχώρεσα το παιδικό μου ίνδαλμα, τον Έλληνα Τζορτζ Μπεστ, ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΛΗΚΑΡΗ.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos guard
    Στο σενάριο για Σλούκα starter, σκέψου μόνο ποια θα είναι η αρχική 5άδα μας
    Γουόκαπ, Σλούκας, Παπανικολάου, Μίροτιτς, Μιλουτίνοφ
    Αλλαγμένη κατά 3/5 από πέρσι...
    είναι τελείως άλλα δεδομένα, τα οποία βέβαια θα τα μελετήσει ο Μπαρτζώκας...
    από την άλλη αν πεις ότι δεν πας σε σενάριο Σλούκα starter, σκέψου τη 2nd unit
    Γκος, Σλούκας, ΜακΚίσικ (αν δεν αποκτηθεί 3άρι), Πίτερς, Φαλ
    είναι unbalanced
    λιγότερο από φέτος, αλλά και πάλι δεν υπάρχει ισορροπία....
    Αυτό που φαίνεται είναι ότι η 1st unit είναι έτοιμη είτε με Σλούκα στο 2, είτε με Κάνααν... η 2nd θέλει δουλειά....
    βέβαια δεν ξέρουμε κι αν πρόκειται να αποκτηθεί άλλος παίκτης πλην των προγραμματισμένων....

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Ηλία, εχουμε ξαναγραψει για την προοπτικη να ξεκιναει ο Σλουκας στη βασικη πενταδα στη θεση του Κανααν. Μονο ευκολο δεν ειναι και τα περσινα στατιστικα δεν ειναι υπερ αυτηςτης επιλογης.

    Με Canaan I., Papanikolaou K., Fall M., Vezenkov S., Walkup T. η ομαδα ειχε offensive rating 118.9 και defensive rating 102.6 δηλ. ανα 100 κατοχες δημιουργουσε διαφορές 16.5 ποντων (κατα μεσο ορο).

    Με Papanikolaou K., Sloukas K., Fall M., Vezenkov S., Walkup T. ειχε offensive rating 114.4 και defensive rating 110.3 δηλ. διαφορά 4.1 ποντους.

    Τα παραπανω σημαινουν οτι αν ξεκινουσε η ομαδα με Γουοκαπ και Σλουκα (αντι του Κανααν) στην 1η πενταδα μετα βιας θα μπορουσε να δημιουργησει στο 1ο δεκαλεπτο τις μεγαλες διαφορες που ειδαμε να παιρνει κατα κορον στην Ευρωλιγκα ενω και η 2η πενταδα θα ειχε σοβαρο προβλημα στο σκοραρισμα χωρις τον Σλουκα δηλ. θεωρητικα ολα τα παιγνιδια θα ηταν ντερμπι.

    Βεβαια, το γεγονος οτι θα λειπει ο Βεζενκοφ και ηλθε ο Γκος ισως διαφοροποιει καπως τα πραγματα αν και οχι πολυ. Πρωτον διοτι ο Μπαρτζωκας αποκλειεται να αλλαξει στυλ παιγνιδιου και δευτερον διοτι ο Γκος ουτε καλαθομηχανη ειναι αλλά ούτε και φοβερος δημιουργος (κατω απο 2 ασιστ μεσο ορο ειχε στη Ρεαλ). Αν καποιοι πιστευουν λοιπον οτι ο Γκος μπορει να αντικαταστησει τον Σλουκα ειναι γελασμενοι.

    Τα παραπανω ισχυουν ακομα και αν ο Γουοκαπ μεταφερθει στη 2η πενταδα οπως αναλυσαμε σε προηγουμενο ποστ.

    Το καλυτερο σεναριο λοιπον ειναι να παραμεινει ο Σλουκας στην ομαδα και να συνεχισει να τον χρησιμοποιει οπως τον χρησιμοποιει ο Μπαρτζωκας. Δυστυχως, αυτο ειναι το σεναριο που οπως φαινεται δεν ειναι αποδεκτο στον Σλουκα.

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 12:19 Σύνδεσμος σχολίου

    πιστεύω ότι το θέμα έχει τελειώσει . Ο Σλούκας μας χαιρετάει . Δεν μπορει να εκβιάζει την ομάδα . Αφου μπήκε και βγήκε και το θέμα δεν έλειξε , κλείνει πιο πολυ στο να φύγει .
    Εγω πιστεύω ότι για να πείστει ο ΣΛούκας πρέπει στην second unit που έχει ήδη δυναμώσει αρκετά με τους Γκός-Μιλουτίνοφ να προστεθεί ένα 3άρι που θα βοηθάει το παιχνίδι του Σλούκα

  • Νικος 7
    Νικος 7 Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειμαι λαμογιο ομως....

