roumeliotis

Carwiz

Με χαμηλές...στροφές 79-67 το Περιστέρι

casino loutrakiou
redwell

Με το μυαλό ακόμα στο...Βελιγράδι και με εμφανή την "πίκρα" που άφησε το τρίποντο του Μίτσιτς, ο Θρύλος έπαιξε καλά μόνο στην τελευταία περίοδο του αγώνα με το Περιστέρι για τα πλέι οφ της Basket League και καθάρισε με 79-67.

Πρώτοι σκόρερς των Πειραιωτών οι Σλούκας και Βεζένκοφ που είχαν από 20 πόντους ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέποντας την ομάδα να μην αποδίδει, τα "έχωσε" αρκετές φορές στους παίκτες του για να τους ξαναβάλει σε... τροχιά πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στο ματς όντας ξεκάθαρα επηρεασμένοι από το F4. Λάθη, αμυντικά κενά και άστοχα σουτ, επέτρεψαν στους γηπεδούχους να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο στο +9 (11-20).

Και δεν σταμάτησαν εκεί... Με όπλο τους την περιφερειακή τους ευστοχία ανέβασαν τον δείκτη της διαφοράς στους 13π. (13-26 στο 12’). Με καλή άμυνα και επιθετικές αιχμές τους Κώστα Σλούκα και Λιβιό Ζαν Σαρλ, ο Ολυμπιακός κατάφερε (με ένα επί μέρους σκορ 15-2) να ισοφαρίσει σε 28-28 στο 17’. Το Περιστέρι, ωστόσο, απάντησε άμεσα και με ένα σερί 7-0 έκλεισε το πρώτο εικοσάλεπτο στο +7 (28-35).

Στην επανάληψη ο Σάσα Βεζένκοφ «τράβηξε» κουπί επιθετικά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος με γκολ-φάουλ του Τόμας Γουόκαπ πήρε για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ στο 25’ (41-40). Τα αμυντικά προβλήματα, ωστόσο, παρέμειναν άλυτα...

Το Περιστέρι βρήκε στόχο τόσο από την περιφέρεια, όσο και κάτω από το καλάθι και ανέκτησε το προβάδισμα (48-52 στο 29’). Αργά αλλά σταθερά, οι «ερυθρόλευκοι» βασιζόμενοι στους Σλούκα και Βεζένκοφ μπόρεσαν να προσπεράσουν ξανά (59-54 στο 32’). H ομάδα του Μίλαν Τόμιτς παρέμεινε «ζωντανή» βασιζόμενη στην περιφερειακή της ευστοχία (69-65 στο 37’), όμως ο Θρύλος με καλή άμυνα και υπομονή στην επίθεση στην τελική ευθεία του αγώνα έφτασε στη νίκη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-20, 28-35, 51-53, 79-67

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6 (1/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ), Ντόρσεϊ 2 (1/6 σουτ), Φαλ 11 (4/4 δίποντα, 3/5 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Βεζένκοφ 20 (7/9 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 6/8 βολές, 15 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 λάθη), Παπανικολάου (0/3 τρίποντα), Λούντζης, Λαρεντζάκης 6 (2), Σλούκας 20 (2/8 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 7/9 βολές, 5 ασίστ), Μάρτιν 4 (4 ριμπάουντ), Ζαν Σαρλ 7 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ 3 (1).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Τόμιτς): Μπιλάλης, Αγκμπελίς 2, Πέτεγουεϊ 19 (4/6 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ), Μωραΐτης 14 (1/6 δίποντα, 4/11 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 λάθη, 2 κλεψίματα), Γκίελο 9 (1), Φύτρος, Μπράουν 6, Σαλούστρος 11 (3/4 δίποντα, 2/2 βολές), Γκρέι 6 (1/8 σουτ, 3/3 βολές, 4 ριμπάουντ), Σταυρακόπουλος.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

20 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 07:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά εκνευρίζομαι και εγώ με τον Ντορσει όσο δεν πάει. Και μάλιστα το έχω γράψει πολλές φορες εδώ ότι κακώς ολόκληρη ομάδα κρεμόταν και παρακαλούσε το καλοκαίρι, έχει να κάνει με την εικόνα του οργανισμού και προς τους άλλους παίκτες.

    Ομοίως αν κσι δεν καίγομαι να τον κρατήσουμε, αυτό που δεν θέλω με τιποτα είναι πάλι να τον περιμένει η ομάδα μέχρι μετά τα summer league. Όχι γιατί δεν θα κάνει προετοιμασια, αλλά γιατί σημαίνει ότι θα έχει την ίδια νοοτροπία. Παίζω για τον εαυτό μου και τα νούμερα μου.

