roumeliotis

Carwiz

Αμφίβολος με Φενέρ ο Σλούκας

casino loutrakiou
redwell

Ο τραυματισμός στη μέση του Κώστα Σλούκα στο ματς με τη Μακάμπι τον αφήνει εκτός από τον αγώνα με τον Άρη για την Basket League ενώ η συμμετοχή του κόντρα στη Φενέρ την Τρίτη (31/01) είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο διεθνής γκαρντ των Πειραιωτών είχε ένα άσχημο πέσιμο στο παρκέ στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου με τους Ισραηλινούς και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής κόμπο γκαρντ έδειξαν πως υπέστη κάκωση οσφυϊκής μοίρας, αιμάτωμα οσφυϊκού τετραγώνου, κάτι που σημαίνει πως θα επανεξεταστεί η καταστασή του Κυριακή-Δευτέρα και αναλόγως θα αποφασιστεί αν ταξιδέψει για Τουρκία.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Να επιστρέψει γρήγορα ο Σλούκη, δεν περισσεύει κανείς!!!!!
    Καλό θα είναι να μη δουλευόμαστε μεταξύ μας, παίκτης δεν πρόκειται να έρθει ακόμη και αν πρόκειται για τουρίστα τύπου Έισι για να μη μανουριάζουμε!!!!
    Βεβαίως όταν είσαι οπαδός, πρόεδρος ή φίλαθλος δεν ρισκάρεις την απόλυτη επιτυχία και την κατάκτηση των τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη με εγωισμό, νόμους, μπάτζετ, αποδυτήρια, συνοχή και ηρεμίες;;;;;;;
    Υπάρχουν κάποιοι που είναι η δουλειά τους αυτή και πληρώνονται γι' αυτό "αν είναι ικανοί"!!!!!!!
    Διορθώσεις κινήσεις και ενισχύσεις έχουν σταματήσει καιρό πλέον!!!!
    Καλό κακό ας το κρίνουν οι ........"αρμόδιοι", εκείνοι που έχουν πάρει τη "μπαγκέτα" και κατευθύνουν με τα σχόλια τους όπως εκείνοι γουστάρουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ με τις κραυγές, τους χαρακτηρισμούς, τους χλευασμούς, και τη κακία!!!!!
    Να παρακαλάμε να είναι άρτια η ομάδα μέχρι τέλους μήπως και πάμε στο τελευταίο σκαλί που ίσως βοηθήσει στη "στέψη"!!!!
    Σαφώς και αν είχαμε ένα δεύτερο ικανό τριάρι και ένα ακόμα ποιοτικό γκαρντ, πεντάρι ίσως όχι πλέον ευτυχώς με τις τελευταίες εμφανίσεις του Μπλακ, θα είχαμε βλέψεις για πολύ ψηλά σιγουριά ίσως για την Ευρωλίγκα!!!!
    Τουλάχιστον όμως για Ελλάδα θα συνεχίσουμε πλέον την κυριαρχία μας και το σερί μας!!!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ..και η Φενέρ πάντως τρέλα προβλήματα τραυματισμών φέτος, εμείς την παίξαμε χωρίς τον καλύτερο παίχτη της (Motley). Έτσι είναι η Euroleague, όλα παίζουν ρόλο και πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν τους.

    Νομίζω τα μεγάλα και ΕΝΕΡΓΑ ρόστερ είναι επιβεβλημένα, κάποιες ομάδες (π.χ οι μεγάλες Ισπανικές) παίζουν και πάνω από 80 αγώνες την χρονιά..

    Ευτυχώς εμείς είμαστε πολύ ικανοί και λίγο τυχεροί αυτά τα 3 χρόνια. Νομίζω είναι η καλύτερη περίοδος που θυμάμαι στην σύγχρονη ιστορία στο θέμα τραυματισμών.. βέβαια ο Παπανικολάου τραυματίστηκε πριν 3 χρόνια και δεν υπήρχε καν παίχτης από πίσω και χάσαμε τα play off τότε, και ακόμη το κοπανανε οι απέναντι κομπλεξαρες, που έχουν ξεχάσει τι εστί final 4..

    Δυστυχώς 3 χρόνια μετά ακόμη δεν υπάρχει 2ο 3αρι στο ρόστερ! Ούτε καν κάποιος νέος τύπου Ρογκαβοπουλου, ούτε καν κάποιος βετεράνος π.χ εκείνη τη χρονιά θα μπορούσε να υπήρχε στο ρόστερ ο Περπέρογλου, την αμέσως προηγούμενη είχε 7.8π και 2.6ριμπ στην Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα και 36% στο τρίποντο και ο άνθρωπος ήταν 34 στα 35, είχε μερικά meaningful λεπτά να παίξει ακόμη..δεν καταλαβαίνω γιατί η ομάδα δεν έχει ένα 3αρι, με ξεπερνά πραγματικά σαν μπασκετανθρωπο, ειδικά σε μία εποχή που οι 3 and D πλάγιοι παίχτες είναι κάτι σαν αναγκαιότητα..η Μονακό έχει Diallo/Blossomgame/Ouatarra, και προσέθεσε και άλλη (!) αθλητικότητα με την μεταγραφή του Chima Moneke, ενός πολύ ενδιαφέροντος 4-3αριου που είχε βγει BCL MVP πέρυσι.

