roumeliotis

Carwiz

«Το 4ο ματς είναι πολύ δύσκολο» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, επιχείρησε να ρίξει τους τόνους εν όψει της 4ης αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε που θα γίνει στην Πόλη την Παρασκευή (05/05, 20.45). Αναλυτικότερα τόνισε:

«Συνήθως όταν χάνεις με αυτό τον τρόπο είναι ψυχοφθόρο. Παρόλα αυτά οι προπονητές και οι παίκτες σε αυτό το επίπεδο έχουν μεγάλη εμπειρία στο να διαχειρίζονται τα συναισθήματα.

Αυτή τη στιγμή οι ομάδες δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να φτάσουν τόσο κοντά σε φάιναλ φορ. Είναι κάτι μεγάλο και για εκείνους και για εμάς.

Οπότε το κίνητρο είναι μεγάλο, ο στόχος είναι πολύ σημαντικός και με την ευκαιρία θα ήθελα να χαμηλώσω λίγο τους τόνους, τις προσδοκίες και την προσμονή όλων για τη δική μας ομάδα.

Η ομάδα μας και τώρα και κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχει φτάσει το ταβάνι της, παίζει συνέχεια στα όριά της. Κάθε νίκη που κάνουμε είναι σημαντική.

Εμείς θα προετοιμαστούμε για την αυριανή αναμέτρηση. Θέλει πίστη, θέλει επιμονή στο πλάνο και θέλει διαχείριση συναισθημάτων.

Χθες πολλές φορές βιαστήκαμε, πήγαμε σε βιαστικές επιλογές και δεν έπρεπε να το κάνουμε. Το ματς θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, όπως ήταν και το χθεσινό».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

15 σχόλια

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι δηλώσεις πριν από τέτοια παιχνίδια είναι πάνω κάτω οι ίδιες για όλους. Τι περιμέναμε να βγει να πει ο κοουτς δηλαδή; Θα τους κερδίσουμε με είκοσι πόντους;
    Κάθε χρόνο νομίζω γράφουμε τα ίδια για τον Μπαρτζωκα. Τα έχουμε πει. Ο άνθρωπος αυτός είναι τον αγαπάμε τον αποδεχόμαστε και προχωράμε. Ναι και εγώ διαφωνώ με ορισμένες αποφάσεις του. Ναι και εγώ θα έβαζα φέτος τον Μπολομποι στο 4 τον Πίτερς στο 3, ίσως να είχα αλλάξει τον Καναααν και αλλα πολλά.
    Όμως εμείς τα γράφουμε από την ασφάλεια του πληκτρολογίου μας και συνήθως εκ των υστέρων. Εκείνη την ώρα δεν ξέρουμε τι αποφάσεις θα παίρναμε.
    Ο κοουτς όπως και οι πρόεδροι είναι φανατικοί υποστηρικτές του my way. Γι αυτό ταιριάζουν απόλυτα. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπαρτζωκας έχει επιλέξει να προσπαθεί να παίξει το μπάσκετ που του αρέσει και θέλει σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου έδρας, αντιπάλου, απουσιών και γενικά με ότι συνθήκες και αν επικρατούν. Άλλες φορές του βγαίνει και είναι απολαυστικό και άλλες όχι. Ακόμα και στις φορές που δεν του βγαίνει, είτε καθόλου είτε στον βαθμό που θα επιθυμούσε, έχει βάλει σωστές αρχές στην ομάδα ώστε ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις να μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια.
    Αυτή είναι και η διαφορά του από τους υπόλοιπους Έλληνες προπονητές. Ο Ηττουδης έχει προσαρμόσει την ομάδα του να χτυπήσει τις αδυναμίες του Ολυμπιακού ακόμα και αν χρειάζεται να κάνει πράγματα που δεν έκανε όλη την χρονια. Το ίδιο έκανε παλαιότερα και ο Σφαιρόπουλος, ο οποίος πιο πολύ κοιτούσε να χαλάσει το παιχνίδι του αντιπάλου παρά να φτιάξει το δικό του. Αυτό ο μπαρτζωκας δεν πρόκειται να το κάνει ποτε. Ναι μεν κάνει μικροαλλαγές ανάλογα τον αντίπαλο αλλά η γενική του φιλοσοφία δεν αλλάζει.
    Στο σημερινό παιχνίδι θέλω να δω την ομάδα να μπαίνει αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό και να κάνει επιτέλους ένα παιχνίδι ισάξιο των δυνατοτήτων της. Και όσο περνάει ο χρόνος θα πάρουν τον δρόμο τους τα πράγματα

