roumeliotis

Carwiz

Ξανά απών ο Σλούκας, δύσκολα με ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

Για δεύτερη σερί μέρα απουσίασε από την προπόνηση του Ολυμπιακού ο Κώστας Σλούκας καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γυμναστεί.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η συμμετοχή του στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ μοιάζει πάρα πολύ δύσκολη, ενώ οριστικά θα μάθουμε αν θα παίξει ή όχι, ανήμερα του Game-2.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

29 σχόλια

  •  Deep 7
    Deep 7 Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Γράφουν όλοι οι άσχετοι να αφήσουμε τον Σλούκα και ποιον Έλληνα ανταξιο θα πάρουμε στην θέση του ;;;;; Δεν υπάρχει ρεεεεεεε ξυπνήστε μετρημένη στα δάκτυλα είναι οι Έλληνες που μπορούν να παίξουν στον Ολυμπιακό και ΠΑΟ και όποιος προλάβει και τους πάρει.....Όσο για τον Ντόρσεϊ ίσως ο πιο αντιπαθητικός παίκτης που πέρασε από την ομάδα μας ..καθόλου ομαδικός παίκτης χαλιά χαρακτήρας ..θα μπορούσε με τα προσόντα του να είχε κάνει ήδη καριέρα σοβαρή στην Ευρώπη αλλά με τέτοιο κεφάλι που έχει δύσκολο ...

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαγκες, για διαφορους λογους δεν μπορει να συνυπαρξει διδυμο Κανααν-Ντορσεϊ στον Ολυμπιακο.

    Ο κυριοτερος; O Ντορσεϊ απο τοτε που αλλαξε ατζεντη ειναι ομοσταβλος με τον Κανααν και κανενας σοβαρος ατζεντης δεν θα εβαζε δυο παιχτες του σην ιδια θεση σε μια ομαδα.

    Μη ξεχναμε οτι ετσι κατεληξε και ο Σασα στον Oλυμπιακο γιατί, ενω τον ζητουσε ο Γιαννακοπουλος, ο Λωτσος δεν ηθελε να τον εχει στην ιδια θεση με τον Μητογλου στους πρασινους.

  • Basketball coach
    Basketball coach Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Σαφώς και ο Σλούκας είναι παιχυαρας και Έλληνας κυρίως..όποιος πει το αντίθετο είναι άσχετος....είναι πολύ καλός δημιουργός έχει πολύ καλή εκτέλεση από μέση και μακρυνή απόσταση αλλά όπως όλοι οι παίκτες έχει και τα μειονεκτήματα του..προσωπική άμυνα τεράστιο θέμα...αυτός κ ο Πίτερς είναι αδύναμοι κρίκοι στην άμυνα...εννοείτε είναι και Έλληνας οπότε δε πρέπει να φύγει αλίμονο...όμως πλην του ματς με Φενέρ που ήταν Σπανούλης στα καλά του τότε τρέμει στα ματς ειδικού βάρους...έχει και ευπάθεια σε τραυματισμούς..οποίος θέλει να φύγει είναι αμπαλος...αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να περνει πιο πολλά από βεζενκοφ ουοκαπ η φαλ που προσφέρουν σε όλους τους τομείς και είναι σαφώς η κορυφαία τριάδα μας...άρα στηρίζουμε σλουκα περνοντας ένα ηγέτη σκληρό στα δύσκολα ματς ώστε να απελευθερωθεί απ' το στρες και να προσφέρει και στα μεγάλα ματς...και εννοείτε οπωσδήποτε Ντόρσευ σα δίδυμο με κάναν στο δυο αν φύγει από Φενέρ...

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 08:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Για Ντορσει που αναφέρονται αρκετοί από χθες, προσωπικά έχω ανάμεικτα συναισθήματα.
    Από την μια καθαρά παιχτικα προφανώς και μπορεί να βοηθήσει με στοιχεία που κανεις δεν έχει από τους υπάρχοντες παίχτες μας. Επιπλέον το ελληνικό του διαβατήριο σε συνδυασμό με την ελληνοποίηση του Γουοκαπ και ενδεχόμενη μελλοντική ελληνοποίηση του Μιλουτινοφ σου λύνουν απίστευτα τα χέρια στον σχεδιασμό.
    Από την άλλη ο χαρακτήρας του είναι βαρελότο. Ειδικά μετά την συμπεριφορά που είχε στους αγώνες με την Φενερ δεν ξέρω κατά ποσό μπορεί να γίνει μέρος των αποδυτηρίων χωρίς να διαταραχτούν οι ισορροπίες. Πέρα από αυτό δεν ξέρω κατά ποσό έχει αλλάξει τρόπο σκέψης και θα δεχτεί να υπογράψει ένα διετές-τριετές συμβόλαιο και να μην ψάχνεται κάθε χρόνο για NBA.
    Σίγουρα θα μπει στο παιχνίδι και ο ποα που με την λύσσα που έχει για Έλληνες παίχτες μπορεί να του δώσει 1,5-1,6εκ και να τον πείσει.

