roumeliotis

Carwiz

Πρόστιμο 20.000 στον Θρύλο από Euroleague

casino loutrakiou
redwell

Κατάληψη στο Βελιγράδι έκαναν περισσότεροι από 12.000 φίλοι του Θρύλου και έβαψαν ερυθρόλευκες τις εξέδρες της Stark Arena το διάστημα 19 με 21 Μάη κλέβοντας την παράσταση ακόμα και από το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης.

Άπαντες οι προπονητές των ομάδων που έλαβαν μέρος, πλήθος παικτών, ακόμα και... ουδέτεροι, όπως ο Φουρνιέ, που βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Σερβίας, έβγαλαν το καπέλο στον κόσμο του Ολυμπιακοθ για την απίστευτη παρουσία του.

Κι όμως, η Euroleague, αντί να αισθανθεί και τυχερή που το προϊόν της διαφημίστηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη, ακριβώς λόγω της παρουσίας του λαού του Θρύλου, πιάστηκε... από κάποια υβριστικά συνθήματα και τιμώρησε τους ερυθρόλευκους με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ. Απίστευτη απόφαση...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχάς δεν λέω ποτέ φίλο της ομάδας κακό άνθρωπο, παρορμητικό ίσως, αλλά να ξέρεις προτιμώ να τα λέμε μεταξύ μας οι φίλαθλοι της ομάδας χωρίς να λέμε κουβέντες που σε χαλάνε!!!! Εντάξει και εγώ διαβάζω κάποιες απόψεις που δεν συμφωνώ καθόλου αλλά τι να κάνουμε, καλύτερα να προσπαθήσουμε να πείσουμε τον άλλον ότι κάνει λάθος, άλλωστε όλοι είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες!!!! Στο ποδόσφαιρο έχεις χίλια δίκια και το ξαναγράφω ότι συμφωνώ με τα χίλια!!!! Στο μπάσκετ και πάλι συμφωνώ σε όλα στο μόνο που διαφωνώ είναι να λέμε ότι είμαστε πλήρης, γιατί είμαστε από τις πολύ λίγες ομάδες με 12 παίκτες όπου οι 3-4 δεν παίζουν καθόλου ή πολύ λίγο!!!! Όσο για του Έλληνες έχω μία αδυναμία γιατί με αυτούς κάναμε όλες τις υπερβάσεις, γιατί αγαπούν την ομάδα, έχουν την γνώση και την νοοτροπία του φίλαθλου και του Ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά έχουμε παίκτες στην Εθνική!!!! Σαφώς είναι καλύτερα παίκτης ξένος από μέτριο ή αδιάφορο Έλληνα, αλλά και εμείς μπορούμε ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΥΣ, ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ έναν σέντερ 2.18 π.χ. ΜΑΤΖΟΥΚΑΣ (μάλιστα με πολύ καλό σουτ), όπως ο βάζελος (που μας πήρε παίκτη φίλαθλο της ομάδας όπως λέγεται) τον ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ και τον έκανε πολύ καλό σέντερ. Δηλαδή οι δικοί μας προκομένοι δεν μπορούν να φτιάξουν έναν μισοέτοιμο και ταλαντούχο παίκτη με δισεύρετα προσόντα 2.18 σε παίκτη επιπέδου; Γι αυτά θυμώνω προσωπικά εγώ και όχι για την ομάδα και τον προπονητή!!!! Θα ήμουνα τρελός και άχετος να πω άσχημα λόγια για όσα έκανε εφέτος η ομάδα και εκεί που έφτασε χωρίς να διαθέτει να μπάτζετ και τα ρόστερ άλλων που απότυχαν!!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 01:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Τωρα μου το αλλαξες το θεμα ομως και δε διαφωνω σε αυτο που λες.
