roumeliotis

Carwiz

Θρύλος... αέρας 79-68 τη Φενέρ και 1-0

casino loutrakiou
redwell

Σοβαρός και με φοβερή προσήλωση στην άμυνα μετά την πρώτη περίοδο, ο Θρύλος έκανε το καθήκον του απέναντι στη Φενέρμπαχτσέ με επιθετικό "όπλο" του τα τρίποντα (16/29) και νικώντας 79-68 πήρε κεφάλι στη σειρά με 1-0.

Παίκτης-κλειδί για τον Ολυμπιακό ο Αϊζάια Κάναν που σημείωσε 18 πόντους με 6/7 τρίποντα σε 18' στο παρκέ, την ώρα που το αντίπαλο δέος ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έπαιξε 20' και είχε μηδέν πόντους. Πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών ο Σάσα Βεζένκοφ με 19 και ακολούθησε μετά τον "Ησαΐα" ο Σακ ΜακΚίσικ με 11 πόντους. Για τους ηττημένους Μότλεϊ με 15 και Πιέρ με 13 ξεχώρισαν.

Με ενθουσιασμό και καλά ποσοστά από την γραμμή του τριπόντου, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προηγήθηκε με 12-7 στο 4’, όμως, η πιεστική άμυνα της Φενέρμπαχτσε δεν της επέτρεψε να επιβάλλει τον ρυθμό της. 

Οι Τούρκοι έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +2 (19-21) και βρέθηκε στο +5 (21-26) στο 12’. Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως, σε πρώτη φάση δεν τα κατάφεραν. Κακή κυκλοφορία της μπάλας και κακές επιλογές τους έφεραν στο -6 (26-32) στο 17’. 

Ωστόσο, με πιεστική άμυνα και την επιστροφή των Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Παπανικολάου στο παρκέ, ο Ολυμπιακός απάντησε με ένα επί μέρους σκορ 9-3 και έκλεισε το πρώτο εικοσάλεπτο με θετικό πρόσημο (37-35).

Η 3η περίοδος, ωστόσο, ήταν μια τελείως διαφορετική ιστορία. Με σούπερ άμυνα, εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και τον Αϊζάια Κάνααν να «παίρνει» φωτιά από τα 6.75μ., ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα και «έχτισε» μια διαφορά 12π. (63-51) στο 30’. 

Με ένα σερί 7-0 η τουρκική ομάδα έριξε τη διαφορά στους 5π. (63-58) στο 32’, όμως, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξαν αντανακλαστικά. Πόνταραν τα... λεφτά τους στην άμυνα, «χτύπησαν» στην επίθεση με τους Κώστα Σλούκα, Ταρίκ Μπλακ και Σακίλ ΜακΚίσικ και ανέκτησαν τον απόλυτο έλεγχο (+15, 76-61 στο 37’). 

Από κει και πέρα, τα πράγματα ήταν εύκολα... Ο Ολυμπιακός διατήρησε τις αποστάσεις και έφτασε με άνεση στην τελική επικράτηση.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-21, 37-35, 63-51, 79-68

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 7 (2/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα), Κάναν 18 (6/7 τρίποντα), Λαρεντζάκης 3 (1), Φαλ 9 (3/3 δίποντα, 3/3 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Σλούκας 5 (1/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη), Βεζένκοβ 19 (4/8 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Παπανικολάου 3 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Πίτερς, Μπλακ 4 (1/4 δίποντα, 2/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ), ΜακΚίσικ 11 (1/3 δίποντα, 3/4 τρίποντα)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ιτούδης): Μότλι 15 (6/10 δίποντα, 3/5 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μπίρσεν, Χάζερ, Έντουαρντς 6 (1/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/1 βολή), Μαχμούτογλου, Χέιζ 11 (2/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 1/1 βολή, 4 ριμπάουντ), Πιέρ 13 (2/4 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Τζεκίρι 4, Γκούντουριτς 12 (2/2 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Ντόρσεϊ (0/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη), Καλάθης 7 (1/7 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 2 ασιστ, 2 λάθη), Αντετοκούνμπο