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 01:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδω στο σάιτ γράφουν οι μισοί που ξέρουν μπάσκετ και οι μισοί που δεν ξέρουν μπάσκετ ενώ στο ποδόσφαιρο όσοι γράφουν έχουν τελειώσει πανεπιστήμια και βάλε !!! Εγώ νομίζω ότι εδώ στο ΡΓ γράφουν όσοι θέλουν , ότι θέλουν , όπως το θέλουν !!! Γενικά στον αθλητισμό πας για την πρωτιά , την πήρες όλα καλά ,δεν την πήρες πας για του χρόνου !!!!Το θέμα είναι ότι Σλούκας αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται με χλευασμό από αρκετούς ενώ δεν είναι τώρα στα 33 του να αμφισβητήται η μπασκετωσινη του !! Έχω γράψει ότι δεν είναι του 10 αλλά όχι να τα ισοπέδωνουμε κιόλας !!! Είναι ωραίο να γράφεις εκ του ασφαλούς και να κρίνεις καταστάσεις απέξω !!! Προχτές πέταξε την μπαλλα ο Κλαιμπερ τεζα ο ηττουδης πριν λίγες μέρες την πέταξε ο Σλούκας ξανά τεζα ο Ηττουδης , στο φάιναλ φορ την πέταξε ο Γιούλ τέρμα εμείς !! Χαλαρώστε και απολαύστε το κάθε άθλημα !!! Αν μπούμε στην διαδικασία να σκεφτούμε τι πραγματικά συμβαίνει έξω από τα γήπεδα πραγματικά δεν νομίζω ότι κάποιος νοήμων άνθρωπος θα ασχολιόταν !! Αλλά τα κάνουμε πέρα αυτά γιατί μας αρέσει το μπάσκετ , το ποδόσφαιρο , βόλεϊ , το πόλο , ο Ολυμπιακός , ο Σλούκας ο Φορτουνης , ο Παγιετ , ο Ινταλγκο, ο Φιλιπποβιτς , ο Μουρίκης γιατί φοράνε την φανέλα που προσκυναναι οι αλλοθρεισκοι !!! Σλούκας , Φορτουνης βίοι παράλληλοι !!! Χαλαρά θα τα πάρουμε τα βαζελια αύριο !!!

  • Τακης
    Τακης Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο άνθρωπος έχει γαστρεντερίτιδα και οι άλλοι γράφουν ότι θέλει να φύγει για αυτό το κάνει..
    Ότι να ναι πραγματικά

  • Πανος
    Πανος Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχως που θα λειπει ο αμπαλος. Τι να μας πει το παικτακι αυτο και ολοι οι ψευτοπροπονητες που τον σιγονταρουν. Ας παρουν και την γνωμη των προπονητων του καναπε που ξερουν πεντε πραγματα παραπανω!

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανησυχω μηπως δεν παιξει αυριο..

  • Milan 7
    Milan 7 Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Απόψε για άλλη μια φορά ο απατεώνας της Φενέρ ξεφτιλίστηκε. Όταν το μπάτζετ του δεν είναι 4x του αντιπάλου τα πράγματα είναι δύσκολα. Όμως στο σάιτ υπάρχουν τύποι που έκραζαν τον Μπαρτζώκα και έλεγαν για το πόσο προπονηταράς είναι ο Ηττούδης. Οι ίδιοι που θα πήγαιναν σε σειρά πλει οφ με 2 5αρια (και καλά) και θεωρούν άσχετο τον 3 φορές καλύτερο προπονητή της EL.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Φοβάμαι ότι ο Κώστας το εξετάζει σοβαρά να φύγει.....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...