roumeliotis

Carwiz

Έχασε... δικό του ματς ο Θρύλος 90-84

casino loutrakiou
redwell

Αυτοκτόνησε ο Θρύλος στο Τελ Αβίβ καθώς μια κάκιστη τέταρτη περίοδος στην οποία δέχτηκε 27 πόντους, κόστισε την ήττα από τη Μακάμπι με 90-84 σε ματς για την 9η ημέρα της Euroleague και πλέον το ρεκόρ του είναι στο 6-3.

Οι ερυθρόλευκοι για τρία δεκάλεπτα ήταν εξαιρετικοί, πάταγαν καλά στο παρκέ, βρέθηκαν ακόμα και στο +11 στην 3η περίοδο όμως αρκετά λάθη, χαμένα ριμπάουντ, έλλειψη πάθους και ενέργειας στην τελική ευθεία του αγώνα, έφεραν την ήττα.

Αποβλήθηκε με δυο χαζά αντιαθλητικά ο Κάναν ο οποίος είναι εντελώς εκτός κλίματος και προβληματίζει έντονα πλέον καθώς όχι μόνο δεν δίνει σκορ, λόγος για τον οποίο αποκτήθηκε, παίρνει και πολλές λάθος αποφάσεις που είναι επιζήμιες για την ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και με πρωταγωνιστές τους Παπανικολάου και Βεζένκοφ προηγήθηκαν με 15-8 (στο 6’).

Οι γηπεδούχοι -οι οποίοι σκόραραν κυρίως δια χειρός Μπόλντγουϊν και Χόλις- κατάφεραν βασιζόμενοι στην ευστοχία τους από τα 6.75μ. να προσπεράσουν για πρώτη φορά (22-20), με την ολοκλήρωση της 1ης περιόδου.

Αρχικά Πίτερς και στην συνέχεια Σλούκας έδωσαν λύσεις στον Ολυμπιακό από την περιφέρεια και τον βοήθησαν να ανακτήσει το προβάδισμα (34-38 στο 16’).

Η Μακάμπι, η οποία στο δεύτερο δεκάλεπτο κέρδισε κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ (13-3 ήταν το επί μέρους σκορ), πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ 43-42), προσωρινά, όμως, καθώς με τρίποντο ο Σάσα Βεζένκοφ διαμόρφωσε το 43-45 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η παρουσία του Μουστάφα Φαλ άλλαξε το επίπεδο της άμυνας του Ολυμπιακού και σε συνδυασμό με τον επιθετικό οίστρο των Βεζένκοφ και Παπανικολάου, η ομάδα μας κατάφερε να «χτίσει» μια διαφορά 11π. (53-63 στο 28’). Δεν μπόρεσαν, όμως, να την κρατήσουν.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους στα ριμπάουντ και τις κακές επιθετικές επιλογές των «ερυθρολεύκων» και έφεραν τα πάνω κάτω (73-71, στο 34’). Με τρίποντο του Λαρεντζάκη η ομάδα του Πειραιά προσπέρασε ξανά (73-74), όμως, με όπλο της τη σκληρή της άμυνά, η Μακάμπι απάντησε με ένα σερί 7-0 (80-74).

Και πάλι με τρίποντο ο Λαρεντζάκης ανανέωσε τις ελπίδες του Ολυμπιακού για νίκη (80-77 στο 38’), όμως, οι παίκτες μας φάνηκε πως δεν είχαν αποθέματα ενέργειας για να κάνουν την ολική επαναφορά.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-20, 43-45, 63-69, 90-84

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Κάτας): Άνταμς, Μπράουν 16 (5/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Μπάλντουιν 22 (1/5 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 8/8 βολές, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μάρτιν 13 (2), Σόρκιν 4, Ντιμπαρτολομέο 11 (1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Χίλιαρντ 2 (0/5 σουτ), Χόλινς 8 (2), Πόιθρες 6, Νίμπο 5 (5/6 βολές, 7 ριμπάουντ), Κόλσον 3 (1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 2 (2/2 βολές, 9 ασίστ, 4 κλεψίματα), Βεζένκοφ 17 (5/11 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 4/5 βολές, 10 ριμπάουντ), Κάναν 4, Λαρεντζάκης 21 (3/3 δίποντα, 5/9 τρίποντα), Φαλ 2 (4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα), Σλούκας 15 (3/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 3/3 βολές, 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Παπανικολάου 13 (2/2 δίποντα, 3/5 τρίποντα), Μπόλομποϊ 1, Πίτερς 5 (1), Μπλακ 2, ΜακΚίσικ 2

