roumeliotis

Carwiz

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Βεζένκοφ

casino loutrakiou
redwell

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ καθώς ο κορυφαίος παίκτης της Euroleague δεν έχει θέμα στο γόνατο όπως εκφράστηκαν φόβοι αρχικά.

Ο Βούλγαρος διεθνής έχει υποστεί ένα οστικό οίδημα και παραμένει άγνωστο για το αν θα προλάβει το ματς της Κυριακής (11/06) ή το επόμενο της σειράς των τελικών.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού σχετικά με το αποτέλεσμα της μαγνητικής του 28χρονου πάουερ φόργουορντ αναφέρει: «Ο Σάσα Βεζένκοφ υπέστη οστικό οίδημα στην οπίσθια επιφάνεια του έσω κνημιαίου κονδύλου δεξιού γονάτου».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

23 σχόλια

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 04:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιστροφη Ντορσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατι θα μεινουμε με Λαρετζακηδες και Λουτζηδες και οι βαζελοι θα εχουν τους καλυτερους Ελληνες... βλεπετε Σαμοντουροφ, Αβδαλας, Ματζουκας, Παπαγιαννης, Αγραβανης... Εμεις τι εχουμε περα απο τα 2 γεροντια Σλουκα και Παπανικολαου; τον Βουλγαρο ή τον Γουακαπακη;

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7arrow αν η κατασταση ξαναγινει να πρεπει να νικαμε και διαιτητες , εγω δεν ξανασχολουμαι με το ελληνικο μπασκετ , γιατι ετσι κι αλλιως σαν προϊον δεν με ιντριγκαρει..!
    ..καθε χρονο με απασχολουν λιγο να τις κοιταξω απολυτα μεμονομενες περιπτωσεις πχ ο Καντζουρης , ο Καστριτης απο προπονητες..κι αλλοι που βλεπω οτι κανουν δουλεια σε αντιξοες συνθηκες..κανενας παιχτης ..δηλαδη 3-4 περιπτωσεις καθε χρονο...αλλα ποτε δεν θα δω ματς που δεν ειναι του Ολυμπιακου...

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα θελα να πω κάτι για το Ντόρσεϊ !! Μακρυά από μας τέτοια καμένα μυαλά !!! Ο άνθρωπος μπαμ κάνει ότι είναι από άλλο πλανήτη !!! Χίλιες φορές τον Κόναν το βάρβαρο !!!

  • Redwhite
    Redwhite Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόλις ειδα ότι η Φενέρ αφήνει ελεύθερο τον Ντόρσεϊ και ο βαζελος θέλει να του κάνει πρόταση. Νομίζω δε χρειάζεται να συζητήσω γιατί θα έπρεπε να έχουμε κάνει ήδη πρόταση. Redgoal θα θέλει ο Ντόρσεϊ πάνω από 1 χρόνο συμβόλαιο η θα κάνει πάλι τα ίδια με το nba και θα τον περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο?

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε τι υπάρχει μέσα στο κεφάλι αυτού του ανθρώπου. Είναι εντελώς σε έναν άλλο κόσμο μέχρι τώρα. Δεν γίνεται να σκέφτεσαι τη σύνταξη αντί να σηκώνεις κούπες και να κονομάς εκατομμύρια ευρώ. Τι να σου πούμε; Είναι περίπτωση πέρα από κάθε λογική ο συγκεκριμένος