    Για τον παραπάνω λόγο έχει και την απόδοση που έχει. Δεν του βγαίνει τίποτα επειδή είναι εκνευρισμενος επειδή δεν του βγαίνει τίποτα. Φαύλος κύκλος.

    Ο Μπαρτζι αναγκαστικά δεδομένου ότι δεν έχει άλλο score first δημιουργό για τον εαυτό του στους κοντούς τον αφήνει μέσα με την μπάλα στα χέρια μήπως και βρει ρυθμο/ψυχολογία. Το έκανε σε πέντε παιχνίδια με Μονακό, το έκανε στον ημιτελικό, το κάνει τώρα. Δεν τον παίρνει να πάει στον ΠΑΟ χωρίς τον Ντορσει.

    Η μεγάλη διαφορά λοιπόν του Ντορσει με τους σπουδαίους σκόρερ της Ευρωλιγκας είναι το volatility της απόδοσης, η αστάθεια, που οφείλεται στην ψυχολογία. Είναι οκ για παίκτη 23 χρόνων, αλλά όχι για 27. Αυτό δεν θα αλλάξει. Για αυτό έφυγε και από Μακσμπι. Γιατί υπήρχαν παιχνίδια που ήταν εξαφανισμενος.

    Μια ομάδα πρέπει να μπορεί να στηριχτεί στους σκόρερ της σε σταθερή βάση, και όχι όταν έχει πανσέληνο

  • Nickel
    Nickel Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 03:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Φυσικά κανένας παίχτης πάνω από την ομάδα. Όμως ο Ντόρσεϊ έχει κάνει καλή χρονιά, τελευταία είναι ντεφορμέ. Αν έχει θέληση να επανέλθει, έχει τα προσόντα, αλλά και έτσι χρειάζεται η ομάδα ακόμα έναν σταθερό σουτέρ, όπως ο Γκριγκόνις, ώστε να μην εξαρτάται τόσο από τον Ντ.

  • Panos 7
    Panos 7 Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 01:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ λιγες οι πιθανοτητες να μεινει μετα και το σημερινο.

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 00:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Ντορσει, στο σημείο που είναι η ομάδα, η ανάγκη που έχει για ηρεμία και συγκέντρωση, σκύβεις κεφάλι, το ράβεις και αν νιώθεις αδικημένος για τον χ, ψ λόγο όταν πας στα αποδυτήρια και κλείσει η πόρτα, χωρίς κάμερες ώστε να μη δώσεις δικαιώματα όπως έδωσες, λες ότι θες με το προπονητή σου. Εκείνος όμως έχει κάθε δικαίωμα να σε κράξει στο παρκέ η στον πάγκο. Εκείνος κάνει κουμάντο.
    Όλη τη χρονιά τον έχουμε δει με τα μάτια μας να σε στηρίζει, να σε εμψυχώνει και να σε βοηθάει να παίζεις καλύτερα. Ήδη με Μπαρτζωκα έπαιξες καλύτερα από καθε αλλη χρόνια.
    Και τολμάς να αντιμιλησεις και να δώσεις δικαίωμα για σχόλια σε αυτούς όλους που ψάχνουν το παραμικρό για να μας χαλάσουν το πολύ καλό κλίμα που έχουμε στις τάξεις της ομάδας τόσο καιρό???

    Απαράδεκτος....

    Τραγικός...

    Αδικαιολογητος...

    Τέτοιοι παίχτες δεν χωράνε στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από χαρακτήρες σα τον ΠΡΙΝΤΕΖΗ, σα τον ΓΟΥΟΚΑΠ, σα τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ.
    Δηλ ο ΝΤΟΡΣΕΙ μετά από κάτι τέτοιο θα μπορούσε να μείνει χρόνια στην ομάδα και να αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους??? Ούτε κατά διάνοια!

    Σκεφτείτε αυτό να το είχε κάνει σε ΙΒΚΟΒΙΤΣ Η ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ!!!
    Ο Μπαρτζωκας δεν τα σηκώνει αυτά αλλα είναι πιο μαλακός. Μπορεί να βρίζει κ να νευριάζει αλλά είναι πιο χαλαρός τύπος.
    Δε το λέω για κακό απλά ο Ντορσει θα είχε τελειώσει σήμερα. Πιστεύω ότι ο Μπαρτζωκας θα του δώσει κι άλλη ευκαιρία για το καλό της ομάδας.

    Πάντως δεν ήταν ένα απλό συμβάν...
    Θεωρώ ότι θα έχει εξελίξεις δυστυχώς.