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 12/31 δίποντα, 16/29 τρίποντα, 7/9 βολές, 30 ριμπάουντ (22 αμυντικά - 8 επιθετικά), 18 ασίστ, 7 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 7 λάθη, 16 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά της Φενέρμπαχτσε: 16/35 δίποντα, 9/20 τρίποντα, 9/11 βολές, 40 ριμπάουντ (30 αμυντικά - 10 επιθετικά), 18 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 14 λάθη, 17 φάουλ

Περισσότερα σε λίγο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

34 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 15:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης φίλε Red7Arrow εγώ είμαι ο ΓΙΩΡΓΟΣ με κεφαλαία γράμματα και ούτε ο giorgos ή ο Γιώργος ή οποιοσδήποτε άλλος γιώργος ή ενδεχομένως με κάποιον άλλο τρόπο γραμμένο ή με κάτι άλλο μαζί επειδή είμαστε η μισή Ελλάδα άντε το 1/3 και φυσικά όχι όπως κάποιοι άλλοι που εμφανίζονται με διαφορετικά προφίλ ο εξής ένας που το καταλαβαίνει ο καθένας μας διότι λέει ακριβώς τα ίδια με διαφορετικά λόγια και ο νοών νοείτω!!!!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 10:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow έχω πολλές φορές γράψει συγχαρητήρια για κάποιες απόψεις σου, αλλά εσύ ποτέ δεν παραδέχεσε τίποτα και κανέναν και έχεις γίνει όπως ένας δύο ακόμα που το μόνο που κάνουν είναι να ειρωνεύονται και να χλευάζουν τον κόσμο της ομάδας χωρίς ποτέ να συζητάνε ή να λένε έστω ρε παιδί μου μία άποψη!!!!
    Στο τέλος θα κάνουμε "ταμείο" και θα δούμε ποιος και τι έλεγε και σε ποιο άθλημα!!!!!
    Πάντως το να υποβαθμίζεις και να ταπεινώνεις ένα άθλημα επειδή μία χρονιά έχουν γίνει όντως όργια λαθών αλλά από την άλλη σε έχει κάνει κυρίαρχο και βλέπουν όλοι τη σκόνη σου επί δεκαετίες με 47 πρωταθλήματα και όλοι οι άλλοι μαζί 40, έ δεν το λες και σοφό??????????
    Όπως βλέπεις δεν ειρωνεύομαι .......ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ (όπως εσύ) και ούτε υποτιμάω φίλαθλο της ομάδας, όσες υπερβολές και αν λέει ή αχάριστες αντιδράσεις, για μία ομάδα που μας κάνει υπερήφανους αφήνοντας τη σκόνη στους αντίπαλους!!!!!!!

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Giorgos από όλα αυτά τα σαχλα που γράφεις....... Πίτογυρε Μαρινακολατρη,
    Θα σου πω απλά το εξής δεδομένο...

    Οι Αγγελόπουλοι μας εχουν κάνει την πιο πετυχημένη ομαδα από το 2010 με συνέπεια στις επιτυχίες, με 2 ευρωπαϊκά 2 τελικούς Ευρώπης, πολλές συμμετοχές σε final 4 και όλα αυτά με το 1/4 του μπάτζετ άλλων ομάδων!!!!
    Αυτό σου δείχνει πειραγμένε πιτογυρε τύπε ότι έχουν πλάνο και οδηγούν σωστά τον Ολυμπιακό προς την επιτυχία και τον διατηρούν ομαδάρα.
    Το αν κάποια χρόνια που είχαν κάποια θέματα δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την ομάδα σε top επίπεδο, ήταν μια κακή παρένθεση.
    Τα κέρδη στο μπάσκετ είναι τπτ μπροστά σε αυτά του ποδοσφαίρου. Κι όμως εκείνοι ότι βάζουν από τη τσέπη τους το βάζουν χωρίς να περιμένουν ότι θα το πάρουν πίσω.
    Το ποιος είναι Ολυμπιακός πραγματικός άστο φίλε...... Γαυρος με ένα τατουάζ στο μπράτσο δεν γίνεται κανείς!!!!!!!!

