roumeliotis

Carwiz

Προπόνηση... στο ΣΕΦ με Άρη ενόψει Φενέρ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ την Κυριακή (14/01, 19/15, ΕΡΤ3) για τη 14η ημέρα της Basket League και θέλει φυσικά τη νίκη για να συνεχίσει αήττητος στο πρωτάθλημα αλλά και μια καλή προπόνηση ενόψει του αγώνα με τη Φενέρ.

Απών ο Κώστας Σλούκας ο οποίος υποφέρει από μια κάκωση οσφυϊκής μοίρας και αιμάτωμα τετραγώνου οσφυϊκού όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη... διαβολοβδομάδα με Φενέρ και Εφές.

Με το καλάθι του Τόμας Γουόκαπ ο Ολυμπιακός υπερασπίστηκε την περασμένη Δευτέρα το αήττητο του, φεύγοντας με τη νίκη από το Περιστέρι. Ήταν η 13η του σε ισάριθμα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος και παράλληλα η 38η συνεχόμενη στην Basket League από τις 22 Νοεμβρίου 2021 όταν ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Από τότε οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν 19 συνεχόμενες, εντός έδρας νίκες. Το φετινό 6/6 του ΣΕΦ ήρθε για τον Ολυμπιακό με τις κορυφαίες εντός έδρας επιδόσεις τόσο στην επίθεση (95,66) όσο και στην άμυνα (66,83).

Ο Άρης έχει απολογισμό δύο νικών σε έξι εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας περάσει μόνο από τις έδρες της ΑΕΚ και του Ιωνικού. Είναι ωστόσο χαρακτηριστικό ότι, σε σχέση με τα εντός έδρας παιχνίδια του, ο Άρης είναι πιο παραγωγικός επιθετικά μακριά από το γήπεδο του αφού σημειώνει 78,16 πόντους έναντι των 74,57 που έχει σε αυτό.

Η βασικότερη διαφορά όμως είναι στην άμυνα αφού ο Άρης δέχεται σχεδόν 14 πόντους περισσότερους όταν αγωνίζεται εκτός έδρας (82,16 έναντι 68,28).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;

  • Πέτρος
    Πέτρος Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Για άλλη μια φορά στην Ευρωλίγκα παίξαμε Παρασκευή και μετά ξαναπαιζουμε τρίτη. Η Φενέρ έπαιξε την Πέμπτη. Πάλι καλά που το ματς με την Εφες θα γίνει Παρασκευή και όχι Πέμπτη. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...