roumeliotis

Carwiz

Οι έξι ξένοι Μπαρτζώκα για το Super-Cup

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στη Ρόδο καθώς συμμετέχει στο F4 του Super Cup.

Ο Θρύλος να πρέπει να δώσει δύο ματς, για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου και για να το πετύχει θα χρησιμοποιήσει έξι από τους επτά ξένους που έχει στο ρόστερ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, για τα ματς του Σαββάτου (01/10) με Προμηθέα (σ.σ. ημιτελικός) και του τελικού της Κυριακής (02/10) με Κολοσσό ή ΠΑΟ (σ.σ. ο αντίπαλος θα κριθεί στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης), αναγκαστικά άφησε εκτός έναν ξένο παίκτη και αυτός είναι ο Ταρίκ Μπλακ.

Επομένως η εξάδα των ξένων, την οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στα χέρια του για το Super Cup, είναι η εξής: Τόμας Γουόκαπ, Αϊζέια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Τζόελ Μπολομπόι, Μουσταφά Φαλ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε σπυράκο, θες να έχεις τον τελευταίο λόγο λολ. Επιστήμονα της πλάκας δεν σε ακολουθώ, αλλάζεις συζήτηση τώρα και βαριέμαι σήμερα να πέσω στο επίπεδό σου, ήθελα να μάθω για πολιτική θρησκευτικά και πλέον και για ιατρική. Πρόσεχε που τη πέφτεις μόνο, αν και μπορεί να μη σε χαλάει. Και ο ρονάλντο την έχει πατήσει για να γίνει λίγο αθλητική η συζήτηση.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε ναι το εχει το ονομα. Ευκολα η Νικη γινεται Νικος κι ο Νικος γινεται Νικη. Νικο.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 01:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπυράκο σπυράκο, αν τα θες τόσο πολυ κανένα πρόβλημα. Παντόλα διάβασα κάπου ότι τρως όμως και κατάλαβα το βαθύτερο πρόβλημα. Πρόσεχε όμως , γιατί η Νίκη βγήκε Νίκος.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    John 7 δεν ξερω τι ξερεις οτι βλεπει ο Μπαρτζωκας, οπως δεν ξερω τί βλεπεις εσυ. Αυτο που ξερω ειναι οτι ο Μπαρτζωκας εχει να επιλεξει 6 παικτες αναμεσα σε 7 σε συναρτηση με τον αντιπαλο. Βλεποντας τον ποα σημερα καταλαβαινουμε οτι 4 ψηλοι εναντι 3ων τους ειναι υπεραρκετοι, οπως κ το οτι το ματς αυριο θα παιχτει στην περιφερεια αρα εκει ηθελε να εχει μεγαλυτερη υπεροπλια. Αν ειχαν +1 ψηλο ακομα ισως η επιλογη να ηταν διαφορετικη.
    Και εν τελει αποφασιστε: ο Χανααν δεν τραβαει ή ο Μπλακ; Παψτε βρε σεις να ειστε βιαστικοι κ ανυπομονοι. Κ παψτε να στοχοποιειτε οποιον δεν σας αρεσει, ο Μπαρτζωκας ξερει.

    Νικος νομιζω οτι τα αλλα ειναι σημαντικοτερα. Εξ αλλου αυτη η ομαδουλα των στασιμων εχει μεγαλο μεριδιο στη μη-παραγωγη, προωθηση κ αξιοποιηση νεων. Κ τα επιχειρηματα τους γελοια (αν διαβασεις την προ ημερων ανακοινωση του ΠΣΑΚ). Δημοσιοι υπαλληλοι ειναι. Σημερα λχ ο Κολοσσος ξεκινησε με τους γυρολογους Κατσιβελη, Γιαννοπουλο κ Χρυσικοπουλο. Σε τι βοηθαει αυτο το ελληνικο μπασκετ; Και πως να ταυτιστεις μ αυτους, του χρονου θα ειναι αλλου. Εξελιξη καμμια, τα ιδια κ τα ιδια.