    ΥΓ. Οι Αγγελόπουλοι πάντως, δεν έχουν κανάλι στο οποίο να καλούν σε εκπομπές αθλητικές για αναλυτή αγώνων τον μέγα αντιολυμπιακο Άκη Ζηκο!!!!!
    Αλλά ξέχασα.... Όλους τους Ολυμπιακαρες ο Τάσος Μητρόπουλος σας πείραξε!

    Σιχαματα.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos.
    Ευχαριστούμε πολύ αλλά δε θα πάρουμε. Η λογική
    - εγώ είμαι πιο αληταράς από σας
    - αν θέλω γίνομαι πιο αληταράς ακόμα κι από σας
    δεν ταιριάζει και δεν ταίριαζε ποτέ στο dna του συλλόγου του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ο Ολυμπιακός ονομάστηκε έτσι για να υποδηλώνει το ολυμπιακό ιδεώδες. Ένας βέρος Ολυμπιακός, παλιός, αυτό δε θα το ξεχάσει ποτέ. Εσείς επειδή γίνατε Μαρινάκικοι, έχετε απωλέσει αυτό το dna.
    Ναι τους Αγγελόπουλους τους σφάζανε στο γόνατο για χρόνια. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ που δεν κάνανε τα ίδια ως τώρα και μακάρι να μην τα κάνουν ποτέ. Πήγαν με τον τρόπο που θα έπρεπε να πάει ο οποιοσδήποτε σοβαρός παράγοντας που σέβεται την υπόσταση του συλλόγου. Ξεκίνησαν έναν πόλεμο. Τέτοιος πόλεμος δε γίνεται να τελειώσει χωρίς κόστος. Νικήσαν όμως και εκτόπισαν ένα καρκίνωμα απ την ομοσπονδία και έναν κοινό αλητάμπουρα παράγοντα.
    Θα άξιζε τον κόπο να διάβαζες την ιστορία του ΠΟΚ και να δεις ότι έχει πάρα πολλές ομοιότητες με το mexritelous. Και τότε είχαμε διαφωνήσει με την ομοσπονδία και αποσυρθήκαμε απ το πρωτάθλημα. Τότε ΠΑΟ και ΑΕΚ ήταν έξυπνοι, κατάλαβαν ότι αθλητισμός στην Ελλάδα δεν υπάρχει χωρίς Ολυμπιακό και πήραν το μέρος μας. Μετά από ένα ή δύο χρόνια, η ομοσπονδία ουσιαστικά μας παρακάλεσε και επιστρέψαμε.
    Το mexritelous ήταν πιο δύσκολο γιατί όλοι οι άλλοι μας εναντιώθηκαν. Όμως τώρα αποδείχτηκε και έμπρακτα ότι χωρίς Ολυμπιακό δεν υπάρχει αθλητισμός. Γιατί εμείς επιστρέψαμε 2 χρόνια μετά πολύ ισχυρότεροι και μπήκαμε σε χρόνο ρεκόρ στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ενώ το βάζελο, ενώ έχει περισσότερους και εγχώριους και ευρωπαϊκους τίτλους, τον πήρε και τον σήκωσε. Χώρια ότι στα χρόνια απουσίας μας οι μισές ομάδες Α1 χρεωκόπησαν λόγω μειωμένων τηλεοπτικών.
    Αν μια μέρα οι Αγγελόπουλοι καταντήσουν 'εφευρέτες της αλητείας', εγώ όπως και οι περισσότεροι Ολυμπιακοί που πραγματικά αγαπάμε το μπάσκετ, θα το πετάξουμε στην άκρη και όπως κάνουμε στο ποδόσφαιρο, δε θα ασχοληθούμε ξανά μέχρι να αλλάξει διοίκηση.