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

62 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Οχι εγω RG, ο Παναγιώτης Τιακας τον προηγαγε σε δικαστη. Εγω απλως παραμιλαω περιμενοντας να ερθουν τα παιδια να φυγουμε για ΣΕΦ. Αιντε με τη νικη

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζατζ Μητρο long.
    Τζατζ Μητρο long.
    Τζατζ Μητρο long....
    Αααααααχαχαχαχαχαχαχα.... ετσι, ετσι, ετσι.... βαρατε ολοι μαζι γκουρου του μπασκετ

    REDGOAL: Ναζ τον λένε ρυ συ, από το Νάζαρεθ, όχι Τζατζ. Τον έκανες δικαστή...

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 01:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe Συμφωνω σχεδον με ολα οσα γραφεις στο σχολιο σου.Κι εγω το καλοκαιρι ενω περιμεναμε την απαντηση του Ντορσει ειχα εκφρασει πολλες φορες την αποψη οτι επρεπε να κινηθουμε για Μητρου-Λονγκ για δυο λογους. Ο ενας οτι ειναι combo guard σε αντιθεση με τον Κανααν που υπογραψαμε τελικα και ο δευτερος φυσικα το ελληνικο διαβατηριο που ηταν θεμα χρονου να λαβει και που θα αντικαθιστουσε το ελληνικο διαβατηριο του Ντορσει δινοντας μεγαλυτερη ευελεξια στις προσθηκες της φροντλαιν.
    Τελοσπαντων οτι εγινε εγινε αυτο ειναι το ροστερ μας τωρα και με αυτο θα προχωρησουμε.Το παρελθον του κοουτς μας εχει δειξει οτι δεν κανει αλλαγες μεσα στην σεζον με οτι αυτο συνεπαγεται.....
    Παρεπιμπτοντως ακουγεται εντονα οτι ο Μεσινα θα παραιτηθει απο head coach και θα αναλαβει χρεη τεχνικου συμβουλου δινοντας εισηγηση στον Σταυροπουλο να προσλαβει τον Λασο.Φημες ειναι φυσικα να δουμε αν θα επιβεβαιωθουν.
    Τωρα σχετικα με τον βαζελο ειδα τον αγωνα με την Μπολονια και πηγε ακριβως οπως τον περιμενα.Τελικα επεσε απο την Ακροπολη και βρηκε και πορτοφολι.Πηρε την νικη χαρη σε μια ευγενικη χορηγια του Ζαιντε που εχασε ενα αχαστο λει απ με το οποιο και θα κλειδωνε την νικη για την ιταλικη ομαδα στην κανονικη διαρκεια.Στην παραταση εβαλε το χερακι του λιγο και ο Μπολταουζερ και καπως ετσι πηγανε στο 3-6 αλλα παραμενουν στον πατο της βαθμολογιας αφου κερδισαν ο Αστερας και η Μπαγερν.
    Την Παρασκευη στην καλυτερη να βρεθουν προτελευταιοι.Το θεμα φετος ειναι να τους ριξουμε την ταφοπλακα εμεις πρωτα στο Κυπελλο και μετα στο Πρωταθλημα.Εχουμε δρομο βεβαια μεχρι τοτε

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7 σωστός για το σφύριγμα, πάνω στην ροή του αγώνα δεν το πρόσεξα αυτό που λες.

    Πάντως εγώ πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή ομάδα η Μονακό, ο Obradovic εκεί κάνει σωστή δουλειά. Οποιαδήποτε ομάδα James πρέπει να είναι και λίγο τσίρκο, αλλιώς δεν την παλεύει ο τύπος και ο Obradovic δεν θέλει να μείνει σύντομα άνεργος! Αλλά βλέπω επίσης ότι Loyd έχει αποδεχθεί έναν πιο αμυντικογενή ρόλο, και ο Okobo με λιγότερο την μπάλα στα χέρια. Εκεί θα κριθεί η πορεία τους. Τώρα η ύπαρξη Diallo (που το ξαναλέω, εξαφάνισε τον Σλούκα στο μεταξύ μας παιχνίδι), Brown και Hall είναι εχέγγυο για καλή αμυντική συμπεριφορά. Το παράκαναν λίγο εκεί με τα scoring guards, αλλά δεν ήταν αφελής να ξεχάσουν τα μετόπισθεν. Επίσης προσέθεσαν πολύ περισσότερη και ποιοτική εμπειρία σε σχέση με πέρυσι. Περίπου τα ίδια και η Μακάμπι, το στοίχημα ήταν η χημεία όλων αυτών, το ταλέντο και η αθλητικότητα ήταν δεδομένη, τελικά ο Baldwin για πρώτη φορά συνεργάζεται καλά με ένα κορυφαίο guad (Brown) και με ρόλο περισσότερο 2αριού..