    Οι Ελληνες πάντα θα χρειάζονται σε μια ομάδα. Ομως παντα ειχαμε Ελληνες που αξιζαν. Που ειχαν χαρακτήρα και προσωπικότητα. Και οχι τσογλαναριες. Πχ εγω δεν θελω να δω με ερυθρόλευκα ποτέ ξανά τον Αγραβάνη. Δε μου αρεσει σαν ατομο, δεν θεωρω οτι ενας τετοιος ανθρωπος θα πλαισιωθεί με υγιή τρόπο σε μια ομάδα σα τη φετινη.
    Απο κει και περα, αν ειναι ο Ολυμπιακός να εχει διακρισεις σαν μεγαλος συλλογος που ειναι προτιμώ να εχω ξενους που θα αξιζουν παρα Ελληνες μετριους για να λεω οτι εχω Ελληνες.
    Δηλ ουτε Ανδρουτσους θέλω πχ στο ποδόσφαιρο που με πονανε τα ματια οταν τους βλέπω, ουτε Αγραβάνηδες.
    Υπαρχουν ομως Ελληνακια που πραγματικά θελω να τους δοθεί ευκαιρία και πιστεύω οτι και ο Μπαρτζώκας και οι Αγγελόπουλοι το εχουν στο μυαλο τους. Οι ξένοι παίχτες υπερτερούν στο εξής. Απο μικρη ηλικία δουλεύουν και προπονούνται πολύ πιο σοβαρά και επαγγελματικά και αυτό τους δινει ενα προβάδισμα.
    Η Εφές δεν εχει τούρκους στην ομάδα που κατέκτησε το Ευρωπαικό. Βλέπεις να ασχολείται κανείς; ; ; Kανένας απολύτως. Μονο ο Μπαλμπάι ειναι Τούρκος και αυτός δεν επαιζε. Δεν λεω οτι αυτό μου αρέσει. Ομως ειναι μια πραγματικότητα στις μεγάλες αυτές ομάδες. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν βγαινουν Ελληνες που να βγάζουν μάτια.
    Μακάρι να στηριχτούν και να δούμε ελληνικό στοιχείο στο μέλλον ομως επειδή ακριβώς θελω η ομάδα να διακριθεί και να εχει διάρκεια, θελω να πιστεύω και τους εμπιστεύομαι, οτι θα κανουν οτι καλύτερο μπορούν.
    Δε θελω να φανώ ρατσιστής, ειλικρινά μου ειναι συμπαθέστατοι ολοι οι Ελληνες του εξωτερικού αλλα εγώ ξενερώνω οταν ακουω να λενε, "να παρουμε τον Μητρου Λονγκ, να παρουμε τον Αντετοκουμπο, να παρουμε τον Ντορσει, να παρουμε τον χ,ψ"....ναι να τους παρουμε αλλα ρε μαγκες αυτό δεν ειναι Ελληνοποίηση. Να πάρω τον Φλιονη πχ η τον Ρογκαβόπουλο (ασχετα αν δε μου γεμιζει το μάτι) ναι, θα πω οτι οντως προωθούν Ελληνάκια. Αλλα φυσικά και δεν λεω οχι στο να ερθουν οι προαναφερθέντες γιατι αν ειναι καλοί παίχτες δε με νοιαζει αν ειναι Ελληνες η ποσο ειναι Ελληνες κτλ κτλ...Μπορει να ειναι περισσοτερο απο μενα Ελληνες. Δεν το λεω με κακη εννοια. Αλλά διαφερει το να προωθείς καποιον σα τον Πριντεζη που ξεκινησε απο μικρό παιδί στα ελληνικά γηπεδα στις πλατείες και αλλο να βρισκεις εναν παιχτη που πηγε σε κολεγια, βρηκε καλυτερες συνθήκες και επειδη εχει ελληνικές ριζες βρισκεις ευκαιρια και τον παίρνεις. Να τον παρεις αλλα μη μου το γυρνάς οτι ταχα το κανεις επειδη ειναι Ελληνας. Επειδή δεν ξερω αν διατυπωσα σωστά τη σκέψη μου ελπίζω να μην παρεξηγηθεί αυτο που ειπα. Ειλικρινά γουστάρω πολύ αυτούς τους παίχτες και δεν εχω κανενα θεμα να ερθουν Ολυμπιακό. Αρκει βεβαια να μαθουν Ελληνικά! Ειναι τραγικό να λες ειμαι Ελληνας και να μην εχεις μαθει 10 προτάσεις σε ενα χρόνο που εισαι στην χώρα (σπόντα για Ντορσει).