    free Olympiacos

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Red arrow!!!!!!!Μη μιλάς για κλάμα παραγόντων.
    Μη Μιλάς για ομαδα-εκτρωμα!!!!!!!!!!!
    Μη μιλάς για περίοδο που χαρακτηρίζεται από χάσιμο Τίτλου.
    Μη μιλάς για τον Μαρινάκη.
    Ή μάλλον αφού μιλάς για το Μαρινάκη μίλα μας κ για τους Αγγελόπουλους.
    Όχι επειδή ο αυγενακης έδιωξε τον βαζελακοπουλο όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Που πήγαν Α2 επειδή ένας γέρος τους είχε κάνει Άλογο ????????????????????????????
    Ναι ο Μαρινάκης φέτος τα έχει κάνει Μουστοκούλουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Οι Αγγελόπουλοι τόσα χρόνια που ήταν;;;;;;;;
    Για ρώτα κάποιον ομοϊδεάτη που ήταν παρών στο παγκόσμιο συνέδριο φιλάθλων της θύρας 7.
    Πόσα χρόνια λειπανε γιατί δεν παίρνανε τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Το φετινό Έκτρωμα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού είναι Έργο του Μαρινάκη.
    Ο Χριστιανικος τρόπος διοίκησης του μπασκετικού Ολυμπιακού τα προηγούμενα χρόνια ( όταν σου δώσουν χαστούκι γύρνα κ το άλλο μάγουλο) ποιών έργο ήταν;;;;;;;;;;; Τους έσφαζε ο τρακης κ όταν πήγαιναν στον υφυπουργό αθλητισμού πως απαντούσαν στα μπινελικια κ τίς βρισιές τού τρακη;;;;;;
    Καληνύχτα Δημήτρη.
    Τα ξεχάσατε;;;;
    Εγώ ΟΧΙ.
    Κ ναι Βαγγέλα φτιάξε δυνατό Ολυμπιακό γιατί θα μας βρεις μπροστά.
    Αγγελόπουλοι εσείς μπορείτε να σφαξετε τον παο κ όλους τους εκπροσώπους του 13-1????????????????
    Στο γονισαν αρνί το Πάσχα.
    Μπορείτε;;;;;;;;;;;;;;;

    Θέλετε;;;;;;;;;;;;