  • David Rivers
    David Rivers Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 09:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύσκολο το σημερινό, θα ήταν ιδανική η νίκη, να μην πάμε σε πέμπτο ματς..
    Πιστεύουμε σε Μπαρτζώκα και ομάδα όπως πάντα.
    Red μια άσχετη ερώτηση: ο ιτουδης (που παρεμπιπτόντως είναι θαύμα που δεν αποβλήθηκε προχθές) σε ποιον πήγε να ορμήξει στην φάση προς το τέλος του αγώνα;
    Αντιπαθητικός και εμπαθής με τον Ολυμπιακό.

  • Milan 7
    Milan 7 Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    "Ο Μπαρτζώκας πρέπει να αναθεωρήσει πράγματα στην προσέγγιση των αγώνων. Είναι κρίμα με τέτοια ομάδα να προδωθούμε από τον coach. Έχει ηττηθεί κατά κράτος από τον Ιτούδη και τον έχουν σώσει Κανααν κι από Σλούκας."

    1. Ποιος έφτιαξε την "τέτοια ομάδα" με μπάτζετ το 1/2 και αν της Φενέρ;
    2. Χρήστο, διαβάζω πιο κάτω πως έχεις εκνευριστεί. Χαλάρωσε λίγο αδερφέ και δες καμιά σειρά στο νέτφλιξ και άσε ήσυχη την καλύτερη ομάδα φέτος στην Ευρωλίγκα και τον back to back καλύτερο προπονητή.

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 07:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύγαυροι σίγουρα το ματς είναι δύσκολο όπως λέει ο κόουτς, αλλά να διαβάσουμε το ματς κ από την άλλη πλευρά δηλαδή, ποιά Φενέρ παιδιά που αν χάναμε στο τελευταίο ματς με Μπασκόνια θα ήταν εκτός, που παίζει κ λειψή!
    Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας απόψε κλειδί θα είναι ο Παπανικολάου αν παίξει καλά δεν φοβόμαστε, η περιφέρεια πρέπει να είναι πιο βελτιωμένη, έλεγχος των ριμπάουντ κ πρέπει να βγει κ ένας παίκτης που θα γυρίσει το ματς από κει που δεν τον περιμένουν!
    Τέλος πρέπει όλοι στην ομάδα να σκεφτούν πως πέρσι για ένα σουτ χάσαμε την κούπα αυτό κ μόνο να τσιγκλίσει τον εγωισμό τους κ να καθαρίσουν το παιχνίδι σήμερα, δεν θέλουμε 5ο ματς κ εισιτήρια κ άγχος,
    Θρύλε ένα σημαντικό παιχνίδι είναι σήμερα το παίρνεις κ τελειώσαμε μ αυτούς!
    Κάντε ότι κάνατε όλη την χρονιά σαν να είναι ένα ακόμα ματς ρουτίνας!!!
    ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ, χωρίς άγχος κ με πνευματική προετοιμασία, άντε πάμε ένα ματς είναι!!!