    Γιωργο, φιλε ακου να σου πω...δεν ξερω γιατι εχεις την αποψη οτι δεν σεβομαι διαφορετικες αποψεις. Εσυ μου δημιουργείς εικονα του κακού τυπου. Εγω σεβομαι καθε αποψη αλλα σε κάποιες που δεν ειναι απλα αποψεις αλλα διαστρέβλωση της πραγματικότητας με το ετσι θελω, ε δε γινεται να μην απαντησω και καυστικα μαλιστα.

    Εχε τις αποψεις σου, δεκτές, σεβαστές, ομως μην μου παρουσιάζεσαι σαν τον Ολυμπιακό που θελει το κατι παραπάνω ενω εγω δε το θελω. Δε το λεω για σενα συγκεκριμενα...γενικά το λεω σα παραδειγμα.
    Καποια πράγματα χρειάζονται ΥΠΟΜΟΝΗ. Θα μου πεις, στο ποδοσφαιρο γιατι δε λες το ιδιο?
    Μα γιατι στο ποδόσφαιρο η υπομονη εξαντληθηκε!
    Στο μπάσκετ βλέπεις καποια καλά πράγματα, ενα καλο αποτέλεσμα. Επομενως, δε γινεται να μην κανεις υπομονη και να μη στηριξεις. Στηριξη και εμπιστοσύνη....το κερδισαν αξια παιχτες προπονητης και διοικηση.
    Εγώ τα προηγουμενα χρονια ΕΚΡΑΖΑ διοικηση στο μπασκετ γιατι δεν εβγαιναν να πουν κατι, που οδευει η κατασταση, τι πλανο εχουν....τελικα, ηρθε η ωρα που μιλησαν με πραξεις και εργα. Και συνεχιζουμε. Δεν μενουμε εκει. Αλλα οχι και να ακονιζω το μαχαίρι καθε μερα αγωνα με αγωνα ωστε στη πρωτη στραβη να τα γκρεμισω ολα!
    Στο ποδόσφαιρο φιλε, γινονται ΟΡΓΙΑ και δε μιλαμε!!!!!!!! Στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός δεν ανηκει πια στο λαό του.
    Εκει το εχουν κανει τσιφλίκι καποιοι, επιχειρηση σε βαθμο αηδίας και βλέπεις οτι το πλάνο που εχουν και τα οράματά τους ειναι τοσο εμετικά και επαναλαμβανόμενα που πλέον δεν σε ενθουσιάζει τπτ. Και ενα ονομα καλο να αξιωθουν να φερουν θα ειναι για ξεκάρφωμα. Για να πουλησουν διαρκείας.
    Βλέπεις οτι συνολικά δεν πατάνε καλα. Μεταγραφές και σκαουτινγ για τα πανηγυρια! Χτιζουν ομαδες για 1-2 χρονια, μεγιστη επιτυχια το να πανε στους 16 του Europa, και μετα ξανα ξεπουλημα παιχτών και ομάδα τσιρκο. Ξαναγκρεμισμα και ξαναχτισιμο απο την αρχη με νεα ονειρα και φουμαρα. Σαουδαραβες ταλεντα, Αφρικανικα διαμαντια και πορτογαλικές φωτοβολίδες απο το καλάθι με τα αζητητα και οτι κατσει!
    Τι να πω υστερα για το μπάσκετ ρε φιλε πες μου......Εγώ φετος ειλικρινά σου μιλάω, ευχαριστήθηκα μπασκετάκι. Δεν εχασα αγώνα της ομάδας. Μου εβγαζαν τοσο θετικη ενεργεια που γουσταρα να τους βλέπω και δε με ενοιαζε που θα φτάσουν. Οσο βεβαια εφταναν ψηλά και ακομα πιο ψηλά, οκ, μεγαλωνε ο ενθουσιασμος και σου μιλαω ειλικρινα, πρωτη φορά ισως στα τοσα χρονια που βλεπω Ολυμπιακό, που ηθελα να πετυχει η φετινη ομαδα οχι τοσο γιατι ηθελα εναν ακομα τιτλο του Ολυμπιακου, (που φυσικα τον ηθελα εννοειται αυτο) αλλα γιατι αυτά τα παιδιά, αυτή η ΟΜΑΔΑ αξιζε να διακριθεί για να ανταμοιφθούν για αυτό το ωραίο παρεάκι που εγιναν και μας εκαναν και γουσταραμε....