    Γενικά κάτι δεν πάει καλά με τις ισσοροπίες της ομάδας, χρειάζεται ένας περισσότερο combo guard (τύπου Mitrou) με έφεση στο σκοράρισμα, γιατί μην ξεχνάμε ότι ο Dorsey ήταν αρκετά καλός ΚΑΙ στην πάσα (άλλο αν δεν την προτιμούσε!) και αν είχε τους φετινούς ψηλούς θα βλέπαμε και το p n r παιχνίδι του που δυστυχώς δεν μπορούσε να παίξει πέρυσι. Μας έδινε PIR 10.2, και ο Canaan δίνει PIR 1.2 φέτος! Λογικά οι άμυνες κλείνουν περισσότερο τον Σλούκα αφού δεν έχουν υπάρχει τόσο τρομερή επίθεση από τα γκάρντ μας. Τον Λαρεντζάκη τώρα, οι περισσότεροι προπονητές θα προτιμήσουν να χάσουν από αυτόν, παρά από τον Σλούκα, και νομίζω είμαι απόλυτα κατανοητός. Στο παιχνίδι με την Βαλένθια πάντως που χάσαμε ήταν απαράδεκτος, γενικά κάνει σεζόν καριέρας στα 29 του, μακάρι να συνεχίσει έτσι και καλύτερα. Αυτή τη στιγμή είναι το 2ο καλύτερο shooting guard της Εθνικής (με Ελληνικό διαβατήριο, γιατί ο Mitrou δεν έχει ακόμη).

    Όπως είναι η λίγκα μπορεί να σε προσπεράσει εύκολα πάντως χωρίς καν να προλάβεις να σκεφτείς πολλά πολλά!

    Τώρα must win με Alba, μετά Τουρκικές και Βιρτους στην μέση, μετά χαμός..η 2η με την 16 θέση (που είναι η Αρμάνι) είναι 3 νίκες διαφορά! Με Μακάμπι ήταν ένα καλό τεστ των δυνατοτήτων, είμαστε καλοί, αλλά χάνουμε αποτελέσματα. Με την φορμαρισμένες Εφές, Βίρτους και Φενέρ θα φανούν τα πάντα. Μετά από αυτή την 4άδα θα ξεκαθαρίσουν λίγο οι στόχοι.

    Και επιτέλους να δούμε τελευταίο τον βάζελο εκεί που ανήκει και έχει ξεφύγει τις τελευταίες 2 χρονιές..

  • Παναγιώτης Τιακας
    Παναγιώτης Τιακας Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζώκα λυπάμαι πάρα πολύ αλλά φαίνεται ότι δεν διορθώνωσε Και δε μαθαίνεις Από τα ίδια και συνεχόμενα λάθη σου ποτέ.
    Σε Επαινούμε και σε Συγχαίρομε για τις μεγάλες σου εκτός έδρας νικες Στην Ισπανία ,
    Αλλά κριτική Καλοπροαίρετη είναι αναγκαία πολύ και οφείλουμε να κάνουμε όταν βλέπουμε τα λάθη σου Συνεχίζονται Στο ίδιο μοτίβο και γιατο καλό της ομάδας μας και για να σταματήσει αυτή η κατηφόρα.
    Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι με την Μονακό στην έδρα μας δικό μας παιχνίδι, Αδικαιολόγητα , χάσαμε όλο δικό μας παιχνίδι με την Βαλένθια ασυγχώρητο, και χάσαμε υπέρ δικό μας παιχνίδι χθες το βράδυ που δεν μπορώ να το χωνέψω μέχρι σήμερα μέχρι τώρα. Μας πίκραναν και μας απογοήτευσε πάρα πολύ και δώσαμε αδικαιολόγητη χαρά στους εβραίους, που δεν θα πιστεύανε και ίδια ότι πήραν το παιχνίδι ένα δικό μας όλο δικό μας παιχνίδι κύριε Μπαρτζώκα αν είναι δυνατόν, Να χαρίζεις παιχνίδια δικά μου στους αντιπάλους έτσι τόσο άδοξα είναι Πολύ κρίμα πολύ άδικο και Καταντάει χαζομάρα.
    Όταν είδα το σκορ 46-56 10 πόντους υπέρ του ολυμπιακού, Είπα τώρα που πήρε Μπρος ο ολυμπιακός δε σταματάει με τίποτα και θα τους πάρει παραμάζωμα τους εβραίους,.
    μας απογοητεύσες όμως στο φινάλε τόσο πολύ που συνεχίσες Να κάνεις τα ίδια σου λάθη χωρίς να κάνεις τίποτα στην τέταρτη περίοδο χωρίς καμιά άμυνα χωρίς κανένα σύστημα Για αλλαγή για να κερδίσουμε το παιχνίδι που δικαιούμασταν 100 τοις 100 .
    Και χάσαμε ξανα από την αδράνεια σου και χθες με την Μακάμπι Το τρίτο παιχνίδι , 3 φορές τα ίδια σου λάθη Και με την Βαλένθια και με την Μονακό και τα τρία δικά μας παιχνίδια τα χάσαμε άδοξα άδοξα άδοξα και ασυγχώρητα. Δεν δικαιολογείσαι καθόλου.
    Αν συνεχίσεις ετσι με την ίδια τακτική και τον ίδιο εγωισμό, Και στρατηγικότατα δηλαδή συνεχώς αλλαγές με το ρολόι των παικτών, και στην τέταρτη περίοδο συνεχώς χωρίς άμυνα χωρίς προσανατολισμό χωρίς δύναμη χωρίς πάθος να Χάνουμε τα παιχνίδια μας δικά μας Και να τα χαρίζουμε έτσι αδικαιολόγητη τους αντιπάλους.

