roumeliotis

Carwiz

Παρελθόν από την Ευρωλίγκα ο Μπερτομέου

casino loutrakiou
redwell

Όπως αναμενόταν και είχε γίνει γνωστό εδώ και μήνες, παρελθόν από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Ευρωλίγκας αποτελεί ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Η γενική συνέλευση των μετόχων επικύρωσε την ολοκλήρωση της θητείας του Τζόρντι Μπερτομέου ως επικεφαλής και θα εκλέξει νέο και άφθαρτο όπως λένε οι ιδρυτές.

Ο Καταλανός ήταν για πάνω από 20 χρόνια, ο ιθύνων νους της διοργάνωσης, με την απόφαση για αλλαγή στη θέση του, να έχει ληφθεί από τον περασμένο Οκτώβριο.

Όσον αφορά στο μέλλον, το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος και να τον διαδεχθεί, δεν αναμένεται να έχει την ίδια δύναμη και τον ίδιο ρόλο, στην Ευρωλίγκα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • DAVIDRivers
    DAVIDRivers Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 13:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @REDGOAL Σε παρακαλω πες μου ο Αυγενακης ειπε οτι εγινε προσεγγιση για ΣΕΦ σε παρακαλω ξερεις τιποτα πεσσσς

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 το διάβασες σε γνωστό βαζελοσάιτ συμφερόντων τράκη, που το αναπαρήγαγε ο σκύλος του γνωστού βοθροσάιτ. Δηλ ο παίκτης έχει κλείσει στον ποα κι αυτοί γράφουν ιστορίες για αγρίους για τους γνωστούς λόγους.
    Μην
    Αναπαράγετε
    Κουταμάρες
    Μην παίζετε το επικοινωνιακό παιχνίδι της βαζέλας, αποπροσανατολισμός και εντυπώσεις.

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Μανωλάκο,
    συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις. Πραγματικά η μεταγραφολογία αυτή τη στιγμή δεν βοηθάει και εκτός αυτού δεν χρειάζονται υπερβολές. Η ομάδα φέτος ήταν βελτιωμένη γιατί στις θέσεις των Έλις, Χάρισον, και Τζένκινς αποκτήθηκαν οι Φαλ, Ντόρσει και Γουόκαπ. Οι 3 αυτές κινήσεις πέρσι το καλοκαίρι ήταν εύστοχες και βγήκαν. Σαφέστατη βελτίωση φέτος λοιπόν. Για του χρόνου χρειάζονται 2-3 καλές προσθήκες ξένων παικτών συν ένας έλληνας αντικαταστάτης του Πρίντεζη που μάλλον σταματάει. Έχουμε χρόνο να κλείσουμε παίκτες, μπορεί να κλείνουν κάποιες περιπτώσεις ενδιαφέρουσες αλλού αλλά παίκτες υπάρχουν. Κατά την ταπεινή μου άποψη η μόνη παραφωνία φέτος ήταν ο Έισι. Πρόκειται για ένα παίκτη που δεν βοήθησε καθόλου. Το ξέραμε όταν τον αποκτήσαμε ότι είχε ενάμισι χρόνο να παίξει μπάσκετ κι ελπίζαμε ότι θα ανέβει μέσα από τους αγώνες της Α1 κυρίως αλλά στην πορεία δεν μας βγήκε. Μάλιστα ο προπονητής έδειξε να μην τον εμπιστεύεται ούτε για τα ματς της Α1. Προσωπικά σηκώνω τα χέρια ψηλά για την περίπτωση του Έισι γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την κίνηση αυτή με βάση τη λογική.

    Όσον αφορά τη νέα σεζόν, πιστεύω ότι η ομάδα χρειάζεται επειγόντως ένα 3άρι με καλό σουτ γιατί φέτος 3άρι είχαμε μόνο τον Παπ και ενίσχυση στους ψηλούς. Δεν θα μπω σε ονοματολογία αλλά η άποψη μου είναι ότι μπορούμε να βούμε κάτι καλύτερο από τους Έισι, Ζαν Σαρλ και Μάρτιν. Ταπεινή μου άποψη αλλά αυτό πιστεύω. Θέλουμε 3άρι, 4άρι και 5αρι συν έναν ακόμη έλληνα στη θέση του Πρίντεζη. Επίσης, τον Ντόρσει θα τον ανανέωνα γιατί έει μεγάλο ταλέντο, έχει ελληνικό διαβατήριο και πιστεύω ότι αν σοβαρευτεί έχει λαμπρό μέλλον. Για ΝΒΑ μπορεί να μην είναι κατάλληλος αλλά για την ευρωλίγκα έχει potential.