    Νικο 69 τελος του μηνα ξεκιναω βαψιμο στο σπιτι. Να εισαι ετοιμος. Εχει παρει υγρασια ενας τοιχος κ θα χρειαστω αφθονο στοκο

  • Νικος
    Νικος Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 17:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρος Μανωλάκος και γι αυτα που λες προβληματιζομαι!!!οπως τα λες!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 16:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρο γύπα άσε τη Νίκη ήσυχη, μετά τα θρησκευτικά και την καταγωγή του Ιησού θες νας μας μιλήσεις και για πολιτική? Μαζέψου λίγο επιστήμονα της πλάκας (εντελώς φιλικά). Αθλητικό site είναι για αθλητικά θα διαβάσεις εδώ. Πήγαινε γραψε σε αλλο site που αφήνει τον ανώνυμο σχολιασμό (γιατί στοιχεία δεν αφήνεις) και είναι πολιτικό της πλακας, να διαβασεις το σχόλιό σου να χαρείς. Δε το καταλαβαίνεις ότι είσαι εκτός θέματος με αστείες απόψεις?

    Νίκη καλά τα λες.Όταν σταματήσουν σλουκας παπ αντέ και βεζε (γιατί στα δικά μου μάτια Έλληνας είναι) και θα βλέπουμε ομάδα με 10 ξένους, καταλαβαίνεις ότι ήρθε και το τέλος του ελληνικού μπασκετ. Εδώ ψήφφισαν υπέρ, ομάδες που δεν μπορούν να έχουν 5 ξένους και να τους πληρώνουν στην ώρα τους. Καταλαβαίνεις γιατί ψηφίζουν έτσι φαντάζομαι και τι σαβούρα θα μαζευτεί. Οι Έλληνες παίκτες πλην είκοσι παικτών πληρώνονται όσο ακριβώς αξίζουν, δηλαδή πολύ χαμηλά. Οι εποχές που είχαμε 6-7 ομάδες με Έλληνες ηγέτες πέθανε. Από την άλλη το να παίζουμε ευρωλίγκα αντίπαλοι σε ομάδες που έχουν ξένους ειδικά τώρα που μπορούμε και τις κοντράρουμε θα ήταν ανοησία να μην έχουμε όλη την ομάδα σε ετομότητα. Ζούμε τα τελευταία χρόνια πιθανών επιτυχιών. Αν δε βγει και αυτή η φουρνιά των U18 τελειώσαμε. Ο ολυμπιακός άντε και μια ακόμα ομάδες θα παίρνουν ξένους σοβαρούς και οι υπόλοιποι Έλληνες θα είναι της πλάκας και θα παλεύουμε για να αποφύγουμε τις τελευταίες θέσεις της el. Βασικά είμαστε στα χνάρια του ποδοσφαίρου, η ψαλίδα συνεχώς θα ανοίγει και θα τους κοιτάμε με το κυάλι σε 3-4 χρόνια. Απλά όλοι νοιάζονται για το σήμερα διότι είναι δύσκολο στο μυαλουδάκι τους να προβλέψουν τι θα γίνει.
    Τώρα για τα συμφέροντα των μπασκετμπολιστών , έχουν σωματείο, ας κάνουν απεργίες αν θέλουν όπως κάνουν οι άλλοι εργαζόμενοι. Το θέμα είναι αυτό που λέει το RG, δεν υπάρχουν πλέον Έλληνες επιπέδου. Χάσαμε και τη μοναδική ευκαιρία με την εθνική φέτος για μία διάκριση γιατί ο λίγος Ηττούδης πήγε να παίξει με έναν παίκτη ενώ είχε άλλους 5 τοπ στην ομάδα. Ήταν η μόνη ευκαιρία να γεμίσουν και πάλι τα γήπεδα με παιδιά. Τώρα μόνο οι γέροι του 87 πάνε και κάποιοι οργανωμένοι της πλάκας που ΄βαζουν clearasil για τα σπυράκια στη μπάλα γιατί χάλασε. Κάτσε μη πάρουμε καμία ευρωλίγκα φέτος και καταφέρουμε να αλλάξουμε λίγο την πορεία του αθλήματος.

  • John 7
    John 7 Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζωκας βλέπει το προφανές ότι ο Μπλακ δεν τραβάει! Όταν το βλέπουμε εμείς είναι λάθος Όταν το βλέπει ο Μπαρτζωκας είναι σωστό! Δεν πειράζει σημασία έχει ότι ο κόουτς έχει μάτι! Αυτή τη στιγμή ο Μπλακ είναι χάλια, δεν ξέρουμε πως θα είναι σε τρεις τέσσερις μήνες!