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 00:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλ.εσεις στο τρίποντο του Σλούκα τι κάνατε;;;;;;;;;;;
    ΟΛΟΙ εσείς που είστε φίλαθλοι,σας αρέσει το θέαμα, πηγαίνετε στο ΣΕΦ τρώτε πατατάκια κ κάθεστε στην καρέκλα σας κ χειροκροτατε ωραίες φάσεις. Στο καλάθι του Σλούκα τι κάνατε;;;;;;;;;;;
    Γιατί Εγώ ΟΥΡΛΙΑΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εσείς τι κάνατε;;;;;;;;;;;;;
    Αν δεν έμπαινε τι θα κάνατε;;;;
    Εγώ είπα ότι ο Ολυμπιακός θα Περάσει.
    Απλά για Όλους τους ολυμπιακούς έφυγε από το πρώτο ματς στην Τουρκία το άγχος του πρέπει να πάρεις ένα ματς εκτός έδρας.
    Γιώργος Ολυμπιακός.
    Υγ.
    Όταν Εγώ είπα μετά από το πρώτο ματς στην Μαδρίτη ότι η Ρεάλ κατά 90%ειναι στο Κάουνας
    Γελαγατε!???????????
    Γελάστε ελεύθερα κ τώρα.
    Τέτοια Ξεφτίλα που έπαθε ο μελιτζάνας ? είναι Τεράστια ΗΔΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ας πάει στην Μαδρίτη.
    Τον περιμένει ο γιαμπουσελε.

    Υγ2ον.
    Ας πω κ κάτι για το ποδόσφαιρο.
    Ναι η ομάδα είναι ΜΑΝΤΑΡΑ.
    Ναι ο Βαγγέλας τα έκανε Μουστοκούλουρα.
    Αλλά.................
    Θα μας πείτε κάτι κύριοι φίλαθλοι εδω για το ματς στο προποτζιδικο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζώκα το τέταρτο παιχνίδι για μας είναι ότι πρέπει να τους ρίξουμε 15 πόντους !!! Ξέρουν ότι άμα χάσουν τέλος !!! Φτειαξε ψυχολογία στην ομάδα να μπει χωρίς ανχος και να παίξει το μπάσκετ που ξέρει . Αν μπουν και τα σουτ στην αρχή βάρα τους αλύπητα !!! Μην τους αφήσεις να πάρουν ανάσα !!! Είναι μεγάλη ευκαιρία να τους τελειώσεις !! Μετά αν έρθουν εδώ είναι τελικός και σε ένα τελικό όλα γίνονται !!!

  • Christos
    Christos Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας πρέπει να αναθεωρήσει πράγματα στην προσέγγιση των αγώνων. Είναι κρίμα με τέτοια ομάδα να προδωθούμε από τον coach. Έχει ηττηθεί κατά κράτος από τον Ιτούδη και τον έχουν σώσει Κανααν κι από Σλούκας. Το παιχνίδι κερδήθηκε αποκλειστικά από την προσωπικότητα των Σλούκας και Βεζενκοφ ,με προσπάθειες καθαρά ατομικές και τραβηγμένες καθώς η ομάδα ήταν μπλοκαρισμένη τακτικά. Η Φενέρ παίζει άμυνα 2οn2 χωρίς έξτρα βοήθειες θέλοντας να κλείσει την εχτρσ πάσα καθώς θέλει οι περιφερειακοί του Ολυμπιακού να αναγκαστούν να πάνε σε προσωπικές προσπάθειες και όχι να δημιουργήσουν ανισορροπία και εχτρσ πάσα σε ελεύθερο συμπαίκτη. Αποτέλεσμα ο Βεζε να βρίσκει λίγες και δύσκολες προσπάθειες ( ο παίκτης του δεν δίνει βοήθειες) ο Κανααν το ίδιο και χειρότερα καθώς περιμένει στην αδύνατη πλευρά για να πάρει εχτρα πάσα (σουτάρε 2 φορες από μακριά) , ο παίκτης του μένει κολλημένος ενώ ουσιαστικά αφήνουν το σουτ σε Γουοκαπ και Μακ oι οποίοι δεν το έχουν . Τους το χάλασε ο Σλούκας που πήγε σε ντραιβ και προσωπικές ενέργειες και πήρε το ματς μαζί με τα τρελά σουτ του Βεζε. Η 1st unit είχε -15 . Έκανε μπαμ ότι με το που έμπαινε ο Γουοκαπ μας περνάν πσραμαζωμα. Το θέμα είναι ότι μας έχουν καταλάβει και πρέπει να προσαρμοστούμε. Ο Σλούκας δεν θα βάζει συνέχεια. Πρέπει να βρουν σκορ μέσω σκριν από Κανααν και Σλούκας να παίξει παραπάνω. Μπήκαμε με +3 στο ημίχρονο και μας το γύρισαν στο -9 . Έπρεπε να ξεκινήσει στο 2ο με Σλούκας Μακισικ για κάνα 5λεπτο και θα είχαμε ξεφύγει . Ας έβαζε μετά Γουοκαπ και να τελειώνει στην 4η. Αυτή η βλακεία του rotation με εξόργισε. Φαινόταν καθαρά και δεν έκανε τίποτα. Βάλαμε 7 πόντους μόνο. Το ίδιο έκανε και στο 2ο ματς την 2η περίοδο που κολλήσαμε και δεν ξαναεβσλε Κανααν που ήταν ζεστός (τον έχει κάψει) Άλλο κανονική περίοδο και άλλο σειρά αγώνων. Η Φενέρ ήταν για 3-0 και εγώ νομίζω ότι μπορεί να προκριθεί και τώρα αν συνεχίσει ο Μπαρτζώκας έτσι. Η Ρεάλ έπαιξε ζώνη και γύρισε το ματς. Έλεος.....

