roumeliotis

Carwiz

«Καμπάνα» μιας αγωνιστικής στον Ολυμπιακό

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων για τα όσα συνέβησαν στον πρώτο τελικό της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό, κάτι που φυσικά γινόταν από την ανάποδη επί δεκαετίας αλλά ποτέ δεν είχαμε ανάλογη τιμωρία των πρασίνων. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: α) για επεισόδια δυσφημιστικά για το άθλημα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για απαγορευμένη χρήση πανό χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ) και γ) παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (άναμμα πυρσών), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 4-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της κατηγορίας περί εκτεταμένων υβριστικών συνθημάτων σε βάρος φυσικών προσώπων, για τον ως άνω αγώνα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

22 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να κάνουμε το ΣΕΦ χείροτερο απο το ΟΑΚΑ με τους κάφρους .
    @Capitano7 καλά τα λές φίλε αλλα άμα πρόσεξες ο Μαυρογενίδης ( που απο όταν έπεζε ξεχώριζε για το ήθος του ) είπε ξεκάθαρα ότι αυτες είναι αδιαπραγμάτευτες αρχές του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ προγράμματος του Ολυμπιακου . Ξεχώρισε την θέση του απο την επαγγελμάτικη ομάδα του ΟΛυμπιακού , που τη μια φεύγει απο το μάτς με την Καλιθέα και την άλλη ο πρόεδρος πετάει μπάλες στο γήπεδο .
    Οσο για τους φανατικούς-αούγκανους όλων των ομάδων εγώ έχω εκφράσει τις αμφιβολίες μου στο κατα πόσο βοηθάνε την ομάδα . Οσο κερδίζει η ομάδα , φωνάζουν και τραγουδάνε , όταν στραβώνουν τα μάτς υπάρχει αμηχανιά που βάζει την ομάδα σε πίεση έως και αποδοκιμάσίες . Λες και απαγορεύετε να χάσουμε .
    Οταν πάμε γήπεδο πάμε να περάσουμε καλα , να φωνάξουμε υπέρ της ομάδας μας ,να τραγουδήσουμε , να κάνουμε την πλάκα μας , να ευχαριστηθούμε τέλος πάντων . Τώρα πώς κάποιοι ευχαριστιούνται βρίζοντας και πετόντας αντικείμενα πρέπει να μας προβληματίσει σαν κοινωνία . Και οι ΠΑΕ και οι ΚΑε είναι όλες συνένοχές γιατι τους ξέρουν όλους αυτους και τους ανέχονται .
    Και ρωτάω . Τι είναι η αγάπη για την ομάδα ? και τι είναι η αγάπη για τον εαυτό μας ? να θέμε να γινόμαστε καλύεροι ! Και πείτε μου αν έχετε δεί εσεις σε συναυλίες του Παπακωνσταντίνου του Θανάση , να φωνάζει το φανατικό κοινό του τα τελευταία χρόνια "Απαυτώνεται ο Μαλαμάς " ή να του πετάνε πέτρες του Μαλαμα όταν βγαίνει στην σκηνη . Με το να βρίζουμε τον αντίπαλο δεν σημαίνει ότι αγαπάμε την ομάδα μας πιο πολυ
    Εγω είμαι Ολυμπιακός φανατικός αλλα είμαι και άνθρωπός κανονίκος . Και δέν έχω επιτρέψει στον εαυτό μου να τραγουδάει για τον ΗΛιόπουλο και το πούλμαν , για π....ς γιούς κ.τ.λ Βλέπω αγώνες του εξωτερικού , της Σαντ Παουλι και της Μπόκα , παρακωλουθώ Ντόρντμούντ και Μπιλμπάο και βλέπω οπαδούς πραγματικά δίπλα στην ομάδα τους σε κάθε κατάσταση . Εμείς χάσαμε σε τελικό Ευρωλίγκας και μερικοί βγάλανε τον Μπαρτζώκα άχρηστο .

  • Νικος 7
    Νικος 7 Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλλο η εχθρικη ατμοσφαιρα ρε φιλε και αλλο η ζημια στην ομαδα μας...

    Δε θα ξεχασω στο Καραισκακη:

    Οσφπ Παο 0-1 Κατσε
    1-1 με Σισσε στο 90'

    Και ενω εμεναν 6 λεπτα για την ανατροπη, ΑΝΑΨΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ, δινοντας ανασα στον αιωνιο καθυστερησακια...

    Αποτελεσμα;;;;;

    2 βαθμοι χαμενοι και προβαδισμα Λουτσεσκου οπως και το κατεκτησε με βολει Βιειρινια...

    Ευχαριστουμε την 7 και για αυτο !!!!