    Έκτός τούτου είσαι και υπεύθυνος για την απόδοση των ξένων παικτών, που εσύ διάλεξες, και όπως Αποδεικνύονται είναι για αντικατάσταση και οι τέσσερις, και ο καναν, και ο Μπολομποι Και ο πίτες και ο Black. Εσύ ξέρεις την αγορά Καλύτερα Από όλους ,εσύ είσαι ο υπεύθυνος προπονητής, εσύ πρέπει να βρεις τους σωστους αντικαταστάτες.
    Η ομάδα είναι φανερό ότι χρειάζεται top σκόρερ, δεύτερο τριάρι δίπλα στο Παπανικολάου,
    αθλητικό forward, και δυναμικό center με έφεση στο ριμπάουντ, σκληρή άμυνα και ριμπάουντ μας λείπουν πάρα πολύ .
    να αλλάξεις τώρα Τους ξένους που είναι απαράδεκτοι γρήγορα και την εικόνα της ομάδας του ολυμπιακού για να μη χάσουμε πάλι την Ευρωλίγκα που την χάσαμε πέρυσι Τόσο άδικα και άδοξα που όλοι το ξέρουμε από την ξεροκεφαλιά σου και την αλαζονεία του Ντορσει
    και να μην πάμε πάλι στην πηγή Και να μην μπορούμε να πιούμε νερό.
    Διότι η ομάδα Σήμερα που τους έλληνες παίκτες είναι πολύ δυνατή , πολύ γερή, έχει ισχυρό ελληνικό κορμό και με τέσσερις Σωστούς Ξενους Μπασκετμπολίστες που να κάνουν πραγματικά την διαφορά και να ενισχύουντην ομάδα , τοτε η ομάδα Σίγουρα θα πετύχει τους στόχους της.
    Και ο μεγάλος στόχος είναι το ευρωπαϊκό κύπελλο η Ευρωλίγκα παρακαλώ που χάθηκε Επαναλαμβάνω Τόσο άδοξα και άδικα.
    Είχα γράψει πρώτος όταν βγήκε στην Ιταλία Η είδηση ότι ο Τζατζ Μητρο long Έκλεισε και συμφώνησε μόνο στην ομάδα του ολυμπιακού αφου πριν είχε απορρίψει Κατηγορηματικά Την πρόταση του παναθηναϊκού. ο παίκτης Έπρεπε αμέσως Να έχει ηδη φορέσει τα ερυθρόλευκα. Αλλά για μια άλλη φορά ολιγωρήσαμε και χάσαμε ένα πολύ σημαντικό παίκτη Που θα μας βοηθούσε και θα Μας ενισχυε κπάρα πολύ στο μέλλον .Το γιατί δεν το ξέρω πότε , γιατί δεν έκλεισε Και δεν το ανακοίνωσε ο οολυμπιακός . Γιατί μας τον έφαγε η Armani, για μένα αυτό είναι ανεξήγητο και απαράδεκτο. Τι θα πει δεν είχε ελληνικό διαβατήριο θα το έπαιρνε στην Πορεία .στην Ευρωλίγκα δικαιούνται όλοι οι αλλοδαποί να παίξουν χωρίς περιορισμό

    Μπαρτζώκα διόρθωσε τα λάθη σου πριν είναι αργά.