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω βλέπω DeCoupePE οτι αυτοί οι πιτσιρικάδες, αποτελουν μερος ενος μικρου ροστερ και ειτε δεν παιζουν ειτε οπως λες παιζουν οταν δεν πρέπει και δε βοηθουν καθολου.
    Αν ειχαμε ενα ροστερ μεγαλυτερο και υπηρχαν κι αυτοι να τριβονται και να βελτιωνονται θα ημουν θετικος στο να υπαρχουν στο ροστερ. Ομως οταν το ροστερ ειναι τοσο μικρο και βλέπουμε οτι και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα το κουπί το τραβάνε οι ιδιοι και οι ίδιοι και δεν εχουν ουσιαστική βοηθεια και ανάσες απο τους δευτερους, τοτε το να εχω Τανουληδες και Λουτζηδες και Πάπες, ειναι αστειο και ανουσιο!
    Ο Ολυμπιακός δεν ειναι ομάδα προπονησης για τους μικρους. Ειναι ομάδα πρωταθλητισμού. Δε γινεται να ξεκιναει καθε χρονο η ομάδα με σταυροκοπια και προσευχές ωστε να μην τραυματιστει ο Σλούκας η ο Βεζενκοφ η ο Γουοκαπ!
    Αυτούς τους τραυματισμούς αν τους είχαμε στη μεση της χρονιάς, θα ειχαμε αποδεκατιστεί! Και ειδατε ποσο σημαντική ηταν η παρουσία των παιχτών αυτών σε πολλά παιχνίδια διοτι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ αλλοι να τους αντικαταστήσουν.
    Το οτι ελειψε ο Σλούκας και καταφέραμε στο διάστημα αυτό να πάρουμε νικες, δε σημαίνει οτι εχουμε τη πολυτέλεια να μη μας νοιαζει.
    Του χρόνου, αν δεν γινουν μεγάλες μεταγραφές σε σημαντικές θέσεις και αν δεν μεγαλώσει το ρόστερ ωστε να παρουν περισσότερες βοήθειες οι 5-6 παίχτες "κορμού", θα βρεθούμε στη θέση της ΕΦΕΣ να πολεμάμε να μπουμε 8άδα. Καθίστε και θα δειτε! Ελπίζω να γινει οτι πρέπει.
    Επίσης, σκεφτείτε οτι η διαιτησία δεν εφτιαξε ποτέ στην Ελλάδα. Απλα ημασταν καλυτεροι από τον βάζελο εδω και 2 χρονια και νικαγαμε και τους διαιτητές. Τώρα που λενε οτι θα βαλουν χρηματα και θα φτιαξουν πιο δυνατή ομάδα, θα τα βρουμε σκούρα λογω και της διαιτησίας. Θυμηθείτε τα λογια μου.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    φίλε Red7Arrow είδες ότι είμαι πιο απογοητευμένος ακόμη και από τον τελικό που θεωρώ ότι χάσαμε άδικα (και τον περσινό επειδή δεν πήραμε με 300.000 τον Lessort..)..Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό το κάζο, το 3-1 δεν είναι καν δίκαιο, είχε σημασία να πάμε του χρόνου με το σερί να γράφει και 60-0 στην Ελλάδα..τώρα ξεκινάς από το 0 και στα ίσα..δηλαδή κρίμα και άδικο.

    Είναι ΗΔΗ αποτυχία για μένα, ανέλυσα και σε άλλα νήματα τα μαύρα χάλια του ΠΑΟ (τραγικοί Έλληνες, καλύτερο power forward Αγραβάνη, από 9 ξένους παίζουν με 5, υπηρεσιακός προπονητης του Λαυρίου και γαύρος, 1 play maker που στην πραγματικότητα είναι κοντό combo, δεν μένει σχεδόν κανείς για του χρόνου και αυτός που μένει - Παπαγιάννης, δεν παίζει τίποτα, χειρότερη σεζόν με αρνητικό πρόσημο εδώ και δεκαετίες) και θα μπορούσα να λέω και άλλα τραγικά..

    Papas, Τανούλης και Λούντζης μία χαρά είναι να παίρνουν κάποια λεπτά Ελλάδα και να τους φτιάξεις κιόλας, για το βάθος τις 15άδας τους θες και να ξεκουράζουν, απλά όταν τους βάζεις μπροστά, έ τότε κάτι έχεις κάνει λάθος στον σχεδιασμό..κάθε χρονιά για 1-2 βελτιώσεις του ρόστερ χάνουμε ιστορικές ευκαιρίες, είναι δυνατόν ένα ρόστερ του καλοκαιριού να μην θέλει μία οποιαδήποτε διόρθωση; ο Θεός την έφτιαξε την ομάδα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται τα τελευταία χρόνια και δεν γίνεται καμία βελτίωση τα Χριστούγεννα..

    Είχαμε δει όλοι όσοι έχουμε δει 20 αγώνες μπάσκετ στην ζωή μας, ότι μόλις κλείνει τον Σλούκα μία ομάδα ή λείπει, δεν υπάρχει αρκετή δημιουργία, ξεκάθαρα χρειάζεται ένα combo με δημιουργικά χαρακτηριστικά, να σπρώχνει και λίγο στο σκοράσιμα. Μάλιστα έλεγα ότι αυτός ο παίχτης, ένας βετεράνος ας πούμε για την μισή χρονιά, έπρεπε να μπει μπροστά από τον Λαρεντζάκη και τον McKissic στην ιεραρχία.