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 14:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάντως με ικανοποίηση διάβασα είδηση ότι ακόμα δουλεύουμε την περίπτωση Π.Καλαιτζακη. Μακάρι, στο υπάρχον ροστερ κουμπώνει πολύ καλύτερα από το Λαρρυ σαν 2-3αρι. 2.03 νιατο με πολυ δουλεια στην αμυνα και αξιολογο σουτακι. Κλείνουμε έτσι μια τρύπα του ροστερ με φτηνό εξελίξιμος Έλληνα που έρχεται από χρονια με χρόνο και πρωταγωνιστικο ρόλο (σε χαμηλότερο επιπεδο). Ενδεχόμενη απόκτηση ξεμπλοκαρει την ομάδα από το να παρακαλάει Ντορσει (διαβατήριο) και να μπορεί να πάει σε ξένο σκορερ/μπομπερ.

    Εγώ χτες είδα όνειρο ότι έφυγαν ζαν Σαρλ πριντ Εισι Μάρτιν και στη θέση τους πήραμε Κ.Αντε και Φοιγκτμαν (τον οποίο προτιμώ από Τομπευ).

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    VAGGELIS
    Γκουγκλάρισέ το. Έχει και σημασίες που δεν γράφονται εδώ, εδώ το χρησιμοποιώ ως ανεύθυνα και χωρίς λόγο. Αυτά είναι Αρχαία Πειραιώτικα, λιμανίσα. Αργκό. Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ένα ένα εξαιρετικό βιβλίο, το "Λεξικό της Αργκούς".

  • VAGGELIS
    VAGGELIS Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Σπυρος Μανωλακος δεν υπαρχει αερα μπανα.ΑΕΡΑ ΠΑΝΙΑ!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Τροφή για σκέψη.
    Ο Βεζένκωφ έχει ρήτρα για το ΝΒΑ. Έρχεται μια ομάδα, τα σκάει και τον παίρνει.
    Δηλ να πάμε να πάρουμε ΤΏΡΑ αναπληρωματικό του Σάσα.
    Ο Σάσα να φύγει.
    Και μετά τι;
    Να ψάχνουμε για παίκτη που μοιάζει στο Σάσα;
    Αν βρούμε έναν παικταρά που δεν κουμπώνει με τον αναπληρωματικό του Σάσα, τι θα τον κάνουμε;
    Θα τον διώξουμε χωρίς να παίξει όπως ο ποα τον Ντιαλό;
    Θα ρισκάρουμε την ομοιογένεια της ομάδας;
    Θα φέρουμε κι άλλον;

    Εδώ δεν ξέρουμε ποιοι θα μείνουν, θα φέρουμε παίκτες αέρα μπανά;

    Ρε καθήστε απολαύστε το Θρύλο μας ρεεεεε... Πρώτα η κούπα ρεεεε... Αφήστε τις μεταγραφές ρεεεε...
    Σοβαρευτείτεεεεε