    Μου θυμίζει McKissic σε μία θέση πάνω αυτός ο παίχτης, δηλαδή και ο Mac σε μικρότερες ομάδες και διοργανώσεις έπαιζε και 3 λόγω αθλητικότητας, αλλά στην ανώτατη διοργάνωση πρέπει να κατέβουν μία θέση, και οι 2 δεν είναι οι καλύτεροι σουτέρ και προτιμούν να τελειώσουν κοντά στο καλάθι, σούπερ θεαματικοι, και όπως ο McK από σούπερ σκόρερ σε μικρές ομάδες παίζει ρολιστας πολυτελείας στον Ολυμπιακό, έτσι διάβασα και ο Moneke σε συνεντεύξεις του καταλαβαίνει ότι Monaco θα πάει πίσω στο rotation.

    Πολύ ενδιαφέρουσα μεταγραφή, μου αρέσουν αυτοί οι σούπερ αθλητικοί πολυθεσιτες τύπου Diallo, Colson, Brazdeikis τώρα που σκάει, ίσως Cordinier.. τρέχουν καρφώνουν, παίρνουν ριμπ, βάζουν και κάνα τρίποντο..μας λείπει ένας τέτοιος πιστεύω, ειδικά με την μεταγραφή Peters γίναμε πολύ soft στο 4, αφού δεν παίζει ποτέ εκεί ο Bolo..

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 08:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Να το πω πιο σωστά...να ξαναδειξουμε στο παρκέ ότι φέτος κερδίζουμε ομαδικά!... πρέπει να μπουν στα παπούτσια του Σλούκα και ο λουτζης ( του ταιριάζει πολύ το παιχνίδι με Καλάθη.... πολύ μεγάλη ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να σταθεί σε μεγάλα παιχνίδια)...και ο κάναν που τώρα θα κληθεί να θυμηθεί τον παλιό του ρόλο....να έχει δηλαδή περισσότερη ώρα την μπάλα στα χέρια...κ να αποδείξει ότι μπορεί!!! Εάν τα καταφέρουμε να πάρουμε το διπλό νομίζω ότι κλειδώνουμε την πρόκριση στους οχτώ και μετά μένουν τα τρία μεγάλα παιχνίδια με Εφές Μπαρτσελόνα Βασκονια στο σεφ για την μάχη της τετράδας.

  • gogos
    gogos Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνγαυρε giannis αυτό το έχουμε αποδείξει.... Αυτο που ψάχνουμε σαν ομάδα κατά την γνώμη μου είναι οι λίγες iso καταστάσεις όταν δεν λειτουργεί η ομαδική δουλειά... Σαφώς και δεν μιλάω για dorsey... Αυτός ο παίχτης μπορεί να βγει και από το υπάρχον ροστερ..βλ Κάναν ή Βεζε....

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Περαστικά στον Σλούκα... λογικά δεν θα προλάβει το ματς με Φενέρ... αυτό βέβαια είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ότι φέτος κερδίζουμε μέσα από την ομαδική δουλειά...

  • John Deere
    John Deere Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητο redgoal γνωρίζεται το λόγο που δεν αγωνίστηκε ο Μπολομποι???
    Ηταν καθαρά αγωνιστικό το θέμα ή συμβαίνει κάτι άλλο???
    Ευχαριστω

    REDGOAL: Δεν έχουμε ενημέρωση για τραυματισμό ή κάτι άλλο. Στο ΟΑΚΑ δεν είχε παίξει καθόλου ο Μπλακ πχ

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως οπότε αντιμετωπίζουμε ομάδα του Ιτουδη σπάνια παίζουμε πλήρης. Καλή ανάρρωση στον Κώστα.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Εννοείται πως το ιατρικό επιτελείο και ο προπονητής ξέρουν καλύτερα και θα αποφασίσουν, αλλά είναι προτιμότερο να φυλαχτεί ο παίχτης με την Φενέρ και να είναι απόλυτα έτοιμος με την Εφές, παρά να ρισκάρουν κάποια υποτροπή και να χάσει περισσότερα παιχνίδια στην συνέχεια.

    Γρήγορη ανάρρωση Σλούκι!!!

  • gogos
    gogos Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν χρειάζονται βιασύνες... Είναι ένα δύσκολο μάτς με ένταση το οποίο και να χαθεί δεν έγινε κατι... Καλη ανάρρωση στον παίχτη!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...