    Είπαμε έχουμε ισχυρή δυνατή ομάδα έχεις βοηθήσει κι εσύ στην ομάδα τα μέγιστα αλλά μην κάνεις τα ίδια σου λάθη. Διόρθωσε την κατάσταση τωρα που είναι νωρίς, απέκτησε αυτούς τους Βασικούς παίκτες Που έχει ανάγκη τώρα η ομάδα Και Τα υπόλοιπα Θα βρουν γρήγορα τον δρόμο τους και η ομάδα θα Υλοποίησηει τοστόχο της .
    καλημέρα σας

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχας οποιαδηποτε κριτικη γινεται στον Μπαρτζωκα για το χθεσινο ματς για να ειναι δικαιη πρεπει απαραιτητα να λαμβανει υποψιν οτι διανυουμε εβδομαδα διπλης αγωνιστικης.Οπερ σημαινει οτι το οποιοδηποτε πλανο η τακτικη και το ροτεισον του αγωνα που προηγειται χρονικα επηρεαζονται σε μεγαλο βαθμο απο το γεγονος οτι 48 ωρες μετα υπαρχει κι αλλο παιχνιδι.Ειναι σημαντικο αυτο.
    Το απογευμα πριν το παιχνιδι μιλωντας με φιλους εξεφρασα την αποψη οτι αν το ματς παει στους 90 ποντους θα χασουμε.
    Δεν ειμαι ουτε μελλοντολογος ουτε προφητης (αλλιως θα ειχα προβλεψει το τζοκερ για παρτη μου) απλα σκεφτηκα οτι με την Μακαμπι να ειναι μια κλασικη αμερικανικη ομαδα που παει σε πολλες κατοχες και υψηλα σκορ θα ηταν πολυ δυσκολο για τον Ολυμπιακο να την κερδισει με την επιθεση του σε ενα απο τα πιο καυτα γηπεδα της Ευρωλιγκας και με την ωθηση που δινει ο κοσμος στην γηπεδουχο.Και εκανα αυτην την εκτιμηση παρα το γεγονος οτι η ομαδα μας φετος εχει μεχρι στιγμης την δευτερη καλυτερη επιθεση της Λιγκας πισω απο την Φενερ (επισης ειναι πρωτη στις ασιστ και στο index rating) και τα διπλα στην Ισπανια τα εκανε απο την επιθεση της.
    Η νικη σε αυτο το ματς για μενα περναγε απο τον περιορισμο του Μπραουν κυριως σε δημιουργια αλλα και του Μπαλντγουιν σε σκορ και απο τον ελεγχο στα ριμπαουντ γιατι η Μακαμπι ειναι πρωτη στην στατιστικη σε αυτο το κομματι με μ.ο 12.8 (δευτρος ο παο αρκετα πιο πισω 11.4)
    Στην τριτη περιοδο και μεχρι ο Κανααν να κανει τις ανοησιες του και να φυγει για τα αποδυτηρια το σχημα που ηταν στο παρκε ειχε καταφερει να κανει και τα δυο αυτα πραγματα (περιορισμος αντιπαλης περιφερειας+ελεγχος ριμπαουντ)
    Η αποβολη του Κανααν αλλαξε το μομεντουμ του αγωνα και ας παρεμεινε διψηφια η διαφορα.
    Σε αυτο το σημειο θεωρω οτι ο κοουτς εκανε το σημαντικοτερο λαθος.Θα μπορουσε αντι του Σλουκα να περασει τον Μακκισικ που ταιριαζε σε αυτο το παχινιδι και τα παραπανω δικα του λεπτα στο παρκε να εδιναν και εξτρα ανασες στον Σλουκα ενοψει του τεταρτου δεκαλεπτου οπου φαινοταν ξεκαθαρα οτι θα κερδιζε η ομαδα που θα εριχνε το περισσοτερο μπασκετικο ξυλο και θα ειχε μεγαλυτερη ενεργεια και φρεσκαδα.
    Το γεγονος οτι στο 38,5ο λεπτο ειχαμε μολις ενα ομαδικο τα λεει ολα.......
    Για τον Κανααν θα συμφωνησω απολυτα με γνωστο ρεπορτερ του Ολυμπιακου που επισημανε οτι το προβλημα δεν ειναι οι ποντοι που δεν προσφερει αλλα το οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ολα τα υπολοιπα που θα μπορουσε να κανει και που προσφερε ο Ντορσει.
    Εξαλλου ξαναθυμιζω ο Ολυμπιακος φετος εχει την δευτερη καλυτερη επιθεση πισω απο την Φενερ και αν καποιοι λενε οτι ειναι ανησυχητικο το γεγονος πως αυτο οφειλεται εν μερει και στην αποδοση του Λαρεντζακη εγω θα διαφωνησω καθετα.
    Απο ποτε δηλαδη αποτελει ανησυχια το step up ενος παικτη?Επειδη εφτασε 27 στα 28?Επειδη δεν ηταν αυθεντικο ταλεντο natural born killer? Επειδη δεν λεγεται Larenjakic? Μεσα απο σκληρη δουλεια πολυ κοπο καταφερε αυτο το step up και τωρα το καρπωνεται η ομαδα.
    Εν κατακλειδι ηρθε μια ηττα απο αυτες που λεγονται "εντος προγραμματος" αν και απεχθανομαι αυτην την εκφραση.Η κακη ηττα ηταν αυτη με την Βαλενθια και για μενα δεν σβηστηκε ακομη παρα την νικη με την Μπαγερν στο Μοναχο.Θα σβηνοταν στο Τελ Αβιβ αλλα δυστυχως δεν εγινε.Αυτο που πρεπει να κανουμε τωρα ειναι να προστατευσουμε το ΣΕΦ και να μην εχουμε αλλες εντος εδρας απωλειες τυπου Βαλενθια για να πανε ολα καλα..Και το λεω αυτο γιατι θεωρω το επομενο παιχνιδι με την Αλμπα πολυ δυσκολο για διαφορους λογους που βαριεμαι να αναλυω στο ηδη μακρυ σεντονι που εχω γραψει.