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν θα πούμε κάποια πράγματα και τέλος!!!! Ο Μπαρτζώκας είναι ο ιδανικότερος προπονητής για την ομάδα, Ολυμπιακάρας ίσως ο καλύτερος αυτή την στιγμή στην Ευρωλίγκα και Ευρώπη!!!! Πολύ απλά, αν με 15 μύρια πήγε φάιναλ φορ τι θα γινόταν με 30, 40 και βάλε; Η ομάδα πήγε εφέτος σούπερ με άριστες επιλογές, με κάποιες σωστές προσθήκες πάμε για κούπες απανωτές!!!! Άρα να μη λέμε ότι μας εξυπηρετεί ή ότι θέλουμε να είχε πει ο άλλος για να του τα χώσουμε; Ο πραγματικός Ολυμπιακός θέλει το καλύτερο, αγαπάει πραγματικά το φίλαθλο της ομάδας ότι και να πει, γιατί είναι δικαίωμα του και απλά απαντάει λέγοντας τη δική του γνώμη ακόμα και αν είναι 100% αντίθετη και δεν τα χώνει λες και τον μισεί!!!! Φίλε σου μιλάω με μεγάλη συμπάθεια γιατί όντως στο ποδόσφαιρο έχεις απόλυτα δίκιο και έχω συμφωνήσει με τα χίλια!!!! Απλά στο μπάσκετ χάνονται πάρα πολλά ταλέντα ΈΛΛΗΝΕΣ και πάνε στους απέναντι χωρίς καμία αντίδραση!!!! Αυτό είναι που θυμώνει κάποιους φίλους!!!! Με Ελληνικό κορμό κάναμε τις απίστευτες υπερβάσεις και γίναμε θρύλοι!!!! Αν πραγματικά υπάρχουν κάποιοι άλλοι που μπορούν να είναι πολύ καλύτεροι προσωπικά θα το βούλωνα αν έλεγες ότι αξίζουν και πρέπει να τους διεκδικήσουμε!!!! Μόνο με ξένους κάποτε θα αποδυναμωθούμε, αυτό είναι νόμος και εμείς ειδικά το έχουμε αρχή!!!!

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχάς, λες παραμυθολογίες περι βρισιματος κτλ....οντως εχω βρισει σε αρκετα σχολια τα οποία ποτέ δε πέρασαν και σωστά δεν πέρασαν. Τωρα αν βρισιδια εννοείς τα ΕΜΕΤΟΣ, ΕΜΕΤΙΚΟΙ, ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΠΡΟΒΑΤΑ, ΓΙΔΙΑ, τότε οκ, θα βαλω πιπέρι στη γλώσσα μου. Ευχαριστημένος; ; ;

    Παμε τωρα στο ζητούμενο...

    Μην μου το παιζετε καποιοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ και μου λετε εμενα για απαιτήσεις και πρασινα αλογα.
    Ξερω πολύ καλά τι απαιτήσεις εχω απο τον Ολυμπιακο αλλα δεν ειναι παντου οι ιδιες συνθήκες.
    Αλλες απαιτήσεις εχω απο το ποδόσφαιρο, αλλες απο το μπάσκετ. Κι αυτο διότι πολύ απλά αλλες ειναι οικονομικές δυνατότητες στο ενα αθλημα αλλες στο αλλο. Αλλες στο ΠΟΛΟ και στο Βολει, αλλες στο Χαντμπολ.
    Αυτο δε σημαινει οτι δεν παιρνω σοβαρα τα αθληματα αυτα. Ισα ισα...τα παιρνω πολυ σοβαρα ομως δεν μπορει σε αθλήματα που ο Ολυμπιακός ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ να εχω παράπονα και να ζητάω το κατι παραπάνω καθε φορά ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΟΚΟΥ απο ανθρώπους που προσφέρουν, επειδη καποιοι απο εσας τους Ολυμπιακάρες δεν ικανοποιείστε με τιποτα!
    Στο ποδόσφαιρο ομως, που η ευρωπαική διακριση ειναι ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ εκει δεν ειδα κανεναν Ολυμπιακάρα απο σας να διαμαρτύρεται.
    Σας ενοχλεί συνέχεια το μπάσκετ, περιμενετε στη γωνία να γινει η παραμικρή στραβή για να τους κράξετε σα να μην υπαρχει αυριο!!!
    Δεν ειδα να παει κοσμος να "παρει το κεφάλι" του Μαρτινς 4 χρονια τωρα μετά απο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ και ηττες!!!
    Του Μπαρτζώκα ομως οι υπάλληλοι που δεν τα τσεπώνουν από τους Αγγελόπουλους, τον εδιωξαν κακην κακώς οταν απετυχε να παρει πρωτάθλημα και αποκλείστηκε στο κυπελο το 2013 από τον Βαζελο και ενω πριν ειχε κατακτησει την Ευρωλιγκα!!!
    Γεμισε το ΣΕΦ απο εξω με λαοθαλασσα που εβριζε και εσκουζε για την αποτυχια να κερδισουμε τον Παναθηναικο στο μπασκετ που στη τελικη η ομαδα του βαζελου στο μπασκετ ηταν δυνατη παντα και δεν ηταν ευκολος αντιπαλος!
    Ενω στο ποδόσφαιρο που ο Παναθηναικος εδω και χρονια ειναι ΚΑΦΕΝΕΙΟ και δεν μπορουμε να τον κερδίσουμε και μας ξεφτιλιζει, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΜΟ.......Εστειλαν λεει αντιπροσωπεία της Θ7 !!! χαχαχαχαχαχαχα
    Και μου λες μετα για απαιτήσεις???