    Εκτός ότι έπεσαν να με φάνε εδώ μέσα, ότι θα κόψουμε λεπτά από τον Λαρεντζάκη (σιγά τον Παναγιώτη Γιαννάκη..) και ότι ο McKissαρος ο παιχταράς θα τους φάει ζωντανούς, και να έπαιρνε παίχτη ο Μπαρτζώκας αμφιβάλω ότι θα τον χρησιμοποιούσαι κατάλληλα. Χωρίς σέντερ αναγκάστηκε να πάρει τον Κουφό και τον έβαζε με το ζόρι κάτι ολιγόλεπτα (11.8ποντοι 8.2ριμπ 1.5ασ με 17PIR είχε στο Eurocup φέτος), πήρε τον Acy, και δεν τον έβαλε μία φορά 5 λεπτά να ξεκουράσει τον ΠΑπανικολάου, ο άνθρωπος και την αμυνά του έπαιζε και στα ριμπάουντ πήδαγε πρώτος και τα τρίποντά του έβαλε (51.7% στην Ελλάδα, 50% Euroleaugue και 75% σε 2 αγώνες play off, σε μικρό δείγμα τα 2 τελευταία, αλλά έβαζε, 20 αγώνες έπαιξε συνολικά), τον Μάρτιν μας τον φόρεσαν καπέλλο..

    Επίσης, επειδή πάλι μπερδεύεται ο κόσμος, δεν θες 2-3άρι, έχεις 2 τέτοιους στην ομάδα, τον McKissic και Λαρεντζάκη. Τώρα επειδή είναι καλά παιδιά και δεν αντιδρούν στα καντήλια του προπονητή, να μην παίρνεις παίχτη μπροστά τους είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο..πάντως με αυτούς τους 2, δεν παίρνεις άλλον παίχτη 2-3, κατά τη γνώμη μου χρειάζεται και εκεί, δηλαδή ένας Bryant (ανανεώνει με Εφές) και ένας Hilliard θα ήταν πολύ πιο χρήσιμοι από αυτούς τους 2. Ή ακόμη και Grigonis σε ρόλο Lojeski, αλλά άστο αυτό, επέλεξαν διαφορετικό δρόμο στην ομάδα..

    Πάμε στους καθαρούς άσσους. Έχουμε πει για τον Λούντζη, είναι ένα ψηλό παιδί που επειδή δεν έχει σουτ και δεν είναι πολύ ψηλός για να παίξει forward, τον βαφτίσαμε playmaker, το παιδί είναι ακόμη 24-25, μπορεί αν έχει λίγο εξέλιξη να γίνει ο Έλληνας Walkup, δηλαδή δυνατή άμυνα, να βάζει κάνα τρίποντο, και να μάθει να δημιουργεί στα συστήματα της ομάδας, αυτόφωτη δημιουργία όμως δεν έχει, δεν είναι κλασσικό Playmaker, μέχρι που έγινε και ο τραγέλαφος χθες να μην μπορεί να κατεβάσει μπάλα..ο playmaker..αλλά και ο Walkup τέτοιος παίχτης είναι και έγινε κορυφαίο guard στην Ευρώπη. Ένα ποσοστό του μπορεί να το φτάσει ο Λούντζης.

    O Papas πιστεύω σε έναν τέτοιο ρόλο θα γίνει καλύτερος, έχει τα fundamentals και σουτ, και μου φαίνεται στο λίγο που έχει παίξει ότι μπορεί να είναι πιο δημιουργικός, αλλά το παιδί θέλει χρόνο, πριν μερικούς μήνες ήταν ερασιτέχνης σε ένα άθλιο κολέγιο..θέλει χρόνο, και να βρει και τον ρόλο του. Από Λάρε/Λούντζη του δίνω μεγαλύτερο upside.

    Abosi είναι 2 χρόνια μακρυά, από το να είναι 2 χρόνια μακριά από ομάδα πρωταθλητισμου και τον Τσάμη δεν τον έχω παρακολουθήσει αρκετά αλλά φαίνεται τουλάχιστον 1 βήμα πίσω από τον Τανούλη ενώ έχουν την ίδια ηλικία.

    Μόνο Τανούλη/Ρογκαβόπουλο βλέπω να μπορούν να σταθούν στον Ολυμπιακό, και φυσικά σαν τελευταίες αλλαγές.

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Το 3ο game θα κρίνει πρωταθλητή.
    Με η χωρίς Βεζενκοφ η και Σλουκα, είμαστε καλύτερη ομάδα. Δεν περιμέναμε να έρθουν οι τελικοι για να αμφιβαλουμε.