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 18:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow
    Όχι Ρεντ. Ή παρεξήγησες τα γραφόμενά μου ή εγώ δε τα μετάφερα σωστά. Σε καμία περίπτωση δεν κρατάω κακία στο Ντόρσεϊ που πήγε Φενέρ. Το καλοκαίρι που πέρασε τον ήθελα με 1000 στην ομάδα... κι ακόμα όταν παίζανε σενάρια επιστροφής του για Ευρώπη (τώρα που κατέληξε στη Φενέρ), είχα μια ελπίδα μέσα μου, μήπως και....
    Εγώ αν βρισκόμουνα χτες στο γήπεδο, δε θα μπορούσα σε καμία περίπτωση όχι να τον βρίσω... έστω να τον αποδοκιμάσω.
    Απλά έχει τη νοοτροπία του παίκτη 'χρυσή μετριότητα' στο ΝΒΑ.... αυτών δλδ που κουτσά στραβά βρίσκουν κάπου ένα συμβόλαιο και καταντάνε γυρολόγοι... παίζουν για την πλάκα τους χωρίς να έχουν τη φιλοδοξία της κορυφής.... υπάρχουν πολλοί τέτοιοι παίκτες στο ΝΒΑ (τώρα και Ευρωπαίοι).... ο πρωταθλητισμός εκεί είναι για ελάχιστους.
    Κατά καιρούς είδαμε Αμερικάνους σκόρερ που ήρθαν Ευρώπη κι απλά έπαιζαν για τα νούμερα τους γιατί αυτό τους εξασφάλιζε το βαρβάτο συμβόλαιο... όμως αυτοί οι παίκτες δεν προσαρμαζόντουσαν και δε θέλαν να προσαρμοστούν απόλυτα στο Ευρωπαϊκό στυλ, έτσι ώστε να πατήσουν στην κορυφή... η κατάκτηση Ευρωλίγκας δε τους ενδιέφερε... ποιον να πρωτοθυμηθώ... η πιο κραυγαλέα περίπτωση της εποχής του Β2Β μας, ήταν ο Λάνγκφορντ... σούπερ σκόρερ, πανάκριβος, αλλά η μόνη τακτική ομάδα Ευρωλίγκας που έπαιξε στην καριέρα του, ήταν στο βάζελο στα 35 του, όταν πλέον είχε τελειώσει ως παίκτης... το ίδιο πάνω κάτω είναι πολλοί άλλοι... η πιο χαρακτηριστική περίπτωση της τωρινής εποχής είναι ο Τζέιμς... παρόλο που έχει κάνει βήματα στο να ενσωματωθεί στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, δεν μπορεί.... ουδέποτε μια ομάδα πάτησε κορυφή με το Τζέιμς... έπαιξε στο βάζελο που δεν πήγε Φ4 με αβαντάζ έδρας, αποτέλεσε κολώνα της χειρότερης ΤΣΣΚΑ της νέας εποχής (μ αυτόν στις τάξεις της, δεν πήγε Φ4), ουσιαστικά τον έκαναν ηγέτη στη Μονακό, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, αλλά πέρα από 8άδα η Μονακό απ ότι φαίνεται, δεν...
    Ο Ντόρσεϊ δείχνει ότι είναι τέτοιας νοοτροπίας παίκτης. Δε ζορίζεται, δεν πιέζεται.... σε αγώνα που πέφτους κορμιά, όπως είπες χαμογελάει... δεν είναι σώνει και ντε κακό αυτό... είναι τρόπος να εκτονώνεις το άγχος... ή να τα γράφεις όλα, μην πω που, γιατί στην τελική, στο ΝΒΑ ο παίκτης που δεν παίζει play-off μένει στη λογική του basketball=showtime όπως είναι η regular season... τέτοια περίπου νοοτροπία έχει ή είχε και ο Κάνααν... γι αυτό αντιμετώπισε τέτοιες δυσκολίες μέσα στη σεζόν... μια δυσκολία να προσαρμοστεί σε ρυθμό μεγάλης πίεσης κι άλλη μία να αφομοιωθεί σε ομάδα στρωμένη που παίζει ενδεχομένως τις πιο σύνθετες τακτικές στην Ευρωλίγκα... γι αυτό έχει τέτοια σκαμπανεβάσματα... αν τυχόν μείνει και του χρόνου, μπορεί να δεις έναν Κάνααν πολύ σταθερότερο.
    Απ τη στιγμή που για την ομάδα μας το μπάτζετ είναι συγκεκριμμένο, χρειάζεται παίκτες που να είναι διψασμένοι για κορυφή... όπως ο Γουόκαπ (τεράστιο εύρημα)... πιο παλιά ο Χάινς... ο Ντόρσεϊ έχει αρκετά χρόνια μπάσκετ μπροστά του για να τον δούμε καλύτερα, αλλά ως τώρα δε δείχνει σημάδια παίκτη που θέλει να ζοριστεί για να πατήσει κορυφή Ευρώπης... πιστεύω όμως ότι εφόσον δεν είναι υψηλές οι οικονομικές απαιτήσεις του κι απ τη στιγμή που έχει Ελλ. διαβατήριο, αν όχι πάντα, θα παίζει συχνά ενδεχόμενο επιστροφής του.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο...Ολυμπιακάρα....μας λες οτι ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ.....Αλλά δεν μας λες ΓΙΑΤΙ περναει κριση; ; ; ;

    Eτυχε μια χρονιά και οι παίχτες δεν αποδειχτηκαν καλοι;
    Eτυχε μια χρονιά και ο μάγειρας στου Ρέντη δεν μαγείρευε καλά;
    Eτυχε μια χρονιά και τα στρώματα υπνου στο ξενοδοχείο ηταν σκληρά;

    H μηπως αυτοί που διοικούν, με καθε επίγνωση ΕΠΕΛΕΞΑΝ ενα μοντέλο παρακμής για τον Ολυμπιακό, που τον εχει καταντήσει μεσα σε λιγα χρονια και με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά, σε ενα ΚΑΦΕΝΕΙΟ !!!???

