roumeliotis

Carwiz

«Μέρα με τη μέρα ο Σλούκας...»

casino loutrakiou
redwell

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Χρήστος Παππάς, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη στην ΕΡΤ σχολιάζοντας το τί έγινε στο παρκέ αλλά και την κατάσταση των Σλούκα-Πίτερς: 

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, και δη τώρα που οι ομάδες διανύουν μια περίοδο κούρασης.Στην άμυνα, ειδικά, ήμασταν πολύ πιο κάτω από τα στάνταρ μας, αλλά στο τέλος μετρά η νίκη. Είναι θέμα προσέγγισης και μυαλού το πώς παρουσιάζεσαι στο παρκέ».

Για τα ματς στην Ευρωλίγκα και τον Σλούκα: «Παίζουμε με δύο πολύ καλές ομάδες. Θέλουμε να δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες μας. Θα το πάμε μέρα προς μέρα με τον Σλούκα και θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Πίτερς».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη, όχι για το σημερινό παιχνίδι, αλλά για την γενικότερη εικόνα της στο πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα που παλεύει για σαράντα λεπτά και σε κάθε παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές και σε όλους. Από κει και πέρα, όταν εμείς έχουμε 21 λάθη και ο αντίπαλος 16 επιθετικά ριμπάουντ, είναι καθαρά θέμα προσέγγισης του παιχνιδιού.

Σίγουρα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και το αποτέλεσμα ναι μεν δείχνει την διαφορά, αυτή ήταν στο συγκεκριμένο ματς, όμως, δεν ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς».

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Άλεκ Πίτερς, απάντησε: «Δεν έχουμε ακόμη εικόνα. Θα εκτιμηθεί η κατάστασή του και θα δούμε αύριο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...