  • George 7
    George 7 Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο ζωαδια

  • Euroleague Forever
    Euroleague Forever Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 21:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Η λύση για την ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι απλή (και για τη νέα σεζόν και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) :

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ονομαστικά εισιτήρια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ σε όλο το κλειστό ΣΕΦ (με ΑΦΜ και αριθμό θέσης) και μάλιστα το φθηνότερο να κοστίζει τουλάχιστον 700 euro.
    Να τελειώνουμε μια και καλή με την ΣΑΠΙΛΑ που λέγεται "ποδοσφαιρικός χουλιγκανισμός" σε όλα τα τμήματα του Θρύλου.
    Αρκετά ανεχτήκαμε την ΑΛΗΤΕΙΑ και την αντιΟλυμπιακή συμπεριφορά των ημίγυμνων κανίβαλων.

    # Μέχρι Τέλους ΠΑΝΤΟΥ

  • Capitano7
    Capitano7 Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης άσχετο με τον μπασκετικό Ολυμπιακό, σχετικό όμως με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γενικώς.

    "Αυτές είναι οι αξίες της ομάδας μας, αυτό πρεσβεύει ο Ολυμπιακός. Δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω τη φάση παρά το γεγονός πως έβγαινε τετ α τετ "

    Αυτές είναι οι δηλώσεις του νεαρού Χρήστου Λίγδα από την Κ17 του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τέτοιους θέλουμε στην ομάδα μας, σε όλα τα σπορ, τίμιους και παντελονάτους από τα γεννοφάσκια τους, αυτός είναι ο Ολυμπιακός.

    Αυτή είναι η διαφορά μας giorgos, εμείς είμαστε Λίγδας, εσύ είσαι μάλλον...λίγδα!

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos
    Εξακολουθείς να τρολαρεις....
    Τα σπασμένα τζάμια σε εσωτερικές (!) πόρτες στο ΣΕΦ δεν τα είδες;
    Πάλι σου φταίνε οι πατατακηδες ;
    Όσο επιμένεις να υπερασπίζεσαι τον κάθε ανεγκέφαλο γίνεσαι ο ίδιος... ρόμπα

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε giorgos νομίζω ότι κάπως μπερδεύεις την καυτή ατμόσφαιρα που όντως μπορεί να δημιουργήσει η θύρα 7 με ενέργειες απαράδεκτες όπως αυτή προχθές στην είσοδο του σεφ με δέκα βλάκες που έκαναν κάτι που προβλέπει τιμωρία... άλλο λοιπόν βοηθάμε να κερδίσει η ομάδα μας κ άλλο βοηθάμε να τιμωρηθεί η ομάδα μας! Αυτές οι ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού που πρέπει πρώτοι να δίνουν το καλό παράδειγμα...αν αποδειχθεί ότι όντως είναι οπαδοί του Ολυμπιακού αυτοί πολύ απλά δεν ξαναμπαίνουν στο σεφ...δεν έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός καφρους που δεν σέβονται την σωματική ακεραιότητα του οποιοδήποτε ανθρώπου... επίσης εγώ πιστεύω ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι επίτηδες βρέθηκαν εκεί με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα... πιστεύω λοιπόν ότι ήταν στημένο το σκηνικό κ καλό θα είναι να μάθουμε τα στοιχεία αυτών των κύριων να δούμε που ανήκουν....

  • Capitano7
    Capitano7 Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο Ολυμπιακέ, την επόμενη φορά πάρε αγόρι μου κάνα σπαθί και τράβα σφάξου μαζι με την 7, τη 13 και όλα τα καλοπαιδα...Άιντε αγόρι μου πολεμιστή της φακής που θα πεις επιτρέπονται όλα σε ένα πόλεμο, ΓΙΔΙ!!!

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕ, ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ.ΔΡΟΜΟ.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 18:40 Σύνδεσμος σχολίου

    κουλο λιγο να τιμωρειται ομαδα για επεισοδια που εγιναν ΕΞΩ απο το γηπεδο . αν δηλαδη τους την ειχαν στημενη σε καποιο αλλο σημειο και τους τραμπουκιζαν ποιον θα τιμωρουσαν ,τα φαναρια που ηταν κοκκινα. απο την αλλη ολοι αυτοι οι ξυπνιοι που κανουν ολες αυτες τις ομορφιες δυστυχως δεν εχουν το νιονιο να καταλαβουν οτι μονο κακο κανουν στην ομαδα. μια αγωνιστικη κεκλεισεμνων των θυρων ( και καλα μας πηγε) σημαινει χαμενα εσοδα ... κατα τα αλλα θελουμε παικταραδες με συμβολαια εκατομμυριων ...για φαντασου αν τα εχεις σκασει για να παρεις διαρκειας και να σου κλεινει το γηπεδο ο καθε καφρος επειδη ετσι του την βαρεσε .

  • Άρης
    Άρης Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 18:36 Σύνδεσμος σχολίου

    λογικα δεν θα χρειστει αν ειμαστε σημερα και την Κυριακη οπως πρεπει οποτε σπο του χρονου

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...