    ΥΓ: Φιλε @DeCouPepe το ματς Μονακο-Φενερ δεν το ειδα αλλα ειδα στο twitter την φαση που αναφερεις.
    Κι ομως φιλε ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΟΥΛ απλα δεν ειναι φαουλ στον Μπουκερ ειναι φαουλ που κανει ο Μπλοσομγκειμ σπρωχνοντας βιαια τον Τζεκιρι ο οποιος απο αυτο το σπρωξιμο πεφτει πανω στον συμπαικτη του την στιγμη που εχει σηκωθει να καρφωσει και μαλιστα θα μπορουσε ετσι οπως εχασε την ισορροπια του και σωριαστηκε στο παρκε να τραυματιστει και σοβαρα.
    Βεβαια για να ειμαι δικαιος στην ιδια φαση 1-2" πριν αν προσεξεις το βιντεο εχει σπρωξει ο Τζεκιρι τον Χολ στην πλατη την στιγμη που σηκωνεται ο δευτερος για το αμυντικο ριμπαουντ και ειναι φαουλ που προηγηθηκε χρονικα και δεν δοθηκε.Τωρα να διαμαρτυρεται η ομαδα τσιρκο μεντρανο που την πανε καροτσι οι διαιτητες απο την αρχη της σεζον για μια τετοια φαση το θεωρω κωμικο.
    Τωρα οπως σου λεγα και προχτες η Φενερ μπασκετικα δεν την βλεπει καν την Μονακο.Μην σε ξεγελα το comeback απο το -19 ας μην υπηρχαν παιχνιδια σε 48ωρες και θα βλεπες ποσο πιο ευκολα θα επαιρναν την νικη οι "τουρκοι"

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ..και για να ενώσω τα 2 σχόλιά μου που ανέφερα 2 λύσεις για ψηλές 5αδες δικές μας, και ότι το καλύτερο που έκανε κάποιος στον ΠΟΑ αυτά τα χρόνια ήταν τα σχήματα με τους πολλούς ψηλούς που εφάρμοσε ο Κατας, θα δείτε πως κλειδί χθες ήταν ΚΑΙ ο Colson που είναι ένα αθλητικό 3-4αρι με οκ τρίποντο.