    Οταν περνάει κρίση ενα τμημα, αν αυτή η κριση ερθει ξεροντας οτι εχουν γινει οι απαραίτητες σωστές κινήσεις για να αποφευχθεί και τελικά δεν τα καταφέρουν, ΝΑΙ να το στηρίξω το τμήμα και να δειξω την αγάπη μου.
    Οταν ομως ενα τμημα θα υποστεί μια κρίση τοσο εντονη επειδή οι επαναλαμβανόμενες ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ καποιων συγκεκριμένων ανθρώπων την εφεραν εκει που ειναι, τοτε δε θα στηριξω τπτ και κανέναν!!!
    Γιατι με κοροιδεύουν στα μουτρα μου μπροστά!!!
    Και με περνάνε για πρόβατο!!!
    Οταν βλέπεις και αλλάζουν συνέχεια οι προπονητές και οι παίχτες ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ καταλαβαίνεις οτι οσα γινονται, ειναι με τις ευλογίες του ΜΕΓΑΛΟΥ από πάνω......
    Οταν βλέπεις αρχιπαράγοντες της ομάδας χωρίς ίχνος τσίπας να κλαιγονται στα Social απο το πρωι μεχρι το βράδυ λες και ειναι παράγοντες ομάδων Β' εθνικής καταγορίας, δεν μπορεις ρε φιλε να λες ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ!!!
    Κανεναν τους δεν στηριζω!!!
    Αν δεν φυγουν ΟΛΟΙ αυτοί δεν ξαναστηρίζω ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 16:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα σας πω καποια πράγματα κι αν θελετε τα δεχεστε αν οχι κανενα προβλημα. Αλλά θεωρώ σημαντικο να ακουστούν.
    Ηλια, λες οτι με τον Ντορσει δεν πας μπροστα...
    Οσοι κρινετε τον Ντορσει απο το χθεσινό παιχνίδι αγνοείται κατι.
    Ο παίχτης, οπως εδειξε και απο τον περασμά του στον Ολυμπιακό περυσι, ηταν και παραμένει ακομα, ενας χαμηλών τόνων, ευαίσθητος χαρακτήρας που στο παρκέ βγάζει λιγο το "τσογλαναρέικο" αλλά μονο τέτοιος δεν ειναι σαν χαρακτήρας!

    Χθες, η εικόνα του οφείλεται και το πιστευω πολύ αυτο, στην 1η του ημέρα ως αντιπαλος του Ολυμπιακού και μαλιστα λογω της τιμησης του αυτό τον "μαλάκωσε" ακομα περισσότερο. Ηταν σαφώς επηρεασμένος και εξω από τα νερά του.
    Τόσο κακό, η μάλλον....οχι κακο αλλά.....ανευρο και νωθρό, Nτορσει δεν ειδαμε περυσι για καλό δικό μας!
    Κοντρα αν θυμάστε στη παλιά του ομάδα τη Μακάμπι πέρυσι, λογω οτι δεν ειχε φυγει χαρουμενος και οι σχεσεις του δεν ηταν οι καλύτερες, ΛΥΣΑΞΕ αν θυμάστε και τους ειχε διαλύσει!
    Στον Ολυμπιακό φαινεται ΕΚΤΙΜΗΣΕ την ολη εμπειρία που ειχε και συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού, κοσμο και ομάδα και δεν αφησε χθες τον εαυτό του να βγάλει τσαμπουκά και νευρο.
    Τον παρατηρούσα σε όλο τον αγώνα, ουτε νευρίαζε, ουτε απογοητευόταν. Σαν αδιάφορος επαιζε! Στο τελος αγκαλιαστηκε με παλιους συμπαίκτες και με το staff του Ολυμπιακού, με χαμόγελο και σα να μη τρεχει τπτ. Ουτε μαγκιές εκανε στο γηπεδο, ουτε να το παιξει "τουρκος" και να πουλήσει Φενεριλίκι.

    Στο 2ο παιχνίδι και γενικότερα τα επόμενα, περιμένω πολύ διαφορετικό Nτορσει. Διότι θα πιεστεί (ηδη το εκανε ο Ιτουδης με τις δηλώσεις του) να βγάλει αντίδραση και θα ειναι λογικό και να το περιμένετε, οτι θα ειναι διαφορετικός παίχτης σε αποδοση αλλα και συμπεριφορά. Θυμηθείτε το.....