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσωπική άποψη πως οι 7 ξένοι δεν κάνουν απαραίτητα κακό στο πρωτάθλημα. Εξάλλου εκτός των δυο αιωνίων ποια άλλη ομάδα διαθέτει αξιόλογους Έλληνες παίχτες; Οι περισσότεροι βγάζουν το πρωτάθλημα με τους 6 ξένους συν 2-3 Έλληνες που μπορούν να σταθούν σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Οι υπόλοιποι 3-4 παίχτες του ρόστερ είναι διακοσμητικοί.
    Επίσης με το 6+6 είναι πολλοί Έλληνες που πουλάνε νταβατζιλίκι εκβιάζοντας συμβόλαια που δεν αξίζουν και στη συνέχεια κάθονται πάνω σε αυτά. Αντί να κοιτάξουν να δουλέψουν, να εξελιχθούν και να κάνουν το βήμα παραπάνω βολεύονται βρίσκοντας κάθε χρόνο το «κορόιδο» που θα πληρώσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο τους.
    Η βελτίωση του πρωταθλήματος πρέπει να ξεκινήσει αρχικά από τους οικονομικούς πόρους. Δεν γίνεται οι ομάδες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, να αφήνουν παίχτες απλήρωτους, να αλλάζουν ξένους κάθε δυο μήνες γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά για συμβόλαιο όλη την χρόνια και να τρώνε το ένα μπαν μετά το άλλο. Μετά δεν μας φταίνε οι 7 ξένοι.
    Επίσης οι περισσότεροι Έλληνες παίχτες έχουν την νοοτροπία που ανέφερα παραπάνω και αυτό ξεκινά από τις μικρές ηλικίες. Ποσά και ποσά ταλέντα χάθηκαν όταν μπήκαν σε ανδρικές ομάδες και μπολιάστηκαν με αυτή την νοοτροπία ξέροντας πως κουτσα στραβά κάθε χρόνο θα βρίσκουν συμβόλαιο λόγω ελληνικής υπηκοότητας.
    Οποίος αξίζει θα παίζει. Τι να το κάνω να έχω 6-7 Έλληνες και να μην ξέρουν να σκάνε την μπάλα.
    Δείτε χώρες με απεριόριστο αριθμό ξένων σε τι επίπεδο είναι οι εθνικές τους. Γαλλία και Ισπανία τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Δεν φταίνε οι ξένοι για την ανυπαρξία των Ελλήνων. Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο και ξεκινά από τα σπλάχνα του μπάσκετ στην Ελλάδα.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικη μια ερωτηση εντελως φιλικα. Κοπτεσαι οπως πολλοι για τους ακριβοπληρωμενους Ελληνες μπασκετμπολιστες και μπραβο σου και ειναι η αποψη σου. Για τα συμφεροντα του Ελληνα αγροτη, του Ελληνα εργατη, του Ελληνα σερβιτορου κτλ κτλ κτλ γιατι ποτε δεν μιλαει καποιος; Μονο οι Ελληνες ποδοσφαιριστες κ μπασκετμπολιστες υπαρχουν; Μονο στις ομαδες θελουμε Ελληνες; Στο χωραφι κ την οικοδομη γιατι οχι; Θα ηθελα την αποψη σου.