    Σε κάθε αλλαγή ο Colson ή Martin ή κάποιο ψηλό forward με καλά πόδια ήταν μπροστά στον Σλούκα. Από την Monaco και τον Diallo και μετά, όποιος κλείσει Σλούκα τελειώνει το παιχνίδι του Θρύλου μας, και αν έπαιζε και Exum με Παρτίζαν πάλι είμαι σίγουρος θα τον πέταγε στον Σλούκα και θα μας δυσκόλευε ιδιαίτερα (αλλά εκεί έχουν μεγάλη έλλειψη ταλέντου και βάθους πάγκου).

    Μόλις κλειστεί ο Σλούκας τελείωσε η δημιουργία επιπέδου 4αδας, αν έπειτα κλείσεις και το πέρασμα της μπάλας στους ψηλούς με πολλά μακριά κορμιά και χέρια (όπως χθες η Maccabi, αλλά και σχεδόν τα 2/3 της Euroleague που έχουν πλέον πολλά και ψηλά guard/forward) τότε δεν είμαστε ούτε επιπέδου 8αδας αφού δεν υπάρχει κανένας σκόρερ υψηλού επιπέδου να τραβήξει το σκορ, ειδικά με τον McKissic να ψάχνεται πάλι φέτος στις αρχές.

    Αν κάποια ομάδα δεν καταφέρει να κλείσει Σλούκα ΚΑΙ περνάει το παιχνίδι μας από το ζωγραφιστο (με τις πάσες του Fall στα φτερά αλλά ΚΑΙ με τελειώματα Fall ή από κοψίματα) τότε είμαστε για 4αδα..

    Δυστυχώς να πηγαίνουν όλα τέλεια συχνά, βλέπετε δεν είναι εφικτό, επίσης παίζουν και οι άλλοι! Μας έχουν διαβάσει πλέον αρκετά, και ακόμη και μέτριες ομάδες (τύπου Valencia) μπορεί να μας κάνουν την ζημιά, και τότε φαινόμαστε και εμείς μια μέτρια ομάδα, με έναν all star playmaker και ίσως τον καλύτερο παίχτη στην Ήπειρο (έτσι είπε 2-3 φορές ο Άγγλος speaker χθες) αλλά με πολύ λίγα από τα υπόλοιπα.

    Η δικιά μου η σκέψη είναι να έχεις παίχτες να αλληλοσυμπληρώνονται σε κάθε θέση, θυμάστε τις 5αδες που ανέφερα το καλοκαίρι, ο ερχομός του Peters μαζί με Bolomboy είχε έναν εφησυχασμό αφού θα μπορούσε ο Bolo να παίζει σαν αθλητικό 4αρι ενώ ο έμπειρος Black θα κάλυπτε την θέση 5 επαρκεστατα. Ο Μπαρτζώκας αποφάσισε να κάνει double down σε μία τακτική που του πήγε, έναν σούπερ σουτέρ στο 4, αν δεν καθόταν αυτό, θα είχε πάντα την επιλογή του Bolo... αλλά φευ.. πάλι 30+ ο Βεζενκοφ και μόνο στο 4.

    Είδα χθες λίγο Ρεάλ και τρόμαξα! Με 2.06 Musa στο 2 και Deck στο 3, οποιονδήποτε στο 4 και 5 Tavares/Poirie! Ούφ..αν δεν τα βρει ο Μπαρτζώκας γρήγορα τα κουκιά ο 2ος γύρος μπορεί να μας επιφυλάσσει πολύ άσχημες εκπλήξεις.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΕΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
    ΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΚΑΝΑΑΝ ΠΙΤΕΡΣ ΜΠΟΛΜΠΟΙ ΜΑΚΥΣΙΚ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΔΑ

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουσιαστικό πρόβλημα η έλλειψη κριτικής/αυτοκριτικής και αυτογνωσίας στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

    Σε όλες τις μεγάλες εταιρείες που έχω δουλέψει η κριτική ήταν θετικός παράγοντας βελτίωσης και λαμβάνονταν όλα τα σχόλια και οι κριτικές πολύ σοβαρά.

    Εδώ είμαστε λίγο καφενείο φυσικά, αλλά αν δεν λέγαμε και τίποτα δεν θα είχε καν λόγω ύπαρξης το αγαπημένο μας RG..

    Θα λέγαμε "συγχαρητήρια για την νίκη. οΜΑΔΑΡΑ!!!", Ή "κρίμα, την επόμενη ομαδάρα" 12-15 σχόλια και γεια σας..

    Θεωρώ ότι και οι 3 ήττες είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά, και εντάξει, Μονακό είναι κορυφαία ομάδα με 3 επιθετικούς super star που φτάνουν 4.5-5μυρια μόνοι τους, +τον ακριβό Motiejunas, +3 αμυντικούς superstar, +σοβαρό προπονητή.