    Σε κάθε περίπτωση έχω ξενερώσει κι εγώ με έναν παίχτη που πραγματικά στήριξα φέτος και με ενθουσίασε.
    Ξέρει πολύ μπάσκετ αλλά ο χαρακτήρας δυστυχώς είναι αργά για να διορθωθεί.

    Κρίμα που με τόσους καλούς χαρακτήρες δίπλα του σε αυτή την ομάδα αντί να παραδειγματιστει και να γίνει καλύτερος άνθρωπος, φέρεται έτσι τόσο απαράδεκτα.

  • Τζιμης
    Τζιμης Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 00:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ντορσει δυστυχώς από τη σειρά με τη Μονακό και μετά είναι εξαφανισμένο, ευτυχώς για αυτόν ο μπαρτζωκας είναι προπονητής της υπομονής με τους παίκτες του( βλέπε Μάρτιν). Αν και όποιος είδε τις δηλώσεις του στο φ4 μετά τον έδωσε τον ντορσει αλλά λίγοι το κατάλαβαν. " "το παιχνίδι δεν χάθηκε στη τελευταία φάση αλλά πιο πριν που χάσαμε ένα λει απ στον εφνιδιασμο (ντορσει), μια μπάλα που πουλησαμε στις κερκίδες ( ντορσει), και κάποιες κρίσιμες βολές που χάσαμε (ντορσει) " με λίγα λόγια τον φωτογράφισε αλλά λίγοι το κατάλαβαν.

  •    GEO
    GEO Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    μάγκες το πρωτάθλημα φέτος δεν χάνετε με η χωρίς αυτόν (ντορσει) εμένα με απασχολεί το μετά το υλικο φέτος ήταν το καλύτερο της τελευταίας πενταετίας και για εναν ανεγκέφαλο δεν πρέπει να πάει στράφι ολη αυτή η προσπάθεια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 23:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ντόρσεϊ θα ήθελε να πάει ΝΒΑ αλλά με το ντεφορμάρισμα που χει φάει στην πιο κρίσιμη στιγμή, βλέπει τ όνειρο του να ναυαγεί. Αν δεν υπάρχει κάτι εξωγηπεδικό, θεωρώ ότι αυτή είναι η αιτία της αγωνιστικής του κάμψης. Δεν έχω αλλάξει γνώμη καθόλου για το άτομο του. Θέλω με 1000 να ανανεώσει και να παραμείνει. Είναι καλός παίκτης και τ ότι αγωνίζεται σαν Έλληνας είναι προσόν που μας λυνει τα χέρια.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχως ο Ντορσει εδω και δυο μηνες ειναι σκια του εαυτου του.Η κατακορυφη πτωση της αποδοσης του χρονολογειται δυο μηνες πισω λιγο πριν το ματς με τον βαζελο στο ΟΑΚΑ στην κανονικη διαρκεια της Basket League που μας εδωσε και το πλεονεκτημα εδρας.Απο τοτε ο Ντορσει αγνοειται.Εκανε κακη σειρα πλει οφς και στο φ4 οτι προσφερε στο τριτο δεκαλεπτο με καποιους προσωπικους ποντους που ψαλιδισαν την διαφορα των 11 που ειχε παρει η Εφες στην ουσια το γκρεμισε με τα ευκολα λαθη του και τις ανοητες αποφασεις του μεσα στο παιχνιδι συν τις χαμενες βολες σε κρισιμο σημειο του αγωνα.Μαλιστα ενας λογος που δεν φτασαμε στον τελικο ηταν η αποδοση του Ταιλερ.
    Ειλικρινα δεν ξερω τι συμβαινει με αυτον αν ειναι δηλαδη ιδιορρυθμος ο χαρακτηρας του ή αν τον εχει ξενερωσει κατι μεσα στην ομαδα.
    Στο δευτερο ενδεχομενο παντως η ευθυνη ειναι και παλι δικη του εφοσον η ΚΑΕ ειναι ενταξει στις οικονομικες υποχρεωσεις απεναντι του (που ευχομαι να ειναι) Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ να παρουσιαζει αυτην την αγωνιστικη εικονα ακομα και αν π.χ εχει προβλημα με τον κοουτς.ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και οφειλει οσο ειναι στην ομαδα να τα δινει ΟΛΑ γιαυτην.

  • Deep7
    Deep7 Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 22:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα έχω γράψει ήδη για τον Ντόρσεϊ ...πάει να γίνει μεγάλη ζημιά με αυτόν ..αν μπορέσει ο Μπαρτζώκας να τον επαναφέρει σωθηκαμε ..αν όχι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα από όλες τις πλευρές.

  • GeoKouv
    GeoKouv Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 22:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι έγινε με τον Dorsey ρε μάγκες?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...