    Λες εγω να συμβιβάζομαι με Ρογκαβοπουλους και παιχτάκια της πλακας? Λες να θελω να παμε την νεα χρονια και να μας κανει πλακα ο Λαρκιν η ο καθε Λαρκιν? Δεν θελω παιχταραδες νομιζεις, δεν θελω εναν νεο ΕΙΣΙ ΛΟ η εναν νεο ΣΠΑΝΟΥΛΗ η εναν νεο ΧΑΙΝΣ να παμε και να τους αλλαξουμε τα φωτα???
    Φυσικα και θελω, ομως ειμαι σιγουρος οτι εχουν αλλάξει καποιες καταστάσεις, καποιες δυνατοτητες δεν ειναι οπως ηταν παλιοτερα και το σεβομαι. Οι πρόεδροι εκαναν μια πολύ καλή κινηση να παρουν πισω ξανα τον Μπαρτζώκα. Εναν προπονητή που ταιριάζει ΓΑΝΤΙ στον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι είδαμε 3 μεταγραφάρες (ΦΑΛ, ΝΤΟΡΣΕΙ, ΓΟΥΟΚΑΠ) και ειδαμε φετος ΜΑΓΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ και γουσταρουμε τρελα να παμε γηπεδο.
    Ας τους εχουμε εμπιστοσύνη, να φερουν αυτούς που χρειάζονται, μπορει να δουμε αλλες 3 τρομερές ουσιας μεταγραφές και να γινει η ομάδα δυνατη πολυ. Ας μην βγαζουμε συμπεράσματα από τώρα γιατί ολα στο βρόντο θα πάνε.
    Εχουμε δει ομαδες με παιχτες που πολλοι απο εμας εδω ολο το χρονο αποθεώνουν αλλα οι ομάδες τους δεν πετυχαν τπτ.
    Εμενα παλι αλλο μου κανει εντυπωση οταν μιλάτε για παίχτες........οτι καποια ονοματα δεν τα αναφέρετε ποτέ, ενώ ειναι παιχταράδες!!!
    Εγω πχ αν ηθελα καποιον στον Ολυμπιακό, ειναι ο LUCIC......παιχταράς ηγετης και εμπειρος....
    Ο καθένας μας θα πει και απο εναν παιχτη. Κανεις μας ομως δεν ξέρει τι συζητιέται και τι χρειάζονται στην ομαδα.
    Και ποιος σου ειπε εσενα οτι η ιδια η ομαδα γουστάρει καποιους παιχτες να ενταχθουν σε αυτην? Ρωτησες εσυ τον Σλούκα και σου ειπε οτι μπορεί να συνεργαστεί με το κάθε παίχτη που εσύ θεωρεις ιδανικο στο μυαλο σου???
    Λοιπον...αφηστε τις μπουρδες, σοβαρευτειτε και ασε τις γκρινιες περι βρισιων κτλ. Υπαρχει Site και ελεγχει το τι περνάει και τι οχι. Μηπως να ορισουμε εσένα ελεγκτή? Κανε μας τη χάρη ρε!