    Βαλένθια όμως;; Καλοί είναι και αυτοί, αλλά όχι να μας πάρουν το διπλό στο Σ.Ε.Φ

    Μακάμπι επίσης πολύ δύσκολη, απλά το είχαμε πάει καλά μέχρι το πατατρακ του πάγκου..δεν γίνεται να βλέπεις να εξανεμίζεται η διαφορά, οι παίχτες να κάνουν ασυναρτησίες και να μην παίρνεις ριμπάουντ και απλά να παρακολουθείς το παιχνίδι..

    Δεν είναι τραγική ήττα. Μέσα στο πρόγραμμα είμαστε ακόμη, αλλά ο στόχος όπως είπαμε από την αρχή είναι double Ελλάδα και 8αδα Euroleague και βλέπουμε από εκεί και πέρα..

    Νομίζω βλέπουμε συναρπαστικό πρωτάθλημα. Ας πάρουμε το σίγουρο με την - επικίνδυνη Άλμπα, και ας χάνει συνέχεια τελευταία - και το βλέπουμε από εκεί και πέρα..

    Όπως έχω πει από την αρχή της χρονιάς αν τα πάει καλά ο Κατας (που πιστεύω ότι θα γίνει αξιοπρεπής προπονητής και ότι είχε κάνει δουλειά με τον βαζελο με τα ψηλά σχήματα) και δεν σκοτωθούν Brown με Baldwin στην περιφέρεια, θα κάνουν καλή σεζόν.. όταν Hilliard/Hollins είναι στο βάθος του πάγκου σου, τότε κάτι έχει πάει πολύ καλά στον καταρτισμό του ρόστερ σου. Ιδανικά θα έπρεπε να είχαν κρατήσει Zizic ή έναν πιο κλασσικό 7 footer ή δεινόσαυρο, για να αντιμετωπίσουν τους Fall και τους Tavares αυτής της λίγκας, κατά τα άλλα πολύ καλό ρόστερ..

  • Τσαντας
    Τσαντας Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 12:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρίμα, μέχρι και το τέλος του 3ου δεκάλεπτου ειμασταν καλύτεροι. Για την ακρίβεια, ειδικά στην 3η περίοδο, με το σχήμα Γουολκαπ, Κάνααν, Παπ, Βεζε, Φαλλ παίζαμε πολύ καλά. Το πρόβλημα άρχισε με την αποβολή του Κάνααν και το ταυτόχρονο πέρασμα των Λαρεντζακη και Σλούκα μέσα. Το σχήμα με Λαρεντζακη και Παπανικολάου ταυτόχρονα μέσα είναι για θανατο... Ο Παπανικολάου μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καλός, στο 4ρτο ήταν άθλιος έδωσε πάσα στους αντιπάλους κάμποσες φορές. Θεωρώ ότι ο κοουτς φοβήθηκε υπερβολικά την ικανότητα στην προσωπική φάση των Μπράουν, Μπάλντουιν, κλπ. Έτσι κράτησε ένα υπερβολικά αμυντικογενες σχήμα, στο τέταρτο δεκάλεπτο, που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε μια επίθεση, πλην των ηρωικών του Λαρεντζακη... Παίζαμε κλεφτοκοταδικο μπάσκετ. Τεσπά. Εγώ θα ήθελα λίγο παραπάνω Μακκισικ γενικά πάντως... Ενα σχήμα με Γουολκαπ, Σλούκα, Μακκισικ μέσα στο τέλος θα μπορούσε να πιο λειτουργικό. Αλλά αν σε κάθε παιχνιδι παίζει ο Λαρεντζκης μέσα όλο το 2ο ημίχρονο, τότε δεν θα γίνει ποτέ αυτό. Δικαίως παίζει το παιδί, δεν λέω... Αλλά ειναι για συγκεκριμένα πράγματα. Όχι για να κρατάει την μπάλα 15 δευτερόλεπτα. Έβαλε λέει 21 πόντους. Μπράβο του δεν λέω, αλλά αφού η ομάδα δεν έκανε ούτε μια ορθολογική επίθεση σε όλο το τελευταίο δεκάλεπτο, συγγνώμη αλλά εμένα δεν μου αρκεί. Τεσπά ο κοουτς γνωρίζει καλύτερα, αναμφίβολα. Πάμε γερά για την συνέχεια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...