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκτός ο Μπλακ λοιπόν. Νομίζω ήταν η πιο λογική επιλογή αν και το δίδυμο Μπλακ-Γκουντάιτις φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα σε σχέση με το Μπολομπόι-Γκουντάιιτις. Προφανώς ο κόουτς προτίμησε την πιο πολύπλευρη προσφορά του δεύτερου και τον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Δεν είναι εξάλλου κανένα παιδάκι ξέρει πως να χρησιμοποιήσει το κορμί του, ούτε είναι φτερό στον άνεμο. Με το νέο καθεστώς που ισχύει για τους ξένους στο πρωτάθλημα λογικά θα πάρουν αρκετή ξεκούραση οι Φολ-Σλούκας. Ελπίζω ο δεύτερος να λάβει την απαραίτητη προσοχή και προφύλαξη ώστε να μην υποτροπιάσει και τον χάσουμε για κάνα μήνα.
    Ο Κάνααν που αναφέρετε ορισμένοι δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει εκτός και να πάμε με Μακίσικ-Λαρετζάκη στο 2 και τον ανέτοιμο Σλούκα. Προφανώς και όλοι τον πιστεύουν πάρα πολύ και περιμένουν να ανεβάσει στροφές. Εξάλλου παίχτη με 41% στο τρίποντο που απασχολεί σχεδόν την μισή άμυνα σε κάθε επίθεση της ομάδας δεν τον αφήνεις εκτός.
    Στα του παιχνιδιού τώρα νομίζω έχουμε προβάδισμα λόγω ομοιογένειας αλλά και ύπαρξης ποιοτικότερων παιχτών σχεδόν σε κάθε θέση. Κλειδιά του παιχνιδιού πιστεύω θα είναι οι Μπολομπόι και Λαρετζάκης. Ο πρώτος στο πως θα αποδώσει απέναντι σε έναν βαρύτερο και πιο αργό αντίπαλο και ο δεύτερος για τις άμυνες που θα κληθεί να παίξει πάνω σε Πονίτκα και Γκριγκόνις. Ο Φολ έχει δείξει από πέρυσι πως τον 'έχει' τον Παπαγιάννη. Ελλείψει του Γουόλτερς καλό θα ήταν να τους πιέσουμε στο κατέβασμα της μπάλας, καθώς ο Λι δεν είναι δα και Στιβ Νας. Εδώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Λούντζης, ο οποίος διαθέτει τα προσόντα να πιέσει στην άμυνα.
    Κλειδί επίσης η θέση 4. Βεζένκοφ και Πίτερς αν καταφέρουν να 'πειράξουν' από νωρίς το μυαλό του Γουίλιαμς, που μέχρι στιγμής είναι στον κόσμο του, λογικά θα έχουν ένα εύκολο βράδυ.
    Ενδιαφέρον θα είναι το ζευγάρι Γουόκαπ-Γκριγκόνις. Αλλά εδώ τα έβγαλε πέρα πέρυσι με τον πιο σβούρα Νέντοβιτς φέτος με τον πιο 'βαρύ' Γκριγκόνις δεν νομίζω να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Τον Παπ όπως έχει ξεκινήσει δεν τον φοβάμαι απέναντι στον Πονίτκα.
    Τελειώνω με την μάχη των πάγκων. Ράντονιτς είναι αξιόλογος προπονητής και λογικά θα πάει το παιχνίδι στην άμυνα και την δύναμη. Ότι έκανε εξάλλου και με τον Ερυθρό. Ίσως κρύβει παγίδες αυτή η πρώτη μας συνάντηση, όπως έγινε και πέρυσι, καθώς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ως προς τον τρόπο που σκέφτεται να μας αντιμετωπίσει. Βέβαια φέτος ο Μπαρτζώκας νομίζω θα είναι πιο προετοιμασμένος, και πιο ήρεμος, ώστε να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους κολπάκια και επιπλέον διαθέτει περισσότερες λύσεις. Ακόμα και οι ίδιοι οι παίχτες θα είναι πιο ψιλιασμένοι σε σχέση με πέρυσι.
    Μπορεί να μην είναι ο πιο σημαντικός τίτλος της σεζόν, ούτε καν ο δεύτερος και το πιθανότερο τον Μάιο να μην τον θυμόμαστε καν, είναι όμως σημαντικός στον τομέα της ψυχολογίας. Όπως και να το κάνουμε είναι ένας τίτλος. Κατά την άποψη μου είναι σημαντικός διότι σε ενδεχόμενη κατάκτηση του από εμάς θα κόψουμε λίγο τα φτερά στους απέναντι που νομίζουν ότι έχουν γίνει Warriors, και θα διευρύνουμε την κυριαρχία μας. Είναι ευκαιρία φέτος με την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων να τους δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα . Κακά τα ψέματα ομάδα μιας χρήσης είναι με μοναδικό στόχο να κερδίζουν τον Ολυμπιακό να πάρουν κάποιον από τους εγχώριους τίτλους, ιδανικά το πρωτάθλημα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...