    Εταξα μπυρες αμα κανουμε μεταγραφη στη μπαλα αρα δεν θα πληρωσω ουτε ενα ευρω!!!

    Βαγγελα, βλεπεις μαθαινω απο σενα , τους επιασα ολους κοτσο!!!!

  • Red7arrow
    Red7arrow Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 09:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκη, ας κάνουν ότι θέλουν. Μείνει δε μείνει δεν με ενδιαφέρει. Αυτοί αποφασίζουν.
    Εμείς απλά σχολιάζουμε κάποια πράγματα που ακούμε και διαβάζουμε.
    Όπως λέει ο Ηλίας Θεοδωράκης και συμφωνώ, business είναι και το μπάσκετ και η κάθε πλευρά επαγγελματικα, κοιταει το κέρδος της.
    Τα πρόσωπα παίζουν μπάσκετ, αυτά φέρνουν τις επιτυχίες αλλά ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα των προσώπων παίζει μεγάλο ρόλο στο πως ένα κλίμα ομάδας διατηρείται υγιές και δεν υπάρχουν τριγμοί.
    Αν μείνει ο Σλουκας ότι κι αν έχει προηγηθεί με το θέμα ανανέωσης του, πάλι θα τον υποστηρίξω στο γήπεδο και θα χειροκροτώ και θα τον αποθεωνω όταν θα το αξίζει.
    Τώρα όμως πρέπει να λάβει κι εκείνος το μήνυμα μέσα από τα δικά μας σχόλια και τον ντόρο που γίνεται, ότι ένας παίχτης δεν γίνεται αγαπητός μόνο από τα καλάθια που βάζει αλλά και από τη στάση που δείχνει σε προπονητή και συμπαίκτες εντός κ εκτός αγώνων.
    Το να μου λες πχ ότι εγώ θέλω να ξεκινάω 1η πεντάδα και να παίζω περισσότερα λεπτά, είναι σα να λες, δε γουστάρω που ξεκινάει 1η 5αδα ο Γουοκαπ, βγάλε τον έξω και βάλε εμένα.
    1ον) προσβάλεις τη κρίση του προπονητη
    2ον) προσβάλεις τον συμπαίκτη σου και επειδή κανείς δεν είναι χαζός και όλα αυτά εντός της ομάδας μαθαίνονται, μπορεί ύστερα να υπάρξει ρήξη και ανάμεσα τους.

    Αυτα στο δικό μας το μυαλό ίσως άδικα, αλλά συμβαίνει, προκαλούν ανασφάλεια και φόβο για τον κίνδυνο που αιωρείται στο να χαλάσει αυτή η υγιή ομάδα που έχει φτιαχτεί, εξαιτίας των καπριτσιων του Σλουκα!!!!
    Όχι λοιπόν, καταλήγουμε στο ότι δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΈΝΑΝ ΣΛΟΥΚΑ να χαλάσει το πνεύμα και την αρχή αυτής της ομαδάρας!!!

  • Dark Red
    Dark Red Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 08:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos(Γρουσουζης Τρολυμπιακος), ναι ναι, πήγαινε στο πάρκινγκ εσύ. Πρόσεξε μόνο μην το κάνεις όπως την προηγούμενη φορά που σε πηρε όρθιο ο ύπνος και τελικά πήγες λάθος μέρα, γιατί παλι θα γελάει όλος ο κόσμος μαζί σου(όχι ότι τώρα σε παίρνουν στα σοβαρά).
    Βασικά, μεταξύ φίλαθλου και οπαδού, δεν είσαι ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο. Είσαι μια διαφορετική κατηγορία, μέλη της οποίας υπήρξαν ο Αβερελ κι ο Ραντανπλαν, ο Χουζουρης κι ο Σκουντουφλης από τα στρουμφακια, ο ηλιθιος κι ο πανηλιθιος και άλλα παρόμοια τέρατα ευφυΐας...
    Όσο για την Νίκη, είμαι σίγουρος ότι θα διαβάσει το σχόλιο σου και θα σου απαντήσει ανάλογα αν και νομίζω πως δεν πρέπει να ειναι single το κορίτσι, άρα μάλλον ατυχησες.

    Υ. Γ. Πάντως με το "Αδηριτη ανάγκη" με εξέπληξες πολύ, ρε μπαγασακο. Δεν σου το 'χα ότι μπορείς να διαβάσεις ολόκληρο λεξικό της νεοελληνικής...

  • Grammar_Nazi
    Grammar_Nazi Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 08:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλιας Θεοδωρακης, όχι πως έχει σημασία αλλά τα γήπεδα μπάσκετ έχουν παρκέ και όχι τερέν...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...