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέρεις φίλε, δέχομαι το γεγονός πως εμείς οι Ολυμπιακοί έχουμε απαιτήσεις και δεν συμβιβαζομαστε με ταβάνια. Όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κάθε άθλημα. Δε μπορώ να έχω απαιτήσεις κάθε χρόνο ίδιες από μια ομάδα όπως και σε βάθος χρόνου κοιτάω τι έχει πετύχει. Ούτε κάθε χρόνο είναι εύκολο να κατακτάς ευρωλιγκες.
    Το πότε θα κατακτήσεις ευρωπαϊκό είναι πολύ σχετικό και μυστήριο πράγμα.
    Όλοι θέλουμε μεταγραφές μεγάλων ονομάτων αλλά δεν σου εγγυώνται την επιτυχία. Προσοχή όμως!!!!!!
    ΑΝ Η ΟΜΆΔΑ ΔΕΝ ΈΦΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ 8 Η ΣΤΟΥΣ 4 ΤΌΤΕ ΘΑ ΜΊΛΑΓΑ ΑΛΛΙΩΣ. ΕΦΌΣΟΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 4 ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΚΆΤΙ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΣΩΣΤΆ ΆΡΑ ΜΗ ΦΟΒΆΣΑΙ.
    Στο Πόλο πχ φέτος κάναμε μεταγραφαρες!!! Όλοι έλεγαν στην αρχή της χρονιάς πως θα πάμε να το πάρουμε για πλάκα... Και τι έγινε τελικά? Ούτε στους 8 δε περάσαμε!!!
    Την επιτυχία δεν την ορίζεις βάση μεταγραφών. Αλλά και στο μπάσκετ και στο πόλο έχουμε επιτυχίες οπότε το μοντέλο που ακολουθείται είναι πετυχημένο.
    Στο ποδόσφαιρο όμως, 12 χρόνια απόλυτο Μηδέν. Ας ενδιαφερθούν με αυτό κάποιοι κι ας αφήσουν το μπασκετακι που στη τελική το χουμε πει άπειρες φορές, δεν έχει κανένα κέρδος για μια ομάδα που φτάνει τόσο ψηλά.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Αrrow
    Χαχαχα... ακόμα γελάω με αυτόν τον παραλληλισμό που έκανες με τα ρόστερ. Τους κάνω εικόνα, όχι μόνο μπινελίκια, τόνοι οι κορνέδες στο ΣΕΦ. Ε ρε τι θα διαβάζαμε.. Μέχρι "διώξτε τα καλοπληρωμένα κλόπαιδα και φέρτε νέους, φθηνούς με όρεξη" ΟΙ ΊΔΙΟΙ θα το έγραφαν στάνταρ. Οι "βάλτε λεφτά αφοι" Ρε δεν τους πιάνεις πουθενά λέμεεεεε

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς κάποιους που μας έπρηξαν με τις μεταγραφολογιες τους και τα ονόματα που θα ήθελαν να ερθουν στην ομάδα μας...

    Αν υποθέσουμε ότι ο Ολυμπιακός είδε το ροστερ της Μπαρτσελονα...θα ησασταν ευχαριστημένοι? Προφανώς ναι...σωστα?
    Δεν είδα όμως το ροστερ αυτό να κατακτά την Ευρωλιγκα.
    Επομένως το ροστερ της Μπαρτσελονα κόντρα στο ροστερ του Ολυμπιακού τι παραπάνω πέτυχε;
    Μια παραπάνω θέση στη κατάταξη?

    Δεν είπα να μείνουμε με τον Χασαν... Αλλά και το να τρελαινομαστε επειδή η Μονακό πήρε πχ τον Μπράουν, η επειδή η Ρεαλ πήρε τον Σερχι ενώ εμείς ακόμα κανέναν, είναι παράλογο. Υπάρχουν παιχταράδες εκεί έξω και η μαγκιά είναι να τους βρεις.
    Να βρεις έναν ΦΑΛ, έναν ΕΙΣΙ ΛΟ, έναν ΧΑΙΝΣ η ακόμα και έναν νέο Μακισικ...
    Εγώ θέλω παίχτες που να έχουν τσαγανό, να πιάνουν τη μπάλα με δύναμη και να μην γλιστράει από τα χέρια λες και έχουν μανταλάκια. Να μην είναι soft. Και για αυτό και ο ΖΑΝ ΣΑΡΛ και ο Χασαν δε με καλύπτουν. Αλλιώς είναι χαρακτήρες καλοί, παίχτες ομάδας που δεν θα πουν κουβέντα και τίμιοι. Όμως σίγουρα αν θες να ακολουθήσεις το επίπεδο των αντιπάλων σου που μεγαλώνει κάθε χρόνο, τότε θες κάτι καλύτερο. Όλοι το θέλουμε.
    Ας εμπιστευτούμε το προπονητή κ τη διοίκηση και αν δεν γίνει αυτό που πρέπει τότε θα κριθούν ανάλογα. Θα είναι κρίμα και το ξέρουν και οι ίδιοι, η φετινή ομάδα να μην ενισχυθει σωστά.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...