    Το Περιστέρι με τον Μωραιτη και τον Ραντανοφ τους γλέντησαν. Δεν μπορούμε εμεις;;;;; η μία ζωή θα εξαρτωμαστε από 2-3 παίχτες;;;
    Αν ειναι να φοβάμαι αυτόν τον βαζελο τότε να βράσω τα μέχρι τέλους και τα Final4 και όλα.
    Ο Ολυμπιακός αυτός αν δε κερδίσει το πρωτάθλημα με 3-1 νίκες θα είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

    Σέβομαι την οποία κούραση, το οποίο άδειασμα ψυχολογίας μετά το F4 αλλά ως εκεί. Δηλ τι να πει η Ρεαλ που παίζει κόντρα σε Μπανταλονες και ομάδες στην Ισπανία που έχουν ροστερ πιο δυνατά από τα Περιστέρια και τους Παοκες;;;

    Οφείλουν Μπαρτζωκας και διοίκηση να έχουν ομάδα ισχυρή να μπορεί να αντέχει ΟΛΗ τη χρονιά.

    Για αυτό και λέμε ότι δεν κάνουν για Ολυμπιακό οι Τανουληδες και οι ανέτοιμοι παίχτες αυτή τη στιγμή.
    Μετα από νίκες όλα μας φαίνονται ωραία και θέλουμε παιχτακια ανετοιμα να γεμίζουν το πάγκο και να βαράνε παλαμάκια.
    Είδαμε φέτος.... Παπας, Τσαμης, Αμποσι, θεατές!!!!!!!!!!
    3 θέσεις δηλ τσαμπα κ βερεσέ. Για να λέμε ότι έχουμε Έλληνες νέους κ παραμύθια.
    Μετα μην αναρωτιομαστε γιατί δεν αντέχουν οι παίχτες μας και στο τέλος ξεφουσκωνουν!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο MVP της Euroleague, το παιδί πάει για ΝΒΑ και ο άλλος ο πουθενάς πάει να του κόψει την καριέρα, σφυρίζεται αντιαθλητικό, το παίρνουν πίσω, παίρνουν και το παιχνίδι με βία και αδικία..

    Σιχαμενοι, και φταίμε και εμείς που δεν τους τελειώσαμε με μισή ομάδα. Με Τσαλμπουρη αντί Peters και Canaan τους καθαρίζαμε χθες.. Αντί να πετάει τα τούβλα ο γελοίος ήρωας της δεκάρας θα είχε την μπάλα στα χέρια ο Canaan και στην γωνία για το τρίποντο ο Τσαλμπουρης.. αλλά για Ισπανία καλός είναι..για Ελλάδα δεν λέει, είμαστε ΝΒΑ εδώ και μας χαλάνε οι ρολιστες..

    Τέτοια διαιτησία - μήνυμα έχει να γίνει από την εποχή του σωλήνα, αυτή είναι η κανονικότητα που φέρνει ο Γιαννακόπουλος, και μάλιστα η πιο εύκολη της ζωής του, ούτε καν πλήρωσε, με 5 ποσταρισματα στο Ινσταγκραμ έφερε όλη την σειρά τουμπα..

    Ντροπή και αισχος...και αυτή είναι η Ελλάδα μας.. μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που επέστρεψα πριν μια δεκαετία στο μπορντελο αυτό, καταστρέφουμε την ζωή μας για τα κομματοσκυλα/τους απογόνους κάποιων λαμόγιων/και τους πονηρούς φελλούς που επιπλέουν στην μαρμιτα με τις ακαθαρισιες.

    Ξυπνάτε ρε, δίνεται δικαίωμα στην σαπιλα να βγει στον αφρό..

    Το αήττητο έπρεπε να είχε μεταφερθεί για του χρόνου, να έχουν και αυτοί μία ψυχολογική πίεση. Ομάδα με υπηρεσιακό προπονητή και παίχτες που θα γυρίσει 1-2 για του χρόνου μας πήρε παιχνίδι με ξύλο και διαιτησία.. όλα δώρο μία ζωή στον βαζελο. τσάμπα 2 Ευρωλίγκες πεταμένες..

  • Πέτρος
    Πέτρος Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 13:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν προλάβει και ο Σλούκας θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα σε ότι αφορά το σκοράρισμα. Τώρα θα ήταν ωραία να είχαμε τον Κεϊναν. Ελπίζω τουλάχιστον στο μεθεπόμενο ματς να είμαστε πάλι κομπλέ.

  •   GEO
    GEO Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    David Τι περίμενες από κάποιον που τον λένε Μπόχα-ριδη

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...