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λέει ο κοουτς... γενικά ο Ολυμπιακός και στα τρία παιχνίδια έχει για μεγάλα χρονικά διαστήματα χαλασμένο μυαλό! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κακές άμυνες λάθος αποφάσεις στην επίθεση και επιπλέον πίεση για την έκβαση του αγώνα....δεν το περίμενα να πω την αλήθεια....πχ. χθές έχασαν 5-6 σίγουρα καλάθια μέσα από την ρακέτα...ο γουοκαπ πολύ μπερδεμένος σε αρκετές φάσεις με αποτέλεσμα αστοχία κ το μοιραίο παραλίγο λάθος στο τέλος... επίσης πολλοί παίκτες σε κακό φεγγάρι όλα αυτά οφείλονται σε κακή πνευματική συγκέντρωση πρωτίστως.Θελει λοιπόν καλύτερη διαχείριση για την συνέχεια... παρόλα αυτά η ομάδα μας έστω κ έτσι στην ουσία με δύο παίκτες Σλούκα κ Σάσα έδειξε χθες ότι έχει γερές βάσεις μπασκετικές! Επίσης πιστεύω ότι αυτό το τρελό σουτ του Σλούκα θα βοηθήσει πολύ κ τους υπόλοιπους για την δύσκολη συνέχεια.καλη επιτυχία στην ομάδα μας!!!

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @Anwnym7
    Τι σχόλιο είναι αυτό ρε μεγάλε; Και βάζεις και το 7 από πάνω για να νομίζουν όλοι ότι είσαι Ολυμπιακός.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ξαναγράφουμε για χιλιοστή φορά (για τους .......Ολυμπιακάρες που τους αρέσει ακόμα και όταν χάνουμε??????), ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ, παρόλα αυτά όμως κανείς δεν θα μας εμποδίσει να λέμε αυτό που νομίζουμε για την ομάδα, ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!!!!
    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κόουτς φαντάσου τι θα λέγαμε σήμερα αν είχαμε εκτός από τον Σλούκα, τον Γουώκαπ, τον ΜακΚίσικ, τον Παπανικολάου, τον Βεζένκωφ, τον Φαλ και τον Μπλακ, μαζί με τον Λαρεντζάκη και τον Λούτζη, έναν δύο παίκτες ακόμη σαν και αυτούς, κυρίως να πλαισιώνουν τον Παπανικολάου και τον Βέζε όταν ακόμα και τώρα έτσι με τόσο κόπιασμα των 7-8 είμαστε στην κορυφή!!!!!
    Ας ελπίσουμε ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΠΟ ΕΦΕΤΟΣ να βάλουμε εύστοχα για την νέα περίοδο ακόμα 2-3 παίκτες στη πολύ καλοφτιαγμένη μηχανή μας!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...