  • GEO
    GEO Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μητρου Λονγκ δεν έχει κλείσει πουθενά προς το παρόν

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow αν έχεις με κάποιους κάποια θέματα και τα χώνει ο ένας στον άλλον αυτό δεν αφορά εκείνους που φέρονται όπως πρέπει και λένε την άποψη τους με σεβασμό!!!! Παλαιότερα είχες πει πολύ άσχημες βρισιές που πέρασαν και δεν κόπηκαν περιέργως!!!! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίζεται επ' αόριστον; Λίγο σεβασμό σε εκείνους που φέρονται σωστά!!!! Ο κάθε ένας να ντρέπεται για δικό του λογαριασμό και τρελός είναι εκείνος που αποκαλεί τους φίλαθλους της ομάδας τρελούς!!!! Αυτό το λέω εντελώς φιλικά και ως εδώ!!!! Αφού περνάνε αυτές οι ντροπιαστικές προσβολές τότε πρέπει ο κόσμος να απαντήσει όταν θα έπρεπε να είχαν κοπεί!!!! Ε λοιπόν ναι και θα το λέμε συνεχώς, ο Ολυμπιακός είναι πρώτος παντού γιατί ποτέ δεν έμεινε και ικανοποιήθηκε με τα λίγα, όπως όλοι οι άλλοι και ποτέ δεν θα εφησυχάζεται!!!! Η ομάδα θέλει Έλληνες που μας οδηγούσαν πάντα στην κορυφή και ήταν ο κορμός της ομάδας σε όλες τις μεγάλες στιγμές μας και έχουμε μείνει με τον Λάρε και τον Λούντζη όταν σε λίγο μετά τον Πριντ ακολουθεί ο Παπανικολάου και ο αργότερα ο Σλούκι!!!!

    REDGOAL: Βρισιές φίλε δεν έχουν περάσει ποτέ. Μη λέτε ό,τι να 'ναι

  • Panos 7
    Panos 7 Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Τσαντας ο Ρογκαβοπουλος εχει τιμωρια πειθαρχικο οπως Κατσιβελλης και Χρυσικοπουλος στο Περιστερι. Και στην Αεκ τα ιδια θεματα ειχε, οποτε θα παει κι αυτος χαμενος. Το ταλεντο δεν φτανει θελει κουβαδες ιδρωτα οπως λεει και ο τυπος στην διαφημιση.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    1)Ο Βαζελος πήρε τον Λι, που τον μάθατε κάποιοι λόγω Μονακό...οκ..ενας σοβαρός παίχτης είναι. Ως εκεί. Αν ήταν παιχταράς θα τον τσίμπαγαν άλλες ομάδες και όχι με 500χιλιαρικα ο Βαζελος. Δεν μηδενιζω την αξία του παίχτη αλλά μη τρελαθούμε κιόλας. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Να τον παίρναμε εμείς σε ποιου τι θέση???

    2) Μητρου Λονγκ... Δε θα μας χάλαγε γιατί είναι κι Έλληνας και καλός παίχτης αλλά πάλι ως εκεί. Τον πήρε ο Βαζελος, μπράβο... Θεωρείτε ότι με Λι και Μητρου Λονγκ μπορεί να γίνει ομαδάρα? Απλά κάλυπτει αδυναμίες και γίνεται έτσι σίγουρα πιο δυνατός από το χαλί που ήταν πριν.

    Εμένα αυτές οι κινήσεις όχι απλά δε με τρομάζουν. Αλλά με χαροποιουν γιατί η κινητικότητα του Παναθηναϊκου θα ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΕΙ τους δικούς μας (προπονητή και διοίκηση) ώστε να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις και να ανεβούμε επίπεδο ώστε να τους έχουμε πάλι από κάτω μας.