    Τωρα, το αν ο Ντορσει χωραει στην ομάδα μας.......συγνώμη, σεβομαι τις αποψεις σας αλλα θεωρω μεγάλο ΣΦΑΛΜΑ να λετε οτι δεν παει η ομάδα μπροστά με αυτον στο ροστερ της.
    Ο Ντορσει ειναι σταθερός σε αποδοση παιχτης σουτέρ.
    Η χθεσινη εμφάνιση Κανααν ηταν πραγματικά ΟΝΕΙΡΟ. Ομως δεν παίζει ετσι πάντα. Μακάρι να τον δουμε από δω και πέρα να παιζει ετσι. Αλλά το κεφάλαιο ΝΤΟΡΣΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ για τον Ολυμπιακό.
    Αν για οποιοδήποτε λόγο φυγει από την ΦΕΝΕΡ, εντός της επόμενης 2ετίας ειδικότερα, θα πρέπει να τον φερουμε πισω.
    Ειναι καλός παιχτης. Και καλός χαρακτήρας. Το οτι θελει μια μπαλα μονος του που λετε καποιοι, συγνώμη αλλα δε το ειδα αυτό περυσι. Το οτι παιρνει πανω του φάσεις, καλά κανει. Εχει αυτοπεποίθηση και χρειάζεται να το εχεις αυτο το στοιχειο σε μια ομάδα. Ο Σπανούλης το ειχε αυτο...To οτι δεν ειναι Σπανουλης το ξέρουμε. Αλλά δεν πειράζει. Πέρυσι μας ξελάσπωσε σε σημαντικά παιχνίδια στιγμές που η ομάδα κολλαγε.
    Χθες πχ φωνάζαμε στο γηπεδο γιατί σε αρκετές φάσεις που οι παιχτες μας ειχαν ελευθερο σουτ, δισταζαν και λεγαμε γιατι δεν σουταρετε!!! Κατι που εκανε μονο ο Κανααν!
    Ε, ο Ντορσει τετοιος παίχτης ειναι. Και ειναι αεράτος, γρηγορος, μαρκάρει καλά οταν πιέζει. Απλά χανει λιγο τις θέσεις του αμυντικά. Οκ...τελειος δεν ειναι κανεις.
    Το θεμα ειναι, οτι εναν παιχτη σαν τον Ντορσει, γιατί να τον αποκλείουμε; Eχουμε τη πολυτέλεια να βρισκουμε καλύτερους η ιδιους παιχτες καθε μερα; ; ;

    Η ομάδα σαν ομάδα, σαν συνολο, δεν θα κινδυνέψει να χαλάσει σε χημεία και ταυτότητα αν ερχοταν ενας παίχτης σαν τον Ντορσει. Ο Πάντερ και ο Μπαλντουιν ιδιο στυλ ειναι......δεν θελουν καλούπια. Χρειάζονται ομως...

  • Νικος 7
    Νικος 7 Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    25 μονο σχολια ρε μαγκες για την ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ μετα τον χτεσινο θριαμβο;;;

    Θα μου πειτε, "και τι να πουμε ρε φιλε αφου ολα πανε ρολοι"...!!!

    Ολα ομως πανε ρολοι επειδη ενας ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ουρλιαζει 50" πριν το τελος για μια αμυνα, με το ματς να εχει κριθει....

    Αυτος ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ υπαρχει διοτι τον διαλεξε και το εμπιστευτηκε μια ΔΙΟΙΚΗΣΑΡΑ...

    Και μαζι διαλεξανε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ που βουτανε στο παρκε με τα ΓΟΝΑΤΑ, και ειναι 12οι αμοιβομενοι στην Ευρωλιγκα...

    Καταλαβατε τι πρεπει να κανετε στην ΠΑΕ;;;;;

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 14:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe
    Το πιστεύω κι εγώ ότι θα χώραγε και Κάνααν και Ντόρσεϊ, αλλά δυστυχώς με παίκτες σαν τον Ντόρσεϊ δεν πας ψηλά. Οι Αμερικάνοι που θέλουν αλλά δεν μπορούν να στεριώσουν στο ΝΒΑ, την Ευρώπη τη βλέπουν μόνο για λεφτά. Χώρια ότι το ΝΒΑ για την πλειοψηφία των παικτών δε σημαίνει πίεση πρωταθλητισμού. Ναι μεν δουλεύουν πολύ σκληρά για να διατηρηθούν εκεί, αλλά σε ατομικό κι όχι ομαδικό επίπεδο. Γι αυτό κι εδώ στην Ευρώπη ψάχνουν ομάδες που τους δίνουν πολλά λεφτά χωρίς να υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...