    3) Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε Μπαρτζωκα απο τη στιγμή που λέει ότι θα γίνουμε ΙΣΧΥΡΌΤΕΡΟΙ τη νέα χρονιά.
    Η ομάδα μας έχει καλούς παίχτες, κορμο και ΧΗΜΕΊΑ. Στον παναθηναϊκό δεν σημαίνει ότι ο Λι η ο κάθε παίχτης που θα έρθει θα φτιάχτει ένα σύνολο ομοιογενές.
    Είχαν Νεντοβιτς και Χεζονια πέρυσι και πάλι σερνόνταν...οι παίχτες μετρίου επιπέδου δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θέλει καλό προπονητή, θέλει να είναι σοβαροι χαρακτήρες και δουλευταραδες. Το τι ομάδα θα παρουσιάσει ο Βαζελος τη νέα χρονιά δεν θα το κρίνουν τα ονόματα που θα φέρει. Αλλωστε έχει και ο Παναθηναϊκός όνομα μεγάλο στην Ευρώπη, λογικό είναι να προσελκύσει καλά ονόματα.

    4) αν ζηλευετε κάποιοι τον Λι και τον Μητρου Λονγκ τότε λυπάμαι για λογαριασμό σας. Θεωρείτε δηλ ότι μετά τη φετινή μας χρόνια, συνολικά ομάδα και κόσμος ότι δεν είμαστε ικανοί να προσελκύσουμε σαν σύλλογος παιχταράδες καλύτερους από αυτούς που πήρε ο Βαζελος? Η αν ο Λι δεχόταν πρόταση από τον Ολυμπιακό με ίδια λεφτά θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό? Τότε είστε τρελοί!

    5) ακούω να λέτε όλο κάτι ονόματα που πραγματικά απορώ τι τους βρίσκετε!
    Μας πρήξατε με τον Μιλουτινοφ. Αν θέλει να έρθει ας το δείξει ο ίδιος. Αν επιθυμεί συμβολαιαρες τότε θα πάει σε καμμια Αρμάνι. Θυμηθείτε το. Σήμερα τα μοντέρνα 5αρια είναι δυνατά κορμιά και όχι soft ψηλοί. Μπορεί να βρει ο Ολυμπιακός έναν νέο ΤΑΒΑΡΕΣ? Η εναν ΑΓΙΟΝ? Η έναν ΜΠΙΡΤΣ? Δε ξέρω τι λέτε κάποιοι αλλά εγώ θεωρώ ότι αν φέτος είχαμε τον ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ θα είχε βοηθήσει πάρα πολύ!!!

    6) ρογκαβοπουλος? Αγραβανης? Αυτά είναι παιχτακια Φωτοβολιδες.... Για τους παιχταράδες όμως που θα αναφέρω δε μιλάει κανείς!!!!
    Από Έλληνες παίχτες μόνο ο Φιονης (ΑΕΚ) που είναι ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ. Κι από ξένους ο
    ΧΑΜΕΡ (ΑΕΚ) ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ και ο
    ΕΛΑΙΖΑ ΜΗΤΡΟΥ ΛΟΝΓΚ (ΚΟΛΛΟΣΟΣ) που είναι σκέτος διάολος! Τέλος, ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ (ΙΩΝΙΚΟΣ) μας χάλαγε;

    Οι δύο τελευταίοι ειδικότερα παιχταράδες που μπορούσες να τους έχεις στο ροστερ. Θυμηθείτε ότι αυτοί θα καταλήξουν κάποια στιγμή να παίζουν σε ομάδες euroleague και θα λέμε, τι είχαμε μπροστά στα μάτια μας και δε το πήραμε όπως τόσους άλλους!
    Μας πρήξατε με τον Ντιαλο και κάτι άλλους. Τα ίδια λάθη κάνουμε και τώρα.

    Επειδή ο καθένας μας έχει διαφορετική άποψη, ας αφήσουμε τους "ειδικούς" και τους αρμόδιους να αποφασίσουν. Ας τους έχουμε λίγο εμπιστοσύνη, κάτι θα ξέρουν.
    Κάθε πράγμα στο καιρό του.
    Ας ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ να κατακτήσουμε πρωτάθλημα γιατί δεν είναι εύκολο ποτέ και ας αφήσουμε τα σενάρια και τις μεταγραφολογιες.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ78
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ78 Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ 6 ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΦΩΤΙΕσ , ΚΑΛΟΙ ΠΑΡΑ 7 ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ!!!!

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ78
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ78 Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΣΟ!!!!!
    ΣΩΣΑΜΕ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑ΅ΕΡΙΞΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!
    ΝΤΡΟΠΗ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...